!!!delet pls
!!!delet pls
Last edited by mohammad_twe; 04-05-2010 at 23:21.
خوب امتیاز دوم هم اومد از Gaming Trend
Gaming Trend=95
نفدش هم در لینک زیر هست:
امتیازش به بخشهای مختلف بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by halflife g; 04-05-2010 at 23:28.
GamingTrend:
Alan Wake is definitely art, and is well written enough to keep my wife and I on the edge of our seats from beginning to end. If I can admit something, and give Alan Wake the biggest compliment I can bestow, I’d tell you that I had a nightmare about the game the night after I completed it. No horror game has ever managed that feat or even come close. It may have taken them five years to kick it out of the door, but Remedy has created a masterpiece
تشکر از دوستانی که رعایت میکنن.
یه تاکید درباره لو ندادن داستان بازی !! خیلی ها شاید بازی رو با فاصله کمی از لانچ نتونن شروع کنن.
اگه فکر میکنید حتی راهنمایی گرفتن بازی تو داستانش تاثیر میزاره حتما از تب اسپویلر استفاده کنید.
مثلا : اونجا که اون کارکتر بعد از اون ماجرا میاد باید چیکار کنم؟؟!!! (همین کارکتر و اینکه تو اون ماجرا بوده و اون ماجرا چی بوده خودش یه لو رفتن داستانه) و مثال های زیادی از این قبیل
کافیه این گزینه یا کد رو انتخاب کنید:
![]()
خُب يه شوك اساسي بهتون وارد كنم لذتشو ببرين . البته فكر نميكنم كسي زياد توجهي كنه !
Eurogamer 7/10
NZGamer 8.5/10
Pelit 87/100
براي كساني كه انتظاراتشون زيادي بالا نبرده بودن و يا امتيازها كلا براشون مهم نيست اينا مشكل ساز نيست اما بقيه ممكنه قاطي كنن !
ولی یه چیز جالب درباره ی این امتیاز یوروگیمر! خانم Ellie Gibson این بازی رو نقد کرده که میتونید امتیازهای بسیار زیباش رو اینجا ببینید مثلا به SC: Chaos Theory امتیاز 5 داده
منبع Dreadlord از BC !
Last edited by resident_evil; 05-05-2010 at 02:04.
مقادیری دیگر از امتیازات خوب:
IGN=9
gametrailers=9.2
x360 achivements=9.2
planet x360=9.2
gaming today=9.1
computer and video games uk=9
video gamer=9
justpushstar=4.5/5
meristation=9
game planet=9
Destructoid=9
IGN au=8.5
1up=83
euro gamer spain=8
gaint bomb=8
gamekult=8
Last edited by halflife g; 05-05-2010 at 10:53.
شخصا توقع امتيازاي بالاتري رو از اين بازي داشتم اينطوري ميانگين بازي مياد روي 9 يا احتمالا زير 9 كه واسه اين بازي زياد جالب نيست
منتظر امتيازاي گيم اسپات و IGN مي مونيم
علی جان امتیاز IGN اومده و من تو اون پستم نوشتم برای اینکه تاپیک پشت سر هم با امتیازا شلوغ نشه من همه امتیازا رو جمع کردم تو پست زیر:
هر امتیاز جدیدی هم که میاد تو همون پست میذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اینکه چرا امتیازا اینطوریه؟؟اکثر سایتا از اینکه بازی "ارزش تکرارش" کمه و علاوه بر اون بازی کوتاهیه خیلی گلایه کردن(و البته اینکه بعد مدتی تکراری میشه).......برای نمونه همین IGN به همه بخشهای بازی اعم از گرافیک و صدا و گیم پلی 9 داده ولی به قسمت جاذبه و ارزش تکرار بازی 7 داده.......... .
Last edited by halflife g; 05-05-2010 at 10:44.
چي بگم ، حداقل 9.5 رو توقع داشتم از IGN
ببينيم گيم اسپات چه مي كنه يه دفعه ديدي 9.5 داد :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)