سلام دوستان من
چرا تاپیک زیر خاکی رو کشیدین بیرون
جی تی ای تموم شد
با تشکر
سلام دوستان من
چرا تاپیک زیر خاکی رو کشیدین بیرون
جی تی ای تموم شد
با تشکر
دوست عزیزم Friend جان این تاپیک حدود یه یفته ای است که از زیر خاک بیرون امده .
در ضمن عضوهای جدید هم وقتی تازه میان تو سایت دیگه نمیدونن که تاپیک رو نباید از زیر خاک کشید بیرون . چون همه جا رو خاکی میکنه .
حسين جان منم واسه همين ميگم تاپيك هميشه صفحه ي اول باشه تا اگه عضو جديدي كه در باره ي جي تي اي مي خواد بدونه ديگه غير مجار حفاري نكنه ديگه
signal جان gta خیلی هم عالیه ولی این مرحلش مزخرفه
از دوستان هم هر کی خاکی شده مایش یه دونه از اون فرش تکونهای زمان قاجار است
تازشم مگه بده بگن عجب بچه خاکیه![]()
سلام به همه دوستان
تاپيك زير خاكي شده ..... اما پستهاي شما چرا رفته تو جاده خاكي !!!![]()
![]()
![]()
خواهشا مراعات كنيد
وگرنه تاپيك ميره قاطيه باقاليا !!!![]()
![]()
ممنون
با سلامنوشته شده توسط lovelyman
دلیلی برای استیکی شدن این تاپیک نمیبینم چون دوران بازی گذشته اونموقع که بازی در اوج بود به صورت استیکی بود.
در ضمن اگر کاربران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینند دلیلی برای زدن تاپیک برای این بازی نیست
خوش باشید![]()
با سلام خدمت همه دوستان
من 2 روز پيش با اين فروم آشنا شدم و از ديروز از صفحه 1 تا 76 اين تاپيك رو مطالعه كردم
من فايلي كه براي برداشتن سانسور بود اجرا كردم ولي فقط باعث شد كه دوربين بتونه وارد خونه بشه و دوست دختر كارل باز هم يه لباسي تنش بود و همين طور خود كارل) و اين با تبليغي كه من تو اينترنت ديده بودم مغايرت داشت.
ميخواستم بدونم كه بايد چي كار كنم تا بازي كاملا (كاملا) بدون سانسور بشه . و اين كه دوستمون اقا ساسان و ساش عزيز گفتن سي دي بدون سانسور منظورشون اين بود كه ديگه فايلي نميخواد تا سانسور برداره؟
من در تهران هستم اگه بايد حتما سي ديه بدون سانسور بگيرم شما ميدونيد از كجا و كدوم مغازه بگيرم؟ يا اگه كسي لطف كنه از سي دي هاي بازيش برام رايت كنه من ازش بخرم.
ممنون ميشم اگه جوابمو بدين.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
اسم ايراني اخر بازي خوانساري است
توضيحات بيشتري درباره ي نصب ماشينهاي جديد بدهيد با استفاده از ggm
سلامنوشته شده توسط rassool
اينجا توضيح داده شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز فكر كنم مشكل شما اين باشه كه ورژن قديمي اين برنامه رو دانلود كرديد . چون ورژن قديمي اين برنامه كامل اون چيزي رو كه شما ميخواين نمياره .نوشته شده توسط Ville
بهتره ورژن 2.1 اين برنامه يعني Hot Coffe رو امتحان كني .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)