تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 181 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون. الان مشکلی تو مشخصات ما تو همراه اول هست یا بی دلیل رد کرده؟
    خیر بنده پاسخ دادم.. صحبتی که با پشتیبانی کردم خود همراه اول اطلاعات رو تایید نکرد
    هر بار یه دلیل و هر بار یه مشکل جدید از عدم پاسخ کاربر در زمان مورد نظر تا کارشکنی ها و عدم دریافت و یا عدم مطابقت اطلاعات در اپراتور پایه .

اینم یه نوع اخطار :

2. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

من از تمام بانک هایی که حساب دارم بدون هیچ مشکلی پیامک دریافت میکنم.
    صادرات، سینا، پارسیان، دی، تجارت، مهراقتصاد، مسکن

ولی از نرم افزارهای خارجی مانند تلگرام هیچ پیامکی دریافت نمیشه که اونم راه داره، گزینه Call انتخاب میکنم تا کد برام با تماس اعلام گردد.

دلیل این اشکال هم بخاطر این است که در سیستم ترابردی راه اندازی شده تمامی تماس ها و پیامک ها ابتدا به اپراتور مبداء ارسال می شود و سپس به اپراتور مقصد ارسال می شود. در این روش برای تماس ها مشکلی نیست ولی پیامک هایی که با شماره خارج از کشور ارسال می شود در سرورهای اپراتور مبداء مانده و ارسال نمیگردد. این باگ باید توسط همراه اول رفع گردد که مطمئنا به خاطر اینکه شما ناراضی شوید و ترابرد را لغو کنید اینکار را نخواهد کرد.
    باید ببینیم که کسانی که مثلا از اپراتور ایرانسل به رایتل یا برعکس ترابرد کرده اند هم این مشکل را دارند و یا فقط در همراه اول این مورد وجود دارد.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    Last edited by Majidson; 19-09-2016 at 17:02.

4. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من از تمام بانک هایی که حساب دارم بدون هیچ مشکلی پیامک دریافت میکنم.
    صادرات، سینا، پارسیان، دی، تجارت، مهراقتصاد، مسکن

ولی از نرم افزارهای خارجی مانند تلگرام هیچ پیامکی دریافت نمیشه که اونم راه داره، گزینه Call انتخاب میکنم تا کد برام با تماس اعلام گردد.

دلیل این اشکال هم بخاطر این است که در سیستم ترابردی راه اندازی شده تمامی تماس ها و پیامک ها ابتدا به اپراتور مبداء ارسال می شود و سپس به اپراتور مقصد ارسال می شود. در این روش برای تماس ها مشکلی نیست ولی پیامک هایی که با شماره خارج از کشور ارسال می شود در سرورهای اپراتور مبداء مانده و ارسال نمیگردد. این باگ باید توسط همراه اول رفع گردد که مطمئنا به خاطر اینکه شما ناراضی شوید و ترابرد را لغو کنید اینکار را نخواهد کرد.
    باید ببینیم که کسانی که مثلا از اپراتور ایرانسل به رایتل یا برعکس ترابرد کرده اند هم این مشکل را دارند و یا فقط در همراه اول این مورد وجود دارد.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    من والا چک نکردم

ولی نمیدونم چرا هنوز که اومدم رو رایتل از ایرانسل برام مسیج تبلیغاتی میاد

6. این کاربر از Click 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من والا چک نکردم

ولی نمیدونم چرا هنوز که اومدم رو رایتل از ایرانسل برام مسیج تبلیغاتی میاد
    قطع میشه یه بیست روز طول میکشه

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

8. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

مشگل دويافت اس ام اس از بانك ها يا برنامه هاي خارجي ندارين!؟
    نه تا الان که تو هر شبکه اجتماعی مثل فیسبوک و اینستا و تلگرام کد فرستاده دریافت کردم و مشکلی نبوده

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منم الان دو ماهی میشه از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل یه ماه اول مشکل دریافت پیامک داشتم ولی از ماه دوم مشکلم کاملا حل شد و راحت از تلگرام و اینستاگرام و ... پیامک دریافت میشه

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منم الان دو ماهی میشه از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل یه ماه اول مشکل دریافت پیامک داشتم ولی از ماه دوم مشکلم کاملا حل شد و راحت از تلگرام و اینستاگرام و ... پیامک دریافت میشه

جالبه که از من برعکس هست ، یعنی توی یکماه اول هیچ مشکلی نداشتم ولی الان بعد اون یکماه دیگه هیچ پیامکی از طرف بانک و ... دریافت نمی کنم و ایرانسل هم فقط هر روز یک کد پیگیری جدید میده و نتونسته مشکل را رفع کنه...

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

جالبه که از من برعکس هست ، یعنی توی یکماه اول هیچ مشکلی نداشتم ولی الان بعد اون یکماه دیگه هیچ پیامکی از طرف بانک و ... دریافت نمی کنم و ایرانسل هم فقط هر روز یک کد پیگیری جدید میده و نتونسته مشکل را رفع کنه...
    عدم دریافت پیامک به طور خاص مربوط به مرکز ترابرد میشه و سیستم ناقصی که دارن...ولی حتما حل میشه...الان شما نگاه کن هنوز تبلیغات گسترده برا ترابرد نمیشه چون واقعا سیستمشون ایرادات فراوان داره و با هجوم کاربرای زیاد به سمت ترابرد عملا سیستم از کار میوفته

13. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

عدم دریافت پیامک به طور خاص مربوط به مرکز ترابرد میشه و سیستم ناقصی که دارن...ولی حتما حل میشه...الان شما نگاه کن هنوز تبلیغات گسترده برا ترابرد نمیشه چون واقعا سیستمشون ایرادات فراوان داره و با هجوم کاربرای زیاد به سمت ترابرد عملا سیستم از کار میوفته

منم همین احتمال را میدهم . نکته جالبش اینه که در یکماه اول که از ترابرد من از همراه اول به ایرانسل می گذشت ، تمامی پیامک های همراه اول در خصوص سرویس های خودش مثلا پرداخت قبض تا قبل 20 ماه و دریافت یک روز مکالمه رایگان و آوای پیشواز و ... می آمد و این نشون میداد که همراه اول هنوز نفهمیده من مشترک اون نیستم ولی دقیقا با قطع شدن این پیامک ها ، سایر پیامک های تبلیغاتی و بانکی هم برای من قطع شد.

مشکل من فقط طولانی شدن این مشکل و عدم پاسخ روشن و شفاف ایراسنل هست که فقط هر روز داره پاس میده منو به یک شماره پیگیری و صبر و ... و مشکلاتی که این مدت به واسطه عدم دریافت پیامک های اطلاع رسانی برای من بوجود آمده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منم همین احتمال را میدهم . نکته جالبش اینه که در یکماه اول که از ترابرد من از همراه اول به ایرانسل می گذشت ، تمامی پیامک های همراه اول در خصوص سرویس های خودش مثلا پرداخت قبض تا قبل 20 ماه و دریافت یک روز مکالمه رایگان و آوای پیشواز و ... می آمد و این نشون میداد که همراه اول هنوز نفهمیده من مشترک اون نیستم ولی دقیقا با قطع شدن این پیامک ها ، سایر پیامک های تبلیغاتی و بانکی هم برای من قطع شد.

مشکل من فقط طولانی شدن این مشکل و عدم پاسخ روشن و شفاف ایراسنل هست که فقط هر روز داره پاس میده منو به یک شماره پیگیری و صبر و ... و مشکلاتی که این مدت به واسطه عدم دریافت پیامک های اطلاع رسانی برای من بوجود آمده است.
    از طریق 195 شکایت کردین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •