تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 905 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما سوال خوبی مطرع کردین که به موضوعی ربط داره که دانستنش به درد همه ی خودروداران و مکانیکها میخوره:
    قطعات خودرو 3 دسته هست:
    1- فرمان گیر
    2- فرمان دِه
    3- فرمان گیر/فرمان ده
    فرمان گیر قطعه ای هست که از یک یا چند قطعه ی دیگه فرمان و دستور دریافت میکنه تا کاری رو انجام بده
    اِستِپِر موتور (موتور پله ای - iac valve - سوپاپ تنظیم هوای دور آرام ) یک قطعه ی فرمان گیر هست و تا فرمان بهش نرسه کاری انجام نمیده
    قطعه ی فرمان ده فقط فرمان یا اطلاعات میفرسته به قطعاتِ فرمان گیر و یا قطعات فرمان گیر/فرمان ده
    سنسور مپ , سنسور دریچه ی گاز , سنسور فشار روغن , سنسور حرارت کولانت , سنسور وضعیت میل لنگ , سنسور وضعیت میل سوپاپ , سنسور باز بودن درها , سنسور فشار روغن همگی قطعات فرمانده هستند . این قطعات هیچوقت فرمان دریافت نمیکنند بلکه فقط دستوراتی رو که اکثراً به صورت ولتاژ میفرستند برای قطعات فرمان گیر و فرمان گیر/ فرمانده . یعنی اکثراً با زبانِ تغییر ولتاژ با اونها حرف میزنند و اطلاعات میفرستند براشون
    قطعاتی هم هستند که با امواج فرمان میفرستند یا با آمپر (شدت جریان) یا نور یا صدا یا حرکت کردن و غیره
    کامپیوتر ماشین یک قطعه ی فرمان ده/فرمان گیر هست که قسمتیش دستور صادر میکنه و قسمتیش دستور دریافت میکنه
    مثال:
    از سنسور حرارتِ کولانت پیام دریافت میکنه به شکل ولتاژ یعنی وقتی موتور کاملاً سرده 1 ولت ولتاژ دریافت میکنه , وقتی نیم گرمه 2 ولت , وقتی به حد کافی گرم شده 3 ولت و وقتی بسیار زیاد و خطرناک داغ شده 4.5 ولت برق دریافت میکنه . سپس با توجه به پیام و دستور دریافت شده دستوری رو به شکل ولتاژ میفرسته برای استپر تا مقدار هوای دور آرام رو به اندازه ی کافی تنظیم کنه تا دور موتور در حد 950دور در دقیقه بمونه و بالاتر یا پائینتر نره
    ====================================
    پس همونطور که توضیح دادم استپر بینوا از خودش اراده ای نداره تا دور موتور رو بالا پائین کنه بلکه داره از کامپیوتر پیام میگیره .
    کامیوتر هم اگر سالم باشه داره از یک قطعه ی دیگه فرمان میگیره مثل سنسور دریچه مپ یا سنسور حرارت کولانت
    پس استپر ماشین شما به احتمال 90% سالمه و قطعه دیگری باعث بالا پائین شدن دور موتور میشه

درسته که با کشیدن فیش استپر دیگه دور موتور ثابت میشه اما این دلیل بر این نیست که استپر مقصر هست . استپر عبدِ مامور هست و فقط داره وظیفه اش رو انجام میده که فرمان گرفتن و اجرا کردن هست
    اگر با گرم شدنِ موتور , موتور دورش بیش از حد بالا میره و یا با روشن کردن کولر موتور به لرزش میافته در دور آرام , همه ی اینها ممکنه از خرابی استپر باشه چون آرمیچرش ممکنه خراب شده یا کثیف شده و سر استپر رو تکون نمیده
    گاهی در دور آرام , دور موتور به سیکل منظم بالا پائین میشه که علتش معیوب بودن قطعاتِ فرمانده و فرمان گیر و فرمانده/فرمانگیر نیست بلکه بدنه ی منیفولد هوا تَرک خورده یا واشر خراب شده یا پیچهاش شل شده و موتور داره قاچاقی نفش میکشه از اونجا و دور موتور هی بالا پائین میشه
    =================================
    شما همون موقع که دور موتور بالا پائین میشه فیش سنسور حرارت موتور که به کامپیوتر وصل هست رو بکشین ببینین چه تغییری پیش میاد ؟
    بنده به این سنسور شک دارم
    اگر باز مشکل تغییری نکرد , استپر رو باز کنین و با 2 قاشق غذاخوری بنزین بشورید به روشی که در صفحات آخر تاپیک صرفه جوئی نوشته ام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعید میدونم این کار باعث حل شدنِ مشکل بشه چون استپر ماشینتون گیر نداره وگرنه نمیتونست دور موتور رو بالا پائین کنه . مشکل برقی هم نداره وگرنه چراغ check engine روشن میشد
    اما شستنش بهتون اطمینان میده که تمیزه . خصوصاً در ماشینهائی که روغن سوزی داره و یا مناطقی که گرد و غبار زیاده , استپر خیلی زود کثیف میشه چون دائماً در معرض بخار روغن و گرد و خاکی هست که همراهِ هوا میخواد بره توی سیلندرها
    سلام مرسی ببخشید این قطعه نمیدونم کجاست لطف میکنید عکس بزارید ببینم ممنون میشم

شما همون موقع که دور موتور بالا پائین میشه فیش سنسور حرارت موتور که به کامپیوتر وصل هست رو بکشین ببینین چه تغییری پیش میاد ؟
    بنده به این سنسور شک دارم

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود
    الان هیچ مارک معروفی اصلیش گیر نمیاد و همه قلابی هستن. تنها مارک بسیار با کیفیتی که تو بازار هست و تا 99 درصد مطمئنه، ایران کاربراتور irca هستش که از همه هم گرونتره. بعدش دینا پارت. بقیه مارک ها همه شانسی هستن.

احتمالا سوکتش و یا سیم هاش اتصال و قطعی دارن. شما سوکتی های سر رگلاتور و درجه ی گاز رو از داخل موترو ماشین بررسی کن و تمیز و محکم کن.

اره یکی از سوکتای کامپیوترش شل شده بود... که تعمیرگاه برده بودم سفتش کرد درست شد. مرسی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام , مرسی
    این قطعه نمیدونم کجاست
    لطف میکنید عکس بذارید ببینم ممنون میشم
    شما همون موقع که دور موتور بالا پائین میشه فیش سنسور حرارت موتور که به کامپیوتر وصل هست رو بکشین ببینین چه تغییری پیش میاد ؟ بنده به این سنسور شک دارم
    سلام
    اگه ماشینتون پراید هست روی بدنه موتور 2 تا سنسور هست

پائینی سنسور آمپر آب هست و به آمپر آب وصله و تک سیمه هست
    بالائی همونی هست که باید فیشش رو بکشین
    با کشیدن فیشش فن رادیاتور با دور کند هم روشن میشه
    فیشش رو موقعی بکشین که دور موتور داره بالا پائین میشه
    اگر دور موتور ثابت شد پس همین قطعه مشکل داره
    اگر باز هم بالا پائین میشه پس از این قطعه نیست
    سنسور دریچه ی گاز هم اگر مشکل داشته باشه باز هم ممکنه روی دور موتور تاثیر بذاره که قبلا روش چک کردنش با اهم متر رو نوشته ام
    در گوگل بنویسین
    mohammad_asemooni تست سنسور دریچه گاز
    سیمهای فیش استپر رو هم چک کنین سالم باشه . شستنش هم با روشی که گفتم انجام بدین
    به هیچ وجه سر استپر رو دست کاری نکنین
    اورینگش فراموش نشه وگرنه هوا میکشه و دور موتور بالا پائین میشه
    اگر بالا پائین شدن دور موتور سیکل منظم داره و با کشیدن فیشش هم ثابت نمیشه پس احتمال نشتی منیفولد و یا خرابی استپر خیلی زیاده

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    اگه ماشینتون پراید هست روی بدنه موتور 2 تا سنسور هست

پائینی سنسور آمپر آب هست و به آمپر آب وصله و تک سیمه هست
    بالائی همونی هست که باید فیشش رو بکشین
    با کشیدن فیشش فن رادیاتور با دور کند هم روشن میشه
    فیشش رو موقعی بکشین که دور موتور داره بالا پائین میشه
    اگر دور موتور ثابت شد پس همین قطعه مشکل داره
    اگر باز هم بالا پائین میشه پس از این قطعه نیست
    سنسور دریچه ی گاز هم اگر مشکل داشته باشه باز هم ممکنه روی دور موتور تاثیر بذاره که قبلا روش چک کردنش با اهم متر رو نوشته ام
    در گوگل بنویسین
    mohammad_asemooni تست سنسور دریچه گاز
    سیمهای فیش استپر رو هم چک کنین سالم باشه . شستنش هم با روشی که گفتم انجام بدین
    به هیچ وجه سر استپر رو دست کاری نکنین
    اورینگش فراموش نشه وگرنه هوا میکشه و دور موتور بالا پائین میشه
    اگر بالا پائین شدن دور موتور سیکل منظم داره و با کشیدن فیشش هم ثابت نمیشه پس احتمال نشتی منیفولد و یا خرابی استپر خیلی زیاده
    سلام مجدد ممنونم والا دو موتور همیشه بالا نیست گاهی اوقات مثلا 2 ساعت رانندگی میکنم خوبه یهو میخوام توقف کنم پشت چراغ قرمز دورش سیخ وامیشه رو 2 یا 1 بعد گاز میزنم تو خلاصی پشت چراغ قرمز سریع پایین میاد.یا مثلا تو حیاط استارت میزنم اولش خوب کار میکنه یهویی میره بالای 2 و بعد چند ثانیه پایین میاد.یه دفعه یادمه زدم دیاگ ارور سنسور دریچه گاز رو داد مکانیک یه پیچی کنار سنسور گاز رو شل کن سفت کن کرد تا نزدیک 2 الی 3 ماه خوب بود یهویی بازم خراب شد الانم خوبه ترسم از زمستان هست داداش هوا سرده تو 6 ماه دوم سال دور موتور وضعش خراب میشه

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    ماشین ما تیبا هست و ماشین گاز نمیخورد و تا دور موتور 4000 کات اف میکرد ... بردیم گارانتی سنسور میل سوپاپ خراب بود عوض کرد و ماشین عالی شد یعنی شتاب فوق العاده شده و موتور خیلی نرمتر کار میکنه.
    دیروز سنسور عوض کردم
    امروز باز دیدم ماشین عین قبلا شده یه خاموش روشن کردم درست شد!
    این بخاطر بی کیفیت بودن قطعاته یعنی؟

------
    برای سنسور میل سوپاپ نمایندگی گفت نداریم باید صبر کنید از شرکت بفرستند و بعد بهتون زنگ میزنیم بیاین برای تعویض. یکی از مکانیکای اونجا گفت اقا اختلاف قیمت سنسور میل سوپاپ شرکتی و قیمت بیرونشو اگر بدی ما برات عوض میکنیم و جنس بیرون هم از این چیزی که شرکت میفرسته معمولا بهتره
    هیچی 25 تومن دادم برام عوض کرد!
    قیمت بیرونش مگه چنده؟
    این 25 تومن شیرینی بچه ها نبوده باشه
    Last edited by AliSub; 27-09-2016 at 18:51.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام مجدد , ممنونم
    والا دو موتور همیشه بالا نیست . گاهی اوقات مثلا 2 ساعت رانندگی میکنم خوبه یهو میخوام توقف کنم پشت چراغ قرمز دورش سیخ وامیشه رو 2 یا 1 بعد گاز میزنم تو خلاصی پشت چراغ قرمز سریع پایین میاد, یا مثلا تو حیاط استارت میزنم اولش خوب کار میکنه یهویی میره بالای 2 و بعد چند ثانیه پایین میاد.یه دفعه یادمه زدم دیاگ ارور سنسور دریچه گاز رو داد مکانیک یه پیچی کنار سنسور گاز رو شل کن سفت کن کرد تا نزدیک 2 الی 3 ماه خوب بود یهویی بازم خراب شد
    الانم خوبه ترسم از زمستان هست داداش هوا سرده تو 6 ماه دوم سال دور موتور وضعش خراب میشه
    سلام
    1- یاگ زدن فقط وقتی فایده داره که چراغ check engine روشن بشه و کد خطا در کامپیوتر ذخیره بشه
    مشکلاتی که باعث روشن شدن چراغ چک نمیشه با دیاگ زدن هم مشخص نمیشه
    2- در سایت دیگه یکی از دوستان گفتند که همین مشکل رو داشتند و علتش معیوب بودن سیم سنسور دریچه گاز بود یعنی وقتی سیم سنسور رو در جائی که به فیش وصل شده تکون میدادند دور موتور بالا پائین میشه
    البته گفتند هنوز هم درست نشده چون سیمش توی بازار نیست و باید سیم کشی موتور کلاً عوض بشه
    بنده بهشون گفتم احتمالاً یکی از سیمها از داخلِ روکشش بریده و قطع شده . با خم کردن سیم میشه مخل قطعی رو پیدا کرد و درستش کرد

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    ماشین ما تیبا هست و ماشین گاز نمیخورد و تا دور موتور 4000 کات اف میکرد ... بردیم گارانتی سنسور میل سوپاپ خراب بود عوض کرد و ماشین عالی شد یعنی شتاب فوق العاده شده و موتور خیلی نرمتر کار میکنه.
    دیروز سنسور عوض کردم
    امروز باز دیدم ماشین عین قبلا شده یه خاموش روشن کردم درست شد!
    این بخاطر بی کیفیت بودن قطعاته یعنی؟

------
    برای سنسور میل سوپاپ نمایندگی گفت نداریم باید صبر کنید از شرکت بفرستند و بعد بهتون زنگ میزنیم بیاین برای تعویض. یکی از مکانیکای اونجا گفت اقا اختلاف قیمت سنسور میل سوپاپ شرکتی و قیمت بیرونشو اگر بدی ما برات عوض میکنیم و جنس بیرون هم از این چیزی که شرکت میفرسته معمولا بهتره
    هیچی 25 تومن دادم برام عوض کرد!
    قیمت بیرونش مگه چنده؟
    این 25 تومن شیرینی بچه ها نبوده باشه

سلام
    دوستان برای دومین بار هم سنسور میل سوپاپ عوض کردم ولی بعضی وقتها درست کار میکنه و بعضی وقتها هم نه!!!! چراغ چک هم روشن نمیشه
    دیگه خسته شدم
    نمیدونید دلیلش چیه؟

10. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    1- یاگ زدن فقط وقتی فایده داره که چراغ check engine روشن بشه و کد خطا در کامپیوتر ذخیره بشه
    مشکلاتی که باعث روشن شدن چراغ چک نمیشه با دیاگ زدن هم مشخص نمیشه
    2- در سایت دیگه یکی از دوستان گفتند که همین مشکل رو داشتند و علتش معیوب بودن سیم سنسور دریچه گاز بود یعنی وقتی سیم سنسور رو در جائی که به فیش وصل شده تکون میدادند دور موتور بالا پائین میشه
    البته گفتند هنوز هم درست نشده چون سیمش توی بازار نیست و باید سیم کشی موتور کلاً عوض بشه
    بنده بهشون گفتم احتمالاً یکی از سیمها از داخلِ روکشش بریده و قطع شده . با خم کردن سیم میشه مخل قطعی رو پیدا کرد و درستش کرد
    درود
    این رو نفرمایید دوست عزیز. این حرف دقیقا واسه این مکانیک های به درد نخور کوچه خیابونی هست که تنها بلدن خطا بخونن و پاک کنن. کار با دیاگ فراتر از این حرفا هست. هر سنسور باید یه رنج پارامتر مجاز داشته باشه (واسه هر ماشین و سیستم انژکتور متفاوته) که با دیاگ میشه دقیق به خیلی چیز ها و مشکلات پی برد (حتی اگه چراغ خاموش باشه. که خیلی اوقات پیش میاد ماشین بد کار میکنه، ولی چراغ خاموشه). حتی گاهی مشکلات مکانیکی موتوری رو هم میشه با دیاگ و وقت گذاشتن و انجام تست های اصولی پی برد! مثلا میشه وجود سوپاپ سوخته یا فرار کمپرس رو تو خیلی موارد از فشاری که مپ سنسور حس میکنه و توی دیاگ نشون میده متوجه شد، ولی متاسفانه شاید تعداد انگشت شماری مکانیک باشه که این چیزا رو بدونه و اجرا کنه و فقط به پاک کردن خطا قناعت میکنن

سلام
    دوستان برای دومین بار هم سنسور میل سوپاپ عوض کردم ولی بعضی وقتها درست کار میکنه و بعضی وقتها هم نه!!!! چراغ چک هم روشن نمیشه
    دیگه خسته شدم
    نمیدونید دلیلش چیه؟

درود
    مشکل شما به احتمال زیاد همون مشکل شایع تیبا و برخی پراید های جدیده. شما سنسور رو عوض نکن چون احتمال سالم بودنش خیلی زیاده. شما باید زیر سنسور یه واشر خیلی نازک (اصطلاحا شیم) قرار بدی تا فاصله ی سنسور از میل سوپاپ بیشتر بشه. خیلی از تیباها همین مشکل رو دارن که با این روش حل شده (البته خرابی سنسور هم زیاده) و علتش هم مشکل در ماشینکاری بلوک سیلندر و عدم دقت ساخت هست.
    Last edited by amir z; 28-09-2016 at 20:06.

12. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

... با دیاگ میشه دقیق به خیلی چیز ها و مشکلات پی برد (حتی اگه چراغ خاموش باشه. که خیلی اوقات پیش میاد ماشین بد کار میکنه، ولی چراغ خاموشه). حتی گاهی مشکلات مکانیکی موتوری رو هم میشه با دیاگ و وقت گذاشتن و انجام تست های اصولی پی برد! ...
    بله درسته، دوستانی که به این بحث علاقه دارن میتونن این تاپیک ها رو ببینن:

Last edited by AMHSIN; 29-09-2016 at 01:23.

14. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کمک ها اگه روغن نزده باشن مشکلی ندارن. روغن بزنه کاملا شل میشه و بعد از دست انداز کلی بالا پایین میره تا به ثبات برسه ولی کمک سالم 2-3 بار بالا پایین میشه و می ایسته.

شیلنگ ها مشکلی ندارن.
    سلام
    ممنون از پاسختون
    کمی مثل اینکه روغن زده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما فقط در حد 2 دفعه بالا پایین میشد و بعد می ایستاد
    شیلنگ چون یک قسمت رفته روی هم گفتم یکدفعه به یک قسمت فنر بیشتر فشار نیاره که اونم خراب کنه
    فنر ها گفت نرمه ولی با این کمک ماشین مشخصه سفته حالا برای همین شیلنگ بوده یا همون کمک که نمیراره زودتر جمع شه؟
    با سپاس
    Last edited by amirpcp30; 01-10-2016 at 17:50.

16. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •