تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 213 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میشه کاری کرد که وقتی تلگرام گوشی وصل میشیم شماره های گوشی به صورت خودکار به تلگرام اضافه نشه؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اگر با همون شماره قبلي برين خوب معلوم ميشه شما بودين
    اگر شماره عوض بشه نه
    نمیشه گفت به قول اون دوستمون نیاز به سعی و خطا داره

ولی من فکر کنم اگر با همون شماره برید هم مشکلی نیست چون جایی خوندم کسی که ریپورت شده باشه هم اگر دیلیت اکانت کنه و بعدش وصل بشه از ریپورتی میاد بیرون

به نظرم عین اکانت یاهوست شما هر وقت اکانت یاهوتون رو دیلیت کنید تا 90 روز اگر اشتباه نکنم بهتون فرصت میده تا دوباره با همین اکانت وارد بشید ولی بعد از 90 روز دیگه کل اکانت پاک میشه

اینجا هم به نظرم اینطوری باشه

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خوب این که خیلی بده. من اگر بخوام به یکی توی اعضا پیام بدم که توی اون 200 نفر نباشه تکلیف چیه؟
    خب شما میتونید سوپر گروه درست کنید اگر واقعا میخاین دسترسی داشته باشید به اعضا

الان سوپر گروه تا 5000 نفر هم عضو میگیره

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

موضوع جالبیه ، با ادمین یه کانال مشکل دارید یا اینکه کانال محتوای نامناسب داره و نمیخوایید کسی گوشیتون دستش افتاد ببینه. از این دو حالت خارج نیست.

ایدی کانال رو بردارید هر موقع کسی اطرافتون نبود کانال رو چک کنید بدون اینکه جوین بدید ، راحت
    لطفا وقتی موضوعی رو نمیدونین و نمیتونید راهنمایی کنید نظر اشتباهی ندین.
    من اصلا اهل تلگرام بازی نیستم و تو هیچ کدوم از این گروهای فلان هم عضو نیستم اتفاقا این کانال یه کانال مربوط به مباحث روانشناسی کودکه که چون خوندنش طولانی و حوصله بر و در عین حال به درد بخوره دلم نمیاد حذفش کنم ولی سنگین شده و دائم آپدیت میشه و فرصت خوندنشو پیدا نمیکنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

لطفا وقتی موضوعی رو نمیدونین و نمیتونید راهنمایی کنید نظر اشتباهی ندین.
    من اصلا اهل تلگرام بازی نیستم و تو هیچ کدوم از این گروهای فلان هم عضو نیستم اتفاقا این کانال یه کانال مربوط به مباحث روانشناسی کودکه که چون خوندنش طولانی و حوصله بر و در عین حال به درد بخوره دلم نمیاد حذفش کنم ولی سنگین شده و دائم آپدیت میشه و فرصت خوندنشو پیدا نمیکنم.
    اتفاقا یکی از دوستای من هم که گروهو حذف کرد ولی پیاماشو تو ورد انداخت شما هم میتونید اینکارو کنید ولی خب زحمت زیاد و اعصاب میخاد این کار

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

میشه کاری کرد که وقتی تلگرام گوشی وصل میشیم شماره های گوشی به صورت خودکار به تلگرام اضافه نشه؟
    این مشکل من هم هست

من از لبتاب وارد تلگرام میشم ولی هر از گاهی با گوشی خواهرم وارد تلگرام میشم ولی بعدش میبنینم مخاطبین خواهرم برای تلگرام من هم اومده

نمیدونم مشکل از کجاست ولی احتمال میدم از خود موبایل بشه کاری کرد

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان دیدم لازمه چند نکته رو اینجا بگم:

ما اینجا جمع شدیم تا دانسته های خودمونو در اختیار هم بزاریم، تا مشکلات همدیگرو حل کنیم. در یک محیط دوستانه.

لطفا از قضاوت کردن همدیگر و توهین به دیگر کاربران جلوگیری کنید.

اینجا هر کسی میاد سوالشو می پرسه و بقیه هم اگر جواب سوال رو بدونند جواب رو می نویسند. اگر هم بدونند کاری شدنی نیست باز هم به صورت محترمانه بیان می کنند. لازم نیست از گوشه و کنایه استفاده بشه و هم چنین بهتره به غیر از بحث های مربوط به تلگرام کل کل های اینکه کی چه کاری بلده رو بزارید برای مکان دیگر.

در آخر لطفا برای نظم بیشتر تاپیک ، سعی کنید مطالبی رو که میخواهید بیان کنید توی یک پست بدید و چند پست پشت سر هم ندید

ممنون از همکاری شما

11. 5 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahab314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم اکانت دوم تلگرام ریپورت شده و هنوز که هنوزه هیچ راهی برای رفع ریپورت پیدا نکردم و این که از تلگرام استفاده نکنی مشکل حل میشه هم اشتباهه چون من دو هفته یک بار به اکانت دومم سر میزنم.
    بهترین راهی که برای شما هست اینه که نرم افزار talk2 رو دانلود کنید و یه شماره مجازی بسازید و با یک تلگرام دیگه با شماره مجازی ای که نرم افزار بهتون میده اکانت جدیدی بسازید و به افرادی که می خواید پیام بدید.
    سلام. هم با این برنامه که گفتین و هم با خیلی برنامه ها که شماره مجازی میدن اکانت تلگرام ساختم اما وقتی با شماره مجازی اکانت میسازین همون اول کار بدون هیچ حرکتی تلگرام ریپورتش میکنه و نمیتونی به کسی پیام بدی مگر اینکه شمارتو سیو داشته باشه طرف. بازم اگه راهی پیدا شد بگین اینجا. بدجور گیر کردیم. واقعا خیلی مسخرست این ریپورت. خوب هر کی نخواد جواب کسی رو بده بلاک میکنه دیگه ریپورت چیه. نمیدونم والا.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خوبی ریپورت و فرقش با بلاک اینه که شخص مزاحم توی اولین اقداماتش محدود میشه
    مثل افرادی که میان و تبلیغات میکنن
    برای رفع ریپورت هم اکانتتون رو دیلیت کنید و بعد 48 ساعت دوباره بسازید حل میشه
    یا اینکه ایمیل بزنید به تلگرام شاید بعد چندماه اقدام کنن براتون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برای رفع ریپورت چیکار کنم
    تو رو خدا کمک کنید
    یه راه حل اساسی بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •