تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 168 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که مشکلی با بحث دوستان ندارم و اتفاقا استفاده هم می کنم
    از تذکرتون هم ممنون

پس خدا رو شکر گیم پلی اونقدر ها هم ترسناک نشده، البته تا خودم تجربه نکنم نظری نمیدم ولی من به ea ایمان دارم

2. 2 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان برای این بازی میخوام یه ایکس باکس تمیز از یکی از دوستان بگیرم به نظرتون ارزشش رو داره ؟
    كيفيت بازي تو ايكس باكس 360 و ps3 خيلي پايينتر از pc و ps4 هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

پست ما حذف میشه ولی پست یه عده که بلد نیستن بحث بکنن و توهین امیز برخورد میکنن میمونه اشکال نداره
    از اولم من بحثی نداشتم یه عده خواستن بحثو کش بدن که معلوم شد سهام دار شرکت هستند

در مورد بازی بگم عزیزان اینقده زود در مورد بازیو گیم پلی قضاوت نکنید بذارید بازی برسه بعد شروع کنید به نقدو انتقاد. برخی از دوستان تا بازی رو شروع میکنن اول بسم الله میرن بارسا یا رئالو برمیدارن بعدشم با شیش هفت بازی میان نظرشونو میدن.بد جالبه چون جاهای مختلف دیدم دارم میگم مثلا طرف با مسی یا رونالدو توپاش چپو راست گل شده همه رو دریبل کرده میاد میگه گیم پلی بازی مضخرفو بچه گونس از هر جایی میشه گل زد واین حرفا یکی دیگه با همین بازیکنا نمیتونه گل بزنه میگه
    بابا این چه بازی هست که ساختن با مسی نمیشه دو تا دریبل زد نخواستم بابا من بازیو حذف کردم!

درسته اینروزا همه چیز سریع شده و این خصلت رفته تو ذات بشر امروزی.ملت دوست دارن سریع به همه چیزای مورد نظرشون برسن . ولی نهایت لذتو از یک بازی مثل فیفا کسانی میبرن که صبر دارنو بلدن چطور بازی بکنن. برای نقد اولیه حد اقل یه فصل باید لیگ یا کریر مودو بازی کرد بعد نظر داد با دو بازی دوستانه که نمیشه همه چیزو زیر سوال برد

5. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كيفيت بازي تو ايكس باكس 360 و ps3 خيلي پايينتر از pc و ps4 هستش

کیفیتش خیلی اختلاف داره با پی سی ؟ اگر زیاد فرق نداشته باشه میارزه با هاردش 700 میده دستگاه رو . این کرک بازی هم دردسری شده باری ما به خدا

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بالاخره یک کور سوی امیدی به من دادید که حرف های من هم قابل درک هستش

ممنونم

من که مشکلی با بحث دوستان ندارم و اتفاقا استفاده هم می کنم
    از تذکرتون هم ممنون

پس خدا رو شکر گیم پلی اونقدر ها هم ترسناک نشده، البته تا خودم تجربه نکنم نظری نمیدم ولی من به ea ایمان دارم
    نه اونقدر وحشتناک نیست اما تجربه فردی خیلی مهمه حتما باید امتحان کنید

پست ما حذف میشه ولی پست یه عده که بلد نیستن بحث بکنن و توهین امیز برخورد میکنن میمونه اشکال نداره
    از اولم من بحثی نداشتم یه عده خواستن بحثو کش بدن که معلوم شد سهام دار شرکت هستند

در مورد بازی بگم عزیزان اینقده زود در مورد بازیو گیم پلی قضاوت نکنید بذارید بازی برسه بعد شروع کنید به نقدو انتقاد. برخی از دوستان تا بازی رو شروع میکنن اول بسم الله میرن بارسا یا رئالو برمیدارن بعدشم با شیش هفت بازی میان نظرشونو میدن.بد جالبه چون جاهای مختلف دیدم دارم میگم مثلا طرف با مسی یا رونالدو توپاش چپو راست گل شده همه رو دریبل کرده میاد میگه گیم پلی بازی مضخرفو بچه گونس از هر جایی میشه گل زد واین حرفا یکی دیگه با همین بازیکنا نمیتونه گل بزنه میگه
    بابا این چه بازی هست که ساختن با مسی نمیشه دو تا دریبل زد نخواستم بابا من بازیو حذف کردم!

درسته اینروزا همه چیز سریع شده و این خصلت رفته تو ذات بشر امروزی.ملت دوست دارن سریع به همه چیزای مورد نظرشون برسن . ولی نهایت لذتو از یک بازی مثل فیفا کسانی میبرن که صبر دارنو بلدن چطور بازی بکنن. برای نقد اولیه حد اقل یه فصل باید لیگ یا کریر مودو بازی کرد بعد نظر داد با دو بازی دوستانه که نمیشه همه چیزو زیر سوال برد

شما مطمئن باشید هیچ گونه تبعیضی بین کاربران فعال , مدیریت , کاربران قدیمی , کاربران نا شناخته و ... ما اینجا قائل نمیشیم و همگی با یک قانون درگیر هستند .

اگر هم پستی کم و بیش پاک بشه در اسرع وقت باز بینی میشه و دوباره مدیریت صحیح روش اعمال میشه دوست عزیز .

====

باقی حرفاتون هم کاملا متین هست و باید همواره در تمام مسائل این روال باشه .

8. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرچی بیشتر بازی می کنم آنلاین با تیم متوسط UT م بیشتر نکات فوق مزخرف بازی رو اعصابم میره! دفاع رسما معنی نداره! یه بازیکن سرعتی پیدا شه دو تا مسیر عوض می کنه میره می رسه به دروازه! باور کنید من دفاعم بد نیست، همیشه به عالی و تیمی دفاع کردن معروف بودم. دروازبان ها هم گرچه رو شوت تخیلی خوبن ولی سوتی هایی میدن وحشتناک! گاهی حس می کنم دارم PES بازی می کنم.

10. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کیفیتش خیلی اختلاف داره با پی سی ؟ اگر زیاد فرق نداشته باشه میارزه با هاردش 700 میده دستگاه رو . این کرک بازی هم دردسری شده باری ما به خدا
    كلا تو pc و ps4 و ايكس باكس وان از موتور جديدي استفاده شده ولي تو ps3 وxbox 360 ازهمون موتور قبلي استفاده شده كه خيلي متفاوته

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی برام جالب بود! من اول ارسال زدم بعد رفتم چند صفحه اخیر رو خوندم. خیلی برام جالب بود که کاملا خودجوش نزدیک به نظر اکثریت دوستان بود.

قبل اینکه مورد حمله واقع بشم هم باید بگم به گواهی اوریجین بنده تاکنون فیفا 15 رو 58 ساعت بازی کردم و رو هوا حرف نمی زنم.

13. 5 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

هرچی بیشتر بازی می کنم آنلاین با تیم متوسط UT م بیشتر نکات فوق مزخرف بازی رو اعصابم میره! دفاع رسما معنی نداره! یه بازیکن سرعتی پیدا شه دو تا مسیر عوض می کنه میره می رسه به دروازه! باور کنید من دفاعم بد نیست، همیشه به عالی و تیمی دفاع کردن معروف بودم. دروازبان ها هم گرچه رو شوت تخیلی خوبن ولی سوتی هایی میدن وحشتناک! گاهی حس می کنم دارم PES بازی می کنم.
    خیلی برام جالب بود! من اول ارسال زدم بعد رفتم چند صفحه اخیر رو خوندم. خیلی برام جالب بود که کاملا خودجوش نزدیک به نظر اکثریت دوستان بود.

قبل اینکه مورد حمله واقع بشم هم باید بگم به گواهی اوریجین بنده تاکنون فیفا 15 رو 58 ساعت بازی کردم و رو هوا حرف نمی زنم.
    این یک مقدار سفت گرفتن بنده به خاطر این بود که دوستان کمی رعایت کنند و باری به هر جهت نظر ندن ولی کلا نظرات همگی قابل احترام هست

و باید شنیده بشه

ما هم امیدواریم سعید جان این مشکلات حل بشه چون واقعا حیفه و این نسخه که مشخصه روش کار شده نباید بی جهت یک نسخه منفور بشه بین بچه ها .

15. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستانی میفرمایند که بحث بیخود نکنید

علت وجود فروم و دسترسی به گذاشتن کامنت برای کاربران چه حکمتی داره ؟ آیا به نظرتون چیزی غیر از بحث کردن و افزایش اطلاعات به همراه احترام متقابل هست ؟!

اگر هدف شما از سر زدن به انجمن ها و بازدید از اونها مانند نقل و قل های بالا هست که سخت در اشتباه هستید و باید بدونید این افراد در اینجا Spamer شناخته میشن و فقط به این دلیل بهشون تذکر داده نمیشه که من باب سخت گیری نباشه ! وگرنه این نوع پست ها جزو Spam های انجمن هست و باید پاک بشن در صورت تکرار هم تذکر جدی داده بشه .

این از این موضوع

مسئله بعدی اینه که مردمان این مرز و بوم از قدیم الایام عادت کردن روز زنده باد بگن و شب مرده باد !

تا قبل از اومدن بازی تماما ارزوی یک دست بازی کردن این نسخه رو داشتند حالا همه دشمن بازی شدند

خوب نیست این مدل رفتار و اصلا پسندیده نیست سعی کنید همیشه مهلت بدید به هر کسی که خودش رو نشون بده .

من کاملا از این بازی دفاع میکنم چون تونستم این بازی رو درک کنم و صرفا به دید یک Gamer به این بازی نگاه نکردم !!

این نسخه خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنید طبیعی عمل کرده و دقیقا همین مسئله باعث بروز مشکل و اعتراض گروه دوستداران این بازی رو در بر داشته

خارج از ضعف های حاشیه ای این بازی ( که خیلی اهمیت ندارند و تو بازی تاثیر گذار نیستند مثل نحوه راه رفتن بازی کنان و یا نحوه دست دادن در زمان قبل شروع مسابقه )

این بازی در خیلی از موارد بیش از حد به واقعیت نزدیک شده و این دقیقا شروع مشکلات هست

فکر نمیکنم نیازی باشه که من به فروم های خارجی سر بزنم و یا تجربه افراد دیگه رو بپرسم برای فهم این بازی, چون فکر میکنم اولین نفری تو این فروم بودم که بازی کامل رو شروع کردم و از نظر زمانی هم بخوایم حساب کنیم الان باید تجربه من تو این بازی بیش از بقیه باشه .

از قسمت کنترل Player شروع میکنم بحث رو

شما کنترل یک بازیکن مثل Mats Hummels رو بر عهده دارید , زمانی که بازی کن شروع به حرکت میکنه اگه ناگهان دست خودتون رو از روی جهت بردارید بازی کن به نرمی متوقف میشه نه مثل شماره های پیشین که با سرعت 20 کیلومتر در ساعت دویدن یکهو بازیکن میایسته !!

دوستان اشاره میکنن بازی مثل PES شده , بنده خودم PES باز بودم و تا نسخه 2009 این بازی رو همراه با FIFA دنبال میکردم ( شاید عجیب باشه ! )

به هیچ عنوان PES رو نباید با این عنوان مقایسه کرد چون هیچ ربطی به هم ندارند ( نسخه 2014 PES رو هم باز بنده چندین دست بازی کردم برای سرگرمی )

نوع حرکات ناگهانی بازیکنان در PES چطوری شبیه این نسخه هست رو بنده هنوز متوجه نشدم .

برای دفاع شما باید کنترل بیشتری روی بازیکنان داشته باشید و بی گدار به آب نزنید ! اگر بازی کنی مثل Arjen Robben یا Messi و ... با دارا بودن سرعت و تکنیک بالا به شما نزدیک میشن شما نباید با همون سرعت وارد پای بازی کن بشید چون مطمئنا از شما رد خواهند شد .

من تو نسخه 14 روی نحوه ی دفاع کردن به خوبی کار کردم و زمان گذاشتم و در این نسخه هم خداروشکر به کارم اومد و باعث شده گل های نجومی تا الان حداقل از طرف اشتباهات دفاع نخورم .

و همینطور زمانی که با یک حریف خوب بازی میکنم امکان رد کردن کیلویی و RUN RUN RUN Goal برای من کاملا بی معنی بوده و باید کاملا تنوع بازی اعم از پاس کاری و حرکات تکنیکی و ضد حمله رو برای پیروزی رعایت میکردم .

الان در حال حاضر اساسی ترین مشکلات بازی که آزار دهنده هستند در ابتدا Server بازی هست که کاملا افت کیفیت داشته ( ربطی به شماره بازی نداره )

روون نبودن بازی روی اکثر سیستم های اجرا کننده و وجود مشکل در اجرای صحیح

GK های غیر عادی در بعضی از حرکات که باید تصحیح بشن

افزایش AI دفاع تیم برای ساده تر شدن دفاع و کنترل بهتر در زمانی که اکثر دوستان مشکل دارن باهاش .

از دوست عزیزمون SamGun بخاطره این نکات ارزشمند سپاسگذارم...
    من به شخصه پس از خرید نسخه Xbox One بعد از تجربه های کوتاهی که داشتم به صورت کامل این اجازه را به خودم ندادم تا بازی را به صورت جدی نقد کنم چون همچنان نکات قوت زیادی به چشم میخورد و این اجازه از من میگرفت خودم را یک گیمر حرفه ای نمیدانم اما تجربه اولین نسخه فیفا در اختیارم است تا به امروز ...
    نسخه جدید از نظر من یک چالش جدید برای پلیر ها فراهم میکند استارت این موضوع از سری 14 زده شده بود بزرگترین نکته مثبت داشتن تمرکز است هر بازیکنی که تمرکز کافی را نداشته باشد به نظر من بازنده است در حال حاضر زمان استفاده از تکنیک ها تاکتیک ها ضد حملات و نکات کلیدی است همه چی به سوی واقعی تر شدن و طبیعی بودن میرود بگذارید راحت تر بگم وقتی هوش مصنوعی هر بازی پیشرفت میکند احتیاج به هوش پلییر هم هست از دفاع کردن ضربات ایستگاهی کرنر تا تک به تک ها همش به عهده شخصی است که گیم پد را در اختیار دارد در نسخه های گدشته تمام حرکات گل ها ضربات قابل پیش بینی بودند دوستانی که با بازی مشکل دارند خودشان را برای یک واقعیت آماده کنند الان زمانی است که ذهن شما در زمین باشد...
    همیشه سعی کنیم نکات مثبت یک موضوع را ببینیم اینجوری نکات منفی قابل درک هستند همیشه سعی نکنیم در اولین نگاه به فکر تخریب باشیم سعی کنیم تا بی نهایت وارد اون موضوع بشویم تا درک بهتری پیدا کنیم.

17. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •