سلام دوست عزیز
لطفا قبل از زدن پست به دقت قسمت های مختلف رو مطالعه بفرمایید ، با اینکه اینجا جاش نیست عزیز ولی من برات پیدا کردم می تونی از لینک زیر دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی./
سلام دوست عزیز
لطفا قبل از زدن پست به دقت قسمت های مختلف رو مطالعه بفرمایید ، با اینکه اینجا جاش نیست عزیز ولی من برات پیدا کردم می تونی از لینک زیر دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی./
سلام دوست عزیز
برای عیب یابی کامپیوتر باید مراحل را یکی یکی طی کنید تا به عیب اصلی برسید ، مثلا شما اول سیستم برق پرنتر و کامپیوترتون رو چک کنید ، دوم نحوه اتصال پرینتر به کامپیوتر رو بررسی کنید و ... تا به جواب برسید.در ضمن دوست عزیز گاهی اوقات عیب ممکنه در ساده ترین قسمت باشه که شما حتی فکرشم نمی کنید ، می تونی سری مطالب اصول عیب یابی کامپیوتر را در تالار اصلی کامپیوتر هم بخونی شاید کمکت کنه !
یا علی./
میگم رفیق ، پرینتر شما لیزریه و باید پس از هر چند بار شارژ یه سرویس هم بشه شما تا حالا سرویس شم کردی؟
یه چیز دیگه پس از اینکه شارژش کردی همچین مشکلی برات پیش اومد ؟
یا علی./
ممنون از جواب کاملتون.
و حالا یک سوال دیگر:
فرق بین r270 و r290 درچیست؟
سلام دوست عزیز
این دو پرینتر تفاوت عمده ای ندارند ، فقط r 290 جدید تره با طراحی ظاهری جدید و سرعت بالاتر به طوری در مدل قبلی 30 برگ در دقیق بود ولی در مدل جدید شده 36 برگ در دقیقه و قیمت r290 هم کمتره .
بازم در خدمتم و یا علی./
پرينتر من جوهر افشانه.
مطمئنی دوست عزیز
ولی من فکر کردم لیزریه(ببخشید)،پرینتر شما نیاز به سرویس داره دوست عزیز . اونو حتما ببرید پیش نمایندگی خودش تا براتون سرویسش کنه.
یا علی./
[QUOTE=M.Z.Y;2340472]سلام دوست عزیز
این دو پرینتر تفاوت عمده ای ندارند ، فقط r 290 جدید تره با طراحی ظاهری جدید و سرعت بالاتر به طوری در مدل قبلی 30 برگ در دقیق بود ولی در مدل جدید شده 36 برگ در دقیقه و قیمت r290 هم کمتره .
البته تفاوتی که دوستمون فرمودند درسته یه تفاوت دیگه اینه کهR290ویستا رو هم ساپورت میکنه ولی R270 نه . R270مستقیما" به دوربین دیجیتال وصل میشه. نرم افزار حرفه ای مدیریت عکس داره. از تکنولوزی تنظیم قطرات جوهر استفاده میکنه و نرم افزار جلوگیری از قرمزی چشم هنگام چاپ بهره میبره ولی R290 نه .
Last edited by bozorgmehr; 25-04-2008 at 19:01.
[quote=bozorgmehr;2343183]دوست عزیز!
R290 هم نرم افزارهایی که شما میگید نداره رو داره، حتی حرفه ای تر از R270 !
باسلام
واقعاكسي دراينجا نيست نحوه شارژكردن پرينترهايhp كه شش كارتريج دارندوروي آنهادوسوراخ بيشترنيست رابلدباشدوبه ماهم ياددهد.
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)