تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 1004 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من که زنگ زدم فن آوا گفت سرویس میده به خطم (پیش شماره ۲۲۲۲). تو چند روز دیگه حضوری میرم مطمئن بشم. اگر فن آوا نشد از مخابرات شکایت میکنم. منطقی نیست پول ۱۰ مگ رو بدم و اینترنت ۲ مگ داشته باشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی اینجایی که گقتی کجاست ؟(کدوم مخابرات و کجای ساختمان) اسم خانوم رو نفهمیدی که من یک راست برم پیشش ؟ بخدا کلافه م کرده این مشکل ! به جایی رسیدم که اگه ببینم درست نمیشه شاید برم یه خط تازه بخرم و از اون فقط برای ADSL استفاده کنم !!!

من الان دقیقا 10 روز شد که این مشکل Data Rate رو دارم و کسی به دادم نرسیده ! 3 بار رفتم مخابرات و یه بار هم اعلام خرابی از 2020
    من رفتم دفتر خ امام مشکلمو هم اونجا به بخش رایانه یا هون اتاق کامپیوتر گفتم، بهشون گفتم دیتاریت خطمو روی 1 مگ گذاشتید یه پسره اونجا بود برگشت دو تا کاغذ داد بهم گفت اینارو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نه _ رو کاغذو که نگا کردم دیدم کلی چرت و پرت نوشته راجب انتی ویروس،تست سرعت ، سایت دانلود و .....
    منم برگشتم گفتم اینا ربطی به خط نداره و یکم توضیح دادم راجب دیتاریت تا بفهمه طرف مقابلش هالو نیست

خلاصه گفت مورد شمارو بررسی میکنیم بهتون اطلاع میدیم
    منم یه روز گذشت دیدم خبری نشد روز دوم رفتم اونجا پسره نبود یه دختری بود که مشکلو بهش گفتم اونم گفت الان چکش میکنم ( البته شماره موبایلمو ندادم بهش کاش میدادم میگفتم دیتاریتو بذار رو 10مگ ) رسیدم خونه یه نیم ساعت بعد زنگ زد گفت چطوره گفتم حله دیگه

فقط توصیه میکنم رفتی اونجا جوری حرف بزن بفهمه داری با کی حرف میزنه و بعدش ساعت به ساعت پیگیرش باش اگه دیدی گفت نمیشه و چرت و پرت تحویلت داد سریعا شکایت کن ( البته من باشم میزنم همونجا دهنشو سرویس میکنم )
    عوض کردن دیتاریت 1 دقیقه هم طول نمیکشه

3. این کاربر از Pi_Ro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من رفتم دفتر خ امام مشکلمو هم اونجا به بخش رایانه یا هون اتاق کامپیوتر گفتم، بهشون گفتم دیتاریت خطمو روی 1 مگ گذاشتید یه پسره اونجا بود برگشت دو تا کاغذ داد بهم گفت اینارو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نه _ رو کاغذو که نگا کردم دیدم کلی چرت و پرت نوشته راجب انتی ویروس،تست سرعت ، سایت دانلود و .....
    منم برگشتم گفتم اینا ربطی به خط نداره و یکم توضیح دادم راجب دیتاریت تا بفهمه طرف مقابلش هالو نیست

خلاصه گفت مورد شمارو بررسی میکنیم بهتون اطلاع میدیم
    منم یه روز گذشت دیدم خبری نشد روز دوم رفتم اونجا پسره نبود یه دختری بود که مشکلو بهش گفتم اونم گفت الان چکش میکنم ( البته شماره موبایلمو ندادم بهش کاش میدادم میگفتم دیتاریتو بذار رو 10مگ ) رسیدم خونه یه نیم ساعت بعد زنگ زد گفت چطوره گفتم حله دیگه

فقط توصیه میکنم رفتی اونجا جوری حرف بزن بفهمه داری با کی حرف میزنه و بعدش ساعت به ساعت پیگیرش باش اگه دیدی گفت نمیشه و چرت و پرت تحویلت داد سریعا شکایت کن ( البته من باشم میزنم همونجا دهنشو سرویس میکنم )
    عوض کردن دیتاریت 1 دقیقه هم طول نمیکشه
    رفتم یه دعوای قشنگ کردم برگشتم ! این شِیر 1 به 8 هم جدیدا ابداع شده !!!! برگشته میگه 2 مگ یعنی 2048 اونو تقسیم بر 8 کنی میشه 256 و ما اون 256 رو به شما نمیدیم ! بلکه اون ماکسیمم سرعتی هست که 2 مگ میتونه داشته باشه. میگه ما هر 2 مگ رو بین 8 نفر تقسیم میکنیم پس اگه سرعت دانلود شما بین 36 و 256 باشه از نظر ما خط اینترنت شما کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره !!!! آخرش هم 2 نفری با همکارش بهم خندیدن !!!!!!

