خب اول از ترکیه شروع میکنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که رایتل رو مظهر نماد و پیشرفت میدونید با کمترین مشترک و کمترین پوشش بهتره یه مقایسه با ترکیه و ترکسل بکنید که از سال 2009 نسل سوم رو ارائه کرد! یعنی 5 سال قبل!!! 5 سال!
قیمت نسل سوم و چهارم همه جای دنیا زیاده ولی در مقایسه با سایر کشورها قیمتها توی ایران نسبت به درآمد خیلیییی بیشتر از همه جای دنیاس
اگه در مورد عقب افتادگی باشه (که بحث ما نیست) توی هر زمینه ای که بخواید میتونم با منبع براتون اثبات کنم که کشور ثروتمند و نفت خیز ایران خیلی عقب افتاده تر از سایر کشورهای هم سطح خودشه! از سرانه داخلی و تولید و ارزش پول ملی بگیرید تا هر چیزی که دوست دارید! یکی از دلایلش هم 8 سال گذشته و مذهبی های طرفدار اون آقا هستن
والله من خبر ندارم که چرا شما ذوق زده ای! ولی در مورد جنگ زدگی خوب اینم یکی از نتایج مذهب گرایی و انقلابه
واسه چی بحث عربها جداس؟ ایران از خیلی ار کشورهای عربی بیشتر صاحب نفت و گازه! میتونه ثروتمندتر از 99 درصدشون باشه! چرا بحث اونا جدا؟ اونا هم دارن از نفت و گاز پول در میارن چرا ایران در نمیاره؟ از طرفدارهای مذهبی طرفدار نحوه ی اداره ی مملکت بپرسید
در مورد جمله ی اخر هم خب حداقل معلوم کردین شما بین اون قشر از مذهبی ها نیستید
تاریخ راه اندازی رایتل رو با ترک سل و مقدار پوشش هر دو کمپانی مقایسه کنید (به علاوه ای اینکه ایران کشور به مراتب ثروتمندتری از ترکیه است!) پس مشکل رو بگردید و پیدا کنید به جای اینکه تاریخ و پوشش راه اندازی رایتل رو بخواید به عنوان سمبل پیشرفت مملکت در نظر بگیرید
رانت و هر چی که اسمش رو بذارید به نحوه ی اداره ی مملکت برمیگرده دیگه! من که به جز این حرفی نزدم! این که مملکت بد اداره میشه و پول ها هپلی میشه و فساد توشه و تکنولوژی به مشکل میخوره که حرف اصلی منه! شما هم همین رو میگید
هزینه ی نسل سه و چهار در تمام دنیا نسبت به بقیه انواع ارتباطات بیشتره ولی باید از نظر درآمد/هزینه بسنجید و ببینید که ایران تقریبا در رده ی اخر دنیاس
به جز ترکیه میتونم از بقیه کشورها و زمان راه اندازی نسل سومش هم لینک بذارم اگه با ترکیه ی فقیر و بی منابع طبیعی مشکل دارید