اونو آپدیت نکردن اینو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونو آپدیت نکردن اینو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک هم دزده من با برنامه نتورکس چک میکردم حجمم رو میزد 650 مگابایت ولی داتک تو سایت 1 گیگ کم کرده بود یک ماهم کامل نشد جمعش کردم
بازم نمی ارزه خدایی ؛ چرا از شاتل و عصر تلکام و ... نمیگیری که شبانه رایگان دارن؟!
در ضمن شبانه صبانتم مثه سپنتا عه ، با این تفاوت که صبانت هم شرکت بهتریه و هم پینگش خیلی خوبه...
در مورد داتک هم اینو بگم که من در مدتی که ازش سرویس داشتم ، بدی ندیدم و بسیار راضی بودم.
صبانت که حجم دزده داشتم قبلا / عصر تلکام هم از ساعت 3 شب هست که سخته تا 3 ییدار بمونم و شاتل هم که دو سال هست سرکارم گذاشته میگه تو صف هستی البته خودم الان سپنتا ندارما ولی خوب 2 برابر عالیه
صبانت خوبه ؟
بنده پیش شرکتی که به مشترکینش خیانت کنه نمی مونم و بعد 7 سال ازشون جدا شدم !
====
الان هم دنبال جایگزین بهتر برای فن آوا می گردم چون کارم با اینترنت است یک روز ضرر است و تا قطعی نباشه عمل نمی کنم
دوستان شماره های تلفن پشتیبانی مشهد را اگر دارند ممنون میشم بدن شماره شون رو گم کرد
داداش صبانت پشتیبانیش به من فحش داد قبلا باورت میشه؟ حجم هم که میدزدید / صبانت با شما چیکار کرده؟
باوا ابنجوری که تو حساب میکنی ، همه رو باید بگی دزدن ؛ ایرانه دیگه ، چه توقعی داری؟!!!
آسیاتک چی؟!
البته الان متوجه شدم تو بعضی از شهرها عصر انتقال هم دان استریم و تا جایی که خط بکشه باز می زاره ، پارس آنلاین ، شاتل،عصر انتقال(داتک هم بستگی داره کجا باشی )
من از نمایندگی شهرمون داتک گرفتم یک ماه،با اون پینگش
![]()
با من کار خاصی نکرده همین که اصول تجارت رو بلد نبود شبانه ها را آمد اونطوری کرد و چیزی که میگفت رایگانه رایگان نبود برام کافی بود ازشون جدا بشم
شرکتی که دروغ بگه نباید کاربر داشته باشه، کاربری که طبق یک سری اصول به آن جا رو آورده نظیر همین فن آوا که چون نامحدود میداد کاربر جمع شد
و الان هم همونا ناراضی هستند چون سرویس هایی که خریده بودند این شرایط الان رو نداشته
این میشه دزدی، دروغ و من حاضر نیستم با این نوع شرکت کار کنم
الان من 2 ماهه شبانه دانلود ندارم و میترسمم الان بذارم شبانه دانلود شه
به هرحال اولین جای خوبی که پیدا کنم از این هم خداحافظی می کنم
ای بابا عجب وضعی شده ها فن آوا میگه جمع آوری کامل انجام شده حتی شماره جمع آوری هم داد بهم ولی مخابرات هنوز جمع آوری نکرده عجبا ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)