من که زنگ زدم فن آوا گفت سرویس میده به خطم (پیش شماره ۲۲۲۲). تو چند روز دیگه حضوری میرم مطمئن بشم. اگر فن آوا نشد از مخابرات شکایت میکنم. منطقی نیست پول ۱۰ مگ رو بدم و اینترنت ۲ مگ داشته باشم.
من که زنگ زدم فن آوا گفت سرویس میده به خطم (پیش شماره ۲۲۲۲). تو چند روز دیگه حضوری میرم مطمئن بشم. اگر فن آوا نشد از مخابرات شکایت میکنم. منطقی نیست پول ۱۰ مگ رو بدم و اینترنت ۲ مگ داشته باشم.
من رفتم دفتر خ امام مشکلمو هم اونجا به بخش رایانه یا هون اتاق کامپیوتر گفتم، بهشون گفتم دیتاریت خطمو روی 1 مگ گذاشتید یه پسره اونجا بود برگشت دو تا کاغذ داد بهم گفت اینارو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نه _ رو کاغذو که نگا کردم دیدم کلی چرت و پرت نوشته راجب انتی ویروس،تست سرعت ، سایت دانلود و .....
منم برگشتم گفتم اینا ربطی به خط نداره و یکم توضیح دادم راجب دیتاریت تا بفهمه طرف مقابلش هالو نیست![]()
خلاصه گفت مورد شمارو بررسی میکنیم بهتون اطلاع میدیم
منم یه روز گذشت دیدم خبری نشد روز دوم رفتم اونجا پسره نبود یه دختری بود که مشکلو بهش گفتم اونم گفت الان چکش میکنم ( البته شماره موبایلمو ندادم بهش کاش میدادم میگفتم دیتاریتو بذار رو 10مگ) رسیدم خونه یه نیم ساعت بعد زنگ زد گفت چطوره گفتم حله دیگه
![]()
فقط توصیه میکنم رفتی اونجا جوری حرف بزن بفهمه داری با کی حرف میزنه و بعدش ساعت به ساعت پیگیرش باش اگه دیدی گفت نمیشه و چرت و پرت تحویلت داد سریعا شکایت کن ( البته من باشم میزنم همونجا دهنشو سرویس میکنم )
عوض کردن دیتاریت 1 دقیقه هم طول نمیکشه
رفتم یه دعوای قشنگ کردم برگشتم ! این شِیر 1 به 8 هم جدیدا ابداع شده !!!! برگشته میگه 2 مگ یعنی 2048 اونو تقسیم بر 8 کنی میشه 256 و ما اون 256 رو به شما نمیدیم ! بلکه اون ماکسیمم سرعتی هست که 2 مگ میتونه داشته باشه. میگه ما هر 2 مگ رو بین 8 نفر تقسیم میکنیم پس اگه سرعت دانلود شما بین 36 و 256 باشه از نظر ما خط اینترنت شما کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره !!!! آخرش هم 2 نفری با همکارش بهم خندیدن !!!!!!
یعنی تو این ایام . . .تو این ماه رمضان . . . اگه خدایی اون بالا هست . . . اگه خدا میبینه و صدامُ میشنوه . . . فقط میسپارمشون به همون خدا . . . .![]()
همین دیوثا اینارو به منم گفتن
تو فقط همینو بگو بهش نه چیزه دیگه بگو " من پهنای 2 مگ خریدم باید دیتاریت من روی 2 مگ باشه اگه بلدی نیستی عوضش کنی غلط میکنی میای اینجا میشینیو چرتو پرت تحویل میدی "
دوباره برو اونجا هیمنارو بگو حل نشد باید شکایت کنی ازشون
عجب احمقایی تو این مملکت هست
اقا عوض کردن دیتا ریت 1 دقیقه کار داره.2 تا خانوم هستن که فقط این کار رو توی کل استان عوض میکنن.فردا شمارشونو از اداره بر میدارم میارم بزارم اینجا.ملت رو چی حساب کردن اینا.
من خودم 4 روز طول کشید و بلخزه به زور بازرسی شون تونستم کارم رو جلو ببرم.الان 2 مگ از 260 تا 280 سرعت دانلودش هست.شبا رایگان 5.5 گیگ دانلود میده.
یه عده بیمارند. طرف میخواد با آزاردادن دیگران خودش رو اثبات کنه.
تازه من میخواستم برم ببینم می تونم دیتاریت رو از 2مگ هم ببرم بالاتر یا نه !!!
فکرکنم برم اینو بگم همونجا تیربارونم کنن
قبلا اینطوری دیتاریت رو محدود نمی کردن در نتیجه کاربر با تغییر مدولاسیون میتونست دیتاریت مناسب رو با snr مطلوب بگیره
ولی الان بالاتر از 2304کیلوبیت ، آپ نمیشه
Last edited by urumchi; 20-07-2014 at 20:00.
البته به مرکز مخابراتیم مربوطه. تو پنجراه با 22 مگ آپ میشه!
تا قبل از تخلیه کردن پارسالم، رو +adsl2 خط منم تا 15مگ آپ میشد
مخابرات سرویس 10مگ داره؟
شرایطش چطوره؟
اگه بخوام کیفیت خط رو تست کنم ممکنه قبول کن دیتاریت رو بذارن رو 10مگ یا نه؟
Last edited by urumchi; 21-07-2014 at 04:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)