کاش همه مثل شما انتظاراتشون اینقد پایین بود.
نگو 240 تمون بگو 340 تومن![]()
کاش همه مثل شما انتظاراتشون اینقد پایین بود.
نگو 240 تمون بگو 340 تومن![]()
سلام. لينك خرابه
به نظر من اگه ميخاي بگيري يه ساده يا نيمه حرفه اي بگير كار باهاش خيلي راحته من يه حرفه اي داشتم خيلي دردسر داشت همه تنظيماتش دستي بود و اكثر مواقع عكس خوب در نميومد . الان يه Samsung PL150 گرفتم 300 تومن 2تا نمايشگر داره خيلي عاليه... Hd ميگيره 12 مگا پيكسل ...
دوست عزیز فکر میکنم منظور شما از 340 تومن sx 210 هستش نه ایکسوز .
بله اشتباه لپی. مثل اینکه من اشتباه کردم نه اون دوست اصفهانی مون. تقصیر این کنون هستش دیگه که هم دوربیناشو اسمشونو شبیه هم میذاره![]()
سلام دوست عزیز :
من این دوربین را 335$ گرفتم و کارت حافظه هم 33$ در ضمن بدونه گارانتی گرفتم فقط در عرض یک ماه اگه مشکلی داشت برام تعویض میکنند...
راستی من این در کردستان عراق گرفتم اربیل فکر کنم دوربین خوبی هست فیلمها که خیلی با کیفیت هستند همچنین عکسهاش و ساخت ژاپن هم هست ..
سلام دوست من
ممنون که از اطلاعاتی که دادی . خیلی مفید بود . ناقلا اربیل چکار میکردی ؟در ضمن رم را بهت بدجور انداخته
![]()
تویه این قیمت sx120/130 انتخاب های بهتری هستند
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
تایید نمیشه
(Canon IXUS 210 IS (IXY 10Sقیمت 240 تا 250 تومان
سلام دوستان:
میخواستم در سایت sony سریال دوربین را وارد کنم برای فریمور جدید ولی میگه که همچین سریالی را نمیشناسد و تو گزینههای منوی خود سایت هم با هم فرق دارند زیر دوربین هم جایی که سریال را نوشته با مال سایت فرق داره.. به نظر شما این که من گرفتم مشکلی داره یا مشکل از جای دیگری هست و تولید برای کشورها فرق میکنه
با تشکر
اگر میشو زود من و راهنمایی کنید تا اگر مشکلی داره پس بدم این دوربین را
Last edited by hawar1; 02-01-2011 at 22:35.
سلام
من شنبه میحوام برم واسه خرید اگه خدا بخواد اما هنوز کسی جوابی واسه سوالم بهم نداده اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)