تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 1045 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من مشکلی دارم همونطور که میبینید وقتی شکلی را از جایی مثلا از paint ویندوز کپی میکنم تو ورد عکس بزرکتر و کیفیتش کم میشه حتی با کوچیک کردن دوباره اون تو وورد هم کیفیتش بهتر نمیشه ( حتی سیو هم کردم و بعد insert ولی بازم همونطور بود )
    چیکار کنم عکس همونطوری که کپی شده تو وورد قرار بگیره و کیفیت و اندازش تغییر نکنه

شما وقتی عکس رو تو Paint سلکت کردین و کپی گرفتین، توی ورد از بالای صفحه در قسمت Home منوی کرکره ای زیر Paste رو باز کنین و Paste Special... رو بزنین و گزینه سوم (Device Independent Bitmap) رو انتخاب کنین

2. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من بازم مشکل پیدا کردم :(
    چجوری میتونم چند تا عکس توی صفحات مختلف متنم بزارم که عکسا بهم نریزه ؟ آخه الان با هرعکسی که میزارم یکی دیگشون جاش تغییر میکنه میخوام سرجای خودشون باشن ، زیر نویس عکسا رو چجوری میشه گذاشت که جزیی از متن نباشه و با متن حرکت نکنه ؟
    و در آخر اینکه چجوری میتونم پاراگراف بندی رو درست کنم چون که در شروع هر پاراگرافی متنم هیچ فاصله ای با ابتداش نداره ، ممنون میشم راهنماییم کنین

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من مشکلی دارم همونطور که میبینید وقتی شکلی را از جایی مثلا از paint ویندوز کپی میکنم تو ورد عکس بزرکتر و کیفیتش کم میشه حتی با کوچیک کردن دوباره اون تو وورد هم کیفیتش بهتر نمیشه ( حتی سیو هم کردم و بعد insert ولی بازم همونطور بود )
    چیکار کنم عکس همونطوری که کپی شده تو وورد قرار بگیره و کیفیت و اندازش تغییر نکنه

این مشکل رو من هم دارم. ممنون میشم دوستان کمک کنن
    تا جایی که یادمه این مشکل تو Word 2003 نبود.

شما وقتی عکس رو تو Paint سلکت کردین و کپی گرفتین، توی ورد از بالای صفحه در قسمت Home منوی کرکره ای زیر Paste رو باز کنین و Paste Special... رو بزنین و گزینه سوم (Device Independent Bitmap) رو انتخاب کنین
    متاسفانه حل نشد

یه سوال دیگه دارم:
    دوستان همچین شکل هایی رو با چه نرم افزاری می کشن؟
    این ها به صورت عکس و پیکسل نیستند چون با زوم کردن کیفیتشون کم نمیشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by IceLord; 28-06-2012 at 13:32.

5. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من بازم مشکل پیدا کردم :(
    چجوری میتونم چند تا عکس توی صفحات مختلف متنم بزارم که عکسا بهم نریزه ؟ آخه الان با هرعکسی که میزارم یکی دیگشون جاش تغییر میکنه میخوام سرجای خودشون باشن ، زیر نویس عکسا رو چجوری میشه گذاشت که جزیی از متن نباشه و با متن حرکت نکنه ؟
    و در آخر اینکه چجوری میتونم پاراگراف بندی رو درست کنم چون که در شروع هر پاراگرافی متنم هیچ فاصله ای با ابتداش نداره ، ممنون میشم راهنماییم کنین
    بعد از کپی کردن عکس،روش کلیک کنید و از منوی Page layout ، ( ا position ا ) رو انتخاب کنید و روی موقعیت مناسب کلیک کنید.
    در این صورت با کشیدن موس میتونید عکستون رو جا به جا کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض نحوه ی شماره گذاری صفحه طوری که یک صفحه بین صفحات دیگه شماره نخوره ؟

اگه بخواهیم شماره گذاری کنیم طوری که بین دو صفحه شماره ی صفحه معلوم نباشه یعنی مثلاً بین دو صفحه ی 26 و 27 اگه بخواهیم یه صفحه بدون شماره بزنیم و صفحه ی بعدی هم از 16 شروع بشه این کار رو می کنیم : ابتدا صفحات رو به طور معمول شماره گذاری می کنیم بعد از روش section بندی استفاده می کنیم ، یعنی مکان نما را به انتهای صفحه ی 26 می بریم سپس از سربرگ page layout در بخش page setup گزینه ی breaks آنگاه next page را می زنیم حالا ما چند بخش داریم . بعدش در قسمت footer صفحه ی 27 کلیک میکنیم آنگاه سربرگ design به طور خودکار باز میشه سپس در بخش header &footer گزینه ی page number رو بزنید بعدش format page number و شروع صفحات رو از 26 بزنید می بینید که دو شماره ی صفحه مثل هم دارید سپس در قسمت options از همان سربرگ different first page رو تیک بزنید اون وقت دومین شماره 26 از بین میره به همین سادگی !!! اگه هم خواستید که در متن مورد نظرتان می توانید چندین بار این کار رو بکند. امیدوارم از این ترفند استفاده بکنیـــــــــــد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ببین مثل معمول شماره گذاری کن بعدش نیازی به رفتن به قسمت ورد اپشن نیست در یکی از شماره های صفحه کلیک کن بعدش اونو هایدلایت کن بعدش هم ctrl+shiftسمت راست صفحه کلید رو بزن تا ببینی شماره صفحاتت فارسی شدن به همین سادگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    به چه صورت می تونم وقتی ورد باز می کنم ، به صورت پیش فرص right to left انتخاب شده باشه.

من تمام گزینه های رجیونال لنگوئج روی فارسی گزاشتم ولی جواب نداد
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    به چه صورت می تونم وقتی ورد باز می کنم ، به صورت پیش فرص right to left انتخاب شده باشه.

من تمام گزینه های رجیونال لنگوئج روی فارسی گزاشتم ولی جواب نداد
    ممنون
    یه گزینه هست که با چپ چین کردن زبان فارسی بشه.حداقل دیگه نمیخواد کیبورد فارسی کنی راحتر میشه.

word option\advanced\editing options\automatically switch

11. 2 کاربر از mohsenmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان من با جدول زیر زیاد کار می کنم و بعضی مواقع به خاطر زیادی کار در کسر کردن مبلغ اشتباه می کنم حالا توی word نمیشه فرمول داد که در خونه ای که مشخص کردم مبلغ کسر شده رو خودش بده

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    وقتی می خواهم عکسی رو از اینترنت تو متنی که دارم می نویسم اضافه کنم، نمی شه!
    و فقط کادر عکس رو مشخص می کنه.
    چه کنم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •