من که مشکلی با بحث دوستان ندارم و اتفاقا استفاده هم می کنم
از تذکرتون هم ممنون
پس خدا رو شکر گیم پلی اونقدر ها هم ترسناک نشده، البته تا خودم تجربه نکنم نظری نمیدم ولی من به ea ایمان دارم![]()
من که مشکلی با بحث دوستان ندارم و اتفاقا استفاده هم می کنم
از تذکرتون هم ممنون
پس خدا رو شکر گیم پلی اونقدر ها هم ترسناک نشده، البته تا خودم تجربه نکنم نظری نمیدم ولی من به ea ایمان دارم![]()
كيفيت بازي تو ايكس باكس 360 و ps3 خيلي پايينتر از pc و ps4 هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
پست ما حذف میشه ولی پست یه عده که بلد نیستن بحث بکنن و توهین امیز برخورد میکنن میمونه اشکال نداره
از اولم من بحثی نداشتم یه عده خواستن بحثو کش بدن که معلوم شد سهام دار شرکت هستند
در مورد بازی بگم عزیزان اینقده زود در مورد بازیو گیم پلی قضاوت نکنید بذارید بازی برسه بعد شروع کنید به نقدو انتقاد. برخی از دوستان تا بازی رو شروع میکنن اول بسم الله میرن بارسا یا رئالو برمیدارن بعدشم با شیش هفت بازی میان نظرشونو میدن.بد جالبه چون جاهای مختلف دیدم دارم میگم مثلا طرف با مسی یا رونالدو توپاش چپو راست گل شده همه رو دریبل کرده میاد میگه گیم پلی بازی مضخرفو بچه گونس از هر جایی میشه گل زد واین حرفا یکی دیگه با همین بازیکنا نمیتونه گل بزنه میگه
بابا این چه بازی هست که ساختن با مسی نمیشه دو تا دریبل زد نخواستم بابا من بازیو حذف کردم!
درسته اینروزا همه چیز سریع شده و این خصلت رفته تو ذات بشر امروزی.ملت دوست دارن سریع به همه چیزای مورد نظرشون برسن . ولی نهایت لذتو از یک بازی مثل فیفا کسانی میبرن که صبر دارنو بلدن چطور بازی بکنن. برای نقد اولیه حد اقل یه فصل باید لیگ یا کریر مودو بازی کرد بعد نظر داد با دو بازی دوستانه که نمیشه همه چیزو زیر سوال برد
کیفیتش خیلی اختلاف داره با پی سی ؟ اگر زیاد فرق نداشته باشه میارزه با هاردش 700 میده دستگاه رو . این کرک بازی هم دردسری شده باری ما به خدا
بالاخره یک کور سوی امیدی به من دادید که حرف های من هم قابل درک هستش
ممنونم
نه اونقدر وحشتناک نیست اما تجربه فردی خیلی مهمه حتما باید امتحان کنید
شما مطمئن باشید هیچ گونه تبعیضی بین کاربران فعال , مدیریت , کاربران قدیمی , کاربران نا شناخته و ... ما اینجا قائل نمیشیم و همگی با یک قانون درگیر هستند .
اگر هم پستی کم و بیش پاک بشه در اسرع وقت باز بینی میشه و دوباره مدیریت صحیح روش اعمال میشه دوست عزیز .
====
باقی حرفاتون هم کاملا متین هست و باید همواره در تمام مسائل این روال باشه .
هرچی بیشتر بازی می کنم آنلاین با تیم متوسط UT م بیشتر نکات فوق مزخرف بازی رو اعصابم میره! دفاع رسما معنی نداره! یه بازیکن سرعتی پیدا شه دو تا مسیر عوض می کنه میره می رسه به دروازه! باور کنید من دفاعم بد نیست، همیشه به عالی و تیمی دفاع کردن معروف بودم. دروازبان ها هم گرچه رو شوت تخیلی خوبن ولی سوتی هایی میدن وحشتناک! گاهی حس می کنم دارم PES بازی می کنم.![]()
كلا تو pc و ps4 و ايكس باكس وان از موتور جديدي استفاده شده ولي تو ps3 وxbox 360 ازهمون موتور قبلي استفاده شده كه خيلي متفاوته
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیلی برام جالب بود! من اول ارسال زدم بعد رفتم چند صفحه اخیر رو خوندم. خیلی برام جالب بود که کاملا خودجوش نزدیک به نظر اکثریت دوستان بود.
قبل اینکه مورد حمله واقع بشم هم باید بگم به گواهی اوریجین بنده تاکنون فیفا 15 رو 58 ساعت بازی کردم و رو هوا حرف نمی زنم.![]()
این یک مقدار سفت گرفتن بنده به خاطر این بود که دوستان کمی رعایت کنند و باری به هر جهت نظر ندن ولی کلا نظرات همگی قابل احترام هست
و باید شنیده بشه
ما هم امیدواریم سعید جان این مشکلات حل بشه چون واقعا حیفه و این نسخه که مشخصه روش کار شده نباید بی جهت یک نسخه منفور بشه بین بچه ها .
از دوست عزیزمون SamGun بخاطره این نکات ارزشمند سپاسگذارم...
من به شخصه پس از خرید نسخه Xbox One بعد از تجربه های کوتاهی که داشتم به صورت کامل این اجازه را به خودم ندادم تا بازی را به صورت جدی نقد کنم چون همچنان نکات قوت زیادی به چشم میخورد و این اجازه از من میگرفت خودم را یک گیمر حرفه ای نمیدانم اما تجربه اولین نسخه فیفا در اختیارم است تا به امروز ...
نسخه جدید از نظر من یک چالش جدید برای پلیر ها فراهم میکند استارت این موضوع از سری 14 زده شده بود بزرگترین نکته مثبت داشتن تمرکز است هر بازیکنی که تمرکز کافی را نداشته باشد به نظر من بازنده است در حال حاضر زمان استفاده از تکنیک ها تاکتیک ها ضد حملات و نکات کلیدی است همه چی به سوی واقعی تر شدن و طبیعی بودن میرود بگذارید راحت تر بگم وقتی هوش مصنوعی هر بازی پیشرفت میکند احتیاج به هوش پلییر هم هست از دفاع کردن ضربات ایستگاهی کرنر تا تک به تک ها همش به عهده شخصی است که گیم پد را در اختیار دارد در نسخه های گدشته تمام حرکات گل ها ضربات قابل پیش بینی بودند دوستانی که با بازی مشکل دارند خودشان را برای یک واقعیت آماده کنند الان زمانی است که ذهن شما در زمین باشد...
همیشه سعی کنیم نکات مثبت یک موضوع را ببینیم اینجوری نکات منفی قابل درک هستند همیشه سعی نکنیم در اولین نگاه به فکر تخریب باشیم سعی کنیم تا بی نهایت وارد اون موضوع بشویم تا درک بهتری پیدا کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)