دوست عزیز ممنونم از راهنمائیت،دنبال همین بودم. در ضمن سرعت تبدیل ارتباط زیادی با cpu سیستمت داره. من با 3200 بیشتر از 40 دقیقه تبدیلام طول نمیکشه.
دوست عزیز روش شما هم سریع و جالب بود. خیلی ممنون.
دوست عزیز ممنونم از راهنمائیت،دنبال همین بودم. در ضمن سرعت تبدیل ارتباط زیادی با cpu سیستمت داره. من با 3200 بیشتر از 40 دقیقه تبدیلام طول نمیکشه.
دوست عزیز روش شما هم سریع و جالب بود. خیلی ممنون.
آقايي رو به آخر برسونين و برنامه زير رو براي دانلود قرار بدين بي زحمت
video max
تنكيو مي شوم
سلام
عزیزم
انجمن درخواست نرم افزار داریم
سلام
من اين نرم افزار رو تست كردم اما نشد يعني فايل AVI رو دادم بعد فايل زيرنويس رو بعد هم Generate Subtitle Avi رو زدم يه فايل Avi هم ساخته شد اما زير نويس رو نشون نمي داد( البته در كامپيوتر )
اگه شما با اين نرم افزار كار كردين لطفا توضيح بيشتري بديد
ممنون و با حق
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
لطفا یه توضیح بیشتر بدین
سلام.
نرم افزارش که تنظیمات خاصی نداره همین که تونستید فایل جدید رو بسازید یعنی خودتان بلدید.
راه حل ساده : از یک player دیگه استفاده کن مثل DivX player, BSplayer, KMplayer, Arpa Kolla ...
راه حل دوم:VobSub رو نصب کن و از مدیا پلیر ویندوز استفاده کن.
اگر از این دوراه به نتیجه نریسیدی offical DIVX codec 6.xx v رو امتحان کن.
اگر باز هم مشکلتون حل نشد یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزن .
در ضمن به یاد داشته باش اگر pc قادر نیست زیر نویس رو نشان بده دلیل نمیشه که دی وی دی های خانگی نشون ندن.
فیلمهای خروجی این نرم افزار با فرمت divx هستند و نه avi و برای پخششون باید کدک Divx ( ترجیحا ورژن 6 به بالا ) رو نصب کنید و بعد می بینید که آیکون فیلم ساخته شدتون به شکل علامت divx در میاد ... با کلیک روی فیلم با خود Divx Player شروع به پخش میشه... حالا دکمه مشخص شده در عکس زیر رو بزن و زیرنویست رو انتخاب کن .
![]()
مثل اینکه لینکش اکسپایر شده!
جای دیگه ای نداریدش
اصلا،برنامه کاربردی هست؟
دوست عزیز نسخه 1.7 که فارسی رو ساپورت نمیکنه حالا 1.2 جای خود دارد
اینم لینک سالم برای Subtitle Finder 1.7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فارسی رو ساپورت نمیکنه؟!
کلا کاربردی هست؟جواب میده،حالا برای انگلیسی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)