تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 104 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کنعانی زادگان: کاری می کنم پرسپولیس حسرتم را بخورد!

پ ن: وزوز مگسی است در وانفسای وجود مگس کش!

2. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

خدایا به حق همین ماه عزیز تمام جوگیران و خود بزرگ بینان رو شفا بده !

زمان همه چیز رو مشخص می کنه

4. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من نمی دونم چرا تو سایت ها و اینستا و... همه میگن تو فصل نقل و انتقالات پرسپولیس بد عمل کرده!
    انصافا مشکل پارسال ما دروازه بود! که اولین خرید رفع شد, بعد دفاع وسط سید جلال رو گرفتیم و احتمالا با ماریچ تمدید کنن, روی دفاع وسط ذخیره روی یک ادم عوضی حساب کرده بودیم که سه برابر بهش پول دادن عشق و دنیاشو با هم فروخت رفت که البته چوبشو میخوره...
    دفاع های کناری و وسط هافبک ها رو حفظ کردیم حتی تقویت هم شده با اومدن علوان زاده, امیری و ماهینی و انصاری
    از خط حمله بنگستون رفت که من دوس داشتم بمونه اما فیکس نبود, و طارمی رفت که از اول معلوم بود می ره...علیپور هست+امیری
    مهم ترین کار امسال حفظ بازیکنای فصل گذشته بود که 90 درصد موندن, بنگر دوس داشتم بمونه ولی انصافا امسال کم بهمون ضربه نزد...نورمحمدی ؟!!! یا حاتمی؟!!!
    انصافا خیلی خوب و عاقلانه خرید کردیم و سر قضیه کاوه رضایی دوباره به طاهری ایمان اوردم که اتحاد تیم رو به یه بازیکن زپرتی نمی فروشه...گرچه سر قضیه کمندانی واقعا ناامیدم کرد...تنها نقطه سیاه امسال کمندانی بود...افسوس که از دستش دادیم...واقعا عالیه...می شه یه سروش رفیعی چن سال دیگه و باید بالای یک میلیارد بدیم جذبش کنیم!!!
    به هر حال با جذب یه دفاع و مهاجم خارجی ترکیب اصلی ما بسته می شه...هم جا برای نیم فصل داریم هم بازیکن زیر 23 سال و تستی میتونه برانکو بگیره...
    اگه مثل پارسال اتحاد داشته باشیم بازی هایی به مراتب بهتر از پارسال رو میبینیم...به برانکو اعتماد داریم.

6. 11 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینقدر نگران خط حمله نباشید
    یکیو گرفتیم که به کلودیو براوویی گل زده که خیلی ها ادای شیرجه های اونو هم نمی تونن در بیارن دروازبان بارسلونا.ویدئوی زیر رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه فرصت بازی گیرت اومد حتما این کار رو بکن

10. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ظاهرا آقای کاوه رضایی که خیلی عطش خارج رفتن رو داشت، سرانجام قید پیشنهادهای خارجیش رو زده و آبی پوش شده بازم جا داره به حق همین ماه عزیز یه دعای دیگه داشته باشم ؛ خدایا پرسپولیس رو از گزند بازیکنانی که معلوم نیست با خودشون چند چندن مصون بدار !

12. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

وزیر پرسپولیسی
    از همون روز اول گفتم این رضایی پخی نیس و مدارکش هم در همین تاپیک موجوده (به تاریخ 18 روز پیش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), ولی یکی روشن کنه حتما به خاطر عشقش ابی پوش شده و اصلا به خاطر پول های 2-3 برابر نبوده
    اخرشم 4 تا تو دربی میخورن می رن
    نون خشکی محل ما از جلو باشگاه پرسپولیس رد شده امکان داره فردا منصور بخرتش مربی حرفه ای ام ارزوس
    دقیقا مثه پارسال شده که استقلال بمب بمب میکرد و پرسپولیس بازیکنای مورد نیاز می گرفت نه کل کل بچگانه!
    Last edited by teraktor2003; 19-06-2016 at 18:57.

14. 10 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگه فرصت بازی گیرت اومد حتما این کار رو بکن
    خدایی دمت گرم خیلی باحال بود .

=====
    من جا داره عذر خواهی کنم که مدت ها نمیدونستم اسم کشورم اتریشه،اگه اینجا اتریشه پس ایران کجاست ؟
    مگه نمیدونید رضایی از بچگیش استقلالی بوده اصلا از اولشم معلوم بود عشق داره به پیراهن استقلال ، مگر نه میومد با پرسپولیس مذاکره میکرد هدفشم که اصلا پول و اینا نبوده اگه اینطور فکرمیکنید سخخخخت در اشتباهید .

خدا رو شکر زیر بار خواسته های بی جای همچین آدمای خود بزرگ بینی نرفتیم و نشون دادیم پرسپولیس خیلی بزرگ تر از اونیه که به کسی بخواد باج بده،پیرهن پرسپولیس مقدس تر از این حرفاست

=======

سایت ترانسفرمارکت که قیمت بازیکنان فوتبال را به نوعی مشخص می‌کند مقصد بعدی مدافع کروات را پرسپولیس معرفی کرد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد جذب یک مدافع خارجی را دارند و به همین دلیل گزینه‌های مختلفی را مدنظر قرار داده‌اند، اما یک مدافع اهل کرواسی جدی‌ترین گزینه سرخ‌پوشان برای پیوستن به این تیم به حساب می‌آید.

آنتونی گولج مدافع اهل کرواسی که سابقه بازی در لیگ مولداوی و استرالیا را در کارنامه دارد، گزینه اصلی پرسپولیسی‌ها برای حضور در این تیم است.

بر این اساس سایت ترانسفر مارکت در صفحه اختصاصی خود مربوط به بازیکنان فوتبال، نام تیم بعدی گولج را پرسپولیس معرفی کرد.

========

انتقال مسعود حسن زاده به ماشین سازی رسما منتفی شد.

با حضور "مسعود حسن زاده" مهاجم تیم فوتبال ذوب آهن درستاد باشگاه ذوب آهن اصفهان و گفتگوی وی با "سعید آذری" مدیرعامل باشگاه ذوب آهن، مساله انتقال ایشان به باشگاه و تیم فوتبال ماشین سازی تبریز، منتفی اعلام شد.
    این گزارش حاکی است؛ بنا به درخواست کتبی مسعود حسن زاده از سعید آذری مبنی بر عدم رضایت و عدم توافق شخصی وی از انتقال به باشگاه ماشین سازی تبریز و با توجه به ماده 16 "آئین نامه قوانین نقل و انتقالات و تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و سازمان لیگ فوتبال ایران" مبنی بر لزوم رضایت هر سه طرف باشگاه قدیم، بازیکن و باشگاه جدید از یک پروسه انتقال، در تماسی که با "رسول خطیبی" سرمربی تیم فوتبال ماشین سازی گرفته شد، مراتب فوق به اطلاع ایشان رسید و مقرر گردید که قضیه انتقال مسعود حسن زاده به تیم فوتبال ماشین سازی تبریز منتفی اعلام گردد.

++++

امیدوارم حسن زاده رو جذب کنیم خیلی بهتر از اون پول پرست هست

16. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این عکس تا امروز صبح دست به دست میشد تو بعضی پیجهای خاص البته در کنار دعا برای اینکه فلانی نیاد تو تیمشون

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

18. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

عکس که زیاد داره دست به دست میشه. اینم یه عکس که یکی از طرفداران تیم آبی تویه فیسبوک گذاشته بود با این کامنت که "دارید با تیممون چیکار می کنید؟" البته من صحتش رو نمی تونم تایید کنم؛ صرفا گذری به عکس هایی که داره تویه فضای مجازی رد و بدل میشه.
    Last edited by Mohammad; 19-06-2016 at 19:22.

20. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •