تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 121 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان خوب و با محبت.واقعا لذت می برم ازینکه می بینم یه سری آدمها بدون هیچ چشم داشتی میان و تمام اطلاعاتی که مدتها طول کشید تا بدستشون بیارن ، بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدن و برای ما هم وقت میذارن.ممنون از اقا امیر.
    اون دوستمون که سوال کرد در مورد سونی هم صدق میکنه یا نه؟!. اصلا شک نکن چون سونی برخلاف سامسونگ و ال جی تولید کننده پنل نییست.....
    ممنون.
    خیلی عالی بود و شخصا لذت بردم مخصوصا از نتیجه گیری منطقی تون.
    درمورد شرکتهایی مثل سونی و فیلیپس و پاناسونیک جالب اینکه اینها در برخی از مدلهاشون از LG پنلهاشون رو میخرن چه IPS و چه جدیدا OLED

3. این کاربر از masy222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

بانه.بله کره ای هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

نظر لطفتونه.بله من هفته قبل یک نمونه تلویزیون توشیبا تعمیر کردم (مشکل بکلایت)که پنلش ال جی بود.اگر خواستید عکسشم آپ میکنم

داره خودمونی میشه alishabani1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظر لطفتونه.بله من هفته قبل یک نمونه تلویزیون توشیبا تعمیر کردم (مشکل بکلایت)که پنلش ال جی بود.اگر خواستید عکسشم آپ میکنم
    سلام و وقت بخیر
    از uh850v عکسی ندارید?

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

55" UHD 4K Curved Smart TV JUC7920 Series 7 دوستان نظرتون درباره این مدل سامسونگ چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ممنون.
    خیلی عالی بود و شخصا لذت بردم مخصوصا از نتیجه گیری منطقی تون.
    درمورد شرکتهایی مثل سونی و فیلیپس و پاناسونیک جالب اینکه اینها در برخی از مدلهاشون از LG پنلهاشون رو میخرن چه IPS و چه جدیدا OLED
    پاناسونیک تا سپتامبر 2016 خودش پنل تولید میکرد.در سته که از تکنولوژی IPS استفاده میکرد ولی تصویر الجی کجا و پاناسونیک کجا!(البته فقط LCD).من خودم یک پاناسونیک مدل هشت سال پیش دارم هنوز کیفیت تصویرش از چند مدل الجی که دیدم بهتره.(الجی هم بانه ای که میگن کره ای اصل هستش و هم گلدیرانی!).البته مدلهای جدید پاناسونیک رو
    تا حالا ندیدم که خوب تو بازار خیلی هم کمه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قابل توجه اینکه کیفیت تصویر یک قسمتش پنله(نمیدونم چند درصد)و پردازش تصویر هم مهمه.به همین خاطر ممکنه سونی و الجی هردو از یک پنل استفاده کنن ولی با کیفیت تصویر متفاوت.
    بر خلاف تصور OLED اختراع الجی نیست بلکه اصلش برا کداک هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

سلام بر دوستان خوب و با محبت.واقعا لذت می برم ازینکه می بینم یه سری آدمها بدون هیچ چشم داشتی میان و تمام اطلاعاتی که مدتها طول کشید تا بدستشون بیارن ، بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدن و برای ما هم وقت میذارن.ممنون از اقا امیر.
    اون دوستمون که سوال کرد در مورد سونی هم صدق میکنه یا نه؟!. اصلا شک نکن چون سونی برخلاف سامسونگ و ال جی تولید کننده پنل نییست و در واقع بسته به اینترفیس خروجی تصویرش که یا V-by-One هست یا LVDS میاد از شرکتهای تولید کننده پنل میخره و خودش روی امکانات نرم افزاری و میان افزاری ست هاش کار میکنه.به عنوان مثال همه میدونن یکی از بهترین موتورهای تصویر متعلق به سونی هست و بهترین RESIZEها و نمایش رنگ ها و داره.
    در مورد 8300 و 8500 هم اصلا اشتباه نکن.اساس تکنولوژی تصویر این 2 مدل باهم فرق داره.یکی SUPER MVA و اونیکی IPS.دقت کنید خیلی از تلویزون های پاناسونیک با قیمت های نجومی در سایز 58 تولید میشه و با توجه به تحقیقات من بزرگترین تولید کننده پنل در سایز 58 اینولوکس هست که ال جی هم در این مدل از همین پنل مشترک با پاناسونیک استفاده کرده.اینولوکس در این پنل از پروتکل ارتباطی V-by-One استفاده کرده که یکی از جدیدترین پروتکل هاست بطوری که وقتی من تلویزیون و باز کردم از تعجب شاخ در آوردم که برد تیکان چقد کوچیک و جمه و جور شد و چطور با این حجم کم 4K ساپورت میکنه.عرض کردم تنها مورد آزاردهنده در این ست زاویه دید محدود اونه.همین.
    یه چیززم در مورد LED بگم..... به عنوان کسی که همیشه عاشق تکنولوژی بوده به این نتیجه رسیدم که وقتی تکنولوژی به آخرای عمرش میرسه به طرفدارهاش یه حس بدی و القا میکنه و کسایی که خیلی باهاش ارتباط داشتن متوجه این قضیه میشن.به عنوان مثال تلفن همراه.چندسال پیش کاملا مشخص بود جاوا نمیتونه پایدار بمونه و سیستم عامل سیمبین هم در اون حد نیست.یا مثل عدد مگا پیکسل دوربین گوشی ها!!.تا پارسال کاملا مشخص بود که دیگه دارن شورشو در میارن و مثلا سونی Z5 الزاما با بیشتر کردن مگاپیکسل تا 23 کیفیتو بهتر نکرده!.الان اومدن رو 2 دوربینه.. اینم یه عمری داره تا ایده جدید بیاد!.امروز یه مطلب میخوندم فیسبوک گفت تا 2026 عینک های هوشمند میاره که LCD شفاف دارن و ذهن طرفو میخونن و کاملا جایگزین گوشی های هوشمند میشن!!.الان S8 اومده بازار وقتی دستت میگیری انگار کل گوشی LCD شده ولی توو ذهنت از خودت سوال میکنی تا کجا؟؟؟!!! نهایتا 100% گوشی بشه صفحه نمایش باز دردی دوا نمیشه تا یه ایده جدید بیاد مثل فیسبوک.
    آینده متعلق به OLEDهست.وقتی تصاویرو می بینی واقعا لذت میبری(البته با محتوای خوب).تنها گیر OLED خیرگی تصاویر استاتیک و تنها سوال باقی مونده از این تکنولوژی عمر LEDهای اونه وگرنه از هر لحاظ شک نکنید آینده برای OLED هست.دیگه تکنولوژی های کریستال نانو و کالر پرایمو و..... اینا همش شده دست و پا زدن توو LCD!!.وقتی ال جی الان چندین ساله داره IPS تولید میکنه و همچنان کنتراست ها رنج 1000 میچرخه و کثیفی پنل دارید و سامسونگ هم توو LCDهای 5 سال پیشش زاویه دید 25 درجه میداد و الان میانگین 20 درجه میده کاملا مشخصه اینا همش دست و پا زدن این تکنولوژیه و باید یواش یواش بره گاراژ!!.ببخشید جوگیر شدم!.الان عکسها و آپ میکنم
    سعید خان عالی بود..

عرض شود من متوجه زاویه دید نمیشم..یعنی چقدر اگه از بغل نگاه کنی تصویر تیره تر میشه..؟
    و اینکه وخامت اوضاع قابل تحمل هست یا نه؟

بین تی وی خودت و سونی w800c کدومش بهتره؟

قیمت 58 تی وی شما که عالیه..

یه مقداری در مورد سرعتش و بقیع چیزاش توضیح می فرمایید؟
    Last edited by jabi7joon; 01-05-2017 at 13:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پاناسونیک تا سپتامبر 2016 خودش پنل تولید میکرد.در سته که از تکنولوژی IPS استفاده میکرد ولی تصویر الجی کجا و پاناسونیک کجا!(البته فقط LCD)......
    تقریبا تمام شرکتهای بزرگ و معروف مثل سونی،فیلیپس،پاناسونیک برای تولید تلوزیون OLED دارند پنلشون رو از LG میگیرند اما از موتور پردازش تصویرخودشون استفاده میکنند و همینجاست که تفاوت تصویر بین برندهای مختلفی که از یک نوع پنل مشابه استفاده میکنند بچشم میاد.
    پارسال پاناسونیک مدعی بود پنلی از نوع IPS تولید کرده که نسبت کنتراست تصویر 1:1000000 داره و این کنتراست بینظیر رو با استفاده از سلول‌های نوری جدید قابل تنظیم به دست آورده که از کریستال مایع تشکیل شدند و با قرار گرفتن سلول‌های تنظیم شونده‌ی نوری جدید پشت سلول‌های پنل IPS، مانیتور قادره انتقال نور در ازای هر پیکسل را کنترل کنه و با این فناوری، مشکل نشت نور در پیکسل‌های همسایه را نیز حل کنه.
    این که این تکنولوژی چقدر به حقیقت پیوسته اش رو نمیدونم.
    اما همین موضوع تعطیلی خط تولید در این کارخونه نشون میده که دیگه تولید پنل براشون توجیح اقتصادی نداشته و برای همین دست از تولید کشیدند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

پاناسونیک تا سپتامبر 2016 خودش پنل تولید میکرد.در سته که از تکنولوژی IPS استفاده میکرد ولی تصویر الجی کجا و پاناسونیک کجا!(البته فقط LCD).من خودم یک پاناسونیک مدل هشت سال پیش دارم هنوز کیفیت تصویرش از چند مدل الجی که دیدم بهتره.(الجی هم بانه ای که میگن کره ای اصل هستش و هم گلدیرانی!).البته مدلهای جدید پاناسونیک رو
    تا حالا ندیدم که خوب تو بازار خیلی هم کمه.

قابل توجه اینکه کیفیت تصویر یک قسمتش پنله(نمیدونم چند درصد)و پردازش تصویر هم مهمه.به همین خاطر ممکنه سونی و الجی هردو از یک پنل استفاده کنن ولی با کیفیت تصویر متفاوت.
    بر خلاف تصور OLED اختراع الجی نیست بلکه اصلش برا کداک هست
    سلام.خیلی خوبه که اینطوری با لینک و با استناد به سایت های معتبر مطالب و مطرح می کنید.ممنون.لینک اولی که گذاشتید و کامل خوندم و دقیقا مثل مطالبی که من مطرح کردم که گفتم در سایز 58 معمولا از پنل اینولوکس استفاده میشه، این سایت هم بیان کرد که پاناسونیک برای مدلهای بالا تولیدات خودش از ips استفاده میکرد که چون این قضیه انتظارات مشتریان و برآورده نمی کرد پاناسونیک مجبور شد که از تولیدکنندگان پنلهای va منجمله اینولوکس خرید کنه.
    تحقیقات بنده نشون میده که حتی قبل از اینکه پاناسونیک بطور رسمی از تولید پنل کنار بکشه طی چندسال اخیر بیشتر مصرف کننده پنل بوده و ترجیح داده مثل سونی عمل کنه.بنده 2 ست پاناسونیک و تعمیر کردم که هر2 پنلشون ال جی بود.در سایت panelook هم که برید کاملا مشخصه که تولیداتش محدود بود و بیشتر پنل هایی برای مصارف پزشکی و خودرو میزنه.
    پردازش تصویر بسیار مهمه و ال جی و vizio ضعیف ترین ها در این بخش هستند.
    در حال حاضر یکه تاز oled ال جی هست.امیدوارم با ورود شرکت های تایوانی هم قیمت ها رقابتی تر بشه و هم اینکه نواقص تولیدات ال جی مثل ABL برطرف بشه . به شخصه چون ضعف بزرگ eg910 و در abl میدونم و تصویرشو دیدم واقعا رو اعصابم رفت!.ممنونم

12. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •