[IMG]C:\Users\mary\Desktop\Untitled1.png[/IMG]
[IMG]C:\Users\mary\Desktop\Untitled1.png[/IMG]
دوست عزیز عکس بگیر تو سایت پایین آپلود کن لینکشو بزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رشت زندگی میکنم و میخوام سرویس مبین نت رو بگیرم.فقط چند تا سوال دارم:
1.ما منطقه مون رو تو نقشه دیدم پوشش میده.از کجا بفهمم به من 5 مگ میرسه یا 40 مگ؟
2.بین این مودمهای دیجی کالا کدومش رو باید بخرم که آنتن وایرلس خوبی هم داشته باشه؟
همون اولی درسته. برای من بعضی وقت ها پیش اومده اشتباهی به دکل ایرانسل وصل شده برای همین اینترنتم قطع شده! ولی برای شما کلاً به هیچ دکلی وصل نشده انگار! همیشه قسمت Network Operator جلوش خالی هست یا چون تازه مودم رو روشن خاموش کردید خالیه؟ اگر کلاً خالیه که تست کردید سیم کارت رو دربیارید دوباره جا بزنید؟
از مبین نت زده نشید برای شما یه مشکل خاص و زود هنگام پیش اومده. من که سالیان سال ADSL داشتم توی این مدتی که مبین گرفتم دارم استفاده میکنم و خیلی راضیم ازش. حالا مشکل شما هم حتماً حل میشه. ته تهش کارشناس میاد در محل.
دوست عزیز سیم و که خیلی در اوردم وجا زدم که نشد.چند بار هم ریست کردم نشد
فقط سیم و که در میارمقسمت Network Operator اسم ایرانسل میاد .اون خونه های مربوط به سیگنال هم پر میشه ولی disconnect هست
به نظرتون سیم نسوخته؟دیروز هم یکی از مبین نتی ها که زنگ زده بود بعد از کلی چک کردن اخرش گفت مشکل ورژن داری .نمیدونم هنگ کردم
معلوم نیست. کارشناس میاد تست میکنه واستون. اگه سرعت مناسب باشه تحویل میگیرید. مودم هم فقط باید از خود مبین نت بخرید.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
ظاهراً زمانی به ایرانسل وصل میشه که سیگنال ایرانسل از مبین نت بیشتر باشه که یکی از عواملش میشه زاویه اشتباه مودم باشه. شما سعی کن دقیقاً به همون صورتی که نصاب تنظیم کرده بود قرار بدی. مودمش مثل تنظیم د_ی__ش میمونه! من احتمال میدم شما جای مودمت بده. مودم تو یه جا باید باشه که اطرافش باز باشه. نه یه جا محصور یا نیمه محصور باشه. وقتی به ایرانسل وصل میشی احتمالاً سیم کارتت سالم باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)