من خودم با بدبختی پیداش کردم
Not Tips ---->It is a Polotic
نگاه زمانی که از اسپل Dagger استفاده کنی ..... ( خودت باید فهمیدی باشی ( چون همه کسی نباید بفهمند))![]()
اول 2 تا 2 تا پست نده .
بعد هم من کلی نداشتم گفتم اینجا کلن ندارید با یک کلنی بازی کنید ( گفتید نه ما گیم نتی هستیم )
بعد هم سائو سائو خودش به من پیشنهاد بازی رو داد من هم قبول کردم.![]()
beni_khafan این رو بدون که Centaur -->Back Dameg هم می کنه . ( ولی در عوض اول بازی بیشترین کتک خور رو داره )
hi every body
man ozve jadidam...mamnoon misham kami 2 DotA komakam ..konid...chon man faghat race map bazi mikonam va jadidan varede donyaye DotA shodam/....
az heroye Phantom Lancer khosham oomade age momkene rahnamaim konid ke che Item hai barash khoobe...khodam inaro mibandam:
Phantom lancer ======> sange and yasha power treads vanguard monkey king bar Buriza-do kyanon Butterfly Vladmirs offering....fekr konam dige bazi tamoom shod....age kase dige phantom baz hast va combohaye behtar balade ...rahnamayi kone mamnoon misham!#$
ادعات میشه بیا استار ایکس!
ممنون
حالا فرقی نداره زیاد مهم اینه که تموم شه
خیلی Hero خوبیه ولی اصلا جلوی hero های strenth نمیتونه وایسه و فقط ضد hero های کم health هست.
اینو هستم
این hero ها رو فقط برای atack خوردن ور نمیدارن و برای اینکه هم تو کاور دادن ماهرن و هم تو kill گرفتن برشون میدارن
نه دیگه همیشه خودت شروع میکنی. بعد میشه بگی چند سالته شما ؟ این رفتارات شبیه بچه ها میمونه . بیخیال شو
سلام دوست عزیز . ورودتونو به این topic خوش آمد میگیم. فقط اینجا قانونه که نباید fingilish تایپ کنید .
موفق باشید![]()
آقا من 20 بار با tornado جان کل کل داشتم ولی آخرش به هیچ جایی نمیرسه . پس بیخیال شدن بهتره![]()
هر کسی میتونه آدرس حدودی خونش رو بده که اگر به هم نزدیک بودیم آشنا بشیم![]()
اوناهم مثل رستم ما افسانه هستن پس لطفا به عقاید و افسانه های بقیه ملل احترام بذاریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)