تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 91 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در اينكه باشگاه مقصر اول و اخراين ماجراست شكي نيست و در اينكه فصل بعد وضعيتمون از اينم بدتر خواهد شد باز شكي نيست ! ولي كونته هم شورش رو در اورده با اين سيستم 3 دفاعه گندش ! بابا بكش بيرون ازش ! چند تا سيستم جديد پياده كن بلكه فرجي بشه تا اخر فصل ابرومندانه تموم بشه !

رفتن كونته و اومدن انريكه دقيقا مصداق از چاله به چاه هستش ! انركيه عملا هيچ چي نيست ! صفر صفر ! عملكردانريكه رو نبايد تو بارسا ديد بايد تو رم ديد عملكردش رو !

بارساي انريكه رو مسي ميچرخوند رسما و بدون مسي تيم قشنگ لنگ ميزد ! چه برسه به چلسي كه عملا نفراتش خيلي پايين تر از اون بارسا هستش !

در كل اولين راه فروش باشگه به عرب ها مخصوصا عربستاني ها يا اماراتي ها كه بيان با ناصر خلاف كل بندازن و خريد هاي سنگين برامون انجام بدن !

قدم دوم خريد حداقل 6 ستاره نامي و وزنه به هر قيمت ممكن بدون خساست و ...

قدم سومي تعويض مربي و اومدن مربي با افكار مدرن مثل توخل يا يواخيم لاو يا مربي يووه مربياني دراين سبك ! البته شنيدم رفتن دنبال ساري مربي ناپولي قشنگ با اومدن اين پير مرد تيم ميره تو دره !

پ. ن : من برم خلاصه بازي رو ببينم چون خوشبختانه نتونستم ببينم تا اعصابم داغون بشه

2. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

باکایوکو بدترین بازیکن تاریخ چلسیه، فاجعه ست این بی شعور. باورم نمیشه اول فصل ازش دفاع میکردم و میگفتم خوبه !!! افتضاح کامل ! گزینه دیگه هافبک هم که درینک واتره داغونه که توی خود لستر هم فصل قبل اکثرا ذخیره بود. خاک تو سر هر کسی که این باکایوکوی آشغال رو برای این تیم خرید.
    کونته به نظرم دیگه اصلا براش نتایج تیم مهم نیست و بدش نمیاد اخراجش کنن چون اگه اخراجش کنن، مجبورن که حق و حقوقش رو کامل پرداخت کنن ولی اگه استعفا بده، حق و حقوقی بهش تعلق نمیگیره، امیدوارم کل حقوقش رو بتونه از حلقوم آبرامویچ نکبت بکشه بیرون. این چند بازی تا آخر فصل هم آخرین بازی های کورتوا و هازارد برای چلسیه. گزینه هاش جانشینی کونته هم که خودش جوکه، ساری 60 ساله که قبل ناپولی همیشه تو دسته دو سه مربیگری کرده رو میخوان بیارن چلسی این تیم رو با این وضع مدیریتی به گواردیولا هم بدن کاری نمیتونه کنه.
    Last edited by Barry Allen; 06-02-2018 at 12:08.

4. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: بازیکنان تکلیف آینده ام را مشخص نمی‌کنند

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی پس از دومین شکست در 6 روز اخیر، این موضوع که بازیکنان، سرنوشت او در چلسی را تعیین می‌کنند را تکذیب کرد.

به گزارش "ورزش سه"، برخی روزنامه های انگلیسی از احتمال اخراج کونته پس از شکست 3-0 مقابل بورنموث خبر دادند و حالا با شکست 4-1 مقابل واتفورد، این احتمال بیش از پیش شد. شکست سنگین در ویکاریج رود، فشارها بر کونته را بیش از پیش می‌کند، هر چند که ادن هازارد یک گل عالی پیش از طوفان واتفورد به ثمر رساند. با این وجود، کونته این موضوع که بازیکنان آینده او را تعیین می‌کنند را به کلی رد کرد.
    او گفت:" برای من خیلی دشوار است که افکارم را منتقل کنم. امیدوارم امشب شما من را درک کنید، من نگران کارم نیستم. هر روز کار می‌کنم و صد در صد تلاشم را انجام می‌دهم. من نگران نیستم. هر روز در هر کنفرانس خبری از من در این رابطه سوال می‌شود؛ ولی اینطور نیست. فردا روز دیگری است، روح من آرام است و بدون هیچ مشکلی شب ها می‌خوابم. سعی می‌کنم هر کاری از دستم بر می‌آید انجام دهم. آیا باشگاه در صورتی که بازیکنان از یک مربی حمایت نکنند او را اخراج خواهد کرد؟ فکر می‌کنم تنها و تنها و تنها در انگلیس برخی اینطور فکر می‌کنند. شما فکر می‌کنید بازیکنان چنین قدرتی دارند؟ بله؟ این اشتباه است. ولی تکرار می‌کنم. در زندگی ام وقتی فوتبالیست بودم، وقتی کاپیتان یوونتوس بودم، هیچگاه راجع به مربی با باشگاه صحبت نکردم و اگر باشگاه سعی داشت سوالی از من بپرسد، مشکلی وجود نداشت."

کونته: ترسی از اخراج شدن ندارم

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی مدعی شد که ترسی از اخراج شدن ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم کونته شب گذشته دومین شکست خود در 6 روز اخیر را به ثبت رساند. آنها هفته گذشته مقابل بورنموث، 3-0 شکست خوردند و شب گذشته نیز 4-1 مقابل واتفورد باختند. در حالی که شایعه اخراج کونته و بازگشت او به تیم ملی ایتالیا شنیده می‌شود، او مدعی شد که ترسی از اخراج شدن ندارد.
    او گفت:" نگران نیستم. من نگران کارم نیستم. هر روز کار می‌کنم و 120 درصد تلاشم را انجام می‌دهم. اگر کافی است، مشکلی نیست و اگر کافی نیست، باشگاه تصمیم دیگری بگیرد. خیلی دشوار است، زیرا هر روز، در هر کنفرانس خبری، شما درباره نگرانی من سوال می‌کنید. نه من نگران نیستم. فردا روز دیگری است. من می‌توانم سرمربی چلسی باشم و نباشم. روح من پاک است. بدون مشکل می‌خوابم. سعی می‌کنم تمام کارهایم را به خوبی انجام دهم."

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعد از مورینیو و رانیری

کونته و گرفتار شدن به نفرین قهرمانی

فوریه همواره ظالمانه ترین ماه برای مربیان چلسی بوده، از لوئیس فیلیپه اسکولاری تا ویلاس بواس جوان. حالا نیز برای کونته که احتمالا زمان حضورش در غرب لندن، به پایان خود نزدیک می‌شود.

به گزارش "ورزش سه"، هواداران چلسی از ابتدای دیدار شب گذشته وفاداری خود به کونته را با سر دادن شعارهایی در حمایت از او اعلام کردند و سرمربی چلسی که همواره ارتباط خوبی با سکوها داشته، بار دیگر با شور و انگیزه در کنار زمین حاضر شد و سعی داشت تیمش را هدایت کند. بار دیگر از آن دوره هایی که با هیجان شدید و قهرمانی آغاز می‎‌شود و یک فصل بعد همه چیز فراموش می‌شود. شاید بدترین روز فوتبالی باکایوکو جوان 40 میلیون پوندی که بسیار ضعیف کار کرد و این نمایش ضعیف مطمئنا در ذهن هواداران شکل خواهد بست. باکایوکو فوق العاده بد بود. باثبات کامل هم بود و می‌شد پیش بینی کرد که این روند ضعیف ادامه خواهد داشت و مربی اش مطمئنا می‌دانست که تصویری از ناکامی چلسی با او منتشر خواهد شد. او حتی در پاس‌های ساده در زمین، در پاس کاری و روبرو شدن با حریف هم دچار مشکل شده بود.

در 25 دقیقه اول 12 پاس داد که 5 پاس آن به مقصد نرسید. او که به شدت تحت تاثیر عملکرد کاپو قرار گرفته بود، در نهایت با خشم ضربه ای به مچ پای او زد. پنج دقیقه بعد، باکایوکو با دریافت کارت زرد دوم از زمین خارج شد. هواداران واتفورد نیز از اخراج او استقبال کرده و با شعارهایی او را تا خارج از زمین همراهی کردند.
    دیدار با واتفورد از آن شب هایی بود که چلسی انگیزه زیادی برای کسب نتیجه داشت؛ ولی هر چه تلاش می‌کردند به جایی نمی‌رسیدند و انگار بار دیگر وارد روزهای آشنا و تاریک سقوط می‌شوند. باکایوکو در میانه میدان در اولین فصل حضورش در تیم دچار مشکلات شدیدی شده و نه تنها در لیگی جدید، بلکه حتی در پستی جدید هم نمی‌تواند کارایی داشته باشد.

در نهایت باید کونته پاسخگوی این باشد که چرا تیمش تا لبه پرتگاه رفته، مربی که با شور و انگیزه فراواناش توانسته بود قهرمانی را برای چلسی به دست بیاورد ولی انگار با کج خلقی، هماهنگی و یک دست بودن تیم از بین رفته است. او در لیگ برتر استثنایی بوده، از شروع تاریخی و کسب قهرمانی تا افت انرژی از ابتدای فصل جاری. مردی که در شروع فصلی که قرار بود از عنوان قهرمانی اش دفاع کند، با شکست مقابل برنلی کار را شروع کرد و همین روند تا به اینجا ادامه پیدا کرده است. بازیکنان عاشق کونته هستند، همینطور هواداران که هنوز او را دوست دارند. ولی امسال صحبت ها کمی تند تر شده است. از بی توجهی باشگاه به نقل و انتقالات تا عدم تمایل و کم کاری بازیکنان در تمرینات. تیم کونته ستاره‌های متعددی دارد؛ ولی انگار آنطور که یک تیم قهرمان باید به روند خود ادامه دهد، پیش نرفته و کاملا به یک تیم معمولی تبدیل شده است. انگار بیلیونر روسی هم تمایلی ندارد بودجه اش را در لندن هزینه کند و ترجیح می‌دهد در دیگر نقاط اروپا آن را صرف برنامه های دیگرش کند. نکته جالب در این میان اما این است که هر دو مربی که در دو فصل اخیر نیز قهرمان لیگ برتر شده اند، از سمت خود اخراج شده اند. مورینیو پس از کسب قهرمانی با چلسی در لیگ برتر، فصل بعد از هدایت این تیم کنار گذاشته شد و هیدینک جانشین او شد و رانیری نیز پس از قهرمانی تاریخی با لستر، پس از کسب نتایج ضعیف در فصل بعدش، از نیمکت تیمش اخراج شد. این وظیفه کونته بوده که با این مسائل دست و پنجه نرم کند. حالا او از همیشه به خروج نزدیک تر است و با این واقعیت تلخ روبرو شده که رومن آبراموویچ 8 مربی را اخراج کرده و خیلی از این 8 مربی، جام‌های متعددی کسب کرده بودند. تنها در چلسی است که می‌تواند مدافع عنوان قهرمانی باشد، تیمش در بین 4 تیم برتر لیگ باشد، در مرحله حذفی چمپیونزلیگ حضور داشته باشد و مربی اش خطر اخراج را حس کند.
    منبع: گاردین
    مترجم: روزبه مهری

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لوئیس انریکه در آستانه حضور روی نیمکت چلسی

گزارش‌ها از اسپانیا حاکی از آن است که لوئیس انریکه مارتینز، سرمربی سابق بارسلونا، در آستانه حضور روی نیمکت چلسی است.

به گزارش "ورزش سه"، انریکه پیش از این هدایت باشگاه‌های سلتاویگو و رم را برعهده داشت و در بارسا روزهای بسیار خوبی را سپری کرد. او یک قهرمانی چمپیونزلیگ و دو قهرمانی لالیگا به دست آورد و پس از سه فصل این تیم را ترک کرد و در حال حاضر هدایت تیمی را برعهده ندارد.
    با نتایج ضعیفی که کونته با چلسی کسب کرده، او در آستانه جدایی از جمع آبی ها قرار دارد و گفته می‌شود که اخراج او بسیار محتمل است. حال نشریات اسپانیا مدعی شدند که لوئیس انریکه، جانشین احتمالی او خواهد بود. انریکه همچنین ماه گذشته در آستانه پیوستن به سویا قرار داشت؛ ولی در نهایت مونتلا هدایت تیم آندلوسی را برعهده گرفت. چلسی در چمپیونزلیگ به مصاف بارسلونا خواهد رفت و در صورت حضور انریکه، او با تیم سابقش روبرو خواهد شد.

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته به بازیکنان تیمش سه روز استراحت داد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چلسی به کارش با آنتونیو کونته ادامه خواهد داد.

طرفداری - پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آینده آنتونیو کونته در لندن در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
    به گزارش Sky Sports، در حال حاضر چلسی هیچ تصمیمی مبنی بر قطع همکاری با آنتونیو کونته ندارد و حتی جانشینی نیز برای وی در نظر گرفته نشده است. برخلاف اخبار منتشره در خصوص آینده آنتونیو کونته در چلسی، با توجه به تقویم شلوغ چلسی در هفته های پیش رو و بازی با دو تیم شهر منچستر و همچنین دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا، رومن آبراموویچ علاقه ای به استخدام مربی جدید ندارد.
    گزارش های دریافتی حاکی از این است که چلسی قصد دارد این شانس را به مربی ایتالیایی اش برای خارج کردن تیم از بحران، پس از سپری کردن برهه ای سخت (شکست در مقابل بورنموث و واتفورد) بدهد.
    از سویی رابطه میان آنتونیو کونته و اعضای هیئت مدیره باشگاه چندان خوب به نظر نمی رسد، پس از اینکه در تابستان گذشته، کونته به دلیل ضعف باشگاه در فصل نقل و انتقالات، آشکارا به انتقاد پرداخت. البته گزارش های منتشره در خصوص ارتباط سران چلسی با کارلو آنچلوتی و لوییز انریکه برای جانشینی آنتونیو کونته صحت ندارد.
    آنتونیو کونته معتقد است دستش برای تغییرات عمده در ترکیب اصلی تیم باز نیست و در آستانه دیدار مقابل وست بروم به بازیکنانش سه روز استراحت داده است.

12. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک گزینه جدید برای جانشینی کونته در چلسی

شواهد از این قرار است که آنتونیو کونته روزهای پایانی حضورش در چلسی را پشت سر می گذارد.

به گزارش "ورزش سه"، مربی ایتالیایی که فصل گذشته توانست چلسی را قهرمان لیگ برتر کند، حالا در مرز اخراج قرار گرفته است. باخت 4-1 عجیب شب گذشته برابر واتفورد، احتمالا باعث خواهد شد تا آبراموویچ حکم به برکناری کونته دهد.
    منابع انگلیسی از حالا شروع به گمانه زنی کرده اند و از لوئیس انریکه، سرمربی سابق بارسا به عنوان جدی ترین گزینه جایگزینی کونته نام برده اند. در همین رابطه میرر هم ادعا کرد که کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی مشهور که سابقه قهرمان کردن چلسی در لیگ جزیره را دارد نیز ممکن است جانشین کونته شود. باید دید در نهایت سرنوشت نیمکت چلسی در فاصله اندکی تا دیدار حساس مقابل بارسا به کجا خواهد رسید.

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عقب نشینی کونته؛ تکرار مشکلات رختکن چلسی

به نظر می رسید اتفاقاتی که منجر به اخراج مورینیو از چلسی شد برای کونته هم در حال رخ دادن است.

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو تنها چند ماه بعد از فتح لیگ برتر از هدایت چلسی در سال 2015 برکنار شد و در آن مقطع خبر از خیانت برخی از بازیکنانش داد.
    امروز نیز نشریه دیلی میل در گزارشی ادعا کرد که رابطه همه بازیکنان چلسی با کونته مناسب نیست و آنها به شدت از حجم و شدت تمرینات کونته گله مند بوده و آن را دشوار می خوانند. اما سرمربی ایتالیایی امروز و بعد از شکست سنگین دیشب برابر واتفورد، تصمیم گرفت 3 روز تمرینات تیمش را تعطیل کرده و به بازیکنان استراحت بدهد تا به نوعی تن به خواسته آنها مبنی بر کاهش فشار تمرینات داده باشد. بازی بعدی چلسی در لیگ برتر دوشنبه بعد برابر وست بروم برگزار خواهد شد و قرار است در این مدت هیئت مدیره چلسی تشکیل جلسه داده و در مورد آینده کونته تصمیم بگیرد. هنوز مشخص نیست که آیا در بازی هفته بعد، کونته سرمربی آبی های لندن خواهد بود یا خیر.

پ .ن : اقا مگه داريم همچين چيزي ! قشنگ روتين شده بازيكنا هر يك فصل در ميون ميان ميگن تمرينات سنگينه ما كو... گشاد ميشه و نميكشه و ... !!!!! مگه داريم مگه ميشه همچين چيزي ! ممن مطمئنم اينا همش زير سر فابرگاس و دارو دسته اش هستش ! يعني يه مدير نيست اين اشغالا رو بريزه بيرون !

تا كي بايد چوب گشادي بازيكنا رو مربي بخوره ! لامصبا پول حرفه اي هر هفته ميگيرن ولي ميگن تمرين سنگينه !

بخدا من باشم نصف بازيكنا مثل ازپيلي و فابرگاس - كيهيل - باكايوكو - ويليان و .... رو ميريزم بيرون تيم رو از نو ميسازم !

16. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي دوستان سايتب راي شما هم روي مرورگر فايرفاكس باز نميشه ؟ من با كروم و ----- شكن اومدم تو سايت !

18. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستي دوستان سايتب راي شما هم روي مرورگر فايرفاكس باز نميشه ؟ من با كروم و ----- شكن اومدم تو سايت !
    من با گوشی اینترنت ایرانسل با کروم بدون مشکل وارد شدم.
    پ ن :انریکه به جای کونته؟؟؟؟!!!!!!!!!فقط یه روانی میتونه همچین کار بکنه.این باشگاه هم که پر روانی و هرزه ست
    Last edited by jack82; 06-02-2018 at 21:14.

20. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •