تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 3347 اولاول ... 2666727374757677787980861261765761076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من حرف شما رو خوب متوجه شدم! شما یک کشور ثروتمند دیگه ( حالا چه جهان اولی چه کشورهای نفت خیر مثل ایران) رو اسم ببرید که سرعت اینترنتشون از کشور ما کمتر یا قیمتش بالاتر باشه یا هنوز موبایلشون نسل 2 باشه و واسه اومدن نسل 3 انقدر ذوق داشته باشن! ققط یک کشور! میتونید از همسایه های افلیج ما توی همین خاورمیانه ی جنگ زده شروع کنید! کویت؟ امارت؟ عربستان؟ قطر؟ ترکیه؟ کدوم کشور؟
    وقتی میگم مذهبی ها از نحوه ی اداره ی مملکت راضی هستن لطفا قبول کنید
    دوست گرامی

اول از همه مشخصا بحث در مورد گل و بلبل نبودن عالم و آدم در برابر ایران بود در مبحث اینترنت...

اما در مورد فرمایشات شما...

1- نسل سوم خیلی وقته در کشور فعاله ولی فقط در اختیار رایتل بود که پوشش کمتر و هزینه بیشتر رو بهمراه داشت... همونطور که گفتم مشکل ماها فقیر بودن مردم (مالی) هست و گرنه در بابا همین رایتل و 3G اونایی که دارن خرج کنند این چندوقته حالش رو بردن!!

2-فراگیر نشدن نسل سوم یه سیاست بود بر اساس یه رانت... که بحثش نمیگنجه (فساد اقتصادی) و گرنه ما از لحاظ تکنولوژیک عقب مونده نبودیم ... و همین ایرانسل سالها قبل هم میتونست همین تجهیزات رو نصب کنه و شروع بکار کنه در نسل سوم!!

اینجاست که باید در نگرش خودمون به اطرافمون دقت کنیم که ما ادمها و کشوری عقب مونده نیستیم بلکه سیساستهایی وجود داره که عقب نگه داشته و در صورت تصحیح در هر زمان به سرعت جلو میریم و این به خاطر وجود پتانسیل انسانی و زیرساخت فنی هست...

3- در باب کشورهایی که می فرمایید که اگه ترکیه رو فقط انکارا و انتالیا و استانبول و ازمیر شهرهای غربی بدونید که هیچ وگرنه اول ازهمه در شهرهای شرقی دسترسی به اینترنت پرسرعت آنچنان که فکر می کنید نیست.... در ثانی درسته شرکتایی مثل ترک سل (که اسم ایرانسل برگرفته از اونه) بسیار پیشرفته هستند اما هزینه اینترنت نسل سوم در ترکیه هم بالاست و مشخص نیست چرا بعضی کاربرا فکر میکنن همه ترکیه خداقل از این نظر خیلی الان خوشبحالشونه ...

4- خجالت اوره در حای صحبت از وجود نسل چهارم در افغانستانی مکنند برخی بدون اینکه بدونن خیلی از روستاهای افغانستان پوشش همراه که هیچ حتی تلفن ثابت هم ندارن (چیزای دیگه رو نمیگم چون در این زمینست بحث) !!
    Last edited by misam5526; 13-08-2014 at 20:31.

2. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دقیقا منطقه آخر عباسی (محله ما ) پوشش نداشت که اونم امروز ردیف شد !!! پس شد 80 درصد پوشش !! ایول !! خسته نباشید
    یعنی تو محله ما 4G ارائه میشه ؟
    شوخی که نمیکنی؟
    سرعتش تا چند مگ خواهد بود ؟

شوما هنوز حرف های من رو متوجه نشدید !! باشد که شوما هم هدایت شوید خخ

دین و مذهب هیچ ربطی یه این نداره که ما باید از نظر زیر ساخت های ارتباطی و خیلی چیز تو دنیا عقب باشیم!!!

ای بدم میاد از این حرف های خاله زنکی !!!
    این جور چیزا رو وقتی میشنوم کفرم بالا میاد و دلم میخواد همچین اشغالایی رو بگیرم خفه کنم!!!

خخخ
    دهنت سعید !!
    یاد همون عکسی شدم که خودم بهت انداختم
    فکرشو بکن !! فردا 4G
    البته من گوشیم 4G ساپورت نیس ولی تا صبح نشده 5-6 تا جور میکنم ا
    حالا بذار ببینیم این دکل ما کی فعال میشه نتش!!!
    نقشه ها براش دارم !!! الکی نیس که هر 2 تا ADSL رو جمع آوری زدم
    مش حسین نمیدونم چرا تو همش با سر میفتی ظرف عسل...
    بیا یه دستی هم به سر ما بکش... شاید یه فرجی شد...

امضاء امیر شــــــــوتلی...

4. 3 کاربر از amir000098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به عنوان جمله آخر :

این مذهبی هایی که شوما میگی همونایین که به اسم اسلام دوس دارن از مردم سواری بگیرن و هر وقت منافع خودشون به خطر افتاد خودشون رو تو سایه اسلام قایم کنن و ملت زود باور هم همه تقصیر ها رو سر اسلام خورد میکنن در حالی که اگر اسلام به معنای واقعی اجرا بشه وضعیت 180 درجه برعکس وضعیت فعلی خواهد بود تو اکثر زمینه ها
    ای گل گفتی دلم نیومد فقط دکمه تشکر بزنم
    والله بالله تالله این کارای که اینا میکنن هیچ ربطی به دین نداره کجا دین اومده اینترنت 25 برابر گرونتر بفروش کجای دین اومده اینقدر مردم تحقیر کن که حسرت کشور های کافر بخوره
    به قول ایشون فقط یک عده آدم مزخرف میخوان به نام دین سوار مردم بشن والا هیچ فرقی با این آدم هایی که توی کره شمالی و چین و.... مسوول هستن ندارن فقط دیدن تو ایزان به اسم دین میتونن همون کارای اونا انجام بدن گفتن به اسم دین وارد بشیم
    Last edited by khoodet; 13-08-2014 at 20:51.

6. 7 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دقیقا منطقه آخر عباسی (محله ما ) پوشش نداشت که اونم امروز ردیف شد !!! پس شد 80 درصد پوشش !! ایول !! خسته نباشید
    یعنی تو محله ما 4G ارائه میشه ؟
    شوخی که نمیکنی؟
    سرعتش تا چند مگ خواهد بود ؟
    فکرشو بکن !! فردا 4G
    البته من گوشیم 4G ساپورت نیس ولی تا صبح نشده 5-6 تا جور میکنم
    حالا بذار ببینیم این دکل ما کی فعال میشه نتش!!!
    نقشه ها براش دارم !!! الکی نیس که هر 2 تا ADSL رو جمع آوری زدم
    فردا مش حسین با 4G میاد اینجا تست فوق پرسرعت میزاره میزاره... و BTS منطقشون رو درو میکنه!

8. 6 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نه دیگه متوجه نشدی !!
    اولا اینکه شما میای کشور ها رو برای جلو عقبی از نظر اینترنت مقایسه میکنی ولی بعدش کلی میای میگی که ما کلا عقبیم !!

منی که خودم ذوق زدم شاید شما فکر کنی برای نسل 3 باشه ولی ذوق من برا یه چیز دیگه است که دوستان من بهتر اطلاع دارن
    کویت ؟ امارات و عربستان و قطر و ترکیه کدوم یکی جنگ زده اس؟؟
    عربها که کلا حسابشون جداشت و انقدر تا خرخه پول خردن که از سر بیکاری زدن به فاز پیشرفت
    ولی خوب ترکیه هم هستش و از نطر اینترنت و زیر ساخت های ارتباطی خیلی از ما جلوتره و من هم که گفتم فکر نکنید همه جا گل و بلبل هستش کلی گفتم و از نطر خیلی چیز های دیگه از ما عقب تره و من دوس ندارم که بحث رو باز کنم !!
    در ضمن با جمله آخر شما خیلی مخالفم که مذهبی ها موافق این وضعن!!
    مگه مذهبی ها آدم نیستن ؟ اونایی که شوما میگی با این وضع موافقن یه عده هستن که الان تو تلوزیون جنگ راه انداختن آی ملت اسلام در خطره !!

به عنوان جمله آخر :

این مذهبی هایی که شوما میگی همونایین که به اسم اسلام دوس دارن از مردم سواری بگیرن و هر وقت منافع خودشون به خطر افتاد خودشون رو تو سایه اسلام قایم کنن و ملت زود باور هم همه تقصیر ها رو سر اسلام خورد میکنن در حالی که اگر اسلام به معنای واقعی اجرا بشه وضعیت 180 درجه برعکس وضعیت فعلی خواهد بود تو اکثر زمینه ها
    دوست گرامی

اول از همه مشخصا بحث در مورد گل و بلبل نبودن عالم و آدم در برابر ایران بود در مبحث اینترنت...

