تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 115 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

در شروع اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد انیمیشنهای متنوع بازی بود که هرچه قدر از بازی میگذره انیمیشنهای بیشتری میبینیم که در حرکات بازیکن ها در زمین کاملا مشخص هستش و وقتی با سیستم فیزیک جدید بازی که میتونم بگم بزرگترین نکته مثبت برای این نسخه بوده ادغام میشه صحنه های زیبایی خلق میشه خصوصا در مورد دروازه بان ها انیمیشنهای زیبای زیادی اضافه شده . نرمی و روانی بازی نسبت یه نسخه قبل به طور کامل مشخص هستش و در نهایت اینها همه شبیه سازی رو نمایان می کنه .

سیستم فیزیک جدید بازی که باید واقعا به تیم سازنده بابت اون تبریک گفت از نکات قوت بازی هستش . وقنی نگاهی به نسخه 15 بازی کنیم و البته زیاد هم دور نیست چوت تا چند وقت پیش همه بازی میکردیم شاید یکی از موارد کمبود همین بود . در برخوردها ، درگیری برای تصاحب توپ ، در نبردهای هوایی و...خیلی طبیعی تر و واقعی تر عمل می کنن گرچه هنوز جای کار داره ( صحنه هایی میبینم توبازی دوبازیکن برای تصاحب توپ شونه به شونه هم میرن و یکی تنه میزنه و اینقدر طبیعی دیگری رو کنار میندازه .)

داور بازی به موقع سوت میزنه و بعضی مواقع هم سوت نمیرنه ! مثل نسخه قبل که هم خطا بیش از اندازه میگرفت و هم بیش از مورد کارت زرد میداد اینجا دیده خبری نیست و منطقی کار میکنه .

گزارشگر بازی یکی از مواردی بود که در نسخه های قبل همیشه من رو آزار می داد تا ایتکه بلاخره امسال عوض شد . Peter Drury به نظرم پتانسیل بالایی داره خصوصا صداش خیلی بهتره نسبت به قبلی فقط چون سال اول هستش خیلی حرف نداره واسه گفتن ! به طور حتم سال های دیگه بهتر خواهد شد . اما خودمونیم تو صحنه های حساس بازی کم نمیزاره.

یکی از مواردی که در نسخه های قبل من رو آزار میداد این بود که وقتی با CPU بازی میکردم اصلا حس خوبی نداشتم ! CPU واقعا غیر واقعی عمل میکرد و صحنه هایی می دیدی که اصلا طبیعی نبود مثلا یهو شونصد تا پاس درست میداد حتی بدون کوچکترین خطا در پاس ! یا بعضی وقت ها یه جور پاس کاری می کردن تیکی تاکا *3 و... اما واقعا میگم CPU در بالاترین درجه خودش خیلی خوب بازی میکنه . خوب از اون لحاظ که واقعا طبیعی به نظر میاد حرکاتش ، در پاس اشتباه هم می کنه ، در سانتر رو دروازه بارها دیدم سانترش دور از مقصد بود و...حتی یه صحنه مات شدم و اون دقیقه 88 بازی بود که داشتم با آرسنال بازی میکردم و عقب بودم و بازیکن های آرسنال توپ رو بردن سمت کرنر و دقیق مثل واقعیت وقت کشی میکردن . خیلی جالب بود برام . CPU واقعی گرایانه عمل میکنه و به قول یکی از کاربران خارجی که راجع به بازی با CPU حرف جالب زده بود : " انگار دارم با یه انسان واقعی بازی میکنم ، از بازی با CPU لذت می برم ! " . هوش مصنوعی در سیستم دفاعی هم نسبت کمی بهتر شده گرچه در دفاع هنوز کار داره اما در بخش هوش مصنوعی مهاجمان میتونم بگم تیم سازنده واقعا کار کرده و خوب عمل کرده . شما رو نمیدونم اما من وقتی نسخه 15 رو بازی میکردم چیزی که تو بازی بارها منو آزار می داد در موقعیت حمله ، مهاجمان بود . یعنی انگار نه انگار حمله هستش ، ضد حمله هستش واستادن دارن هم رو نگاه می کنن ! برای جایگیری در مناطق خالی و فرار از دست مدافعین حریف کاری نمیکنن و...خلاصه بی خیالی مهاجمان در نسخه 15 مصیبتی بود اما در این نسخه خوب میفهمن کجا باید برن جا بگیرن ، فضای خالی رو پیدا میکنن و در موقعیت حمله به سرعت میرن به سمت دروازه حربف و... در کل هوش مصنوعی مهاجمان خیلی بهتر شده .

در مورد عملکرد دروازه بان ها شاید نظر من با شما فرق کنه و اون قدر ها هم مثل خیلی از شما از عملکردشون بد نگم . خیلی وقت ها قابل قبول و راضی کننده شده بارها گفتم گل خوردم اما دروازه بان واقعا منو شگفت زده کرد و Double Save هم دیدم . بله شده تو بعضی صحنه ها هم باز میتونست بهتر عمل کنه .اما در نهایت اول باید انتظارتون رو از دوازه بان روشن کنین ! یکی که تمام توپ ها رو دفع کنه ! یا نه یک عملکرد منطقی ! ممکنه گل هم بخوره ! تو یه بازی چندین گل هم بخوره ! . تو یه صحنه جالب تو شلوغی محوطه جریمه توپ رسید دست بازیکن حریف و از پشت محوطه جریمه شوت کرد و دروازه بان من هم فقط واستاده بود نگاه کرد توپ رفت تو دروازش ! شخصا از این صحنه لذت بردم ، واقعا لذت بردم .همون دروازه بانی که تو همون بازی عکس العمل ها و دفع توپ های زیادی داشت ! . در مورد دروازه بان برای من به شخص راضی کننده هستش تا اینجا امیدوارم هم اینطور راضی باشم از عملکرد اونها . فقط یه نکته رو بگم اینکه در فروم خارجی از عملکرد دورازه بانها در حالت آنلاین بازی بسیار شکایت شده و گفته شده خیلی راحت گل می خورن !!!

در مورد شوت ها نمیخوام حرفی بزنم فقط میگم راضی کنندست برام .

سرعت بازی هم معقول به نظر میرسه گرچه من فکر می کنم کمی نسبت به نسخه 15 بیشتر شده .

موارد گفته شده بالا خلاصه ای کوتاه از نظر شخصی بنده از بازی هستش .به طور یقین بازی مشکلاتی هم داره که امیدوارم در نسخه های بعد برطرف بشه .

گرافیک بازی هم واسه من کافیه اما امیدوارم سال دیگه گرافیک نسخه PS4 رو برای PC شاهد باشیم تا دیگه نیان تو تاپیک غرغر کنن .

اما در مورد نمرات منتشر شده بازی نکته جالب اینکه نمره بازی بالاترین نمره طی دهه اخیر هستش و باز از اون جالب تر با زیاد شدن نقدهای بازی میانگین نمرات بازی کم که نشد بیشتر شد ! .

گرچه ذهنیات این چندسال در مورد بازی بسیار منفی شده اما شواهد همه از بازگشت PES به روزهای اوجش خبر میده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

میانگین نمرات بازی در دهه گذشته .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

دوستان تو آنلاین نمیونم روم بسازم :|
    این پیغام رو میده :
    Unable to access due to NAT type restrictions

بعد بعضی مواقع هم نمیتونم به دوستام کانکت شم و این پیغام رو میده :
    Unable to join this session

چیکار کنم درست شن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان تو آنلاین نمیونم روم بسازم :|
    این پیغام رو میده :
    Unable to access due to NAT type restrictions

بعد بعضی مواقع هم نمیتونم به دوستام کانکت شم و این پیغام رو میده :
    Unable to join this session

چیکار کنم درست شن؟
    سلام. خطای اوّلی که برای همه ـست. توی 2015 هم این جوری بود. احتمالاً به خاطر کرکه!
    دوّمی هم به خاطر سرعت و Ping داغون اینترنت ایران!

4. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان لطفا در بحث مشکلات نصب و اجرا رو در قسمت مربوط خودش ادامه بدید.
    و لطفا یک نفر هم تاپیک مشکلات نصب و اجراش رو بزنه

6. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

طبق گفته KONAMI اولین Data Pack رسمی بازی 29 October منتشر خواهد شد . همچنین اولین آپدیت رسمی بازی برای بخش آنلاین بازی 1 October منتشر خواهد شد .

خیلی ها تو فروم خارجی از این خبر متعجب شدن که چرا اینقدر دیر باید Data Pack باید منتشر بشه !. واقعا هم جای تعجب داره !.

8. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

سلام. خطای اوّلی که برای همه ـست. توی 2015 هم این جوری بود. احتمالاً به خاطر کرکه!
    دوّمی هم به خاطر سرعت و Ping داغون اینترنت ایران!
    همه دوستام میتونن روم بسازن فقط من نمیتونم :| مشکل همه نیست ....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

والله خود من که اون موقع برای نسخه ی 15 کرک آنلاین اومده بود، دقیقاً همین خطای شما رو می گرفتم و حتّی با اینترنت خواهر زاده ام هم تست کردم؛ برا اونم همین خطا رو میداد و ندیدم کسی تو انجمن های دیگه بگه می تونه Room بسازه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این ارور بخاطر مودم شماست ، توی نت یه سری مقاله و راه حل برای باز کردن پورتها و رفع مشکل nat هست ، اگه مثل من حوصله این کارها رو ندارین یه مودم دیگه بخر و از شر اون ارور خلاص شو

توی ۲۰۱۵ خود من هم نمیتونستم روم بسازم تا اینکه مودم دومم رو وصل کردم ارورش رفع شد
    Last edited by .s.a.e.e.d; 30-09-2015 at 13:35.

12. 2 کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان Patch کامل و بدون نقص میشناسن که لباسها و لوگو و نام تیم ها رو درست کنه ؟! اضافه شدن لیگ المان چطور ؟!

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان Patch کامل و بدون نقص میشناسن که لباسها و لوگو و نام تیم ها رو درست کنه ؟! اضافه شدن لیگ المان چطور ؟!
    داداش دو تا پچ هست که کامله یکی اینه pes mix یکی هم اسمش FPatch Pes 16 V1.0.0

15. 3 کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •