متوجه نميشم شما ميگي: "مخابرات نمیذاره سرعت بالای 250 بره"
حالا چطور ميشه واسه 512، 1مگ و 2مگ بيشتر از 250 تا ميخواد دانلود بده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
متوجه نميشم شما ميگي: "مخابرات نمیذاره سرعت بالای 250 بره"
حالا چطور ميشه واسه 512، 1مگ و 2مگ بيشتر از 250 تا ميخواد دانلود بده
Last edited by urumchi; 26-06-2011 at 00:40.
این رو هم در نظر داشته باشین که تو پستهای قبلی گفتم که برای سرویس خونگی سرعت بالای 2 مگ نمیدن
پارتی چیزی نداری ؟ استاد دانشگاهی چیزی نمیشناسی ردیف شه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده ها دیگه چیه؟
راستی پرسرعت ترین شرکت ایران رسانه تهران هست! با پینگ 25 برای سرور باکو! یکی از دوستانم با ماهی 35 هزار تومن داره با 400 کیلو دانلود میکنه اونم نامحدود!!!!! 1 مگ این شرکت قیمتش در ماه 5 هزار تومنه!
نظرتون چیه؟![]()
مطمئنی تهرانه!!!! بلکه خود باکو هست؟
میتونی آدرس سایتشو بگیری؟
شوخيت گرفته دادا
سلام به همه.
من میخواستم یه سرویس ADSL سه ماهه بگیرم، شهر ما حدود 300 کیلومتر با شهر تبریز فاصله داره و شرکت MaxNet اینجا هم سرویس میده، میخوام یه 512 محدود 3 ماهه که برای 3 ماه 4 گیگ حجم میده بگیرم، مطمئنم 4 گیگ برای 3 ماه کمه برای همین میخوام دانلودهای بالای 50 مگ رو بزارم برای شب ساعت 2 به بعد. به نظرتون این سرویس به درد میخوره یا نه؟
دوستانی که از ماکس نت استفاده کردن لطف کنن راهنمایی کنن، ممنون میشم
در ضمن ساعت 2 تا 8 صبح که رایگانه معمولا سرعت دانلود چند کیلوبایت بر ثانیه هستش؟
دوست عزیز 4 گیگ خیلی کمه .شما باید بالای 4 مگ فایل رو بزاری واسه شب . با توجه به اینکه مکس نت آ.شرقی خوبه شما یه کلاسیک یا توربو بگیر با 6 گیگ ترافیک . سرعت شبانه هم خوب هست . فکر کنم راضی بشید ازش
تازه Wi-Fi هم هست
وای فای این شرکتها چطوریاست؟
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
تایید میشه
من که هیچ دانلودی روزا نمیکنم و همرو میذارم شب دوهفته ای 2 گیگم پریده فقط واسه وبگردی
از این 2 گیگ حدود 300 مگ دانلود داشتم
تازه وبگردی اصلیم از دو هفته دیگه شروع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)