سلام دوستان من سیم کارت های وب سفارش دادم برای شهر چطوره ؟؟ ظاهراً خیلیا ناراضی هستند
سلام دوستان من سیم کارت های وب سفارش دادم برای شهر چطوره ؟؟ ظاهراً خیلیا ناراضی هستند
من خودم برای روستا گرفته بودم ولی چون روی ایرانسل رومینگ میشه ، ازش داخل شهر هم استفاده میکنم و توی محلی که ما هستیم (مرکز تهران تقریبا) سرعتش عالیه و حدود ۴ مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میده که اگه بسته ۶۰۰ گیگ یکسالهش رو بگیرید قیمتش به صرفه میوفته. من از مودم تیپیلینک رومیزی استفاده میکنم که قابلیت انتخاب دستی فرکانس شبکه داره و معمولا به باند ۱ ایرانسل وصل میشم که توی محله ما قدرت و سرعت خیلی خوبی داره.
سلام
من خیلی مدتی هستش از سیمکارت های وب استفاده میکنم ، تهران هم هستم تا الان هیچ مشکلی نداشته م باهاش. شما سیمکارت رو خریداری بکنید از بسته اولیه استفاده بکنید ببینید منطقه تون جوابگو هستش یا نه ، حتی میتونید رومینگ بکنید به ایرانسل .
اینم تست سرعت های وب ، باند 7 ( فرکانس 2600)
![]()
واقعا منم راضی هستم ؛ هم تهران ازش استفاده میکنم هم روستای پدری که میرسم جفتش رومینگ میشه روی ایرانسل و سرعتش عالیه. ولی وقتی روی شبکه خود هایوب (باند ۲۰) میره خیلی سرعتش پایین میاد و به درد نمیخوره. در واقع شما با استفاده از بستههای هایوب روی شبکه ایرانسل ، بستههای گرون اینترنت همراه ایرانسل رو با قیمت مناسب میتونید استفاده کنید. ضمنا از TDLTE ایرانسل هم یه مقدار ارزونتر درمیاد (بسته ۶۰۰ گیگ) و شما مجبور نیستید که حتما از مودم خود ایرانسل که باند ۳۵۰۰ میخواد استفاده کنید و پوشش 4G معمولی هم خیلی بهتر از TDLTE هست. امیدوارم قرارداد رومینگشون همیشه برقرار بمونه وگرنه خود باند ۲۰ به درد نمیخوره.
مشهد، باند ۳۸، فاصله از سایت ۴ کیلومتر
![]()
Last edited by Iman799; 27-03-2022 at 11:50.
دوستان مورد مشابهی داشتین اطلاع بدین
ممنونم
سلام, منم دارم این مشکلو , بیشتر شب ها از ساعت 8 اینجوری میشه.
سلام اگه براتون امکان پذیره زمانی که این محدودیت هست این مشکل رو با بخش پشتیبانی فنی سیم کارت روستایی های وب در میان بذارید تا چک بشه
02129400000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)