تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 89 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوشحالی آرژانتینی ها به خاطر حذف بارسلونا!

رسانه های آرژانتینی از اینکه حالا مسی مجبور نیست مقطع پایانی فصل روزهای پرفشاری را پشت سر بگذارد خوشحال شده اند.

در حالی که بارسلونا در غم و ماتم فرو رفته و در شوک حذف عجیب بارسا به سر می برد، در آرژانتین این مساله را به فال نیک گرفته اند. مصاحبه کارشناسان و مربیان آرژانتینی پس از حذف بارسا نشان می دهد که آنها از این مساله ناراضی نیستند چرا که مسی، تنها نقطه امید آلبی سلسته برای قهرمانی جام جهانی 2018 حالا محبور نیست درگیر بازی های پرفشار نیمه نهایی و احتمالا فینال لیگ قهرمانان شود و زودتر به اردوی تیم ملی آرژانتین اضافه خواهد شد.

در واقع کمی استراحت بیشتر برای مسی، همان چیزی بود که آرژانتینی ها می خواستند. بارسا که در لالیگا احتمالا چند هفته دیگر قهرمانی خود را حتمی خواهد کرد، دو هفته دیگر نیز فینال کوپا دل ری را پیش رو دارد و با تعیین تکلیف این دو جام، مسی حتی ممکن است چند هفته پایانی لالیگا را هم استراحت کند و تازه نفس به جام جهانی برسد. تیتر نشریه اوله نیز در واکنش به حذف بارسا نیز جالب است:« یک دغدغه کمتر»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه آمار فاجعه بار که موندو نوشته

در یک سال و نیم گذشته فقط مسی تونسته در بازی های خارج از خونه لیگ قهرمانان گل بزنه

سطح تیم رو در حمله و هافبک نشون میده

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه آمار فاجعه بار که موندو نوشته

در یک سال و نیم گذشته فقط مسی تونسته در بازی های خارج از خونه لیگ قهرمانان گل بزنه

سطح تیم رو در حمله و هافبک نشون میده
    مسی هم یک نفره بارسا رو بالا کشیده و هم یک نفره آرژانتین رو. برای آرژانتین هم در حدود 14 ماه هیچ بازیکن آرژانتینی به جز مسی موفق به گلزنی نشده بود. یک نفره میشه یک تیم رو قهرمان لیگ کرد ولی دیگه در لیگ قهرمانان به مشکل می خوریم (مگه اون یک نفر داور باشه، در اون صورت یک نفره میشه تیم رو قهرمان لیگ قهرمانان هم کرد ).

6. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والورده در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با والنسیا

تیم خوب تمرین کرده است. گرچه بازیکنان روزهای سختی را پشت سر می‌گذارند. احتمالا بدترین لحظات مان پس از ماه آگوست. از سوپرکاپ اسپانیا تاکنون در یک مسیر باثبات حرکت کردیم. مسیری خیلی خوب با نتایجی خوب. تا اینکه به بازی با رم رسیدیم و باختیم و حالا شانس ادامه حضور در تورنمنتی که به شدت ما را هیجان زده می‌کند، را نداریم و این هم برای ما هم هواداران ناامیدکننده است.

اما هنوز چیزهایی برای بردن وجود دارد. به عقب نگاه کردن بی فایده است چون بازی را باختیم. شما باید به آینده فکر و نگاه کنید. باید دوباره باتری‌هایمان را شارژ کنیم تا هواداران نیز دوباره انگیزه بگیرند و بتوانیم دو چالش باقی مانده از فصل را به سرانجام برسانیم.

حال خودم خوب است. مطمئنا بدترین لحظات دوران مربی‌گری‌ام نیست و بدتر از این ها را هم تجربه کرده‌ام. واضح است که لحظات سختی را پشت سر می‌گذارم و این را تکذیب نمی‌کنم. همه مثل هم هستیم. وقتی می‌بریم، خوشحالیم و وقتی شکست می‌خوریم، ناراحت. حالا زمانی است که باید بیشتر متحد باشیم. تمرین امروز از همیشه کوتاه‌تر برگزار شد چون همه به لحاظ روانی کمی به هم ریخته‌اند. مسی هم مثل همه. اما می‌خواهیم توپ فوتبال دوباره به گردش درآید.

می‌خواهم مثبت فکر کنم چون مشابه همین اتفاق و لحظات را در تابستان هم تجربه کردیم اما پس از آن شروع به بردن بازی‌ها کردیم. آن زمان هم وضعیت فاجعه به نظر می‌رسید. حالا هم باید همین کار را انجام دهیم. در نهایت این مربی است که مسئولیت همه چیز را بر عهده دارد.

فوتبال یک بازی است و مسی یکی از بازیکنانی خواهد بود که بیشترین قهرمانی اروپا را در کارنامه خواهد داشت. در لیگ قهرمانان اروپا نمی‌توانید روز بد داشته باشیم اما در المپیکو بد بازی کردیم.

هر کسی به طرز مخصوص به خودش وضعیت را آنالیز می‌کند. وقتی چنین شکستی متحمل می‌شوید، تا چند روز نقل محافل می‌شوید و درباره همه چیز حرف زده می‌شود. وقتی قراردادم را امضا کردم، از احتمال بروز چنین اوضاعی خبر داشتم. مدت‌ها بود که نباخته بودیم. شاید حدود نه ماه. کم و بیش. اما بالاخره شکست فرا رسید و حالا باید با آن کنار آمد. این حذف بار مسئولیت مرا زیادتر کرده و آن را احساس می‌کنم و به آن اعتراف می‌کنم. باید اعتراف کنم. وقتی با تیمی چون بارسا قرارداد امضا می‌کنید باید بدانید که شاید در چنین شرایطی هم قرار بگیرید.

قهرمانی در اروپا آسان نیست. لالیگا به شما آماری از میزان ثبات تیم در طول فصل را می‌دهد که کار بسیار پیچیده‌ای است اما اروپا متفاوت است و نمی‌توانید در آن روز بدی داشته باشید. در یک بازی روی فرم نیستید و نمی‌توانید از زیر فشار حریف خارج شوید و همین برای شما بسیار گران تمام می‌شود. خیانت به سبک بازی بارسا؟ اینکه در یک بازی شکست می‌خورید و نمی‌توانید از عهده حریف برآیید یک بحث است و سبک بازی یک بحث دیگر.

پنالتی بحث برانگیز بازی رئال-یووه: یک پنالتی در دقیقه 93 در این فشار. حساسیت آن را درک می‌کنم. یک تیم خودش را برای نیم ساعت دیگر و احتمال زدن گل چهارم آماده می‌کند و با این پنالتی به هم می‌ریزد. فکر کنم همه از دیدن این اتفاق به هم ریختند. از لحاظ احساسی این گونه بود. اما در بحث اینکه پنالتی بود یا نه اظهارنظر نمی‌کنم. تصمیم بسیار تاثیرگذاری بود اما من به آن ورود نمی‌کنم.

از ابتدا می‌دانستیم که رم حریف سختی است. بازی رفت را با نتیجه 4-1 بردیم و در بازی برگشت هم با همان ترکیب به میدان رفتیم اما حریف بسیار قدرتمندتر شده بود. گل اول را خیلی زود دریافت کردیم و نمی‌دانستیم چگونه از زیر فشار سنگین آنها خارج شویم. اما فکر نمی‌کنم حریف را دست‌کم گرفته بودیم.

واکنش هواداران به واکنشی که ما به بازی با رم نشان می‌دهیم، بستگی دارد. 10 امتیاز دیگر می‌خواهیم تا قهرمان لالیگا شویم.

بوسکتس مصدوم است. واقعیت این است که از ناحیه انگشت پا درد دارد و در بهترین فرم بدنی نیست اما فردا بازی مهمی داریم و بازی خواهد کرد.

نمی‌توانیم در خانه بنشینیم و به خاطر باخت در یک بازی ناله کنیم. اگر همواره به عقب نگاه کنید، نمی‌توانید آنچه پیش رویتان قرار دارد را ببینید. فوتبال ایتالیا هفته خوبی را پشت سر گذاشت و لیاقتش را هم دارد.

زاتزا بازیکن قدرتمندی است که می‌تواند مشکلاتی برای ما به وجود بیاورد.

اعتراض پیکه و مسی به تصمیمات من؟ هیچ حرفی در این باره ندارم چون هرگز چنین چیزی نبود. اما همان طور که گفتم، این روزها باخت ما نقل محافل است و ...

مسی هنوز چیزهای زیادی برای بردن در پیش دارد. نه فقط با بارسا که با تیم کشورش. آمار در لیگ قهرمانان اروپا با او نیست اما لئو چهار قهرمانی اروپا دارد و این هم چیز کمی نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم حوصله شو داشته باشین یا نه

8. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیروز تولد کاپیتان بود که فوتبالی ها با قرار دادن عکس بهش تبریک گفتن

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 2 - 1 والنسیا

تیم روحیه خوبی نداشت ولی سه امتیاز رو گرفتیم و رکورد شکست ناپذیری تاریخ اسپانیا شکست

مارک عالی بود و هر دو سوارز موقعیت از دست دادن

12. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یعنی میشه والورده اخراج بشه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

اوج فاجعه ایجاست که مربی میاد دقیقه +90 تعویض میکنه که فقط وقت بازی گرفته بشه!!!
    گرچه تعویضای دقیقه 80ش هم اکثرا اوقات بخاطر وقت تلف کردنه تا تغییر تاکتیک!!!
    اوج فاجعه یعنی دقیقه 92 ترشتگن توپی که به سمت دروازه میادو نگه میداره با دست نمیگیره تا بازیکن حریف بیاد سمتشو وقت تلف شه!
    اوج فاجعه یعنی خرید 150 میلیونی رو بذاری رو نیمکت هوا بخوره!
    اوج فاجعه یعنی مینا اصلا کلا دعوت نمیشه!!!
    اوج فاجعه یعنی دنیس با پلی تایم کمتر آمار خیلی بهتری نسبت به گومز داره ولی هنوز ول نمیکنه این گومزو والورده!
    -----
    گند بزنن به این سیستم 2-4-4 که هم باعث شده سوارز از فرمش خارج بشه هم مسی!
    تا اینجا هم به لطف رو فرم بودن مسی، اومتیتی، آلبا و متس بازیارو میبردیم!! تیم مشخصا تو فاز حجومی نسبت به سالای پیش افت کرده! تنها فرقمون اینه که یکم تو فاز دفاعی بهتر شدیم!

15. 4 کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ترکیب رسمی بارسلونا مقابل سلتا ویگو

تراشتگن (کاپیتان)، سمدو، فرمائلن، یری مینا، دینیه، پائولینیو، گومز، دمبله، دنیس سوارز، کوتینیو، آلکاسر

ترکیب ترسناکیه، والورده استراحت مطلق داده برای فینال کوپا

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این بازی کاملا روشن کرد که بارسا نیمکت فوق العاده مزخرفی داره و بسیاری از بازیکنای فعلی باید در تابستان بارسا رو ترک کنن .... آلکاسر که کلا یه خرید بلا استفاده بوده و هیچ تاثیری در تیم بارسا نداره .... دنیس سوارز هم که در ابتدا به نظر بازیکن خوب و آینده داری میومد هر چه گذشت نشون داد که اصلا نمیتونه در این تیم بزرگ حرفی برای گفتن داشته باشه و کاملا سردرگم نشون میده .... لوکاس دینیه یه دفاع چپ خیلی معمولی که واقعا برای بارسا کوچیکه و حتی 10 درصد جوردی آلبا هم کارایی نداره .... الکس ویدال که سال قبل و پیش از اون مصدومیت شدیدی که داشت بازیکن خوبی بود اما واقعا از زمان بازگشتش خیلی خیلی ضعیف کار کرده و با اومدن نلسون سمدو هم دیگه هیچ کارایی نداره .... و اما آندره گومز که واقعا دیگه هیچی نگیم بهتره چون از اولشم کاملا مشخص بود اصلا بدرد بارسا نمیخوره .... از این نیمکت فقط عثمان دمبله و یری مینا و سیلسن باقی میمونه ..... دمبله باید بیشتر بهش میدون بدن و مطمئنا روز به روز بهتر میشه .... یری مینا یه دفاع قدرتمنده که البته هنوز با تیم کمی ناهماهنگی داره و در بازی امشب هم توی چند تا صحنه دفاع رو بدجور خالی کرد اما معلومه برای آینده میشه روش حساب کرد و سیلسن هم که واقعا هر وقت بوده خوب بوده و خیلی فراز و نشیب نداشته ...... البته ناگفته نماند که فرمالن هم دیگه کم کم باید جزو خروجی ها به حساب بیاد چون سن و سالش داره میره بالا اما باز امسال نسبت به قبل که همیشه مصدوم بود جای شکر داشت ..... بنابراین کاملا مشخصه که این تیم نیاز به خروج تعداد زیادی بازیکن و آوردن بازیکنای با سطح بالا داره تا دوباره تقویت بشه .... ما دیگه نه ژاوی داریم و نه دنی آلوز نه پویول و نه جایگزین مناسبی برای بازیکنای فیکسمون ..... ناگفته نماند که اینیستا رو هم برای سال بعد نخواهیم داشت .... پس بارسا حتی اگه گواردیولا رو هم داشته باشه با این نیمکت ضعیف و فشار زیادی که روی بازیکنای اصلی ماست قطعا نمیتونه نتیجه ایده آلی بگیره ..... من خودم اصلا موافق سیستم والورده نیستم و معتقدم از نیم فصل دوم هر چی گذشت تیم بارسا بیشتر حالت تدافعی گرفت اما سوال مهم بعد از دیدن بازی امشب و تماشای کیفیت بازیکنای نیمکت نشین اینه که واقعا کدوم یکی از این بازیکنا در حد ترکیب اصلی ما بودن؟؟؟ نمیدونم اما شاید اگه این سیستم نبود با این وضعیت نیکمت ما حالا قهرمانی لالیگا و به احتمال زیاد جام حذفی رو از دست داده بودیم .... شاید بهتره یه نگاهی به نیمکت رئال مادرید و کیفیت بازیکنای ذخیره اونا بندازیم و ببینیم واقعا کدومشون در حد نام رئال نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟ بارها دیدیم که هر وقت زیدان تعویض کرد بازیکن جایگزین یا بهتر از قبلی بود یا حداقل در حد و اندازه همون بازیکنه .... چیزی که سالهاست در بارسا دیده نشده .... شاید اگه بخوایم یکم واقع بین تر باشیم باید بگیم که والورده به غیر از بازی با رم که میتونست ترکیب بهتری به زمین بفرسته و حداقل با آوردن عثمان دمبله فشار رو روی تیم رم افزایش بده و از زهر حملاتشون کم کنه توی بقیه بازیها به نسبت نیمکت فوق العاده ضعیفی که داشته عملکرد بدی نداشته ..... بازی امشب حرفهای زیادی داشت .... و این سوال بزرگ که : واقعا چند تا از بازیکنای ذخیره تیم در حد نام بارسلونا هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •