کنعانی زادگان: کاری می کنم پرسپولیس حسرتم را بخورد!
پ ن: وزوز مگسی است در وانفسای وجود مگس کش!![]()
کنعانی زادگان: کاری می کنم پرسپولیس حسرتم را بخورد!
پ ن: وزوز مگسی است در وانفسای وجود مگس کش!![]()
خدایا به حق همین ماه عزیز تمام جوگیران و خود بزرگ بینان رو شفا بده !
زمان همه چیز رو مشخص می کنه![]()
من نمی دونم چرا تو سایت ها و اینستا و... همه میگن تو فصل نقل و انتقالات پرسپولیس بد عمل کرده!
انصافا مشکل پارسال ما دروازه بود! که اولین خرید رفع شد, بعد دفاع وسط سید جلال رو گرفتیم و احتمالا با ماریچ تمدید کنن, روی دفاع وسط ذخیره روی یک ادم عوضی حساب کرده بودیم که سه برابر بهش پول دادن عشق و دنیاشو با هم فروخت رفت که البته چوبشو میخوره...
دفاع های کناری و وسط هافبک ها رو حفظ کردیم حتی تقویت هم شده با اومدن علوان زاده, امیری و ماهینی و انصاری
از خط حمله بنگستون رفت که من دوس داشتم بمونه اما فیکس نبود, و طارمی رفت که از اول معلوم بود می ره...علیپور هست+امیری
مهم ترین کار امسال حفظ بازیکنای فصل گذشته بود که 90 درصد موندن, بنگر دوس داشتم بمونه ولی انصافا امسال کم بهمون ضربه نزد...نورمحمدی ؟!!! یا حاتمی؟!!!
انصافا خیلی خوب و عاقلانه خرید کردیم و سر قضیه کاوه رضایی دوباره به طاهری ایمان اوردم که اتحاد تیم رو به یه بازیکن زپرتی نمی فروشه...گرچه سر قضیه کمندانی واقعا ناامیدم کرد...تنها نقطه سیاه امسال کمندانی بود...افسوس که از دستش دادیم...واقعا عالیه...می شه یه سروش رفیعی چن سال دیگه و باید بالای یک میلیارد بدیم جذبش کنیم!!!
به هر حال با جذب یه دفاع و مهاجم خارجی ترکیب اصلی ما بسته می شه...هم جا برای نیم فصل داریم هم بازیکن زیر 23 سال و تستی میتونه برانکو بگیره...
اگه مثل پارسال اتحاد داشته باشیم بازی هایی به مراتب بهتر از پارسال رو میبینیم...به برانکو اعتماد داریم.![]()
اینقدر نگران خط حمله نباشید
یکیو گرفتیم که به کلودیو براوویی گل زده که خیلی ها ادای شیرجه های اونو هم نمی تونن در بیارن دروازبان بارسلونا.ویدئوی زیر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فرصت بازی گیرت اومد حتما این کار رو بکنکنعانی زادگان: کاری می کنم پرسپولیس حسرتم را بخورد!![]()
ظاهرا آقای کاوه رضایی که خیلی عطش خارج رفتن رو داشت، سرانجام قید پیشنهادهای خارجیش رو زده و آبی پوش شدهبازم جا داره به حق همین ماه عزیز یه دعای دیگه داشته باشم
؛ خدایا پرسپولیس رو از گزند بازیکنانی که معلوم نیست با خودشون چند چندن مصون بدار !
![]()
وزیر پرسپولیسی
از همون روز اول گفتم این رضایی پخی نیس و مدارکش هم در همین تاپیک موجوده (به تاریخ 18 روز پیش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), ولی یکی روشن کنه حتما به خاطر عشقش ابی پوش شده و اصلا به خاطر پول های 2-3 برابر نبوده
اخرشم 4 تا تو دربی میخورن می رن
نون خشکی محل ما از جلو باشگاه پرسپولیس رد شده امکان داره فردا منصور بخرتشمربی حرفه ای ام ارزوس
دقیقا مثه پارسال شده که استقلال بمب بمب میکرد و پرسپولیس بازیکنای مورد نیاز می گرفت نه کل کل بچگانه!
Last edited by teraktor2003; 19-06-2016 at 18:57.
خدایی دمت گرم خیلی باحال بود .
=====
من جا داره عذر خواهی کنم که مدت ها نمیدونستم اسم کشورم اتریشه،اگه اینجا اتریشه پس ایران کجاست ؟
مگه نمیدونید رضایی از بچگیش استقلالی بودهاصلا از اولشم معلوم بود عشق داره به پیراهن استقلال ، مگر نه میومد با پرسپولیس مذاکره میکرد
هدفشم که اصلا پول و اینا نبوده اگه اینطور فکرمیکنید سخخخخت در اشتباهید .
خدا رو شکر زیر بار خواسته های بی جای همچین آدمای خود بزرگ بینی نرفتیم و نشون دادیم پرسپولیس خیلی بزرگ تر از اونیه که به کسی بخواد باج بده،پیرهن پرسپولیس مقدس تر از این حرفاست
=======
سایت ترانسفرمارکت که قیمت بازیکنان فوتبال را به نوعی مشخص میکند مقصد بعدی مدافع کروات را پرسپولیس معرفی کرد.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد جذب یک مدافع خارجی را دارند و به همین دلیل گزینههای مختلفی را مدنظر قرار دادهاند، اما یک مدافع اهل کرواسی جدیترین گزینه سرخپوشان برای پیوستن به این تیم به حساب میآید.
آنتونی گولج مدافع اهل کرواسی که سابقه بازی در لیگ مولداوی و استرالیا را در کارنامه دارد، گزینه اصلی پرسپولیسیها برای حضور در این تیم است.
بر این اساس سایت ترانسفر مارکت در صفحه اختصاصی خود مربوط به بازیکنان فوتبال، نام تیم بعدی گولج را پرسپولیس معرفی کرد.
========
انتقال مسعود حسن زاده به ماشین سازی رسما منتفی شد.
با حضور "مسعود حسن زاده" مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن درستاد باشگاه ذوب آهن اصفهان و گفتگوی وی با "سعید آذری" مدیرعامل باشگاه ذوب آهن، مساله انتقال ایشان به باشگاه و تیم فوتبال ماشین سازی تبریز، منتفی اعلام شد.
این گزارش حاکی است؛ بنا به درخواست کتبی مسعود حسن زاده از سعید آذری مبنی بر عدم رضایت و عدم توافق شخصی وی از انتقال به باشگاه ماشین سازی تبریز و با توجه به ماده 16 "آئین نامه قوانین نقل و انتقالات و تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و سازمان لیگ فوتبال ایران" مبنی بر لزوم رضایت هر سه طرف باشگاه قدیم، بازیکن و باشگاه جدید از یک پروسه انتقال، در تماسی که با "رسول خطیبی" سرمربی تیم فوتبال ماشین سازی گرفته شد، مراتب فوق به اطلاع ایشان رسید و مقرر گردید که قضیه انتقال مسعود حسن زاده به تیم فوتبال ماشین سازی تبریز منتفی اعلام گردد.
++++
امیدوارم حسن زاده رو جذب کنیم خیلی بهتر از اون پول پرست هست
این عکس تا امروز صبح دست به دست میشد تو بعضی پیجهای خاص البته در کنار دعا برای اینکه فلانی نیاد تو تیمشون
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
عکس که زیاد داره دست به دست میشه. اینم یه عکس که یکی از طرفداران تیم آبی تویه فیسبوک گذاشته بود با این کامنت که "دارید با تیممون چیکار می کنید؟"البته من صحتش رو نمی تونم تایید کنم؛ صرفا گذری به عکس هایی که داره تویه فضای مجازی رد و بدل میشه.
![]()
Last edited by Mohammad; 19-06-2016 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)