یعنی تو این ایام . . .تو این ماه رمضان . . . اگه خدایی اون بالا هست . . . اگه خدا میبینه و صدامُ میشنوه . . . فقط میسپارمشون به همون خدا . . . .

5. 5 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

رفتم یه دعوای قشنگ کردم برگشتم ! این شِیر 1 به 8 هم جدیدا ابداع شده !!!! برگشته میگه 2 مگ یعنی 2048 اونو تقسیم بر 8 کنی میشه 256 و ما اون 256 رو به شما نمیدیم ! بلکه اون ماکسیمم سرعتی هست که 2 مگ میتونه داشته باشه. میگه ما هر 2 مگ رو بین 8 نفر تقسیم میکنیم پس اگه سرعت دانلود شما بین 36 و 256 باشه از نظر ما خط اینترنت شما کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره !!!! آخرش هم 2 نفری با همکارش بهم خندیدن !!!!!!

یعنی تو این ایام . . .تو این ماه رمضان . . . اگه خدایی اون بالا هست . . . اگه خدا میبینه و صدامُ میشنوه . . . فقط میسپارمشون به همون خدا . . . .
    همین دیوثا اینارو به منم گفتن
    تو فقط همینو بگو بهش نه چیزه دیگه بگو " من پهنای 2 مگ خریدم باید دیتاریت من روی 2 مگ باشه اگه بلدی نیستی عوضش کنی غلط میکنی میای اینجا میشینیو چرتو پرت تحویل میدی "
    دوباره برو اونجا هیمنارو بگو حل نشد باید شکایت کنی ازشون
    عجب احمقایی تو این مملکت هست

7. 2 کاربر از Pi_Ro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا عوض کردن دیتا ریت 1 دقیقه کار داره.2 تا خانوم هستن که فقط این کار رو توی کل استان عوض میکنن.فردا شمارشونو از اداره بر میدارم میارم بزارم اینجا.ملت رو چی حساب کردن اینا.
    من خودم 4 روز طول کشید و بلخزه به زور بازرسی شون تونستم کارم رو جلو ببرم.الان 2 مگ از 260 تا 280 سرعت دانلودش هست.شبا رایگان 5.5 گیگ دانلود میده.

9. 4 کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اقا عوض کردن دیتا ریت 1 دقیقه کار داره.2 تا خانوم هستن که فقط این کار رو توی کل استان عوض میکنن.فردا شمارشونو از اداره بر میدارم میارم بزارم اینجا.ملت رو چی حساب کردن اینا.
    من خودم 4 روز طول کشید و بلخزه به زور بازرسی شون تونستم کارم رو جلو ببرم.الان 2 مگ از 260 تا 280 سرعت دانلودش هست.شبا رایگان 5.5 گیگ دانلود میده.
    یه عده بیمارند. طرف میخواد با آزاردادن دیگران خودش رو اثبات کنه.

11. این کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تازه من میخواستم برم ببینم می تونم دیتاریت رو از 2مگ هم ببرم بالاتر یا نه !!!
    فکرکنم برم اینو بگم همونجا تیربارونم کنن

قبلا اینطوری دیتاریت رو محدود نمی کردن در نتیجه کاربر با تغییر مدولاسیون میتونست دیتاریت مناسب رو با snr مطلوب بگیره

ولی الان بالاتر از 2304کیلوبیت ، آپ نمیشه
    Last edited by urumchi; 20-07-2014 at 20:00.

13. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

:

قبلا اینطوری دیتاریت رو محدود نمی کردن در نتیجه کاربر با تغییر مدولاسیون میتونست دیتاریت مناسب رو با snr مطلوب بگیره

ولی الان بالاتر از 2304کیلوبیت ، آپ نمیشه
    البته به مرکز مخابراتیم مربوطه. تو پنجراه با 22 مگ آپ میشه!

15. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

البته به مرکز مخابراتیم مربوطه. تو پنجراه با 22 مگ آپ میشه!
    تا قبل از تخلیه کردن پارسالم، رو +adsl2 خط منم تا 15مگ آپ میشد

مخابرات سرویس 10مگ داره؟
    شرایطش چطوره؟
    اگه بخوام کیفیت خط رو تست کنم ممکنه قبول کن دیتاریت رو بذارن رو 10مگ یا نه؟
    Last edited by urumchi; 21-07-2014 at 04:37.

17. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مخابراتی ها، دیشب نت شما هم قطع بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •