تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 98 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شیاطین سرخ در کمین BBC

باشگاه منچستریونایتد در تلاش است تا ۳ ستاره تیم فوتبال رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
    تیم فوتبال منچستریونایتد به 3 ستاره نامدار رئال مادرید پیشنهاد رسمی داده است،
    کریس رونالدو، بیل و بنزما ملقب بی.بی.سی رئال مادرید در فهرست خرید قطعی منچستریونایتد قرار دارند و باشگاه رئال مادرید که برای فروش بنزما چندان هم مقاومت نکرده این پیشنهادات را در دستور کار خود برای بررسی بیشتر قرار داده است.
    رد نشدن رسمی این پیشنهاد برای هواداران رئال مادرید شگفت انگیز است و باید زمان بگذرد تا تکلیف آینده بیل و بنزما و رونالدو مشخص شود.
    این در حالی است که باشگاه‌های دیگری چون من‌سیتی، چلسی و آرسنال نیز به صورت جداگانه به این سه بازیکن پیشنهاد داده‌اند و این نشان از تلاش مدیران برنامه این سه بازیکن برای جدایی موکل‌های خود از رئال مادرید دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واران: پیشنهاد منچستر برایم ارزشمند است

رافائل واران مدافع فرانسوی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در واکنش به پیشنهاد رسمی باشگاه منچستریونایتد گفت:
    متاسفانه مقامات رئال مادرید هیچ توجهی به درخواست های مکرر من نداشته‌اند و این موضوع در تصمیم گیری من اثر خواهد داشت.

وی ادامه داد: برای رئال مادرید کم بازی کرده‌ام و این عدم حضور در ترکیب اصلی در انتخابم برای تیم ملی فرانسه نیز بی تاثیر نبوده است.
    مصدومیت من خیلی زود برطرف شد و بهانه خوبی برای نیمکت نشینی‌های طولانی مدت من نیست. منچستریونایتد قدر من را بیشتر خواهد دانست.

واران 27 بار (2033 دقیقه) با پیراهن رئال مادرید به میدان رفته که تنها 20 درصد از تعداد بازی‌هایی را شامل می‌شود که توان درخشش در آنها را داشته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 10 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

منچستریونایتد آماده شکار مانژوکیچ برای جانشینی فان‌پرسی

یک روزنامه معتبر انگلیس از آماده‌شدن منچستریونایتد برای ارائه پیشنهاد برای خدمت‌‌گیری مهاجم کروات

اتلتیکومادرید برای جانشینی روبین‌فان‌پرسی خبر داد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، روزنامه سان در گزارشی که چهارشنبه (امروز) منتشر کرد، موضوع خرید

ماریو مانژوکیچ از مادریدی‌ها را پیش کشید.

این نشریه در بخش گزارش یک خود از گلزن ۲۹ ساله به عنوان هدف شماره یک لویی فان‌خال، سرمربی هلندی

کروات‌‌ها یاد کرد.

گزارشگر این نشریه نوشت مانژوکیچ احتمالا جانشین روبین فان‌پرسی می‌شود که تمایل به ترک اولدترافورد دارد.

ستاره ملی‌پوش کرواسی سابقه حضور در تیم‌های ولفسبورگ و بایرن مونیخ آلمان را در کارنامه دارد.
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 10-06-2015 at 12:00.

4. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

منچستریونایتد به دنبال دو ستاره از آمریکای جنوبی

منچستریونایتد به دنبال خرید کارلوس باکا ستاره تیم سویاست و مدیر برنامه های این بازیکن می‌گوید باشگاه سویا با دریافت یک پیشنهاد خوب از نظر مالی، راضی به فروش مهاجم خود می‌شود.

باکا 28 ساله فصلی فوق‌‌العاده را پشت سر گذاشت و به همراه سویا فاتح لیگ اروپا شد، او 20 گل در

لالیگا و هفت گل در لیگ اروپا به ثمر رساند.

درخشش او باعث افزایش احتمال جدایی او از سویا در تابستان امسال شده. سرخیو باریلا مدیر برنامه

باکا می گوید: «باشگاه های زیادی هستندکه به باکا علاقه دارند. مثلا نمی توانم منکر این شوم که تیم

رم علاقه مند به خرید کارلوس است، رم یک تیم بزرگ به حساب می آید. کارلوس و خانواده او از حضور

در سویا راضی هستند و البته امسال این تیم در لیگ قهرمانان هم حضور دارد که یک امتیاز ویژه به

حساب می‌آید. با این وجود در فوتبال شما هیچ وقت نمی دانی چه اتفاقی ممکن است بیفتد و اگر

پیشنهاد مالی چشمگیری برسد در این صورت باشگاه شرایط را با آرامش بررسی خواهد کرد.» یونایتد

علاوه بر باکای کلمبیایی چشم به یک مهاجم دیگر از آمریکای جنوبی هم دارد: گونسالو ایگواین. سایت

کالچو مرکاتو حتی مدعی شده که توافقات اولیه بین این مهاجم آرژانتینی و مسئولان یونایتد هم صورت

گرفته است.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 11-06-2015 at 11:13.

6. 9 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دنی آلوز با بارسا تمدید کرد؛ چک دوست داره در لندن بمونه، بنابراین احتمالا به آرسنال خواهد پیوست؛ رئال مادرید کار انتقال دخیا رو تقریبا نهایی کرده، شاید این سه خبر مهم ترین خبرهای اخیر هستن.
    برای پست دروازه بانی، احتمالا لوریس گزینه بعدی ما هست.
    شایعه های خوشایند دیگه ای هم به گوش می رسه، از جمله تلاش برای خرید کاوانی،ایگواین، واران و ون در ویل. باید دید در روزهای بعدی این شایعات چقدر به واقعیت نزدیک میشن.

8. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

خب، به نظر می رسه معادلات پست دروازه بانی در حال ساده سازی هست و کسی که از معادلات رئال داره حذف میشه به نظر ایکر مقدس هست ولی هنوز مشخص نیست چه کسی به معادلات منچستر اضافه میشه
    در مورد اینکه چرا و چگونه ایکر رو دارن از دست میدن، طرفداران رئال باید نظر بدن ولی به شخصه دوست نداشتم ایکر اسطوره ای رئال جدا بشه و اگه شرایطی فراهم میشد که می تونست تا آخر در رئال بمونه خیلی بهتر بود. حالا منچستر حتی باید سعی کنه ایکر رو جایگزین دخیا کنه. جالب اینکه هر اسمی که برای دروازه بانی مطرح میشه، آرسنال هم یه پای ثابت هست.

ظاهرا بارسلونا هم از خرید گوندوگان به دلیل دستمزد بالایی که تقاضا کرده منصرف شده. پیش از این بایرن هم از خریدنش منصرف شده بود، منچستر؟ باید دید.

10. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.

یونایتد آماده پیشنهاد 35 میلیون پوندی برای جذب نیکلاس اتامندی مدافع | والنسیا | هست .

محتوای مخفی: نیکلاس اتامندی 

12. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خب، به نظر می رسه معادلات پست دروازه بانی در حال ساده سازی هست و کسی که از معادلات رئال داره حذف میشه به نظر ایکر مقدس هست ولی هنوز مشخص نیست چه کسی به معادلات منچستر اضافه میشه
    در مورد اینکه چرا و چگونه ایکر رو دارن از دست میدن، طرفداران رئال باید نظر بدن ولی به شخصه دوست نداشتم ایکر اسطوره ای رئال جدا بشه و اگه شرایطی فراهم میشد که می تونست تا آخر در رئال بمونه خیلی بهتر بود. حالا منچستر حتی باید سعی کنه ایکر رو جایگزین دخیا کنه. جالب اینکه هر اسمی که برای دروازه بانی مطرح میشه، آرسنال هم یه پای ثابت هست.

ظاهرا بارسلونا هم از خرید گوندوگان به دلیل دستمزد بالایی که تقاضا کرده منصرف شده. پیش از این بایرن هم از خریدنش منصرف شده بود، منچستر؟ باید دید.
    رائول با اون همه افتخار فرستادن رفت، رفتن کاسیاس نمیتونه مورد عجیبی برای این باشگاه باشه

کلا من حس میکنم ونگر میخواد دلال بازی در بیاره چون فقط مربوط به دروازه نیست نصف بازیکنایی که منچستر روشون دست میزاره ، آرسنالم میاد، پشت سر اون چلسی !!

14. 8 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام.

یونایتد آماده پیشنهاد 35 میلیون پوندی برای جذب نیکلاس اتامندی مدافع | والنسیا | هست .

محتوای مخفی: نیکلاس اتامندی 
    دوباره؟ چون فکر کنم قبلا چنین پیشنهادی رو داده بود.

رائول با اون همه افتخار فرستادن رفت، رفتن کاسیاس نمیتونه مورد عجیبی برای این باشگاه باشه

کلا من حس میکنم ونگر میخواد دلال بازی در بیاره
    چون فقط مربوط به دروازه نیست نصف بازیکنایی که منچستر روشون دست میزاره ، آرسنالم میاد، پشت سر اون چلسی !!
    آره اینم هست ولی به نظر من به نوعی در حق کاسیاس داره کم لطفی میشه؛ وگرنه چیزی که همیشه موندگار هست تیم ها هستن نه بازیکنا.

16. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اخباری مبنی بر توافق با فرمینیو هافبک تهاجمی هوفنهایم وجود داره ...

18. 8 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مهاجم که زیاده لاکازته لیون - جکسون مارتینز پورتو - هری کین تاتنهام - باس دست مهاجم هلندی ولفسبورگ و ...
    موافقم اینایی که گفتید واقعا خوبن مثلا همین جکسون مارتینز، آرسنال میخوادش و مترو گزارش داده پیشنهاد 25.7 میلیون پوندی برای پورتو فرستادن و اونا هم تصمیم دارن تابستون با یه رقم خوب بفروشنش.
    از دست دادنش دیگه بدتر از این رفتارهایی که این چند فصل گذشته طرفدارها باهاش انجام دادن که نیست! کلا درک کردن فلسفه رفتار تماشاگرا با بازیکنا و مربیا و همین طور مدیران باشگاه با مربیا و بازیکنا تو رئال یکم درکش برای من به شخصه سخته اون از اخراج آنجلوتی حالا هم ایکر برای همینه از حرف فن خال بعد آخرین بازی تو الدترافورد واقعا خوشم اومد "ده خیا اسپانیایی است و یک باشگاه اسپانیایی به دنبال وی است . خانواده اش در آن کشور قرار دارند ولی قطعا ترک کردن چنین باشگاهی برایش آسان نخواهد بود. تصمیم با خود وی است . ما برای نگه داشتن وی می جنگیم . ما خواهان باقی ماندن وی هستیم و قرارداد فوق العاده ای روی میز گذاشتیم . او فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشت . ده خیا باید به تشویق امروز هواداران نگاه کند . وقتی از اینجا برود این را از دست می دهد . من نمی توانم او را وادار به ماندن کنم . او می داند که در یونایتد چه چیزهایی دارد."
    در مورد آرسنال هم مشخصه تو همون دو پستی که پارسال نقص داشتن به شدت دنبال بازیکن هستند مهاجم و دروازه بان و اگر بتونن بازیکنای خوبی جذب کنند واقعا رقابت باهاشون سخت میشه شما یه مهاجم خوب اون جلو تصور کنید قطعا وقتی پشت سرش بازیکنایی مثل سانچز ، کازورلا و از همه مهمتر اوزیل با اون پاسهایی که میدن هست کار خیلی سختی برای گل زدن نباید داشته باشه ژیرود واقعا مهاجم سطح پایینیه. یه جورایی مطمئنم بین چک و ایکر یکی رو میگیرن

من سیتی تا حالا فقط زیاد سر و صداشو درنیاورده با توجه به اینکه میگن قراره متحول بشن

20. 9 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •