تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 141 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من برگشتم يعني برميگردم همين روزها ... از دوست عزيز gsm ممنونم كه در نبود من كار بروبچه ها رو راه انداخت همين روزا منم ميام. در
    سلام مهندس !!! دیر به دیر سر میزنی!!!! خواهش میکنم !!! امیدوارم هرچه زود تر بیای و مطالب بیشتری رو در اختیار من و بقیه دوستان بزاری!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام gsm
    مرسي از جوابت
    راستش من ديشب باز با همون برنامه P2k Tools كه بچه ها سفارش به استفاده از اون كرده بودند كار كردم ! تنها چيزي كه فهميدم اينه توي اين ورژن از اين نرم افزار بجاي Read كليد Get رو گذاشته اما متاسفانه مثل اينكه از روي گوشي نميتونه صحيح بخونه چون وقتي كه ميره ميخونه هيچ كدام از گزينه ها رو تيك نميزنه و وقتي هم كه من تيك ميزنم و كليد Set رو ميزنم ميره و تنظيمات ديگه اي رو Set ميكنه كه باعث ميشه شما با ورود به هر قسمت گوشي چيزاي عجيب غريب زياد ببينيد مثل گم شده منو ها ! تغيير بعضي از تنظيمهاي ديگه ! (قابل توجه كساني كه بي پروا گوشيشون رو دستكاري مي كنند !)
    الان من موندم كه واقعا چي كار كنم! احتمالا اگر هم سيم پيدا كنم بايد دقيقا ورژن اون با ورژن گوشي من بخونه وگرنه منم بصورت دستي شروع به خرابكاري ميكنم !
    اين چيزي بود كه دستگيرم شد نميدنم اصلا درست فهميدم يا شايد نيمه درست فهميدم ولي در حالت كلي اين نرم افزارها چون كار خود Motorola نيستند مسلما نميتونند با همه ورژن ها دقيق كار كنند !
    حالا سوال من اينه كه سيم گوشي خودم با مشخصات زير رو از كجا ميتونم پيدا كنم و آيا براي تنظيمات سيم نرم افزار LeaderGL_FlexEditor_10.7_XP_Setup استفاده كنم درسته ؟
    اينم مشخصات گوشي من :
    Phone model:
    RAZRV3x

Flex number:
    USRAZRV3XT677ASR25221009

s/w version:
    AS_U_85.9B.D0R

DSP S/W Version:
    40970000
    مرسي از gsm و احيانا بقيه دوستاني كه احيانا ميتونن كمكم كنند!
    سلام مهران جان
    ببین برای همه مدل ها فقط یک مورد در اینترنت و در کل در بازار هست!!! اونم اینه!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه با این تغییرات کارت نشد دوباره!!!باید فلش کنی!!! البته امید وارم به اون مرحله نرسه!!!
    اگه بازم سوال داشتی من در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

1

سلام مهران جان
    ببین برای همه مدل ها فقط یک مورد در اینترنت و در کل در بازار هست!!! اونم اینه!!!
    اگه با این تغییرات کارت نشد دوباره!!!باید فلش کنی!!! البته امید وارم به اون مرحله نرسه!!!
    اگه بازم سوال داشتی من در خدمتم
    سلام
    مرسي از وقتي كه براي من ميذاري !
    1- من تونستم كه بالاخره سيم رو بخونم و بنويسم اما اطلاعاتي كه توي اين فايلها هست كامل نيست.
    2- يه سري تغييرات رو دادم و تونستم كه Inbox outbox draft و Personalise رو بيارم اما خيليش شانسي شد ! يعني يكيش رو كه تغيير دادم همش با هم پيدا شد ! (و بدبختانه نميدونم كه كدومش بود ! چون احتمالا كارهايي كه هر بيت ميكنه به فاكتورهاي بيشتري بستگي داره !)
    3- مشكلي كه الان مونده اينه كه گزينه ICON براي Main Menu هست اما كار نميكنه ! يعني چه بصورت List تنظيم كنم و چه بصورت Icon فرقي نميكنه و در هر دو حالت Main Menu بصورت ليست نشون داده ميشه !
    4- آيا ممكنه كه Seem گوشيه ديگه اي مثل مال من باشه و كه من بتونم اون رااز اون گوشي بگيرم و داخل گوشي خودم لود كنم يااينكه هر دو تا رو باز كنم و با هم مقايسه كنم و از مقايسه او دو به نتيجه اي برسم ؟
    دست همتون درد نكنه به خصوص gsm عزيز كه وقتش رو براي ما بيسوادا داره ميذاره !
    Kiss You !

داره خودمونی میشه leila87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید از اینکه اینقدر وقت میزارید برای ما ممنونیم
    راستش من وقتی سونی اریکسون دلشتم اینهمه سوال و مشکل نداشتم ولی موتورولا کمی سخته کار کردن باهاش
    اگه از سوالات من خسته میشید بهم بگید چون من هر روز برایم یه سوال پیش میاد اول اینکه تو قسمت

Tools
    در قسمت اکتیوشن لیست گزینه پیکچر و ویدئو و تم و صدا و غیره داره که همه توشون خالیه و گزینه ای هم نداره
    که بشه عکسها و اهنگها را که داریم به ان انتقال دهیم پس این قسمت چه به دردی میخوره در موبایل؟

و اینکه چرا تو قسمت مسیج گزینه ای برای سیو و یا کپی نداره که بشه یه مسیجی که دوستش داری و می خوای هر دفعه قسمتش را کپی کنی و برای کسی بفرستی بتونی فقط فوروارد داره و گزینه ای به نام سیو و یا کپی نداره حتی نمیشه تو
    Draft
    بریزی اینباکست را و حتی مال من تو قسمت استور هم گزینه فایل نداره و فقط فون نامبر هست
    ممنون از اینکه برای ما وقت میزارید فعلا یا حق

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    مرسي از وقتي كه براي من ميذاري !
    1- من تونستم كه بالاخره سيم رو بخونم و بنويسم اما اطلاعاتي كه توي اين فايلها هست كامل نيست.
    2- يه سري تغييرات رو دادم و تونستم كه Inbox outbox draft و Personalise رو بيارم اما خيليش شانسي شد ! يعني يكيش رو كه تغيير دادم همش با هم پيدا شد ! (و بدبختانه نميدونم كه كدومش بود ! چون احتمالا كارهايي كه هر بيت ميكنه به فاكتورهاي بيشتري بستگي داره !)
    3- مشكلي كه الان مونده اينه كه گزينه ICON براي Main Menu هست اما كار نميكنه ! يعني چه بصورت List تنظيم كنم و چه بصورت Icon فرقي نميكنه و در هر دو حالت Main Menu بصورت ليست نشون داده ميشه !
    4- آيا ممكنه كه Seem گوشيه ديگه اي مثل مال من باشه و كه من بتونم اون رااز اون گوشي بگيرم و داخل گوشي خودم لود كنم يااينكه هر دو تا رو باز كنم و با هم مقايسه كنم و از مقايسه او دو به نتيجه اي برسم ؟
    دست همتون درد نكنه به خصوص gsm عزيز كه وقتش رو براي ما بيسوادا داره ميذاره !
    Kiss You !
    خواهش میکنم دوست عزیز
    خوب خدا رو شکر تا فعلا کلی کار کردی!!!
    من چند راه به شما میگم!!!
    1- اول از فایل ها mma گوشی دوستتون یه کپی بگیرید و در گوشی خودتون جایگزین کنید!!!
    2- اگه نداریی چنین دوستی من یه مدل mma دارم که فکر کنم به دردت میخوره!!!
    این رو فکر کنم تو درایو c یا a که از طریق leader & gl باید بشناسیش کپی کنی!!!!
    یه جایی که همین فایل ها هست .من الا دقیقا حضور ذهن ندارم!!!

بیا این هم لینک!!!
    بازم سوال داشتی من در خدمت هستم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش من وقتی سونی اریکسون دلشتم اینهمه سوال و مشکل نداشتم ولی موتورولا کمی سخته کار کردن باهاش
    اگه از سوالات من خسته میشید بهم بگید چون من هر روز برایم یه سوال پیش میاد اول اینکه تو قسمت

Tools
    در قسمت اکتیوشن لیست گزینه پیکچر و ویدئو و تم و صدا و غیره داره که همه توشون خالیه و گزینه ای هم نداره
    که بشه عکسها و اهنگها را که داریم به ان انتقال دهیم پس این قسمت چه به دردی میخوره در موبایل؟

و اینکه چرا تو قسمت مسیج گزینه ای برای سیو و یا کپی نداره که بشه یه مسیجی که دوستش داری و می خوای هر دفعه قسمتش را کپی کنی و برای کسی بفرستی بتونی فقط فوروارد داره و گزینه ای به نام سیو و یا کپی نداره حتی نمیشه تو
    Draft
    بریزی اینباکست را و حتی مال من تو قسمت استور هم گزینه فایل نداره و فقط فون نامبر هست
    خواهش میکنم leila جان
    زیبلیی موتورولا به همین سوال های اون هست
    من معنی این جمله شما رو درست نفهمیدم شرمنده اما اگه منظورت این باشه که تو فایل های عکس و این جور چیز هات چیزی نیست وقتی رفتی توش option بزن و بعد switch strog divice بزن و مموری رو انتخاب کن!!!

در مورد مسیج در موتورولا این قابلیت نیست یعنی من تا حالا ندیدم!!!
    برای اینکه در draft بریزی بریزی وقتی نوشته تمام شد دکمه قرمز رو بزن یه ارور میده که میخوای save کنی یا نه؟!!
    تا اینجا یه خرده مشکلت حل میشه!!!

وقت من مال شما دوستان !! اگه بتونم سوالتون رو در حد توان کم خودم جواب میدم!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9

خواهش میکنم دوست عزیز
    خوب خدا رو شکر تا فعلا کلی کار کردی!!!
    من چند راه به شما میگم!!!
    1- اول از فایل ها mma گوشی دوستتون یه کپی بگیرید و در گوشی خودتون جایگزین کنید!!!
    2- اگه نداریی چنین دوستی من یه مدل mma دارم که فکر کنم به دردت میخوره!!!
    این رو فکر کنم تو درایو c یا a که از طریق leader & gl باید بشناسیش کپی کنی!!!!
    یه جایی که همین فایل ها هست .من الا دقیقا حضور ذهن ندارم!!!

بیا این هم لینک!!!
    بازم سوال داشتی من در خدمت هستم!!!
    سلام gsm جان
    ممنون از راهنماييت !
    بازم سوال دارم قربان !
    اولن سوال اينه كه من قبل از اينكه گوشي رو بفرستم بهشت زهرا يه Backup از اون گرفتم كه توي اون بك آپ توي فولدر سيستم اين سه تا فايل mma بودن:
    mma_dcp
    mma_dyn_index
    mma_ucp
    آيا بايد هرسه تا را كپي كنم ؟ يا همون 2 تايي كه شمااسمشون رو آوردين رو كپي كنم يا اينكه همون 2 فايلي رو كه شما فرستاديد رو كپي كنم؟ يا اينكه بازم برم سراغ دوستان و از موبايل اونا چيزي كپي كنم ؟!

دومين سوال اينه كه اين فايلها دقيقا كارشون چيه !؟

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

10

Tools

Draft
    salam bacheha man bargashtam manam mesle metalica nabodam albate be varedie oun nistam kheili vaghte injam betedade postam negah nakonid
    ama dar morede sola lila bayad begam gsm dorost manzoreto motevajeh nashode oun activation list ke mibini chanda folder mesle picture video sound theme va baghiaro dare male ine ke age ba goshit be internet vasl beshi va masaln ye ax download koni mire to picture va bad mirizi to goshit va baghiasham hamunjor
    ama darmored soaledovom manam mesle gsm chizi nadidam ehtemalan nadare

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

salam bacheha man bargashtam manam mesle metalica nabodam albate be varedie oun nistam kheili vaghte injam betedade postam negah nakonid
    ama dar morede sola lila bayad begam gsm dorost manzoreto motevajeh nashode oun activation list ke mibini chanda folder mesle picture video sound theme va baghiaro dare male ine ke age ba goshit be internet vasl beshi va masaln ye ax download koni mire to picture va bad mirizi to goshit va baghiasham hamunjor
    ama darmored soaledovom manam mesle gsm chizi nadidam ehtemalan nadare
    سلام دوست عزیز !!! خوشحال شدم تو هم برگشتی؟؟!!! به احتمال زیاد منظورش همین باشه!! مه من نفهمیده بودم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام gsm جان
    ممنون از راهنماييت !
    بازم سوال دارم قربان !
    اولن سوال اينه كه من قبل از اينكه گوشي رو بفرستم بهشت زهرا يه Backup از اون گرفتم كه توي اون بك آپ توي فولدر سيستم اين سه تا فايل mma بودن:
    mma_dcp
    mma_dyn_index
    mma_ucp
    آيا بايد هرسه تا را كپي كنم ؟ يا همون 2 تايي كه شمااسمشون رو آوردين رو كپي كنم يا اينكه همون 2 فايلي رو كه شما فرستاديد رو كپي كنم؟ يا اينكه بازم برم سراغ دوستان و از موبايل اونا چيزي كپي كنم ؟!

دومين سوال اينه كه اين فايلها دقيقا كارشون چيه !؟
    سلام عزیز
    شما از همون بک آپی که گرفتی استفاده کن و mma_dcp mma_ucp رو کپی کن!!!!
    ای ن فایل ها برای منو هستن!!!
    شرمنده باید برم نمیتونم بیشتر ا ز این باشم
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •