تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 1138 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

من قبلا یه پیکان داشتم واسه هواگیری پیچ هواگیری را باز میذاشتم و داخل مخزن روغن ترمز با دمیدن اعمال فشار میکردم.
    حالا هم جناب mj1970 اگر به روشی ابتکاری مثلا بستن تیوب یا لاستیک اطراف پمپ ترمز و دمیدن داخل آن بتوانید فشاری درون پمپ اعمال کنید شاید بتوانید روغن ترمز را درون پمپ به جریان در بیارید.
    Last edited by hamid-r-s; 16-11-2014 at 23:18.

2. 8 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    قبل از پرسش ، پوزش مرا بپذیرید.
    این وسیله ها مربوط به چی هستند ؟ صاحب قبلی ماشین خریده بود.یه بسته نایلونی کوچک حاوی روان کننده ای شبیه گریس داخل بسته بندی هم وجود داست.همه نوشته های روی بسته بندی پاک شده اند.

۲) این فشنگی که در مرکز عکس قرار دارد چیه ؟

این سوکت مخروطی که در وسط آن یک سوراخ گرد و در کناره ی آن یک سوراخ خطی سه چهار میلیمتر ی وجود دارد و متصل به سیمهای استارت است چکاره است؟ در ماشین من این سوکت بیکار است.
    Last edited by hamid-r-s; 17-11-2014 at 00:08.

4. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حمید خان تا بزرگواران این کلوپ بیان من چند تا درس پس بدم
    اولی رو ندیدم تا حالا ولی فنرا شبیه فنر نگهدارنده لنت جلو هستش !
    دومی : خوب فشنگی آب هستش !
    سومی : اون سوکت مربوط به فشنگی روغن دو فیش هستش که امکان راه اندازی ساسات برقی کاربرات رو مهیا می کنه
    یعنی وظیفه ارسال برق برای ساسات برقی رو بعهده داره
    احتمالاً چون ماشین شما هم مثل نوای من توسط صاحاب قبلی فشنگی تک فیش روش نصب شده این سوکت بلااستفاده هست
    نوای من هم این برنامه روش پیاده شده بود که از بهمن شورلت یدونه اصلی دوفیش گرفتم 30 تومن و اون سوکت رو بعلاوه ساسات برقی راه انداختم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سه تا سیم به این صورت هستش که نارنجی مستقیم از جعبه فیوز میاد
    دو تا سیم آبی کمرنگ هم باید از اون یکی فیش خارج بشن که یکی میره به ساسات برقی و یکی میره برای مثبت چراغ روغن پشت آمپرها
    در واقع اگه بخوایم نظری بگیم برق مثبت از جعبه فیوز مستقیم میاد تو فشنگی و وقتی سوئیچ باز می شه از فشنگی رد می شه و به سمت چراغ پشت آمپر و ساسات برقی هدایت می شه
    اگه جائیش اشکال داره دوستان اصلاح کنند

8. 7 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من جدیداً با این فروم آشنا شدم برام خیلی جالبه که اینجا در واقع بیشتر یه سایت نرم افزاری هستش
    ولی این فروم آمریکایی هاش عجیب فعال و با اطلاعات خوب هستش بدون هیچگونه تنشی نسبت به سایتهای دیگه
    خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم و کنار دست اساتیدی مثل علی آقا ، آقا جواد ، محمد آقا و .. چیز یاد می گیرم
    من باب آشنایی با عموبیوک ما :

ایشالا رفاقتاتون همینطوره بی شیله پیله ادامه داشته باشه
    جناب mehdicentury
    به كلوپ خودروهاي آمريكايي خوش آمديد
    باعث خوشحاليه كه شما هم به جمع ما پيوستيد و اميدوارم تجربه هاي مختلفي كه در مورد بيوك زيباي خودتان داشتيد را در اينجا با ما به اشتراك بگذاريد.

آقا حميد همانطوريكه جناب مهدي گفتند، سوكت مربوط به فشنگي روغن دو فيشه است و در مورد فشنگي نصب شده روي سرسيلندر نيز مربوط به چراغ اخطار درجه حرارت آب هست كه صرفا با روشن شدن چراغ اعلام جوش آوردن آب را نشان ميده.

كيت بوش و اورينگ و فنرهايي كه نشان داديد مربوط به پمپ ترمز چرخهاي جلو است .
    بوشها با اورينگها در جاي خودشون به بدنه پمپ نصب ميشه تا مقدار خلاصي ايجاد شده بين بدنه پمپ و پيچهاي نگهدارنده را كم بكنه و در عين حال باعث روان شدن حركت كشابي مانند پمپ موقع ترمز گرفتن بشه.گريس داخل بسته هم براي همين مسئله در نظر گرفته شده.

دوتا فنر تيغه اي هم براي نگه داشتن يكي از لنتهاي ترمز جلو در داخل پمپ و روي پيستون ترمز هست تا موقع باز و بسته كردن نيازي به نگه داشتن لنت با دست نباشه.

اگر زماني لنتهاي جلو را بازديد كرديد اين بخشها را هم بررسي كنيد.

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مخلصم علی آقا ، مهدی هستم در خدمت شما و دوستان
    در ضمن کارمند پست هم هستم سوالی داشتید در این مورد به اندازم اطلاعات ناقصم در خدمت شما هستم
    ( خدمات فقط به عزیزانی که سوار بر خودروهای امریکای جهانخوار هستن )

عمو بیوک هم قابل شما و دوستان رو نداره
    buick century custom v6
    engine blue 231
    carb 2 bbl
    5 سالی میشه که با هم همنشین هستیم
    ما که در مقابل شما بزرگوارا بی تجربه ایم ولی اگه موردی باشه که در توانمون باشه در خدمت دوستان عزیز هستیم

12. 8 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

باورتون شاید نشه ولی به دلیل علاقه و تجربیات جالبی که تو این فروم هست تا حالا نزدیک به 150 صفحه اخیر رو خوندم و حظ وافری بردم دم همتون گرم

14. 6 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شلنگهای بخاری همان طور که در عکسها ملاحظه میکنید جا زده شده به این صورت که شلنگ ورودی رادیاتور بخاری از کنار هوزینگ ترموستات به رگلاتور گاز و از آنجا (خروجی رگلاتور) به لوله قطر کوچک رادیاتور بخاری (لوله ی زیری که بغل پالانی هستش) وصل شده و خروجی رادیاتور بخاری که لوله قطر بزرگ که شیر هم تعبیه شده و کنار جک کاپوت قرار داره وصل شده ،

به نظر اساتید درست جازده شده یا اشتباه ؟

روی هوزینگ بالای فشنگی آمپر آب دو تا سوراخ هستش (با فلش در عکس مشخص شده) کارایی اونها چیه؟

با تشکر از اساتیدی که وقت و تجربه ارزشمندشون را در اختیارمان میگذارند
    .

16. 8 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب KCNC متاسفانه من تجربه اي در رابطه با خودروهاي گاز سوز شده ندارم و دقيقا نميدونم كدام يكي از لوله هاي متصل به رگلاتور گاز، ورودي و كدام خروجي هست، و كدام يكي بايد به كدام لوله رادياتور بخاري متصل بشه؟

من لوله بالايي رادياتور بخاري را به لوله هوزينگ نصب شده در سرسيلندر و لوله پاييني رادياتور بخاري را به لوله واترپمپ وصل كردم ، و الان هم بخاري به خوبي كار ميكنه و گرماي مناسبي هم داره.

همين روش را هم براي موتورهاي 8 سيلندر استفاده كردم و مشكلي نداشت، البته در 8 سيلندر لوله اي جداگانه روي واترپمپ و يكي ديگه هم روي سنگ موتور( مانيفولد هوا) وجود داره و به اونها وصل ميشه.

