تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 307 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    با عرض معذرت از سوالهای مبتدیانه .. من هنوز با لینوکس کار نکردم و تازه میخوام باهاش کار کنم البته یه بار نصب کردم اما به دلیل عدم موفقیت پاک کردم اما دوباره مصمم شدم که باهاش کار کنم اما قبلش یه چند سوال ابتدایی دارم البته خیلی از مطالب این تایپیک رو خوندم اما جواب خودم رو پیدا نکردم و البته به دلایلی هم موفق به خوندن تمام تایپیک نشدم دیگه گفتم سوالم رو بپرسم زودتر به نتیجه می رسم
    1- کارت گرافیک رو چطور میشه نصب کرد من لینوکس فدورا نصب کردم کارت صدا رو شناخت اما گراف رو نه منم خواستم از سی دی را انداز اونو نصب کتم اما هر چه سعی کردم این ارور می داد انگار اصلا با exe کاری نداره ؟؟
    2- ایا نرم افزاری جایگزین فتوشاپ در لینوکس وجود داره ؟؟؟
    3- ایا نرم افزاری nc تحت لینوکس وجود داره ؟؟؟ اخه من با یه نرم افزاری کار دارم که تحت داس هست و نیاز به nc دارم تا اجرا کنم از لینوکس ایا راهی داره ؟؟؟؟
    و در اخر سوال مهم اینکه من لینوکس رو واسه دو کار میخوام که بالا اشاره کردم یکی فتوشاپ دوم هم یه برنامه که با محیط داس کار میکنه که ما با nc کار میکنیم تو ویندوز البته < حالا به نظر دوستان من از چه نوع لینوکسی استفاده کنم بهتر و مفیدتر و البته راحت تره ؟؟؟
    ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    با عرض معذرت از سوالهای مبتدیانه .. من هنوز با لینوکس کار نکردم و تازه میخوام باهاش کار کنم البته یه بار نصب کردم اما به دلیل عدم موفقیت پاک کردم اما دوباره مصمم شدم که باهاش کار کنم اما قبلش یه چند سوال ابتدایی دارم البته خیلی از مطالب این تایپیک رو خوندم اما جواب خودم رو پیدا نکردم و البته به دلایلی هم موفق به خوندن تمام تایپیک نشدم دیگه گفتم سوالم رو بپرسم زودتر به نتیجه می رسم
    1- کارت گرافیک رو چطور میشه نصب کرد من لینوکس فدورا نصب کردم کارت صدا رو شناخت اما گراف رو نه منم خواستم از سی دی را انداز اونو نصب کتم اما هر چه سعی کردم این ارور می داد انگار اصلا با exe کاری نداره ؟؟
    2- ایا نرم افزاری جایگزین فتوشاپ در لینوکس وجود داره ؟؟؟
    3- ایا نرم افزاری nc تحت لینوکس وجود داره ؟؟؟ اخه من با یه نرم افزاری کار دارم که تحت داس هست و نیاز به nc دارم تا اجرا کنم از لینوکس ایا راهی داره ؟؟؟؟
    و در اخر سوال مهم اینکه من لینوکس رو واسه دو کار میخوام که بالا اشاره کردم یکی فتوشاپ دوم هم یه برنامه که با محیط داس کار میکنه که ما با nc کار میکنیم تو ویندوز البته < حالا به نظر دوستان من از چه نوع لینوکسی استفاده کنم بهتر و مفیدتر و البته راحت تره ؟؟؟
    ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن
    سلام.
    در ابتدا لینوکس کلا سخت افزار کار گرافیک رو اتوماتیک میشناسه مگر اینکه بخواین از امکانات بیشتر گرافیک بهره ببرید که لازمه درایور گرافیک رو نصب کنی. فایل های exe هم در لینوکس کار نمیکنه چون این فرمت مخصوص سیستم عامل ویندوز هست. برند کارت گرافیکتون چی هست ؟

برنامه هایی که نصب شده به گستردگی فتوشاپ فکر نمیکنم تو ویرایش باشه مگر اینکه پروژه ای باشه که من خبر ندارم!
    Gimp رو داریم که نسبتا خوبه!

به این مقالات نگاه بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    باید رابطی وجود داشته باشه ، من با nc کار نکردم احتمالا دوستان بدونن کمک میکنن.
    Last edited by Ahmad-Ra; 17-09-2008 at 01:09.

3. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اول: اگر منظورتون از nc همون norton commander معروف هست، بله نرم افزاری شبیه اون وجود داره به نام GNU midnight commander
    کد:
    اما همانطور که می دونید nc کلا یک فایل منیجر هست، و به همین دلیل اجرای اون در لینوکس به معنای امکان اجرا شدن یک برنامه ی تحت داس در لینوکس نیست!
    یعنی پلتفرم داس متفاوت است از لینوکس و این با یک فایل منیجر که نهایتا یکسری امکانات جانبی به شما می ده ولی برای اجرای هر چیز از سیستم استفاده می کنه قابل حل نیست.
    دوم:به نظر من اگر فقط با فوتوشاپ و اون برنامه که تحت ویندوز (یا داس) هست کار دارید، و برای این دو فقط می خواهید کوچ کنید، کار عاقلانه ای نیست! چون فوتوشاپ یک نرم افزار قدرتمند هست در ویندوز بی شک و خوب اون یکی نرم افزارتون هم که داره کار می کنه!
    شما نگفتید نام نرم افزار دوم چیست! و اگر یک نرم افزار اختصاصی باشه، اصولا در اجراش در لینوکس به مشکل برخواهید خورد!
    و البته با توضیحاتتون من فرقی در توزیع های لینوکس برای استفاده ی شما نمی بینم چون خیلی کلی می خواهید استفاده کنید و در کلیت اکثر توزیع ها برابرند.
    پیروز باشید
    Last edited by taia; 17-09-2008 at 06:21.

5. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا میخوام کد C بزنم تو لینوکس بهترین نسخه چیه کسی اگر Ide درست درمونم میشناسه بگه .

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا میخوام کد C بزنم تو لینوکس بهترین نسخه چیه کسی اگر Ide درست درمونم میشناسه بگه .
    سلام
    بهترین کد نویسی C رو شما میتونی تحت شل یا خط فرمان انجام بدی و با gcc کامپایل کنی که فرقی نداره از کدام توزیع استفاده میکنی
    ولی اگر بخواهید با IDE کار کنید من به شما اوپن سوزه رو پیشنهاد میکنم
    IDEهای که میتونید کار کنید Kdevelp - Anjuta - Eclipse

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام.
    خوب من دوستان خيلي لم مي خواد با لينوكس كار كنم ولي اصلي ترين مسئله اينكه من يك سري نرم افزار دارم كه بي برو برگرد بايد اجرا بشن :
    1. 3ds max
    2. auto cad
    3. starry night
    4. visual studio
    خوب من يك بار به صورت ليو لود كردم و بعش به صورت حرفه اي كف كردم نه درايوي بود نه منو استارتي از اين گذشته من اصلا بلد نيستم با لينوكس كار كنم . راستي چه طوري ميشه از طريق لينوكس مموري كارتمو فرمت كنم من كه روي درايو مموري كليك كردم فرمتي نديدم
    ميشه منو راهنمايي كنيد . من به صورت بسيار حرفه اي در لينوكس آماتور هستم
    راستي من همچين لينوكسي دارم :
    Ubuntu 5.10 Live

يك cd ديگه هم دارم كه براي نصبه راستش نمي دونم همينه يا نه ؟؟؟ راستي اين نسخه خوبه ؟؟؟
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام.
    خوب من دوستان خيلي لم مي خواد با لينوكس كار كنم ولي اصلي ترين مسئله اينكه من يك سري نرم افزار دارم كه بي برو برگرد بايد اجرا بشن :
    1. 3ds max
    2. auto cad
    3. starry night
    4. visual studio
    سلام.
    این نرم افزار ها مخصوص سیستم عامل ویندوز هست٬ پس چه انتظاری هست که روی سیستم عامل های لینوکس هم جواب بده!؟؟!
    به جای 3DMax میتونی نرم افزارهای قدرتمندی مثل Blender رو امتحان کنی که قابل رقابت هست با 3d.
    برای جایگزین Starry night هم خیلی چیز ها میتونه باشه. مثل Kstars و یا Stelarium که لینکس این ۲ تا در بخش معرفی نرم افزار ها هم هست.

10. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتو کد هم مثل اینکه یه نرم افزار جایگزین داره
    توی قسمت نرم افزار ها معرفی شده
    آخریه هم اصلا نمی دونم چی هست
    درضمن
    ubuntu 5.10 خیل قدیمیه
    نسخه جدیدترشو بگیر و نصب کن

12. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام.
    1. 3ds max
    2. auto cad
    3. starry night
    4. visual studio
    خوب من يك بار به صورت ليو لود كردم و بعش به صورت حرفه اي كف كردم نه درايوي بود نه منو استارتي از اين گذشته من اصلا بلد نيستم با لينوكس كار كنم . راستي چه طوري ميشه از طريق لينوكس مموري كارتمو فرمت كنم من كه روي درايو مموري كليك كردم فرمتي نديدم
    ميشه منو راهنمايي كنيد . من به صورت بسيار حرفه اي در لينوكس آماتور هستم
    راستي من همچين لينوكسي دارم :
    Ubuntu 5.10 Live

يك cd ديگه هم دارم كه براي نصبه راستش نمي دونم همينه يا نه ؟؟؟ راستي اين نسخه خوبه ؟؟؟
    ممنون
    دوست عزیز میدونید این توزیعی که دارید چقدر قدیمیه ؟!؟!؟ بهتره از Ubuntu 8.04.1 استفاده کنید !

این نرم افزار هایی که گفتی شاید از طریق شبیه ساز wine در لینوکس قابل اجرا باشه و اگر هم اجرا بشه هیچ تظمینی نیست که خیلی خوب و بدون ایراد کار کنه ! بنابراین بهتره که کم کم به سمت نرم افزار های قدرتمند لینوکسی و اپن سورس حرکت کنید !

14. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام.
    خوب حدس مي زدم كه شايد خيلي قديمي باشه
    خوب حالا مي رم گير مي يارم . ولي شما فكر مي كنيد براي يك مهندس معمار كه روزي بيشتر از 8-9 ساعت با 3ds max و اتوكد كار مي كنه ميشه كه ول كنه و بره يك نرم افزار جديد رو بگيره ( خودم مهندس نيستم يكي از بزرگترين مشكلاتم اينكه كامپيترو با خواهرم كه مهندسه شريكم و نمي تونم خيلي از كارها كه خطرناك باشه رو روي PC انجام بدم ( مثلا وقتي 98 بوت مي كنم كلي بدنم ميلزه كه اشتباهي فرمتي / fdisk ي چيزي نكنم . )

راستي فكر ميكنيد قدرت گرافيكي starry night 6.0.4 رو داره ( Kstars و یا Stelarium) چون تا اونجا كه من ميدونم هيچ آسمان نمايي مثل starry night قوي و با گرافيك و حرفه اي نيست

راستي Microsoft visual studio هم كه ديگه علومه چيه ( C++ , c# .visual basic ) و بعضي زيان هاي ديگه همه رو از اين طريق اجرا مي كنن ( اگر راه ديگه اي هم باشه من كه بلد نيستم )
    خوب حالا كه قرار برم جديد بگيرم چي پيش نهاد مي كنين همين نوع از لينوكس خوبه ؟؟؟ در ضمن من بايد چه طوري وقتي لينوكس رو بالا مي يارم بقيه درايوام رو ببينم ؟؟؟
    ممنونم دوستان
    Last edited by mohammad.y1993; 22-09-2008 at 23:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •