اصلش ساخت چین هستش
حدود 250 تومن فکر کنم بتونی پیدا کنی
زیاد راحت راحت نیست ولی صفحات قبلی (4-5 صفحه قبل ) را بخونی میتونی یه چند جا گیر بیاری
اصلش ساخت چین هستش
حدود 250 تومن فکر کنم بتونی پیدا کنی
زیاد راحت راحت نیست ولی صفحات قبلی (4-5 صفحه قبل ) را بخونی میتونی یه چند جا گیر بیاری
ای ول ماتاتا جان.....بالاخره تونستم
راستی منو میشناسی؟
اگه نمیشناسی از سعید رونالدو بپرس![]()
دوستان کمکم کنید چند تا مورد دارم
اول اینکه وقتی فایلی برام بلوتوث میشه مثل موزیک خیلی دیر سیو میشه آیا واسه شما هم همین جوریه؟همش اون بالا یه چیزی چشمک میزنه نوشته busy و بعد از مدتی سیو میکنه
دوم اینکه وقتی برام زنگ میاد اول ویبره هستش و بعد از چند ثانیه صدای زنگ کم کم بلند میشه یعنی از آهسته میره بلند میشه
چه کار کنم که هم زنگ با صدای بلند و هم ویره با هم باشند؟عجب نفهمیدم چی گفتم واج آرایی داشت
کامپیوتر بون پورت USB![]()
راستی مبارک باشه حالشو ببری![]()
کامپیوتر بدون پورت USB![]()
راستی مبارک باشه حالشو ببری![]()
مخلص مهدی جان هستیم....
آره جیگر آواتار و امضات تابلوه..!
آخرش هم نفهمیدم چرا به زور گفتی بلاکت کنیم..!؟!![]()
آره بابا پاشو بيا تهران حالشو ببر . حداقل تو کافي نت هاش پورت يو اس بي پيدا مي شه.
بعد از آپديت صداي اسپيکر بهتر مي شه ولي صداي هندزفري رو بعيد مي دونم . شايد در حد خيلي کم . ولي ديگه با اين کيفيتي که هندزفريش داره ديگه احتياجي به بيشتر شدن صدا نداره . به نظر من نبايد به خاطر کميت ، کيفيت رو از دست داد.
و صد البته مگا باسش که ديگه حرف نداره . ولي من نمي تونم استفاده کنم.
بستگي به حجم فايلت داره . ولي تقريبا طبيعيه .
توي قسمت تنظيمات زنگ يه قسمتي هست که صداي زنگ رو به صورت افزايشي زياد مي کنه . تيک اونو بردار درست مي شه. (البته فکر کنم)
راستي زيمکا يعني چي؟
پيروز باشيد
DEICIDE
برای افزایش سرعت هر از چند گاهی یه سر به task manager بزنی و برنامه های باز رو ببندی بد نیست!
در مورد صدای زنگ هم باید بگم که میری به اینجا: control panel -> device -> sound&alert
1- در منوی ringtone تیک گزینه increasing ring رو برمیداری تا صدای زنگ از همون اول بلند باشه.
2- در منوی vibrating alerts اولین گزینه رو off میکنی، مشکل ویبره هم حل میشه. (البته اگه منظورت اینه که اول چندتا ویبره میزه بعد صدای زنگ در میاد، سیستمش همینه!)
وری تنکس![]()
اينم توضيحات فني
ممنون و موفق باشيد.
DEICIDE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)