حالا بر اين اساس شما هم ميتوانيد همين روش را بكار ببريد فقط بايد ببينيد اون رگلاتور گاز سر كدام يكي از مسير هاي لوله بخاري نصب شده؟ ( لوله بالايي هوزينگ ترموستات و يا پاييني مربوط به واتر پمپ) و بعد مشخص ميشه كه كدام يكي از لوله هاي رگلاتور بايد به كدام يكي از لوله هاي بخاري متصل بشه.
    اگر هم جواب نداد و بخاري گرماي مناسبي نداشت( به شرط وجود ترموستات) جاي لوله ها را عوض كنيد تا به نتيجه برسيد.

روش من بر خلاف روش شما هست اما در نهايت فكر نمي كنم مشكل خاصي بوجود بياد چون در هر صورت آب داغ توي رادياتور بخاري گردش خواهد كرد.

در مورد اون دوتا سوراخ كه نشان داديد، من تابحال توي هيچ نمونه اي از موتورهاي 6 و 8 اين سوراخها را نديدم و فكر ميكنم اينها بخاطر فرسودگي قطعه و خوردگي فلز و يا كيفيت بد ساخت اون بوجود آمده.

هوزينگ ماشين شما از جنس آلومينيوم هست؟
    اگر بله پس احتمال زياد مشكل همينه چون اين مدل هوزينگها مرتب مشكل فرسودگي شديد پيدا ميكنند و بهترين كار اينه كه از هوزينگ چدني استفاده كنيد( هم هوزينگ و هم درب ترموستات) چون تعويض هوزينگ نوا واقعا كار پر دردسري هست و بهتره يكبار براي هميشه از اين دردسر نجات پيدا كنين!

////////////////////////////

متشكرم آقا مهدي گرامي

اتفاقا سوال مهمي در مورد هزينه گمركي قطعات خريداري شده خودرو از آمريكا دارم و ميخواستم بدونم دقيقا چه فرمول و روشي براي تعيين حق گمركي اينجور وسائل كه بطور محدود و جهت استفاده شخصي خريداري شده، وجود داره؟

Last edited by camaro lt; 17-11-2014 at 21:51.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

علی آقا خیلی مخلصم
    داداش خدمت شما عرض کنم که بحث مرسولات خارجه شامل دو قسمت می شه ورود مرسولات به ایران توسط پست بین الملل و توزیع اونها در ایران ( البته اینها در شرایطی هست که از پست استفاده بشه نه شرکتها موازی مثل دی اچ ال ، تی ان تی و .. ) و دیگری بخش ممیزی محمولات اونها که توسط گمرک امانات پستی ایران انجام می شه که تو چهار راه لشگر تهران مستقر هست . برای همین پست نظارتی روی قیمت گذاری و گرفته هزینه گمرکی برای مرسولات رو نداره و کاملاً مستقل توسط گمرک انجام می شه و می تونم بگم بستگی داره به ممیزش که حالش خوب باشه یا مثلاً شب قبل با خانومش دعواش شده و هزینه بالایی بعنوان پته گمرکی برای گیرنده مرسوله می بنده !!!!
    در مجموع می شه گفت گمرک یه سری اطلاعات از محموله ها و کالاهای مختلف داره که بهیچوجه به روز نیست و براساس واقعیت اون کالا نیست !
    بارها شده طرف اومده پیش ما اعتراض که آقا من چند دست لباس دست دوم از خارج برام پست شده و پته گمرکی که برام صادر شده از قیمت جنس نوی همونها تو کشور مبدا بیشتر هست !!! که ما هم چاره ای نداریم جز اینکه طرف رو می فرستیم گمرک امانات پستی برای اعتراض که اونها هم اگه دلشون بسوزه یه مقدار ازش رو کم می کنن و باقیش رو باید پرداخت کنه !
    بازم علی آقا اگه کاری از دست ما ساختس بگو تا اطاعت کنیم

20. 8 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •