سلام خدمت دوستان عزیز
با عرض معذرت از سوالهای مبتدیانه .. من هنوز با لینوکس کار نکردم و تازه میخوام باهاش کار کنم البته یه بار نصب کردم اما به دلیل عدم موفقیت پاک کردم اما دوباره مصمم شدم که باهاش کار کنم اما قبلش یه چند سوال ابتدایی دارم البته خیلی از مطالب این تایپیک رو خوندم اما جواب خودم رو پیدا نکردم و البته به دلایلی هم موفق به خوندن تمام تایپیک نشدم دیگه گفتم سوالم رو بپرسم زودتر به نتیجه می رسم
1- کارت گرافیک رو چطور میشه نصب کرد من لینوکس فدورا نصب کردم کارت صدا رو شناخت اما گراف رو نه منم خواستم از سی دی را انداز اونو نصب کتم اما هر چه سعی کردم این ارور می داد انگار اصلا با exe کاری نداره ؟؟
2- ایا نرم افزاری جایگزین فتوشاپ در لینوکس وجود داره ؟؟؟
3- ایا نرم افزاری nc تحت لینوکس وجود داره ؟؟؟ اخه من با یه نرم افزاری کار دارم که تحت داس هست و نیاز به nc دارم تا اجرا کنم از لینوکس ایا راهی داره ؟؟؟؟
و در اخر سوال مهم اینکه من لینوکس رو واسه دو کار میخوام که بالا اشاره کردم یکی فتوشاپ دوم هم یه برنامه که با محیط داس کار میکنه که ما با nc کار میکنیم تو ویندوز البته < حالا به نظر دوستان من از چه نوع لینوکسی استفاده کنم بهتر و مفیدتر و البته راحت تره ؟؟؟
ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن
سلام.
در ابتدا لینوکس کلا سخت افزار کار گرافیک رو اتوماتیک میشناسه مگر اینکه بخواین از امکانات بیشتر گرافیک بهره ببرید که لازمه درایور گرافیک رو نصب کنی. فایل های exe هم در لینوکس کار نمیکنه چون این فرمت مخصوص سیستم عامل ویندوز هست. برند کارت گرافیکتون چی هست ؟
برنامه هایی که نصب شده به گستردگی فتوشاپ فکر نمیکنم تو ویرایش باشه مگر اینکه پروژه ای باشه که من خبر ندارم!
Gimp رو داریم که نسبتا خوبه!
به این مقالات نگاه بندازید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید رابطی وجود داشته باشه ، من با nc کار نکردم احتمالا دوستان بدونن کمک میکنن.