اما در مورد فرمایشات شما...

1- نسل سوم خیلی وقته در کشور فعاله ولی فقط در اختیار رایتل بود که پوشش کمتر و هزینه بیشتر رو بهمراه داشت... همونطور که گفتم مشکل ماها فقیر بودن مردم (مالی) هست و گرنه در بابا همین رایتل و 3G اونایی که دارن خرج کنند این چندوقته حالش رو بردن!!

2-فراگیر نشدن نسل سوم یه سیاست بود بر اساس یه رانت... که بحثش نمیگنجه (فساد اقتصادی) و گرنه ما از لحاظ تکنولوژیک عقب مونده نبودیم ... و همین ایرانسل سالها قبل هم میتونست همین تجهیزات رو نصب کنه و شروع بکار کنه در نسل سوم!!

اینجاست که باید در نگرش خودمون به اطرافمون دقت کنیم که ما ادمها و کشوری عقب مونده نیستیم بلکه سیساستهایی وجود داره که عقب نگه داشته و در صورت تصحیح در هر زمان به سرعت جلو میریم و این به خاطر وجود پتانسیل انسانی و زیرساخت فنی هست...

3- در باب کشورهایی که می فرمایید که اگه ترکیه رو فقط انکارا و انتالیا و استانبول و ازمیر شهرهای غربی بدونید که هیچ وگرنه اول ازهمه در شهرهای شرقی دسترسی به اینترنت پرسرعت آنچنان که فکر می کنید نیست.... در ثانی درسته شرکتایی مثل ترک سل (که اسم ایرانسل برگرفته از اونه) بسیار پیشرفته هستند اما هزینه اینترنت نسل سوم در ترکیه هم بالاست و مشخص نیست چرا بعضی کاربرا فکر میکنن همه ترکیه خداقل از این نظر خیلی الان خوشبحالشونه ...

4- خجالت اوره در حای صحبت از وجود نسل چهارم در افغانستانی مکنند برخی بدون اینکه بدونن خیلی از روستاهای افغانستان پوشش همراه که هیچ حتی تلفن ثابت هم ندارن (چیزای دیگه رو نمیگم چون در این زمینست بحث) !!
    خب اول از ترکیه شروع میکنیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما که رایتل رو مظهر نماد و پیشرفت میدونید با کمترین مشترک و کمترین پوشش بهتره یه مقایسه با ترکیه و ترکسل بکنید که از سال 2009 نسل سوم رو ارائه کرد! یعنی 5 سال قبل!!! 5 سال!
    قیمت نسل سوم و چهارم همه جای دنیا زیاده ولی در مقایسه با سایر کشورها قیمتها توی ایران نسبت به درآمد خیلیییی بیشتر از همه جای دنیاس
    اگه در مورد عقب افتادگی باشه (که بحث ما نیست) توی هر زمینه ای که بخواید میتونم با منبع براتون اثبات کنم که کشور ثروتمند و نفت خیز ایران خیلی عقب افتاده تر از سایر کشورهای هم سطح خودشه! از سرانه داخلی و تولید و ارزش پول ملی بگیرید تا هر چیزی که دوست دارید! یکی از دلایلش هم 8 سال گذشته و مذهبی های طرفدار اون آقا هستن
    والله من خبر ندارم که چرا شما ذوق زده ای! ولی در مورد جنگ زدگی خوب اینم یکی از نتایج مذهب گرایی و انقلابه
    واسه چی بحث عربها جداس؟ ایران از خیلی ار کشورهای عربی بیشتر صاحب نفت و گازه! میتونه ثروتمندتر از 99 درصدشون باشه! چرا بحث اونا جدا؟ اونا هم دارن از نفت و گاز پول در میارن چرا ایران در نمیاره؟ از طرفدارهای مذهبی طرفدار نحوه ی اداره ی مملکت بپرسید
    در مورد جمله ی اخر هم خب حداقل معلوم کردین شما بین اون قشر از مذهبی ها نیستید

تاریخ راه اندازی رایتل رو با ترک سل و مقدار پوشش هر دو کمپانی مقایسه کنید (به علاوه ای اینکه ایران کشور به مراتب ثروتمندتری از ترکیه است!) پس مشکل رو بگردید و پیدا کنید به جای اینکه تاریخ و پوشش راه اندازی رایتل رو بخواید به عنوان سمبل پیشرفت مملکت در نظر بگیرید
    رانت و هر چی که اسمش رو بذارید به نحوه ی اداره ی مملکت برمیگرده دیگه! من که به جز این حرفی نزدم! این که مملکت بد اداره میشه و پول ها هپلی میشه و فساد توشه و تکنولوژی به مشکل میخوره که حرف اصلی منه! شما هم همین رو میگید
    هزینه ی نسل سه و چهار در تمام دنیا نسبت به بقیه انواع ارتباطات بیشتره ولی باید از نظر درآمد/هزینه بسنجید و ببینید که ایران تقریبا در رده ی اخر دنیاس
    به جز ترکیه میتونم از بقیه کشورها و زمان راه اندازی نسل سومش هم لینک بذارم اگه با ترکیه ی فقیر و بی منابع طبیعی مشکل دارید
    Last edited by 993; 13-08-2014 at 21:10.

10. 12 کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میون صحبتتون...

کسایی مثل من که ایفون داریم فقط علامت 3G برامون میاد.از کجا بفهمیم که از فناوری 3G استفاده میکنه یا +h, h ؟
    من یه نگاه کردم مثل اینکه iPhone برای هر سه شبکه 3G, H, +H همون 3G رو نشون میده. نمیشه نوعشو فهمید مگر اینکه خودتون از سرعتش حدس بزنید!

--------

من امروز طرفای مرکز تهران بودم (میدون امام حسین). اونجا یه آنتن 3G هست. توی معدود جاهایی که پوشش شبکه 3G داشت، شبکه بین 3G و H هی عوض میشد. سرعت هم همون 1.5 تا 2 مگابیت. تو تهران هم +HSPA ندیدم هنوز. دوستانی هم که اینجا تست سرعت گذاشته بودن توشون نبود.
    ------------------------

صحبت از این app ـه OpenSignal شد. بی زحمت همه ی دوستان تو این تاپیک رو گوشی شون نصبش کنن!

این برنامه علاوه بر امکانات دیگش که دوستان گفتن، میاد اطلاعات پوشش شبکه رو از گوشی کاربر میخونه و روی سرورهاش آپلود میکنه. اینطوری وقتی شبکه 3G ایرانسل راه افتاد میتونیم یه نقشه کامل از پوشش شبکه 3G داشته باشیم که خیلی خوبه.

کافیه برنامه رو نصب کنید و اجراش کنید. خودش تو background این کار رو میکنه. توی تنظیمات هم میتونید میزان background sharing رو انتخاب کنید. خودش پیشفرض روی Minimum هستش.

---------------------

دو سه روز دیگه این بسته دیتای من تموم میشه. امیدوارم دفعه بعد که دیتا رو روشن میکنم 3G مگابیتی داشته باشیم!
    Last edited by NaughtyCat; 13-08-2014 at 21:41.

12. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این دکل نزدیک به ماست که بطور کامل کچل هست و امیدی هم بهش نیست
      محتوای مخفی: عکس دکل 

Last edited by steps; 13-08-2014 at 22:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشهد هنوز هیچ خبری نیست؟خخخخخخ

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

15. این کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

این دکل نزدیک به ماست که بطور کامل کچل هست و امیدی هم بهش نیست
      محتوای مخفی: عکس دکل 

این که کچل نیس!!
    روش نسل 2 و وایمکس سوار هست !!
    ایشالا به این زودی برای شما هم 3G وصل میشه و از بایت نت همراه خیالتون راحت میشه

17. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب اول از ترکیه شروع میکنیم
    شما که رایتل رو مظهر نماد و پیشرفت میدونید با کمترین مشترک و کمترین پوشش بهتره یه مقایسه با ترکیه و ترکسل بکنید که از سال 2009 نسل سوم رو ارائه کرد! یعنی 5 سال قبل!!! 5 سال!
    قیمت نسل سوم و چهارم همه جای دنیا زیاده ولی در مقایسه با سایر کشورها قیمتها توی ایران نسبت به درآمد خیلیییی بیشتر از همه جای دنیاس
    اگه در مورد عقب افتادگی باشه (که بحث ما نیست) توی هر زمینه ای که بخواید میتونم با منبع براتون اثبات کنم که کشور ثروتمند و نفت خیز ایران خیلی عقب افتاده تر از سایر کشورهای هم سطح خودشه! از سرانه داخلی و تولید و ارزش پول ملی بگیرید تا هر چیزی که دوست دارید! یکی از دلایلش هم 8 سال گذشته و مذهبی های طرفدار اون آقا هستن
    والله من خبر ندارم که چرا شما ذوق زده ای! ولی در مورد جنگ زدگی خوب اینم یکی از نتایج مذهب گرایی و انقلابه
    واسه چی بحث عربها جداس؟ ایران از خیلی ار کشورهای عربی بیشتر صاحب نفت و گازه! میتونه ثروتمندتر از 99 درصدشون باشه! چرا بحث اونا جدا؟ اونا هم دارن از نفت و گاز پول در میارن چرا ایران در نمیاره؟ از طرفدارهای مذهبی طرفدار نحوه ی اداره ی مملکت بپرسید
    در مورد جمله ی اخر هم خب حداقل معلوم کردین شما بین اون قشر از مذهبی ها نیستید

تاریخ راه اندازی رایتل رو با ترک سل و مقدار پوشش هر دو کمپانی مقایسه کنید (به علاوه ای اینکه ایران کشور به مراتب ثروتمندتری از ترکیه است!) پس مشکل رو بگردید و پیدا کنید به جای اینکه تاریخ و پوشش راه اندازی رایتل رو بخواید به عنوان سمبل پیشرفت مملکت در نظر بگیرید
    رانت و هر چی که اسمش رو بذارید به نحوه ی اداره ی مملکت برمیگرده دیگه! من که به جز این حرفی نزدم! این که مملکت بد اداره میشه و پول ها هپلی میشه و فساد توشه و تکنولوژی به مشکل میخوره که حرف اصلی منه! شما هم همین رو میگید
    هزینه ی نسل سه و چهار در تمام دنیا نسبت به بقیه انواع ارتباطات بیشتره ولی باید از نظر درآمد/هزینه بسنجید و ببینید که ایران تقریبا در رده ی اخر دنیاس
    به جز ترکیه میتونم از بقیه کشورها و زمان راه اندازی نسل سومش هم لینک بذارم اگه با ترکیه ی فقیر و بی منابع طبیعی مشکل دارید

1- بحمدلله ویکیپدیا رو ماهم سوادمون میرسه بخونیم ... ولی ایشالا قسمت شما هم بشه یک سفر واقعا به شهر زیبای وان (شرق ترکیه) برید....
    هزینش زیاد نیست کمتر از 40 تومن میشه با قطار از تبریز
    اینو میگم بدونید که وقتی میگم تصور شما از ترکیه چند شهرشه برای همین جاهاست که یه صفحه میخونید .... ایران هم خیلی از اطلاعاتش با واقعیاتش نمیخونه....

در مورد ترکیه هم عرض شد شرکتاش پیشرفتن ولی این به این معنا نیست مردمش الان 5 سال پیش همه به نسل سوم دسترسی داشتن!!

2- در مورد اقتصاد هم تاپیک دیگه ای بزمن تا اطلاعاتت رو ببینم در چه حده ... وگرنه اگه قصد فحاشی به این و اون (سیاستمدارا) باشه که من بحثی ندارم

3- تهمت و توهین و ادبیات نامناسب در خطاب قرار دادن به علت فقدان استدالا قوی هست که در شما پدید اومده... اگه میتونه مناسب تر بحث کن وگرنه اصلا بحثی رو شروع نکن که در اون مجبور به توهین بشی ... شما از ادمای که باهات بحث میکنن چقدر شناخت داری که قضاوت میکنی

4- ایران از ترکیه ثروتمندتره؟ جدا اطلاعاتت در این حده؟
    ترکیه از گردشگری بیشتر از صادرات نفت فعلی ما درامد داره....

5- عربستانی که 7 میلیون صادرات نفت داره رو با ایرانی که 1 میلیون داره یکی کردی الان؟.... اینم از .....

هیچکی نمیگه ایران پرچمدار پیشرفته ... ولی همین که مجبوری با ترکیه و عربستان مقایسه کنی دیگه نمیتونی بگی عقب افتاده ترین کشورهاییم در دنیا در این زمینه....
    Last edited by misam5526; 13-08-2014 at 22:30.

19. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •