سلام
تاپیک چرا اینقدر خلوتهکجاییدکسی صدای منو میشنوه
سلام
تاپیک چرا اینقدر خلوتهکجاییدکسی صدای منو میشنوه
سه خبر کوتاه از تيم فوتبال استقلال تهران
مديرعامل جديد باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران در جلسه امروز/دوشنبه/ اعضاي هيات مديره اين باشگاه به عنوان سخنگوي هيات مديره انتخاب شد.
قهرماني تيم فوتبال استقلال تهران در جام حذفي باشگاههاي ايران
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، بعد از بازگشت مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران از ايتاليا، امروز/دوشنبه/ در محل دفتر رئيس هيات مديره اين باشگاه جلسه اي با حضور اعضا برگزار شد که طي آن "اميررضا واعظ آشتياني" با اکثريت آراء به عنوان سخنگوي هيات مديره انتخاب شد.
بحث و تبادل نظر در مورد شرابط فني تيم فوتبال استقلال قبل از شهرآورد تهران، در دستور کار دومين جلسه هيات مديره جديد باشگاه استقلال قرار داشت.
طرفداران تيم فوتبال استقلال تهران در هنگام تمرين عصر امروز/دوشنبه/ اين تيم در اقدامي تعجب برانگيز عليه مديرعامل جديد اين باشگاه شعار دادند.
البته امير قلعه نويي که به نظر مي رسد رابطه مناسبي با مديرعامل جديد دارد، از طريق ليدرها از اين کار جلوگيري کرد تا استقلال در آستانه ديدار با پرسپوليس حاشيه جديدي را تجربه نکند.
جان واريو بازيکن برزيلي تيم فوتبال استقلال تهران به دليل مصدوميت، تمرين امروز تيمش را از دست داد.
اين بازيکن که در دو بازي اخير استقلال توانسته خود را به ترکيب اصلي اين تيم تحميل کند، در تمرينات روز گذشته دچار مصدوميت شده بود و احتمالا نمي تواند استقلال را در بازي با تيم فوتبال پرسپوليس همراهي کند.
![]()
آرش برهاني: گل زدن به پرسپوليس سخت است
آرش برهاني با وجود اينکه در بازي هاي اخير استقلال تهران سه بار موفق به گل زني شده است، براي قرار گرفتن در ترکيب تيمش در شهرآورد تهران مطمئن نيست و در صورت بازي هم قول گلزني نمي دهد.
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران روز دوشنبه در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا به سووالات مطرح شده پاسخ داد.
س: حتما خيالتان از قرار گرفتن در ترکيب اصلي مطمئن است؟
ج: همه بازيکنان دوست دارند که در اين ديدار جذاب از دقيقه اول به ميدان بروند،من هم از اين قاعده مستثني نيستم و تلاش مي کنم تا نظر مثبت قلعه نويي را براي قرار گرفتن در جمع يازده بازيکن اصلي جلب کنم.
س: گل هاي دو هفته اخير براي اين مهم کافي نيست؟
ج: استقلال مهاجمان خوبي در ترکيب خود دارد به همين دليل ثابت بودن هدفي سخت براي هرکدام از ما شده است.
س: برهاني چقدر براي درخشش مقابل پرسپوليس آماده است؟
ج: پرسپوليس و تيم هاي ديگر براي من تفاوتي ندارند، در همه ديدارها با اين هدف به ميدان مي روم تا با بازکردن دروازه حريفان، بتوانم استقلال را در نتيجه گيري کمک کنم.
س:البته گل زدن در شهرآورد لذت خاصي دارد.
ج: باور کنيد که براي من فرقي نمي کند که دروازه کدام تيم را باز کنم، کار مهاجمان گل زدن است و من با اين هدف در کم اهميت ترين ديدارها هم با تمام توان تلاش مي کنم.
سُُُُُ:فکر مي کنيد بتوانيد يکي از گلزنان شهرآورد باشيد؟
ج: اگر من يکي از دو مهاجم اصلي تيم باشم، تلاش مي کنم با يک گل هوادران را از خود راضي کنم، البته مي دانم که گل زدن به پرسپوليس سخت است.
س: اما پرسپوليس آمار "گل خورده" مناسبي ندارد.
ج: با نگاهي به اسامي مدافعان اين تيم مي توان حدس زد که چه روز سختي پيش روي من و مهاجمان ديگر استقلال است.
س: اين نااميدي براي شما در آستانه شهرآورد مضر نيست؟
ج: من نااميد نيستم، فقط گفتم که مدافعان حريف آماده هستند و کار را براي ما مشکل مي کنند.
س: مي توانيد نتيجه را پيش بيني کنيد؟
ج: بايد ببريم، براي اينکه نشان دهيم پيروزي هاي دو هفته اخير شانسي نبوده، چاره اي جز شکست دادن تيم پرسپوليس نداريم.
س: مي توانيد پرسپوليس را شکست دهيد؟
ج: اين توانايي را در تيم مي بينم، اما نبايد فراموش کرد که پرسپوليس يکي از بزرگترين تيم هاي ليگ برتر است و هيچ تيمي نمي تواند خودش را مقابل آن از پيش برنده بداند.
در تمرين امروز استقلال
رئيسجمهوري، علي آبادي و فتحا...زاده تشويق شدند
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز استقلال، هواداران رئيس جمهوري، رئيس سازمان تربيت بدني و فتح ا...زاده تشويق شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم از ساعت 30/16 امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي تمرين كردند.
از نكات جالب توجه اين تمرين، شعار هواداران حاضر در تمرين بود. آنها كه تعدادشان به 70 نفر مي رسيد، محمود احمدي نژاددرئيس جمهوري، محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني و علي فتح ا...زاده مديرعامل سابق را تشويق كردند.
هوادران كه عمده آنها ليدرهاي باشگاه بودند، عليه علي نظري جويباري سرپرست تيم هم شعار دادند. وي در اين تمرين غايب بود.
اين نفرات عليه علي انصاري عضو جديد هيئت مديره و واعظ آشتياني مديرعامل جديد باشگاه نيز اعتراض كردند.
طبق اعلام قبلي باشگاه، قرار بود واعظ آشتياني پس از باز گشت از ايتاليا امروز در تمرين حاضر شود. به همين دليل، خبرنگاران و عكاسان بسياري به محل آمده بودند؛ اما تا ساعت 40/17 خبري از مديرعامل جديد نبود. تمرين استقلال همچنان در جريان است.
امیر قلعهنویی:
بازی 65 زیباترین داربی میشود
تنها به شكست پرسپولیس فكر میكنیم
عدهای میخواهند تیم استقلال را به حاشیه ببرند
سرمربی تیم استقلال تهران گفت: باور دارم داربی شصت و پنجم یكی از بهترین داربیهای استقلال و پرسپولیس شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعهنویی در حاشیهی تمرین امروز تیم استقلال گفت: با شناختی كه از تفكرات خودم و افشین قطبی دارم معتقدم بازی روز جمعه میان استقلال و پرسپولیس یكی از زیباترین داربیهای تهران خواهد شد. در هر صورت ما برای پیروزی به میدان میرویم و امیدوارم بتوانیم علاوه بر بازی زیبا نتیجه را نیز به دست آوریم.
وی دربارهی نتیجه تساوی در چند بازی اخیر این دو تیم نیز گفت: بدون تردید ما برای مساوی به میدان نخواهیم رفت تنها هدف ما كسب سه امتیاز و ارائه یك بازی زیبا است.
امیر قلعهنویی در اشاره به بازی تیم استقلال مقابل راهآهن تصریح كرد: در هفتههای ابتدایی ما به مراتب بهتر از بازی مقابل راهآهن كار میكردیم اما، نتیجه نمیگرفتیم و در واقع در آن بازیها حق استقلال شكست نبود.
قلعهنویی دربارهی شایعه درگیری لفظیاش با سیاوش اكبرپور نیز گفت: تمامی این حرفها نتیجهی سالم كار كردن است، استقلال حاشیه ندارد اما عدهای میخواهند تیم را به حاشیه ببرند هیچ مشكلی وجود ندارد و اكبرپور نیز دارد در كنار سایر بازیكنان تمریناتش را انجام میدهد. روزی كه ما شكست میخوریم صدها حرف در میآورند و روزی هم كه پیروز میشویم حاشیههای دیگری ساخته میشود.
قلعهنویی درباره وضعیت مجتبی جباری نیز گفت: ما معتقدیم هم مجتبی جباری و هم تمامی بازیكنان باید مطالبات خود را دریافت كنند، مبالغی نیز به تیم تزریق شده است اما، در هر صورت باید به فكر تیم نیز باشیم به عنوان نمونه سیاوش اكبرپور از پول خودش به یك بازیكن دیگر داد و از این مسائل در تیم استقلال زیاد است. بازیكنان باید صبور باشند تا با انسجام و همدلی كار را پیش ببریم.
بعد از بردن تو دربی اینقدر شلوغ بشه که صدا به صدا نرسه![]()
من الان یکی ساعتی هست در تاپیک هستم اما داشتم مطالب پیشین را میخوندم!
بایرن مر30 عزیز ترکوندی...
امروز بایرن یک تنه پرچم را برد بالای قله کاشت...
تازگی ها بچه کم پیدا شدند همه میایند یک خبر میذارند و میرند!
اوف بابا من يه روز نيمودم اين همه خبر اومده
بليت داربي شصت و پنجم روز بازي در ورزشگاه آزادي به فروش ميرسد
بليتهاي داربي شصت و پنجم استقلال و پرسپوليس تهران صبح روز بازي در ورزشگاه آزادي فروخته ميشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان مهدي محمدنبي دبير كل فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر گفت: بليت بازي تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران كه روز جمعه دوازدهم فروردين در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود، پيش فروش نشده، بلكه از ساعت هفت صبح روز جمعه در ورزشگاه آزادي به فروش ميرسد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)