تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 168 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سید جلال حسینی:دلم برای پرسپولیس تنگ شده!!
    متن مصاحبه سید جلال.

محتوای مخفی: 1 

بعد از چند وقت به ایران آمدی؟

از اول فصل تا الان نیامده بودم. فکر می کنم حدود چهار ماه و نیم.

سخت نبود که به ایران نیایی؟

سخت بود اما فوتبال حرفه ای است دیگر. یک روز دوری از ایران هم سخت است چه رسد به 4،5 ماه. من قرارداد دارم و به عنوان یک بازیکن حرفه ای به قراردادم پایبندم. باید می ماندم و به تعهدم عمل می کردم. تا همین چند روز قبل هم بازی داشتیم و بعد از آن من برای حضور در اردوی تیم ملی به ایران آمدم.

الان در لیگ قطر پنجم هستید. آیا مسئولان الاهلی از این عنوان راضی اند؟

فصل قبل الاهلی در لیگ قطر هشتم شد و فکر می کنم عنوان پنجمی می تواند عنوان خوبی از نگاه مسئولان باشگاه باشد. البته به نظر من رتبه ما می تواند بالاتر هم باشد.

چرا؟

چون بدشانسی آوردیم و در چند بازی که می توانستیم بازی مان را ببریم یا حتی مساوی کنیم باختیم و از جمع مدعیان خارج شدیم. اگر بدشانسی نمی آوردیم الان دوم یا سوم بودیم. البته فوتبال است و این اتفاقات را هم در خود جای می دهد.

از نظر بودجه ، الاهلی خوب خرج کرده ؟

در قطر تیمهای دیگری هستند گه چند برابر الاهلی هزینه کرده اند. تیم ما نسبت به خیلی ها با بودجه کمتری بسته شده اما بهتر از آنها نتیجه گرفته است. این فصل در لیگ قطر برای تمام تیمها یک رقیب سرسخت هستیم و البته بخشی از این موفقیت را مدیون سرمربی هستیم.

منظورت میلان ماچالا است؟

دقیقا. او مربی با تجربه ای است که کار در تیمهای این منطقه را به خوبی درک می کند. تجربه او به الاهلی خیلی کمک کرده است. البته در کنار ماچالا، مجتبی جباری هم فوق العاده کار کرده. مسئولان باشگاه از عملکرد فصل قبل او خیلی راضی بودند و این فصل هم خودم با چشمانم می بینم که او چقدر فوق العاده کار می کند.

الاهلی طرفدار دارد؟

آنها یک کانونی دارند که هواداران را به ورزشگاه می آورد. طرفدار زیاد ندارد اما فکر می کنم در قطر از این جهت در رتبه اول قرار دارد.

یعنی پرسپولیس قطر است؟

نمی شود مقایسه کرد. پرسپولیس از نظر طرفدار یکدانه است. هیچ تیمی نه تنها در ایران که در آسیا هم نمی تواند به اندازه پرسپولیس طرفدار داشته باشد.

همین هواداران اندک آنجا به تو لقب هم داده اند؟ مثل ایران که به تو می گفتند صخره یا دیوار.

به هیچ وجه. در قطر زیاد اهل لقب نیستند. فقط باید فوتبال بازی کنیم و تلاش. مثل ایران نیست که به بازیکنان لقب بدهند و آنها را با این القاب صدا بزنند.

الاهلی از نظر امکانات چطور است؟ راضی هستی؟

امکانات که مناسب است اما اینطور نیست که همه چیز در اختیار قرار بدهند.

چطور؟

می توانید از بقیه بازیکنانی که در قطر بازی می کنند بپرسید. اگر پول هم می گیریم باید به اندازه 5 نفر تلاش کنیم و مفید باشیم. واقعا اینطور نیست که همه فکر می کنند. دوری از ایران هم مزید بر علت تا شرایط سخت تر شود.

تا اینجای فصل اتفاق افتاده که پرداختی هایت عقب بیفتد؟

چرا این سوال را می پرسید؟

می‌خواهم با ایران مقایسه کنم.

در ایران بازیکنان قرارداهای خوب می بندند و آنهایی که می توانند پول شان را بگیرند به موقع هم می گیرند. در قطر هم همینطور است. الان در الاهلی بازیکن داریم که 4،5 ماه است حقوقش را نگرفته و حتی پول پیش هم به حسابش واریز نشده است. در قطر هم مثل ایران ، پرداختی ها تعویق دارد.

از انتخاب الاهلی راضی هستی؟

هر فوتبالیستی برای آینده اش تصمیمی می گیرد و من هم ابتدای فصل به لیگ قطر رفتم تا برای الاهلی بازی کنم. هر چند جدایی از پرسپولیس برایم سخت بود اما تصمیمم را گرفتم و رفتم.

دلت برای پرسپولیس تنگ نشده؟

صد در صد. مثل همه بازیکنانی که دل شان برای پرسپولیس تنگ می شود من هم دلم تنگ شده. البته بازی های این تیم را دنبال می کنم و پیگیر نتایجش هستم.

دربی را چطور می بینی؟

دربی برای هر دو تیم سخت است اما با بازیکنانی که من در هر دو تیم می بینم به نظرم جذاب و تماشایی از آب در می آید.

2. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حمید درخشان بازیکنان پرسپولیس رو با گرت بیل مقایسه کرد!!
    متن مصاحبه:
      محتوای مخفی: 1 
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به معترض بودن برخی بازیکنان تیمش به نیمکت‌نشینی، شرایط آنها را با مهاجم تیم رئال مادرید مقایسه کرد. حمید درخشان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حاشیه نشست خبری امروزش پیش از دیدار مقابل گسترش فولاد تبریز در خصوص صحبت‌های نادر باقری مربی دروازه‌بانان پرسپولیس که در پاسخ به سوالی درباره نیلسون گفته بود هیچ بازیکنی را به زور در پرسپولیس نگه نمی‌داریم گفت: قطعا همین‌طور است و هیچ بازیکنی را به زور در پرسپولیس نگه نمی‌‌داریم و ما بازیکنانی می‌خواهیم که با جان و دل برای پرسپولیس بازی کنند.

وی ادامه داد: شما بازی شب گذشته رئال مادرید مقابل لیور‌پول را دیدید که گرت‌بیل که گران‌ترین بازیکن جهان است در زمین نبود و آیا این مسئله به جایی برخورد؟! بازیکنان باید بدانند که چه یک دقیقه و چه 90 دقیقه بازی کردنشان با تشخیص سرمربی است و آنها باید تاثیر‌گذار باشند چرا که بازیکنان پولشان را می‌گیرند و باید مطیع خواسته‌های کادر فنی باشند.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 05-11-2014 at 15:36.

4. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

پرسپولیس سروره

6. این کاربر از omid_omidvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

لیست 18 نفره پرسپولیس برای بازی با گسترش فولاد

GK: سوشا مکانی، نیلسون کوریا

DF: محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، میثم حسینی، مهدی جعفرپور، محمدرضا خانزاده، مایکل اومانیا

MF: محمد نوری، رضا حقیقی، امید عالیشاه، پیام صادقیان، مهرداد کفشگری، نورالهی، حمید علی‌عسگری

FW: مهدی طارمی، هادی نوروزی و زاهدی

محمد عباس‌زاده، افشین اسماعیل‌زاده، مهدی دغاغله، قاسمی و فاطمی از جمله بازیکنان خط خورده از لیست سرخپوشان برای بازی با گسترش فولاد هستند.

*
    *
    *

بازیکنان در آستانه محرومیت پرسپولیس:

بنگر، نورمحمدی، نوری، خانزاده و علی عسگر

*
    *
    *

کادر داوری

مهدی سیدعلی – سعید علی نژادیان – علیرضا ایلدرم – محمدحسین زاهدیفرد – ناظر: فریدون اصفهانیان

8. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وی ادامه داد: شما بازی شب گذشته رئال مادرید مقابل لیور‌پول را دیدید که گرت‌بیل که گران‌ترین بازیکن جهان است در زمین نبود و آیا این مسئله به جایی برخورد؟! بازیکنان باید بدانند که چه یک دقیقه و چه 90 دقیقه بازی کردنشان با تشخیص سرمربی است و آنها باید تاثیر‌گذار باشند چرا که بازیکنان پولشان را می‌گیرند و باید مطیع خواسته‌های کادر فنی باشند.
    یعنی این حرفها با کمال احترام جزو بیخود ترین حرف هایی بوده که درخشان زده و نشون از ناآگاهی کامل درخشان داره

بیل به این خاطر از ابتدا بازی نکرد چون که تازه از بند مصدومیت رها شده و هیچ مربی ای نمیاد ریسک کنه برای بازی ای که اهمیت و حساسیت بالایی از لحاظ کسب نتیجه نداره به قول ایشون گرانترین بازیکن جهان رو دوباره در معرض مصدومیت قرار بده ( البته نه مربیانی در اشل درخشان )

بارها شده بازیکنای مطرح هم از تعویضشون ناراضی بودن ، حتی مسی و رونالدو و روبن هم که استاد ناراحتی از تعویض شدنه و مواردی هم هست که بازیکنهای مطرح نسبت به بازی نکردنشون معترض هستند البته نه به شکل و فرمی که در ایران مرسومه

متاسفانه درخشان بر خلاف صحبتهاش مبنی بر قاطع بودن ، از ترس نتیجه نگرفتن با همه مماشات میکنه در صورتی که در این شرایط مربی مقتدری مثل شادروان دهداری لازمه که در برابر قهر ابر ستاره های تیم ملی ایستاد و برآیند این ایستادگی مرحوم دهداری ، ظهور ستاره هایی مثل زرینچه و عابدزاده و فنونی زاده شد

و البته چه طعنه ی قریبی به درخشان میزنه این تکرار تاریخ ؛ چونکه خود حمید خان درخشان جزو سردمداران قهر گروهی ستاره های تیم ملی از تیم زنده یاد پرویز دهداری بود

10. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با اشتباه مسخره سوشا مکانی و گل مفتی که خورد بازی مساوی شد

یکی از بدترین خریدای پرسپولیس تو این فصل بود سوتی هاش هم تمومی نداره گل مسخره ای که چند هفته قبل از استقلال صنعتی تو تهران خورد اینم از بازی امروز

حیف نیلسون باید نیمکت نشین سوشا بشه

امیدوارم بعد دربی درخشان برکنار کنن مربی که نتونه جلوی تیم قعر جدولی گسترش تو آزادی بازی 0-2 برده حفظ کنه خیلی واضحه که در آسیا چه افتضاحی میخواد به بار بیاره

12. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

انقدر اعصابم بهم ریخته که نمیخوام انشا بنویسم؛
    خلاصه:

1. هروقت اومدیم به سوشا اعتماد کنیم، با یه سوتی خیلی داغون [حذف شد] به همه چیز رفت ...

2. بهترین بازیکن ما بدون شک طارمی بود!

3. مهدی جعفرپور افتضاح بود، افتضاح!

4. بنگر مستحق دریافت کارت زرد بود.

5. گسترش تیمی نبود که مقابلش امتیاز از دست بدیم!!!
    Last edited by Ezel; 07-11-2014 at 02:37. دليل: حذف واژه ی نامناسب

14. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بعضی بازیکنا ایام محرم میرن قم مداحی میکنن بعد محرم موقع تعویض لگد میزنن به تابلوهای تبلیغاتی!!!

دو نفر رو باید بندازن بیرون بدون هیچ تعارفی..یکی پیام یکی هم رضا..سوشا هم جدیدا خوش تیپ شده بدرد دکوراسیون نیمکت تیممون میخوره!!

16. 4 کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

پیامو بندازیم بالا رضارو هم همین طور عباسزاده هم که اعتراض کرده بود قبلا رو هم باید انداخت بیرون همین طور میثم حسینی رو
    درخشان خودش بیاد بازی کنه خیلی شیک لیگ که هیچی اسیارو هم میگیریم
    بعضیا جوری حرف میزنن انگار الان مربی مونده کدوم بازیکنو بذاره تو تیم از بس همه خوبن
    تیم باید از صفر شروع کنه که البته غیر ممکنه
    خصوصی هم بشه میره زیر دست سپاه و با الان هیچ فرقی نمیکنه پس به امید اون روز هم نمیشه نشست
    فقط باید به حال و روز این روزای پرسپولیس نیش خند زد و رد شد
    کاش یه کاری میکردن دوباره بازیا پخش نمیشد اعصابمون راحت تر بود:|

18. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arsz6733's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

منم مثل بقیه دوستان اعصابم خورده!
    فقط دو تا جمله :
    1:کسی هنوز هست که بگه باید به درخشان فرصت بدیم؟! وقتی بازیکنا با مربی خوب نباشن تیم بهتر که نمیشه همینجوری درجا میزنه!!
    2:دمه نیلسون گرم!! یکی از بهترین خارجی هایی بود که تو ایران بازی کرده و خدا رو شکر که تو پرسپولیس هست! جایی که همه دارن تیمو به گند میکشن فردی که اصلا انتظاری ازش نداریم داره با مصاحبه هاش بهمون دلداری میده

20. 2 کاربر از arsz6733 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •