تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 760 از 949 اولاول ... 260660710750756757758759760761762763764770810860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,591 به 7,600 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تو سایتش که اینو نوشته:

سرویس رایگان شبانه: در سرویس های حجمی سپنتا، به میزان حجم گیگابایت خریداری شده برای سرویس، حجم شبانه رایگان از ساعت ۲ بامداد تا ۸ صبح در نظر گرفته می شود.
    !!!!!
    اونو آپدیت نکردن اینو بخون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

داتک هم دزده من با برنامه نتورکس چک میکردم حجمم رو میزد 650 مگابایت ولی داتک تو سایت 1 گیگ کم کرده بود یک ماهم کامل نشد جمعش کردم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم نمی ارزه خدایی ؛ چرا از شاتل و عصر تلکام و ... نمیگیری که شبانه رایگان دارن؟!
    در ضمن شبانه صبانتم مثه سپنتا عه ، با این تفاوت که صبانت هم شرکت بهتریه و هم پینگش خیلی خوبه...
    در مورد داتک هم اینو بگم که من در مدتی که ازش سرویس داشتم ، بدی ندیدم و بسیار راضی بودم.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بازم نمی ارزه خدایی ؛ چرا از شاتل و عصر تلکام و ... نمیگیری که شبانه رایگان دارن؟!
    در ضمن شبانه صبانتم مثه سپنتا عه ، با این تفاوت که صبانت هم شرکت بهتریه و هم پینگش خیلی خوبه...
    صبانت که حجم دزده داشتم قبلا / عصر تلکام هم از ساعت 3 شب هست که سخته تا 3 ییدار بمونم و شاتل هم که دو سال هست سرکارم گذاشته میگه تو صف هستی البته خودم الان سپنتا ندارما ولی خوب 2 برابر عالیه

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

صبانت خوبه ؟
    بنده پیش شرکتی که به مشترکینش خیانت کنه نمی مونم و بعد 7 سال ازشون جدا شدم !
    ====
    الان هم دنبال جایگزین بهتر برای فن آوا می گردم چون کارم با اینترنت است یک روز ضرر است و تا قطعی نباشه عمل نمی کنم
    دوستان شماره های تلفن پشتیبانی مشهد را اگر دارند ممنون میشم بدن شماره شون رو گم کرد

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

صبانت خوبه ؟
    بنده پیش شرکتی که به مشترکینش خیانت کنه نمی مونم و بعد 7 سال ازشون جدا شدم !
    ====
    الان هم دنبال جایگزین بهتر برای فن آوا می گردم چون کارم با اینترنت است یک روز ضرر است و تا قطعی نباشه عمل نمی کنم
    دوستان شماره های تلفن پشتیبانی مشهد را اگر دارند ممنون میشم بدن شماره شون رو گم کرد
    داداش صبانت پشتیبانیش به من فحش داد قبلا باورت میشه؟ حجم هم که میدزدید / صبانت با شما چیکار کرده؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبانت که حجم دزده داشتم قبلا / عصر تلکام هم از ساعت 3 شب هست که سخته تا 3 ییدار بمونم و شاتل هم که دو سال هست سرکارم گذاشته میگه تو صف هستی البته خودم الان سپنتا ندارما ولی خوب 2 برابر عالیه
    باوا ابنجوری که تو حساب میکنی ، همه رو باید بگی دزدن ؛ ایرانه دیگه ، چه توقعی داری؟!!!
    آسیاتک چی؟!

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خخخ ، گیری دادی به این داتک بدبخت
    داتک باز نسبت به سپنتا و پارس آنلاین و صبانت و... بهتره ، اقلن یک دهم کم میکنه... : ))
    البته الان متوجه شدم تو بعضی از شهرها عصر انتقال هم دان استریم و تا جایی که خط بکشه باز می زاره ، پارس آنلاین ، شاتل،عصر انتقال (داتک هم بستگی داره کجا باشی ) من از نمایندگی شهرمون داتک گرفتم یک ماه،با اون پینگش

9. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

داداش صبانت پشتیبانیش به من فحش داد قبلا باورت میشه؟ حجم هم که میدزدید / صبانت با شما چیکار کرده؟
    با من کار خاصی نکرده همین که اصول تجارت رو بلد نبود شبانه ها را آمد اونطوری کرد و چیزی که میگفت رایگانه رایگان نبود برام کافی بود ازشون جدا بشم
    شرکتی که دروغ بگه نباید کاربر داشته باشه، کاربری که طبق یک سری اصول به آن جا رو آورده نظیر همین فن آوا که چون نامحدود میداد کاربر جمع شد
    و الان هم همونا ناراضی هستند چون سرویس هایی که خریده بودند این شرایط الان رو نداشته
    این میشه دزدی، دروغ و من حاضر نیستم با این نوع شرکت کار کنم
    الان من 2 ماهه شبانه دانلود ندارم و میترسمم الان بذارم شبانه دانلود شه
    به هرحال اولین جای خوبی که پیدا کنم از این هم خداحافظی می کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ای بابا عجب وضعی شده ها فن آوا میگه جمع آوری کامل انجام شده حتی شماره جمع آوری هم داد بهم ولی مخابرات هنوز جمع آوری نکرده عجبا ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •