یکی از هاردهای اکسترنالم بالا نیومداونم سه ترابایتی
بعد از اینهمه با دقت نگهداشتن ، لای پر قو گذاشتن آخرش اینطوری سرکارمون گذاشت
یه فیلم غم انگیز هم نگاه کردم دیگه بدم اومد از همه چیز و همه کس
قراره فردا بفرستم یه کلینیک معتبر ببینم چه مرگشه![]()
یکی از هاردهای اکسترنالم بالا نیومداونم سه ترابایتی
بعد از اینهمه با دقت نگهداشتن ، لای پر قو گذاشتن آخرش اینطوری سرکارمون گذاشت
یه فیلم غم انگیز هم نگاه کردم دیگه بدم اومد از همه چیز و همه کس
قراره فردا بفرستم یه کلینیک معتبر ببینم چه مرگشه![]()
درکت میکنم داداش پسرا زندگیشون به وسایل اکلترونیکی و اطلاعاتشون وصله![]()
اره خداییش من الان بودم خودمو حلقاویز کرده بودم
وضعیت پی سی:
ویندوز 7 با سن بیش از 1.5 سال!
فضای خالی درایو ها: سی 1.4 گیگ - دی 2.4 گیگ - ای 360 مگابایت
یه عالمه فایل های پخش پلا ...
چند گیگ آهنگ های موردعلاقه بالا!! (حاصل 4 سال دانلود از اینترنت و گلچین)
دریافت فایل ها و نوت پد های مختلف ، که روی desktop میمونن و در آخر همشون میرن تو یک پوشه مثلا با اسم desktop 2015 may و بعد میرن تو یکی از درایو ها!! و و و . . .
رئیس باید محاکمه بشم؟!!
البته یه لپ تاپ 1tb هست که کم کم داره اونم بی نظم میشه!!
Last edited by Iloveu-ALL; 08-05-2015 at 23:02.
لعنت به این زندگی. تو انجمن پرشین تولز اومدم یه cpu دسته دوم از یه بابایی بخرم یارو کلاه بردار از آب دراومد.با بدبختی 260 تومان جمع کرده بودم واسه cpu
حسابی که پول رو ریختم به نام بهرام امامی پور بود. یارو شیرازیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جالبش اینجاست تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسم بهرام امامی پور رو یه سرچ بکنید میبینید از بالا تا پایین مطلب نوشتن درباره کلاهبرداریاش
اما نمیدونم آخه چرا من ؟ تلفنی که باهاش حرف میزدم اینقدر قشنگ حرف میزد که 1٪ احتمال نمیدادم دزد باشه . انگار دکتر مهندس بود طرف.
به خدا 3 روز تمام تا یکی در میزد میگفتم این دیگه خودشه cpu رو اوردن. خوشحالو خندون میرفتم درو باز میکردم میدیدم زرشـــــــک!!!
Last edited by lifealley; 09-05-2015 at 00:53.
الان دیگه کسی سیبیل نداره...همش مصنوعیه برادر
تست چیز خوبیه برای الاف کردن جوانان بیکار!
تسلیت عرض می نماییم واقعا می درکمت سر نصب لینوکس قاطی کردم اعصاب نکشید کل دوتا هاردو زدم ترکوندم
زندگی بدون الکتریسته زندگی نیست
واقعا چجوری اعتماد می کنید به چنین افرادی حیف من که نمی تونم دلال خوبی بشمپرشین پولز مکانی برای دام های گسترده برای شما
![]()
براي خريدهايي مثل CPU دست دوم بهتر هست بصورت حضوري از بازار اقدام كنيد چون اين اجناس معمولاً تو بازار كمياب نيستند و قيمتشون هم متعادل هست . تنها زماني بصورت اينترنتي خريد كنيد كه اولاً اون جنسي كه ميخواهيد تو بازار پيدا نشه و هيچ جايگزيني هم وجود نداشته باشه (مثلاً با كمي افزايش قيمت يه CPU قويتر) و ثانياً فروشگاه اينترنتي معتبري باشه مثلاً ديـجـيـكـالـا و يا فروشنده هم شناخته شده باشه كه با بررسي سوابق چند ساله و فيدبكهايي كه گرفته و از همه مهمتر پرس و جو از ساير كاربرهايي كه ازشون خريد داشتن مشخص ميشه .
من خودم چندبار از P.T خريد داشتم و مشكلي هم تابحال نداشتم . البته آخرين بار بصورت حضوري قرار گذاشته بودم (وليعصر ، مركز كامپوتر ايران) كه معامله بدون مشكل انجام شد.
تهرانيها و كلاً هر كس ديگه اي هم ميتونه كلاه بردار باشه .یارو شیرازیه
هارد دیسک اکسترنال رو بردم به يكي از شركتهايي كه يه زماني تو اين انجمن فعاليت داشت و بنر تبلیغاتیش هم بالای انجمن تعمیرات هارد دیسک بوده . تست كردن گفتن هارد دیسک ايراد داره و بين 450 تا 900 هزار تومن هزينه ریکاوری اطلاعات هستدقت کنید که هزینه ریکاوری نه هزینه تعمیر . تعمیر هارد دیسک شاید بیشتر از 50 هزار تومن نشه و شاید هم اصلاً قابل تعمیر و استفاده نباشه که باید یه هارد دیسک دیگه براشون بفرستی که اطلاعات رو کپی کنن .
نمیصرفه برام اصلاً. قیمت یه هارد دیسک نو وسترن دیجیتال سه ترابایتی حدود 370 هزار تومن هست . بیشتر اطلاعات رو قبلاً روی DVD داشتم که یه زمانی بخاطر نگرانی از خرابی DVD کپی کرده بودم روی هارد دیسک . چند تا از اون DVD ها رو تست کردم هنوز قابل خوندن هستن . صد شرف به این DVDـها که آدم حسابشون نمیکردم ولی تا حالا دووم آوردن . یه سریها از اینترنت دانلود کرده بودم دوباره میزارمشون تو لیست دانلود !
کلی باید دوباره وقت و انرژی صرف کنم برای بازیابی اون آرشیوها . به سرم زد همه هاردهارو بفروشم خلاص شم از دست اینا![]()
حذف شود ...
Last edited by Public Enemy; 10-05-2015 at 13:06.
الان که وارد سایت شدم حدود 20 پاپ آپ بالا اومد هموشن هم دانلود پی سی ورلد .
ادم کلافه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)