شیاطین سرخ در کمین BBC
باشگاه منچستریونایتد در تلاش است تا ۳ ستاره تیم فوتبال رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
تیم فوتبال منچستریونایتد به 3 ستاره نامدار رئال مادرید پیشنهاد رسمی داده است،
کریس رونالدو، بیل و بنزما ملقب بی.بی.سی رئال مادرید در فهرست خرید قطعی منچستریونایتد قرار دارند و باشگاه رئال مادرید که برای فروش بنزما چندان هم مقاومت نکرده این پیشنهادات را در دستور کار خود برای بررسی بیشتر قرار داده است.
رد نشدن رسمی این پیشنهاد برای هواداران رئال مادرید شگفت انگیز است و باید زمان بگذرد تا تکلیف آینده بیل و بنزما و رونالدو مشخص شود.
این در حالی است که باشگاههای دیگری چون منسیتی، چلسی و آرسنال نیز به صورت جداگانه به این سه بازیکن پیشنهاد دادهاند و این نشان از تلاش مدیران برنامه این سه بازیکن برای جدایی موکلهای خود از رئال مادرید دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واران: پیشنهاد منچستر برایم ارزشمند است
رافائل واران مدافع فرانسوی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در واکنش به پیشنهاد رسمی باشگاه منچستریونایتد گفت:
متاسفانه مقامات رئال مادرید هیچ توجهی به درخواست های مکرر من نداشتهاند و این موضوع در تصمیم گیری من اثر خواهد داشت.
وی ادامه داد: برای رئال مادرید کم بازی کردهام و این عدم حضور در ترکیب اصلی در انتخابم برای تیم ملی فرانسه نیز بی تاثیر نبوده است.
مصدومیت من خیلی زود برطرف شد و بهانه خوبی برای نیمکت نشینیهای طولانی مدت من نیست. منچستریونایتد قدر من را بیشتر خواهد دانست.
واران 27 بار (2033 دقیقه) با پیراهن رئال مادرید به میدان رفته که تنها 20 درصد از تعداد بازیهایی را شامل میشود که توان درخشش در آنها را داشته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]