ولی دیگه این کی خور نبودن که به طور کامل حل شد خدائیش![]()
ولی دیگه این کی خور نبودن که به طور کامل حل شد خدائیش![]()
درسته
ولی ما که دیشب یه سریال ارجینال گیر اوردیم
نمیدونی چه کرده کسپر
واقعا شده یه کسپر دیگه![]()
منم رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکل نداشت!!فقط با این سیستمم مشکل داره!
میشه کاری کرد که فایروال کسپر برای تک تک برنامه ها که میخوان به نت وصل شن ازمون اجازه بگیره تا allow یا block کنیم؟!
به صورت پیشفرض که اینطور نیست و هر برنامه ای که دوست داره به نت وصل میشه! میخوام به صورت پنجره ای باز بشه تا بهش اجازه بدم مثل avira یا netlimiter
نه نمیشه کاری کرد که از شما سوال کنه کدام برنامه به اینترنت وصل بشه و کدام برنامه وصل نشه.
اما از قسمت تنظیمات برنامه، قسمت مربوط به فایروال میتونین این موارد رو تنظیم کنین. منم مثل شما اطلاعاتی در این زمینه نداشتم تا وقتی که توضیح مربوط به تنظیمات فایروال ها رو از توی مجله راهنمای کینگ جدید پرند خوندم. ورژن 29 کینگ تازه اومده و توش کسپراسکی 2011 رو هم داره که تو مجلش توضیح داده شده که چه جوری میشه فایروال کسپراسکی رو برای جلوگیری از اتصال بعضی برنامه ها مثل ادوبی و کورل استفاده کرد.
سلام
من با کسپر زیاد بلد نیستم کار کنم. مشکل من این هست که کسپر اجازه نمیده توی شبکه من بتونم با سیستم های دیگه در ارتباط باشم. یعنی سیستم دیگه نمی تونه به کامپیوتر من وصل بشه و تبادل اطلاعات کنیم.
من و یک سیستم دیگه شیر هستیم.
واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تشکر فراوان
من کاسپر2011 دارم میخوام ویندوزم رو عوض کنم .چیکار باید کنم که اپدیت هامو منتقل کنم بعد از ریختن ویندوز؟
اینطوری
settings------------------>update------------------------>copy update to foldder
شما ادرس فلدر رو بدش
تا اپدیت ها اونجا برن![]()
اونجوری فایده نداره
من میخوام از همون اول جلوی به نت وصل شدنه برنامه رو بگیرم
یعنی قبل از ریختن ویندوز این کارروبکنم؟ وبعد ازریختن ویندوز فایل هارو کپی کنم تو این مسیر؟
اگه اشتباه میکنم لطفا یه کم واضح تر بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)