تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 1137 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام

میخواسنم بدونم :

1-شما برای حسابان جدید کتاب گاج سفید رو توصیه میکنید یا ده استاد یا هر دوشو؟(برای سطح متوسط)

2-ریاضی 2 خیلی تغییر کرده ؟ که لازم باشه براش کتاب جدید بخرم؟

3-بعد از ایاد فیلی ،میخوام یه کتاب خوب برای تست تهیه کنم.خیلی سبز یا الگو؟الگو چند تا کتاب تست عربی داره ؟کدوم بهتره؟

4-کسی تاریخ ادبیات رمزینه رو خونده؟هامون سبطی در کتاب همایش نشر دریافت برای تاریخ ادبیات هم نوشته. کسی اونو خونده؟من کلک دارم ولی زیاد ازش خوشم نیومد.

راستی یه نصیحت : برای ارایه کتاب رمزینه رو بگیرید. ارایه رمزینه در مقابل کلک خیلی بهتره.البته نمیدونم بهتر از رمزینه هم هست یا نه؟(البته هامون سبطی در کتاب همایش نشر دریافت جلد اول ارایه های ادبی رو توضیح داده ولی انضافا ارایه رمزینه بهتر و جامع توضیح داده بود.)

کتاب های گاج توی دیفراسنیل و علوم پایه مرتبط با آن کتابای خوبی نیستند من ده استاد را توصیه می کنم

2. این کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

کتاب های گاج توی دیفراسنیل و علوم پایه مرتبط با آن کتابای خوبی نیستند من ده استاد را توصیه می کنم
    پس اینجا که خیلی ها از گاج سفید برای حسابان تعریف کردند.!!

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام

راستی یه نصیحت : برای ارایه کتاب رمزینه رو بگیرید. ارایه رمزینه در مقابل کلک خیلی بهتره.البته نمیدونم بهتر از رمزینه هم هست یا نه؟(البته هامون سبطی در کتاب همایش نشر دریافت جلد اول ارایه های ادبی رو توضیح داده ولی انضافا ارایه رمزینه بهتر و جامع توضیح داده بود.)

بخشی از آرایه ی رمزینه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

5. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض جزوه گویا

دوستان قسمت دوم جزوه گویای معادلات درجه دوم هم آماده است برای دانلود.
    کد:

7. این کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض رنگین کمان

نخوندم ! شنیدم
    جناب عسلی رو قلمچی به عنوان دبیر پروازی میاره شهر ما 5 شنبه ها باهاش کلاس دارم .
    ایشون همچینین اظهار داشتن کتاب دیفرانسیل مطابق کتاب درسی جدید هم شهریور ماه میاد تو بازار و هرچی من گفتم کتاب عوض نمیشه گفت که میشه ! اینا میخوان شما رو گول بزنن
    خودش گفت که توی کتاب دیف و حسابانش داره تغییرات اساسی میده . مثلا خودش اعتراف کرد بخش حد و مشتق رو تو حسابان خوب کار نکرده و الگو بهتر کار کرده این بخشا رو که البته قول داد تو ویرایش جدید درست میشه . حالا دیگه راست و دروغش پای خودش : دی
    والا من الگو رو پارسال خیلی راحت رسیدم تموم کنم . به نظر من شما اگه حسابان رو مثل من آروم و با برنامه ریزی بلند مدت بخونی به جز این دوتا راحت به تستای ریاضی پایه خیلی سبز یا میکرو طبقه بندی هم میرسی . البته بگم من از حسابان فقط تستای 3 فصل اول منظورمه و بقیه رو باید از کتابای پیش بخونی
    راستی من توصیه میکنم به کتاب آموزش الگو هم یه نگاه بندازی . عاشق تستای تکمیلیشم
    شاید تو این فروم کسی مثل من عاشق این حرفا و حاشیه های مولفا و انتشاراتا نباشه .. انقد دوست دارم که نگو .. حالا شما که از اقای عسلی این حرفا رو زدی دیگه رفتیم تو حس ... ( اگه از این حرفا هست بگین بازم ! )

میدونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که برخلاف تست حسابان که دیگه ازش مطمئنم چی بگیرم (یعنی تست الگو و بعد خیلی سبز ویرایش شده) تو قسمت اموزش نمیدونم چیکار کنم .. بعضی وقتا میگم وقت ندارم یه کتاب گنده اموزشی بخونم و با جزوه اموزشی گزینه 2 و خود کتاب درسی و کادر های کتاب های تست راه میافتم ولی میگم بابا کتابا عوض شدن یه کتاب اموزشم بگیر . البته اگر شد و کتاب اموزشی خریدم یا اموزش دو جلدی الگو یا کتاب حسابان اموزش عسکری خیلی سبز رو در نظر دارم ... اما سوال من از شما اینه که به نظرتون اولا تنگ این دو کتاب تست (الگو و خیلی سبز) کتاب اموزشی لازم دارم یا نه ؟ حالا اگه فرض کنیم باید حتما اموزش داشته باشم میدوم نظرتون اینه که کتاب عالی اموزش الگو رو بگیرم که واقعا خوبه ولی متاسفانه زیاده (یعنی میترسم نرسم دو جلد اموزش رو با دو کتاب تست بخونم ) . خودم میگم اموزش خیلی سبز یه جلده و کنکوری شاید بشه خوندش .. پس داریم :

گزینه 1 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه جزوه از گوشه و کنتار فقط واسه یادگیری مطلب و اموزش

گزینه 2 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان الگو

گزینه 3 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان خیلی سبز

گزینه جدید ! : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه کتاب خیلی خیلی کم حجم اموزشی (مثل همایش دریافت یا اصلا شما معرفیش کنید ! )

ALt3rnA

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

اگه به لیست کتابای نفرات برتر سال و دیگر سال ها 88 نگاه کنید میبینید اکثر اختصاصیاشون گاج سفید هست ...

10. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ولی برا آرایه کلک معلم هم خیلی خوبه اصلا بهترینه در کل ادبیات فقط کلک معلم ساجدی من که امسال تازه ادبیات پیش 2 و زبان فارسی اصلا نخوندم ادبیات 3 رو هم نصفه نیمه خوندم ادبیات کنکور رو 50 زدم ولی زبان فارسی رمزینه خوبه

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

شاید تو این فروم کسی مثل من عاشق این حرفا و حاشیه های مولفا و انتشاراتا نباشه .. انقد دوست دارم که نگو .. حالا شما که از اقای عسلی این حرفا رو زدی دیگه رفتیم تو حس ... ( اگه از این حرفا هست بگین بازم ! )

میدونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که برخلاف تست حسابان که دیگه ازش مطمئنم چی بگیرم (یعنی تست الگو و بعد خیلی سبز ویرایش شده) تو قسمت اموزش نمیدونم چیکار کنم .. بعضی وقتا میگم وقت ندارم یه کتاب گنده اموزشی بخونم و با جزوه اموزشی گزینه 2 و خود کتاب درسی و کادر های کتاب های تست راه میافتم ولی میگم بابا کتابا عوض شدن یه کتاب اموزشم بگیر . البته اگر شد و کتاب اموزشی خریدم یا اموزش دو جلدی الگو یا کتاب حسابان اموزش عسکری خیلی سبز رو در نظر دارم ... اما سوال من از شما اینه که به نظرتون اولا تنگ این دو کتاب تست (الگو و خیلی سبز) کتاب اموزشی لازم دارم یا نه ؟ حالا اگه فرض کنیم باید حتما اموزش داشته باشم میدوم نظرتون اینه که کتاب عالی اموزش الگو رو بگیرم که واقعا خوبه ولی متاسفانه زیاده (یعنی میترسم نرسم دو جلد اموزش رو با دو کتاب تست بخونم ) . خودم میگم اموزش خیلی سبز یه جلده و کنکوری شاید بشه خوندش .. پس داریم :

گزینه 1 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه جزوه از گوشه و کنتار فقط واسه یادگیری مطلب و اموزش

گزینه 2 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان الگو

گزینه 3 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان خیلی سبز

گزینه جدید ! : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه کتاب خیلی خیلی کم حجم اموزشی (مثل همایش دریافت یا اصلا شما معرفیش کنید ! )

ALt3rnA
    سلام
    کتاب اونقدام مهم نیست ! اکثر انتشارات خیلی بیشتر به فکر جیب مبارک خودشونن تا رتبه ی من و شما !
    واسه همین دلیل میان و سعی میکنن کتابو هر چی شده سخت تر کنن
    چون همه فکر میکنن کتاب خوب کتابیه که خیلی سخت باشه . این اشتباهه ! بهترین کتاب کتابیه که شما به تک تک نکاتش مسلط باشی و تستاشو کار کرده باشی .
    کتابایی که واسه تست انتخاب کردی کتابای خوبین . ولی اگه واقعا از پس این کتابا بر میای دیگه نیازی به آموزش نداری
    اونم آموزش الگو که من فقط برای سال سوم ها توصیه اش میکنم ! حجمش زیاده واقعا
    اما اینکه نیاز داری به آموزش رو باز من دقیق نمیتونم بگم ! خودت خیلی راحت میتونی بفهمی
    توی آزمون هایی که میدی ببین غلط ها چجوری هستن ؟ اگه واقعا اشکالای مفهومی داشتی اونموقع باید بگیری ! وگرنه غلطای محاسباتی یا حواس پرتی ربطی به آموزش نداره
    به نظر من شما حسابان رو با ساعت ثابت تو هفته از هر وقت میتونی تا آخر سال شروع کن . مثلا هفته ای 4-5 ساعت . اینجوری مطالب به تدریج میرن تو ذهنت در ضمن دائما هم مرور میشن .
    در ضمن ! یادت نره سوالای کنکور واقعا اونقدا هم سخت نیست . اگه میگن سخته بیشتر بخاطر محاسبات زیاد یا احتمال خطا یا مفهومی بودنه . اینجور سوالا رو معمولا وقتی تو کتابای سخت میبینی چون کنار سوالای نجومین به نظرت خیلی ساده میان و اونقدا روشون شاید وقت نزاری ولی مهم ترین سوالا همین سوالان .
    خلاصه اینکه با خودته آموزش بخونی یا نه ولی به نظر من آموزشای خیلی سبز مختصر و مفیده . ولی وقت گذاشتن رو الگوی دو جلدی با توجه به اهمیت درسای پیش به نظرم خیلی به صرفه نیست
    راستی من نه همایش نشر دریافت رو دیدم نه آموزش خیلی سبز . پارسال فقط همین الگوی دو جلدی رو خوندم برای آموزش پس نظری نمیتونم بدم که خوبن یا بدن . ولی درسنامه های گاج سفید به نظرم خوب بود
    موفق باشی

13. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

ولی برا آرایه کلک معلم هم خیلی خوبه اصلا بهترینه در کل ادبیات فقط کلک معلم ساجدی من که امسال تازه ادبیات پیش 2 و زبان فارسی اصلا نخوندم ادبیات 3 رو هم نصفه نیمه خوندم ادبیات کنکور رو 50 زدم ولی زبان فارسی رمزینه خوبه
    شک نکن که ارایه رمزینه از کلک خیلی بهتره. من هرجفتشو خوندم.

برای ادبیات نظر من اینه:

زبان فارسی و املا و لغت و قرابت معتایی همگی از دکتر هامون سبطی (نشر دریافت)،ارایه رمزینه، تاریخ ادبیات کلک.برای تسلط روی کتاب درسی هم خودتون میدونید. من خودم در طول دبیرستان از گاج سبز استفاده کردم برای متن کتاب.

برای تسلط بیشتر در قرابت هم کتاب نشر الگو.

کسی تاریخ ادبیات رمزینه (شهریار قبادی) رو خونده؟چجوریه؟

کتاب هندسه شریف خطیبی (نشر دریافت) چطوره؟
    Last edited by POUYOL; 21-08-2011 at 23:52.

15. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ....
    یه سوال کوچیک

کتاب خوشخوان حسابان قدیم چطور در مقایسه با کتاب ای دیگه ؟
    ( البته نه کتاب های خیلی سخت ... )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •