از سایت هندی خرید مودم نکردم آنلاکش رو خرید کردم.
از سایت هندی خرید مودم نکردم آنلاکش رو خرید کردم.
من خاستم قسطی بخرم گفتم باید خط 912 داشته باشم ایا شما خط 912 داشتین؟
سلام دوستان ،میخام برا دانگل e3372 روتر بخرم،دوستان راهنمایی کنید بهترین و خوش قیمت ترین روتر تو بازار چی هست؟بنظر خودم tp link Mr 3220 خوبه تو دیجی کالا 80حدودا زده،بعد این روترها از سرعت کم نمیکنن؟
بله باید خط 912 داشته باشید.
عزیز آدرس سایتش رو به ما هم م دی بدونیم چه جوری باید خرید کنیم
سلام دوستان جایی بهتر از اینجا برای این سوال پیدا نکردم اگر جاش اینجا نیست عذر میخواممن 2 تا مودم دارم یکی مودم tp link mr200 که 4g هست و یکی adsl معمویهر 2 این مودم ها با 2 تا کابل لن جداگانه متصل هستند(استفاده همزمان نمیخوام)میخوام ببینم راهی هست این 2 با اینکه هر 2 وصل باشند به کامپیوتر اما بتونم مدیریت کنم که هر زمان خواستم یکی قطع باشه اون یکی وصل و بالاعکسممنون میشم نرم افزاری یا روشی داره راهنمایی کنیدتشکر
دوست عزیز شما ویدیو رو نگاه کن، تمام این چیزایی که میگی توش هست. تمام این مراحل رو یکی یکی انجام میده و توضیح میده. مرحله به مرحله باهاش برو جلو.
من اون مراحل رو نوشتم که بدونید زیاد کاری نداره و مراحل اضافی رو انجام ندید.
اصلا هم لازم نیست حرفه ای باشید، هیچ پولی هم نمیخواد خرج کنید.
با سلام. ایا مودم هواوی E3372 با روتر Tl-mr3040 سازگار است و از نظر سرعت چطوری است وراه دیگر استفاده از روتر مذکور چگونه است
؟؟ باتشکر
Last edited by hossein 43; 10-06-2016 at 17:22.
قسطی خریدن مودم؟ به فروشگاه های همراه اول یا به سایت زیر
mci.ir
اون فیلمو من دیدم هر اپراتوری فریمور خودشو سفارشی داره. مطمنم انلاک نکردی . این که فیلمو ببین راحته جایی تو فروم بازی نداره. مطمنم فقط خواستی ی چیزی بگی. وگرنه اسکرین شاتهایی که گفته بودم رو میزاستین. اینجا جای بحث و ارایه راهکارها اونم گام به گامه. من خودم ادعایی ندارم ولی کلی مودم و انلاک کردم و این مودمه که میدونم خیلی ها دارند و تا الان نشده انلاک کنی .البته ببخشید تند حرف میزنم. ولی مطمنم. شما چیزی انلاک نکردی.
Sent from my S5-F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)