این مدل بانه ای هست یا گلدیران ؟
پشت TV خورده made in korea ?![]()
این مدل بانه ای هست یا گلدیران ؟
پشت TV خورده made in korea ?![]()
ممنون.
خیلی عالی بود و شخصا لذت بردم مخصوصا از نتیجه گیری منطقی تون.
درمورد شرکتهایی مثل سونی و فیلیپس و پاناسونیک جالب اینکه اینها در برخی از مدلهاشون از LG پنلهاشون رو میخرن چه IPS و چه جدیدا OLED
بانه.بله کره ای هست
نظر لطفتونه.بله من هفته قبل یک نمونه تلویزیون توشیبا تعمیر کردم (مشکل بکلایت)که پنلش ال جی بود.اگر خواستید عکسشم آپ میکنم
سلام و وقت بخیر
از uh850v عکسی ندارید?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
55" UHD 4K Curved Smart TV JUC7920 Series 7 دوستان نظرتون درباره این مدل سامسونگ چیه
پاناسونیک تا سپتامبر 2016 خودش پنل تولید میکرد.در سته که از تکنولوژی IPS استفاده میکرد ولی تصویر الجی کجا و پاناسونیک کجا!(البته فقط LCD).من خودم یک پاناسونیک مدل هشت سال پیش دارم هنوز کیفیت تصویرش از چند مدل الجی که دیدم بهتره.(الجی هم بانه ای که میگن کره ای اصل هستش و هم گلدیرانی!).البته مدلهای جدید پاناسونیک رو
تا حالا ندیدم که خوب تو بازار خیلی هم کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه اینکه کیفیت تصویر یک قسمتش پنله(نمیدونم چند درصد)و پردازش تصویر هم مهمه.به همین خاطر ممکنه سونی و الجی هردو از یک پنل استفاده کنن ولی با کیفیت تصویر متفاوت.
بر خلاف تصور OLED اختراع الجی نیست بلکه اصلش برا کداک هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید خان عالی بود..
عرض شود من متوجه زاویه دید نمیشم..یعنی چقدر اگه از بغل نگاه کنی تصویر تیره تر میشه..؟
و اینکه وخامت اوضاع قابل تحمل هست یا نه؟
بین تی وی خودت و سونی w800c کدومش بهتره؟
قیمت 58 تی وی شما که عالیه..
یه مقداری در مورد سرعتش و بقیع چیزاش توضیح می فرمایید؟
Last edited by jabi7joon; 01-05-2017 at 13:55.
تقریبا تمام شرکتهای بزرگ و معروف مثل سونی،فیلیپس،پاناسونیک برای تولید تلوزیون OLED دارند پنلشون رو از LG میگیرند اما از موتور پردازش تصویرخودشون استفاده میکنند و همینجاست که تفاوت تصویر بین برندهای مختلفی که از یک نوع پنل مشابه استفاده میکنند بچشم میاد.
پارسال پاناسونیک مدعی بود پنلی از نوع IPS تولید کرده که نسبت کنتراست تصویر 1:1000000 داره و این کنتراست بینظیر رو با استفاده از سلولهای نوری جدید قابل تنظیم به دست آورده که از کریستال مایع تشکیل شدند و با قرار گرفتن سلولهای تنظیم شوندهی نوری جدید پشت سلولهای پنل IPS، مانیتور قادره انتقال نور در ازای هر پیکسل را کنترل کنه و با این فناوری، مشکل نشت نور در پیکسلهای همسایه را نیز حل کنه.
این که این تکنولوژی چقدر به حقیقت پیوسته اش رو نمیدونم.
اما همین موضوع تعطیلی خط تولید در این کارخونه نشون میده که دیگه تولید پنل براشون توجیح اقتصادی نداشته و برای همین دست از تولید کشیدند.
سلام.خیلی خوبه که اینطوری با لینک و با استناد به سایت های معتبر مطالب و مطرح می کنید.ممنون.لینک اولی که گذاشتید و کامل خوندم و دقیقا مثل مطالبی که من مطرح کردم که گفتم در سایز 58 معمولا از پنل اینولوکس استفاده میشه، این سایت هم بیان کرد که پاناسونیک برای مدلهای بالا تولیدات خودش از ips استفاده میکرد که چون این قضیه انتظارات مشتریان و برآورده نمی کرد پاناسونیک مجبور شد که از تولیدکنندگان پنلهای va منجمله اینولوکس خرید کنه.
تحقیقات بنده نشون میده که حتی قبل از اینکه پاناسونیک بطور رسمی از تولید پنل کنار بکشه طی چندسال اخیر بیشتر مصرف کننده پنل بوده و ترجیح داده مثل سونی عمل کنه.بنده 2 ست پاناسونیک و تعمیر کردم که هر2 پنلشون ال جی بود.در سایت panelook هم که برید کاملا مشخصه که تولیداتش محدود بود و بیشتر پنل هایی برای مصارف پزشکی و خودرو میزنه.
پردازش تصویر بسیار مهمه و ال جی و vizio ضعیف ترین ها در این بخش هستند.
در حال حاضر یکه تاز oled ال جی هست.امیدوارم با ورود شرکت های تایوانی هم قیمت ها رقابتی تر بشه و هم اینکه نواقص تولیدات ال جی مثل ABL برطرف بشه . به شخصه چون ضعف بزرگ eg910 و در abl میدونم و تصویرشو دیدم واقعا رو اعصابم رفت!.ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)