شما وقتی عکس رو تو Paint سلکت کردین و کپی گرفتین، توی ورد از بالای صفحه در قسمت Home منوی کرکره ای زیر Paste رو باز کنین و Paste Special... رو بزنین و گزینه سوم (Device Independent Bitmap) رو انتخاب کنین
شما وقتی عکس رو تو Paint سلکت کردین و کپی گرفتین، توی ورد از بالای صفحه در قسمت Home منوی کرکره ای زیر Paste رو باز کنین و Paste Special... رو بزنین و گزینه سوم (Device Independent Bitmap) رو انتخاب کنین
من بازم مشکل پیدا کردم :(
چجوری میتونم چند تا عکس توی صفحات مختلف متنم بزارم که عکسا بهم نریزه ؟ آخه الان با هرعکسی که میزارم یکی دیگشون جاش تغییر میکنه میخوام سرجای خودشون باشن ، زیر نویس عکسا رو چجوری میشه گذاشت که جزیی از متن نباشه و با متن حرکت نکنه ؟
و در آخر اینکه چجوری میتونم پاراگراف بندی رو درست کنم چون که در شروع هر پاراگرافی متنم هیچ فاصله ای با ابتداش نداره ، ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
این مشکل رو من هم دارم. ممنون میشم دوستان کمک کنن
تا جایی که یادمه این مشکل تو Word 2003 نبود.
متاسفانه حل نشد
یه سوال دیگه دارم:
دوستان همچین شکل هایی رو با چه نرم افزاری می کشن؟
این ها به صورت عکس و پیکسل نیستند چون با زوم کردن کیفیتشون کم نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by IceLord; 28-06-2012 at 13:32.
بعد از کپی کردن عکس،روش کلیک کنید و از منوی Page layout ، ( ا position ا ) رو انتخاب کنید و روی موقعیت مناسب کلیک کنید.
در این صورت با کشیدن موس میتونید عکستون رو جا به جا کنید.
اگه بخواهیم شماره گذاری کنیم طوری که بین دو صفحه شماره ی صفحه معلوم نباشه یعنی مثلاً بین دو صفحه ی 26 و 27 اگه بخواهیم یه صفحه بدون شماره بزنیم و صفحه ی بعدی هم از 16 شروع بشه این کار رو می کنیم : ابتدا صفحات رو به طور معمول شماره گذاری می کنیم بعد از روش section بندی استفاده می کنیم ، یعنی مکان نما را به انتهای صفحه ی 26 می بریم سپس از سربرگ page layout در بخش page setup گزینه ی breaks آنگاه next page را می زنیم حالا ما چند بخش داریم . بعدش در قسمت footer صفحه ی 27 کلیک میکنیم آنگاه سربرگ design به طور خودکار باز میشه سپس در بخش header &footer گزینه ی page number رو بزنید بعدش format page number و شروع صفحات رو از 26 بزنید می بینید که دو شماره ی صفحه مثل هم دارید سپس در قسمت options از همان سربرگ different first page رو تیک بزنید اون وقت دومین شماره 26 از بین میره به همین سادگی !!! اگه هم خواستید که در متن مورد نظرتان می توانید چندین بار این کار رو بکند. امیدوارم از این ترفند استفاده بکنیـــــــــــد
ببین مثل معمول شماره گذاری کن بعدش نیازی به رفتن به قسمت ورد اپشن نیست در یکی از شماره های صفحه کلیک کن بعدش اونو هایدلایت کن بعدش هم ctrl+shiftسمت راست صفحه کلید رو بزن تا ببینی شماره صفحاتت فارسی شدن به همین سادگی
سلام
به چه صورت می تونم وقتی ورد باز می کنم ، به صورت پیش فرص right to left انتخاب شده باشه.
من تمام گزینه های رجیونال لنگوئج روی فارسی گزاشتم ولی جواب نداد
ممنون
یه گزینه هست که با چپ چین کردن زبان فارسی بشه.حداقل دیگه نمیخواد کیبورد فارسی کنی راحتر میشه.
word option\advanced\editing options\automatically switch
با سلام
دوستان من با جدول زیر زیاد کار می کنم و بعضی مواقع به خاطر زیادی کار در کسر کردن مبلغ اشتباه می کنم حالا توی word نمیشه فرمول داد که در خونه ای که مشخص کردم مبلغ کسر شده رو خودش بده
![]()
سلام
وقتی می خواهم عکسی رو از اینترنت تو متنی که دارم می نویسم اضافه کنم، نمی شه!
و فقط کادر عکس رو مشخص می کنه.
چه کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)