تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 376 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

پیمان جان یه جایی برا جواب یکی از پستهای من نوشته بودی برا دمونوئید زیاد مهم نیست که share ratio کم باشه یانه ولی بعضی سایتهای حرفه ای تر اگه در عرض یکهفته share ratio کمتر از 0.5 باشه ما رو بن میکنن اینجا هم میگی دمونوئید ترکرش خصوصی نیست و سایتهای خصوصی که ترکرهاشون هم خصوصی سرعت بهتری میدن حالا اگه برات ممکنه اسم این سایتها رو برامون بنویس ؛ share ratio من تو دمونوئید 0.80 هستش که اون اولا ناشیگری کردم ولی حالا دارم هر روز اونو میبرم بالاتر تا حداقل به یک برسم . راستی یه جا هم گفته بودی share ratio خودتو روی 1 نگه داشتی و از ------ استفاده میکنی میشه یخورده بیشتر توضیح بدی اخه تا اونجا که من فهمیدم اگه به هر عنوان آی پی خودمونو چه با ------ و چه وی پی ان یا ... عوض کنیم و ترکر اونو نشناسه امتیاز ما تو share ratio تکون نمیخوره ولی از طرفی چون ترکر ما رو نمیشناسه و نمیدونه ما کدوم یوزر هستیم سرعت دانلودمون کمتر میشه اگه لطف کنی و یه مقدار توضیح بدی ممنون میشم .
    سلام
    یه لیست رده بندی شده از ترکر ها رو میزارم هرچی level ها بیشتر بشن ترکر حرفه ای تر سرعت بیشتر ، قوانیش سخت ګیرانه تر و پيدا کردن دعوتنامه ی اون مشکل تر میشه تا جایی که دعوتنامه ی بعضی از ترکر ها رو میخرن
    Level 1 ••••••••••
    These sites are open for sign ups.
    Those looking to join can register.

Seed Academy Bulgaria - Partis[8]- Arenabg[8] -Bitsoup[8] - Zamunda[8] - Swebits[8] - Powerbits[7] - Midnight Torrents[6] - rSR[6] - ILoveTorrents[6] - Respect The Seed - IP Torrents - Witch Tracker - AOM Killer[8] - FCZ[7] - docs.torrents.ro[7] - TranceBooster and countless others...

Level 2 ••••••••••
    These sites are very easy to obtain.
    Chances are you will get one free.

RTS - Demonoid[6] - FileZone[6] - MazeTorrents[6] - FL[6] - DH[6] - HT[6] - ChronicTracker[6] - TD[6] - SITR[5] - Leechbits[5] - GFT - TakoRauta - Delight4U - btgigs - PeerPortal - PWT[9] -XboxSky[8] - PussyTorrents[8] - Dimeadozen[8] - HDBITS.ro[8] - cheggit[8] - XWT[7] - Bitspyder[7] - Filemp3[7] - Christian Torrents[7] - Learnbits[7] - HorrorChannel[7] - UKNova[7] - BitHDTV[7] - TVJunkies[6] - Elbitz[6] - TvT.ro[6] - x264[6] - Diwana[5] - Audiozone[5] - The Pokerbay - Filmbits - Under Ground Gamer - Bitgate etc.

Level 3 ••••••••••
    These sites are fairly easy to obtain.

LinkoManija[8] - Torrent.LT[7] - Pisexy[7] - TL[9] - TTi[7] -Acetorrents[7] - ST[7] - WB[7] - SCC[9] - TauriTracker[6] - TB[6] - SoftTorrents[6] - PotUK[6] - A-L[5] - TS-Tracker - TVTorrents[8] - Audionews[7] - MMATracker[7] - ProAudioTorrents[7] - Childbytes[7] - Torrentbits[7] - CO[6] - KrayTracker[6] - Music-Vids[6] - ExtremeBits[6] - Sweloaders[6] - VIPMusic[8] - Goem [6] - Brokenstones - DVDseed -Softmp3 etc.

Level 4 ••••••••••
    These sites are harder to obtain for various reasons.
    Though fairly easy provided that you offer similar.

Thor'sLand[6] - nCore - iPLAY[8] - Snowtigers[6] - HDBits[10] - BitMe[9] - OiNK[9] - The DVD Club[8] - BTMusic[8] - KG[7] - RMVBusters[7] - DesiTorrents[8] -IT[7] etc.

Level 5 ••••••••••
    Sites from this level on are more difficult to obtain.

FB[7] - RP[7] - DarkSide - RevTT[8] - Danishbits[7] - PT[8] - TheVault[7] - TranceRoute[7] - ThePlace[7] -BlackCats[7] etc.

Level 6 ••••••••••

CZone+[8] - BitMeTV[10] - etc

Level 7 ••••••••••

ScT[10] - Bithumen - NB[8] - AOM[8] - TT+[10] etc.

Level 8 ••••••••••

SweDVDR[8] etc.

Level 9 ••••••••••

FTN[10] - FSC[8] - E****[8] etc.

Level 10 ••••••••••
    Getting these sites is difficult if not impossible.
    Consider yourselves lucky if you have these.

FTWR[6] - UK-T[6]

اعدادی که جلوی اسم هر ترکر نوشته شده امتیازی هر ترکر هستش که بر اساس تنوع و ګستردګی تورنت ها بهشون دادن

در مورد share ratio چون ای اس پی من سایت demonoid رو ***** کرده من از همون اول با پراکسی وارد سایت شدم و اون اوایل از ای پي استفاده میکردم که با یه نفر دیګه شیر شده بود و هرچی اون دانلود یا اپلود میکرد برا من هم ثبت میشد الان من دیګه ولی الان اینطور نیست و برا همین مقدار دانلود و اپلود من رو 14 ګیګ مونده که share ratio یک رو بهم داده و ازش راضیم یعنی خیلی عالیه
    طرز کار سایت demonoid اینجوریه که ای پي شما رو موقعی که فایل تورنت رو از سایت دنلود میکنین ثبت میکنه و حالا اګه یه نفر دیګه هم با همون ای پي به ترکر کانکت بشه و دانلود یا آپلود کنه share ratio اون برا شما هم ثبت میشه چون سایت یورز شما رو مربوط به اون ای پي میدونه
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام پیمان جان واقعا" دستت درد نکنه من چند تا سئوال دیگه دارم من وقتی share ratio من تو دمونوئید 1 باشه حداکثر سرعت رو از ترکر اون میگیرم حالا این سایتهای حرفه ای تر چه فرقی با دمونوئید دارن آیا تورنتهاشون جدید تر هستش ؟ یا اینکه از نظر سرعت هم فرق دارن؟ من که حداکثر سرعت دانلود معمولی خودمو معمولا" با دمونوئید هم دارم اگه سرعت ترکر اونها زیادتر باشه فکر نمیکنم دیگه از پهنای باند واقعی من تجاوز کنه درسته ؟ من احتمال میدم همون قضیه که قبلا راجع به ترکر های خصوصی گفتین و اینکه اگه تورنتی سید نداشته باشه و در خواست بدیم ترکر خصوصی خودش سید میشه ؛ درسته یا غیر از این مزایای دیگه ای هم دارن ؟ شرمنده خیلی سئوال میکنم ولی احساس میکنم شاید خیلی ها هم این سئوالا رو داشته باشند ؛ ضمنا من الان دو سه ماه هستش که دنبال تورنت dvdrip برای فیلم ترانسفورمرز میگردم ولی تا اونجا که فهمیدم فعلا یا موجود نیست یا اگه باشه فیک هستن آیا امکان داره که این تورنت تو سایتهایی که شما معرفی کردین وجود داشته باشه ؟[( transformers) البته اینو هم بگم که یه فیلم هست به نام ترانسمورفرز که اسمش خیلی شبیه اون فیلمی هست که من دنبالش هستم ] و در آخر یه سئوال دارم اونهم اینکه شما با کدوم یک از اینا کار کردین و اونو ترجیه میدین کلا" چقدر نسبت به دمونوئید برتر هستن ؟

شرمنده پیمان جان ؛ واقعا" شرمنده ولی باید از اطلاعات افرادی مثل شما استفاده کرد راستش من کسایی رو میشناسم که بیشتر از یک سال هستش که تو کار دانلود تورنت هستن ولی هیچ چیز از سید و پیر و ترکر و ... نمیدونن و حالا ناراضی هم هستن که سرعت دانلود تورنتشون خیلی کمتر از سرعت دانلود معمولی اونهاست فقط چون پهنای باندشون بالاست باهاش میتونن سر کنن من از مسئول سرور آی اس پی خودم سئوال کردم راجع به بسته بودن پورتها اصلا نمیدونست تورنت چیه ؟بنده به شخصه واقعا از اطلاعات مفید شما ؛ آقا امین گل ؛ s a m 4000 ؛ xAxez و چندتا دوست دیگه خیلی استفاده کردم از همه شما بابت اطلاعات مفیدتون متشکرم

==========================================
    آها تورنت اون فیلمو که گفتم تو arenabg.com که اسمشو گذاشته بودی پیدا کردم ظاهرا" که مشکلی نداره لینکشو میزارم یه نظر راجع به تورنت بده ممنون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قربانت رضا

Last edited by xdvbxkaomx; 21-09-2007 at 11:50.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام پیمان جان واقعا" دستت درد نکنه من چند تا سئوال دیگه دارم من وقتی share ratio من تو دمونوئید 1 باشه حداکثر سرعت رو از ترکر اون میگیرم حالا این سایتهای حرفه ای تر چه فرقی با دمونوئید دارن آیا تورنتهاشون جدید تر هستش ؟ یا اینکه از نظر سرعت هم فرق دارن؟ من که حداکثر سرعت دانلود معمولی خودمو معمولا" با دمونوئید هم دارم اگه سرعت ترکر اونها زیادتر باشه فکر نمیکنم دیگه از پهنای باند واقعی من تجاوز کنه درسته ؟ من احتمال میدم همون قضیه که قبلا راجع به ترکر های خصوصی گفتین و اینکه اگه تورنتی سید نداشته باشه و در خواست بدیم ترکر خصوصی خودش سید میشه ؛ درسته یا غیر از این مزایای دیگه ای هم دارن ؟ شرمنده خیلی سئوال میکنم ولی احساس میکنم شاید خیلی ها هم این سئوالا رو داشته باشند ؛ ضمنا من الان دو سه ماه هستش که دنبال تورنت dvdrip برای فیلم ترانسفورمرز میگردم ولی تا اونجا که فهمیدم فعلا یا موجود نیست یا اگه باشه فیک هستن آیا امکان داره که این تورنت تو سایتهایی که شما معرفی کردین وجود داشته باشه ؟[( transformers) البته اینو هم بگم که یه فیلم هست به نام ترانسمورفرز که اسمش خیلی شبیه اون فیلمی هست که من دنبالش هستم ] و در آخر یه سئوال دارم اونهم اینکه شما با کدوم یک از اینا کار کردین و اونو ترجیه میدین کلا" چقدر نسبت به دمونوئید برتر هستن ؟
    در این مورد سعی میکنم اطلاعات کاملتری از بعضی از سایتهایی که بالا معرفی شد رو بعدا بزارم تا بهتر متوجه بشین

در مورد اون تورنت من خودم دانلودش نکردم ولی تو سایت ها دیګه چک کردم و ګفتن فیک نیست چنتا از اسکرین شات هاش رو هم ګذاشته بودن که به نظر کیفیتش خوب میومد

فعلا باید برم بعدا چنتا سایت باحال تورنت رو معرفی میکنم تا با دنیای تورنت اشنا بشین
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در این مورد سعی میکنم اطلاعات کاملتری از بعضی از سایتهایی که بالا معرفی شد رو بعدا بزارم تا بهتر متوجه بشین

در مورد اون تورنت من خودم دانلودش نکردم ولی تو سایت ها دیګه چک کردم و ګفتن فیک نیست چنتا از اسکرین شات هاش رو هم ګذاشته بودن که به نظر کیفیتش خوب میومد

فعلا باید برم بعدا چنتا سایت باحال تورنت رو معرفی میکنم تا با دنیای تورنت اشنا بشین
    موفق باشین

دمت گرم تا حالاش هم خیلی حال دادی راستی با راهنمایی های شما الان share ratio من تو دمونوئید به 1.03 رسیده
    Last edited by xdvbxkaomx; 21-09-2007 at 16:47.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

این اولین سایت خودم هم تو این سایت عضو هستنم این سایت مخصوص فیلم هستش با کیفیت عالی ،سرعتش خیلی عالیه ولی به درد من نمی خوره چون فیلم هاش اکثرا بالای 2 ګیګ حجم دارن که من با هاردی که فول هستش نمیتونم زیاد از اینجوری فیلم ها دانلود کنم
    این سایت امکان اپلود کردن رو هم به هرکسی نمیده و فقط افراد خاصی میتونن توش فایل اپلود کنن ، قوانینش خیلی سخت ګیرانه هستش اګه share ratio خوبی نداشته باشی یه هفته بهت فرصت میده درستش کنی در غیر این صورت بن میشی
    توضحات اینګلیسی اینا ساده هستش خودتون بخوننین بهتر متوجه میشین

if u want a great audio video quality with a reasonable good speed this is ur choice

The site is still under construction running only with its half capacity server though its speed is gooood
    in my opinion after construction is completed and f the site is completely closed it will b one of the highly rated sites and it will b very usable sites

categories

Movies DVDR
    Movies HD
    Movies IPOD
    Movies Nero
    Movies X264
    Movies XVID
    TV HD
    TV MP4
    TV XVID

STATS

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

PWT:

Pro Wrestling Torrent

Stats:
    Registered Users 27,051
    Power Users 11,864
    Torrents 3,689
    Peers 20,019
    Seeders 16,684
    Leechers 3,335
    Not Connectable 6,213
    Connectable 13,807

Site Categories:

Documentaries
    DVD
    ECW
    Indy's
    Matches
    Misc
    MMA
    Ring Of Honor
    TNA PPV's
    TNA Weekly
    WCW
    WWE PPV's
    WWE Weekly

Rating:
    Content : 4
    Speed : 3.5
    Pre Time : NA
    Rarity : 2 (Alot of ppl have that)
    تو این یکی هم خودم عضو هستم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم
    این سایت مخصوص کشتی کج هستش همه چی در این این مورد توش پیدا میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

HD-Bits.ro

This Tracker Is dedictaed to HD Material Only.

altough its a romanian tracker its got 95% english stuff

Stats :
    --------

Users 8,153
    Baned users 29
    Warned users 52
    VIP's 16
    Unconfirmed users 28
    Torrents 974
    Seeders 2543
    Leechers 304
    Peers 2847
    Total downloaded 47.65 TB
    Total uploaded 207.35 TB

Site Categories :
    ---------------------
    #edu.ro (subiecte bac)
    Applications
    Blu-ray
    Documentaries
    DTS
    HD-DVD
    Lossless Music
    Movies/HD MPEG2
    Movies/HD WMV
    Movies/HD x264
    Movies/HD XviD
    Trailers
    TVVideoclips
    XXX

Levels:
    -----------
    user - as usual...
    PU - 25g - 4 weeks

Content : 4/5
    Speed : 3.5/5
    Rarity : 3/5
    Pre-Time : NA

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

تو این سایت هم عضو هستم سایت مخصوص tv show ها هستش تقریبا هر سریالی تو تلوزیون پخش شده باشه اینجا پيدا میشه سرعتش هم خوبه و با کفیت عالی هستش همه فیلم هاش فقط یه هاد یه تراباتی با یه کانکشن چند مګی لازم داری تا اونا رو دانلود کنی
    توضحات بیشتر به انګلیسی همه ی این توضیحات توسط یوزر های این سایتها نوشته شدن و نه اداره کننده های سایتها
    tvtorrents

Why watch TV Now When You can See It Later...

Personally , i think that this THE BEST TV Series Tracker there is
    (yes... even more then b!tm*tv)
    This Tracker IS dedictaed to TV Series Only.
    its got great community and people are always trying to help you.

its got a lot of great features which i havent seen anywhere else like :
    a. a big calender that shows all the tv series, and your favourites are bolded out.
    b. u can sort your fav. tv series by day.
    c. subtitles to every chapter of the series.
    d. upcoming episodes (with all the info from tv.c0m!!! )

Stats :
    --------
    1095 users online
    33714 users online daily
    Tracking 7293 active torrents with 133635 peers.
    Total site swarm speed 294381 Kbyte/s

Site Categories :
    ---------------------
    Every GOD DAMN Tv series u want u can find there...
    i cant even say how many series there are ...

Credits :
    ------------
    1TCred = 1 Terabyte (TB)
    1GCred = 1 Gigabyte (GB)
    1MCred = 1 Megabyte (MB)

Less than 1 Credit - downloading not allowed
    Less than 1 GCred - 1 download
    Less than 5 GCreds - 3 downloads
    Less than 10 GCreds - 5 downloads
    No limits if above 10GCreds

Levels:
    ----------
    No Levels. everybody is equal.
    if you donate to the site you get rss.

Invites :
    -----------
    In order to invite someone, YOU must have at least 11GCreds or more.
    The minimum amount for an invitation is 1GC, and you must have 10GC left after sending the invite.

Content : 5/5
    Speed : 5/5
    Pre-Time : NA

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

این سایت فقط با کیفیت HD تورنت میزاره ممکنه سایت های دیګه هم با این کیفیت فیلم بزارن ولی اینجا سرعتش چندین برابر هستش ، تورنت فیک وجود نداره و هرچیزی اولش میاد تو این سایتهای خصوصی بخصوص سایت هایی مثلا این که مخصوص HD هستن
    به تعداد سیدر و لیچر ها توجه کنین تا سرعت سایت دستون بیاد
    Bit-HDTV

Registered users 15,000
    Male users 14,203
    Female users 617
    Torrents 3,463
    Peers 23,210
    Seeders 20,396
    Leechers 2,814
    Seeder/leecher ratio (%)725
    Total transferred 5,268.94 TB
    Total downspeed 83.65 MB/sec

The Tracker has The Following Categories
    ===============================

Anime
    Blu-ray
    Demonstration
    Documentaries
    HD-DVD
    HQ Audio
    Movies/TS
    Movies/WMV-HD
    Movies/x264
    Movies/XviD
    Music Videos
    Other TV/TS
    TV/x264
    TV/Xvid
    XXX

Power User Must have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 50GB and ave a ratio at or above 1.05. The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from this status if your ratio drops below 0.95 at any time.

Rating
    =====
    Content 3.5/5
    Speed 3.5/5
    Rarity 2/5
    Pre Times NA

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

XBOX Sky Tracker

T-H-E XBOX Tracker

این ترکر مخصوص کنسول بازی xbox و هرچیزی مربوط به اون میشه اګه تو کار بازی بخصوص با xbox هستین اینجا میتونه بهتشی باشه واسه شما

Site Categories :
    ---------------------
    Xbox
    Xbox360
    Apps
    Emu
    Movie
    Music
    Cover
    Other

Levels:
    --------
    Registered Member: You will achieve if you simply create an account
    Uploader: In order to get an "uploader" status on sky, you should have/accomplished one or 2 criterias below
    *Great upload in terms of data
    *Being nice to the community in one way or another
    *Spreading the latest scene releases faster the anyone else, even sky
    *Done a great Contribution for sky in some way or another
    High Speed Uploader (HS): If you have a monstrous connection
    Donator: By donating money to our site
    VIP: If you've done something extraordinary

If Share Ratio is less than 0.3, then you can´t download torrents which is released within 72h.
    If Share Ratio is less than 0.5, then you can´t download torrents which is released within 48h.
    If Share Ratio is less than 0.8, then you can´t download torrents which is released within 12h.
    If upload total amount is less than 3GB, executes on first one(0.3). Meaning if you have a ratio, but haven't uploaded 3GB you won't have access to new releases

There are NO invites there.
    every once in a while they open up the registration -
    if u got an acc there u got lucky !!!

Content : 5/5
    Speed : 3.5/5
    Pre-Time : 3/5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •