بله .
رم خوبیه ، رم های geil همیشه با کیفیت بودن . اورکلاکت هم عادیه ، چون با این مدل کار نکردم نمیتونم نظر قطعی بدم .
تو 100mhz کارت گرافیک شما oc نمیشه ! بالاتر از اون oc میشه .
بله .
رم خوبیه ، رم های geil همیشه با کیفیت بودن . اورکلاکت هم عادیه ، چون با این مدل کار نکردم نمیتونم نظر قطعی بدم .
تو 100mhz کارت گرافیک شما oc نمیشه ! بالاتر از اون oc میشه .
فقط شما تجربه اورکلاک طولانی و پایدار تو سیستمهای مختلف رو حتما داشتین .اگه امکانش هست از تجربیاتتون درباره آسیب رسیدن به قطعات اگه در اختیارم بذاری ممنون میشم .
میخوام رسیکهای اور کلاک تو طولانی مدت بدونم .
راستی فراموش کردین مشکل تایمینگ رم رو بگین ؟
رم من 5-5-5-15 هستش ولی الان تو تایمینگ 5-6-6-15 کار میکنه ؟ چرا ؟
برو تو setup حتما هست
به دفترچه راهنما ی مادربردت هم یه نگاهی بنداز
![]()
مهدی جان سلام:
آقا یه مسئله جالب واسم اتفاق افتاده میخوام ببینم جریان چیه تا حالا یه همچین چیزی واست پیش اومده یا نه یه نظری بده.
اول اینکه من زیاد اهل Overclock نیستم اما جدیدا رو سیستم یه Xfx 9600 Gt گذاشتم منتهی دیدم امتیازی که باهاش میگیرم زیاد جالب نیست حدس زدم از Cpu ضعیفم باشه ( Amd Athlon 4400x2 ) خلاصه همینطور هم بود . اومدم Cpu رو Over کنم با خود نرم افزار Asus Ibooster آخه مادربردم Asus M2n-e هستش. جالب اینجاست که من بیشتر از 12 Mhz نمیتونم Over کنم تا یکی میبرم بالا ری استارت میشه و مجبورم دوباره بیارم پایین . فکر میکردم از مادربردم باشه که دست منو تو Overclock باز نمیذاره خلاصه بیخیال شدم تا اینکه امروز سیستم یکی از بچه ها دقیقا با همین مادربرد یعنی M2n-e به راحتی 40mhz آورکلاک شد و چقدر هم خوب و پایدار بود و جالب اینجاست حتی Cpu خودم رو هم بستم رو سیستمش خیلی خو ب تا 45mhz آورکلاک شد . تازه قطعات دیگه ش مثل پاور و رم سیستمش هم از من پایین تره الان مشخصات دو تا سیستم رو واست میذارم تا ببینی خلاصه نمیدونم چرا مادربرد من با همون Cpu با یه ذره Over هنگ میکنه اما دقیقا همین مادربرد که واسه دوستمه با همین Cpu تووپ Overclock میشه.
سیستم خودم :
M/b: Asus M2n-e
Ram: 2x1gig Patriot 800
Vga: Xfx9600gt
Power: Green 480a
سیستم دوستم:
M/b : Asus M2n-e
Ram: Twinmos 1gig 667
Vga: Asus 8600 Gts
Power : Perfect 300
خب اين طبيعيه قطعات يكسان ظرفيت اوركلاك مختلفي دارند مادربرد شما ممكنه خوب اوكلاك نشه مال يكي ديگه خوب اوركلاك بشه.
هر چند كه خيلي تست بايد انجام بشه تا اين نتيجه در مورد مادربرد شما قطعي بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)