تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 80 اولاول ... 2666727374757677787980 آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    نور صفحه نمایشو میشه با صفحه کلید کم و زیاد کرد؟
    سلام
    بله با دکمه های ترکیبی fn+f9 و fn+f10 میشه نور رو کم و زیاد کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من فقط میتونم صدا رو کم و زیاد کنم.چه طور حلش کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

من فقط میتونم صدا رو کم و زیاد کنم.چه طور حلش کنم؟
    سلام مجدد
    بله همونطور که روی دکمه ها هم عکسشون مشخص هست با f6 و f7 میشه صدا رو کم و زیاد کرد دکمه f8 برای قطع و وصل کردن میکروفون هست و f9 و f10 هم برای کم و زیاد کردن نور صفحه نمایشه
    از صفحه درایور ها درایور HP HotKey Support رو دانلود و نصب کنید اگر درست نشد هم درایور گرافیک اینتل رو آپدیت کنید.

4. 3 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vahidbaq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من 2 هفته هست 450 G1 رو خریدم فقط بیشتر روی میز به برق وصل هست ایا لازم هست باتری رو در بیارم؟
    یعنی شنیدم این کارو میکنن ولی واقعا لازمه این کار بعد توی راهنمای انگلیسیش چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
    توی کتابچه تعمیر و نگهداریش نوشته که اگه خواستید طولانی مدت از باطری استفاده نکنید، شارژ اون رو به حدود 50% برسونید، بعد درش بیارید و بذارید یه جای خشک و خنک. منم همین کارو کردم. اگه باطری همیشه طولانی مدت کاملاً خالی یا کاملا شارژ باشه عمرش کمی! کم میشه.

6. این کاربر از vahidbaq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    میخاستم ببینم ک چطور بوت سیستمو بیارم رو فلش،میخام سیستم ک بالا میاد بره رو بوت فلش؟؟؟؟؟
    باید USB Hard Drive رو بیاریم اول دیگه. درسته؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vahidbaq; 03-02-2015 at 07:38.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    داداش نمیدونم تا حالا از این کارها نکردم اما ظاهرا همونی که شما میگین صحیح هست.. امتحان کن ببین جواب میده یا نه ، اگر نشد واسه این هست که فلش شما بوتیبل نشده با برنامه باید این کار رو بکنی

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بالاخره من فرصت کردم ویندوز 8.1 رو نصب کنم. با فلش نصب کردم. چندتابرنامه بر ریختن فایل ها روی فلش بود که بعضی هاشون خیلی کند بودن، بعضی هاشون هم تهدید می کردن که اگر فلان کنی چنان کنی کل هارت رو پاک میکنیم! خلاصه یه برنامه خوب پیدا کردم که اسمش الان یادم نیست. حتما بعدا میام مینویسم اسمشو

همه درایور های hp رو هم از سایتشون گرفته بودم. نشستم تک تک همه رو نصب کردم. اما بعضی هاشون آخرش پیغام میداد که نشد.
    چند تا نکته:
    1- گرچه سخت به نظر میرسه، اما بعد از هر درایوری که نصب می کنید، ری استارت کنید. چون بعضی درایور هایی که نصب نمی شد، بعد از ری استارت میشد!.
    2- هر درایوری که نصب نشد، بعد از این که بقیه دراویر ها رو نصب کردید دوباره امتحان کنید، شاید نصب بشه.
    3- در مورد درایور های Security، اول از همه hp client security رو نصب کنید تابشه بقیه رو نصب کرد.
    4- اگر نخواستید hp support assistant رو نصب نکنید.
    5- هر درایوری که نصب می کنید، توی یه فولدر تو درایو C فایل بازشده اش کپی میشه. اگر شک کردید که چیزی نصب نشده از اونجا می تونید دوباره نصب کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اما مشکلاتی که بعد از تعویض ویندوز بهش برخوردم 2 تا بود.
    1- اثر انگشتهایی که توی ویندوز 7 ذخیره کرده بودم، باوجود این که درایو C رو کلا فرمت کرده بودم، توی ویندوز 8.1 میگفت قبلا ثبت شده، اما قبولشون نمی کرد و مجبور شدم دوتا انگشت دیگه بهش معرفی کنم.

2- مشکل مسخره دیگه ای که به وجود اومد و توی سایت ساپورت hp هم دیدم بقیه هم همین مشکل رو داشتن این بود که وقتی ویندوز میومد بالا فقط درایو C قابل دسترسی بود و بقیه درایو ها باید اثر انگشت میزدی تا باز بشن، تا اینجاش چیز بدی نیست اما مشکل اینجا بود که هر 15 دقیقه دوباره باید اثر انگشت میزدم وگرنه دوباره درایوها قفل می شد!
    راه حلی که ملت توی سایت hp گفته بودن این بود که از توی hp client security برید قسمت Device permissions و این قضیه رو غیر فعال کنید یا زمانش رو طولانی کنید اما مشکل دیگه این بود که Device permissions رو که میزدم، یه ارور طولانی میداد و hp client security بسته می شد!
    خلاصه راه حلی که یکی از دوستان توی سایت hp گفت رو انجام دادم و مشکل رو حل کردم (البته در واقع صورت مسئله رو پاک کردم) یعنی hp device manager رو توی add/remove programs آن-اینستال کردم. مشکل حل (پاک) شد. دیگه نه از اون مشکل خبری بود و نه از Device permissions !
    ظاهرا این قابلیت رو گذاشته بودن برای این که اگر کسی بدون اجازه شما فلش خودش رو به لپتاپ شما زد نتونه ازش استفاده کنه اما مشکل اینجا بود که برنامه بجای فلش، درایو های هارد رو قفل می کرد! شاید اون بنده خدایی که برنامه رو نوشته فکر کرده کسی هاردش رو پارتیشن بندی نمی کنه.
    ببخشید طولانی شد. (قصه حسین کرد شبستری رو براتون نوشتم.)
    Last edited by vahidbaq; 08-02-2015 at 13:46.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

اما مشکلاتی که بعد از تعویض ویندوز بهش برخوردم 2 تا بود.
    1- اثر انگشتهایی که توی ویندوز 7 ذخیره کرده بودم، باوجود این که درایو C رو کلا فرمت کرده بودم، توی ویندوز 8.1 میگفت قبلا ثبت شده، اما قبولشون نمی کرد و مجبور شدم دوتا انگشت دیگه بهش معرفی کنم.

2- مشکل مسخره دیگه ای که به وجود اومد و توی سایت ساپورت hp هم دیدم بقیه هم همین مشکل رو داشتن این بود که وقتی ویندوز میومد بالا فقط درایو C قابل دسترسی بود و بقیه درایو ها باید اثر انگشت میزدی تا باز بشن، تا اینجاش چیز بدی نیست اما مشکل اینجا بود که هر 15 دقیقه دوباره باید اثر انگشت میزدم وگرنه دوباره درایوها قفل می شد!
    راه حلی که ملت توی سایت hp گفته بودن این بود که از توی hp client security برید قسمت Device permissions و این قضیه رو غیر فعال کنید یا زمانش رو طولانی کنید اما مشکل دیگه این بود که Device permissions رو که میزدم، یه ارور طولانی میداد و hp client security بسته می شد!
    خلاصه راه حلی که یکی از دوستان توی سایت hp گفت رو انجام دادم و مشکل رو حل کردم (البته در واقع صورت مسئله رو پاک کردم) یعنی hp device manager رو توی add/remove programs آن-اینستال کردم. مشکل حل (پاک) شد. دیگه نه از اون مشکل خبری بود و نه از Device permissions !
    ظاهرا این قابلیت رو گذاشته بودن برای این که اگر کسی بدون اجازه شما فلش خودش رو به لپتاپ شما زد نتونه ازش استفاده کنه اما مشکل اینجا بود که برنامه بجای فلش، درایو های هارد رو قفل می کرد! شاید اون بنده خدایی که برنامه رو نوشته فکر کرده کسی هاردش رو پارتیشن بندی نمی کنه.
    ببخشید طولانی شد. (قصه حسین کرد شبستری رو براتون نوشتم.)
    سلام
    اثر انگشت ها تو ویندوز ذخیره نمیشن داخل بایوس ذخیره میشن
    در مورد فقل شدن درایو ها هم اشتباه شما این بوده که همه برنامه های قسمت security رو نصب کردین ، اصلا احتیاجی به نصب همشون نیست
    این لپ تاپ امنیتش خیلی بالاس

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اسم اون برنامه Rufus بود که باهاش ایمیج ویندوز bootable روی فل ریختم. بقیه برماه هایی که امتحان کردم خیلی کند بودن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •