ساده ترین راهش زدن کد #*0#* هست که تست سخت افزار گوشی رو میاره .. بعید می دونم رو گوشیهای طرح اصلی جواب بده من خودم رو چندتاشون تست کردم جواب ندادن
البته من گوشی رو از یه کیلومتری تشخیص میدم که کپیه![]()
ساده ترین راهش زدن کد #*0#* هست که تست سخت افزار گوشی رو میاره .. بعید می دونم رو گوشیهای طرح اصلی جواب بده من خودم رو چندتاشون تست کردم جواب ندادن
البته من گوشی رو از یه کیلومتری تشخیص میدم که کپیه![]()
سلام راه زیاد داره . . .
نصب نرم افزار cpu-z و چک سخت افزاری
بررسی وجود ناکس در ریکاوری مد ..در مدل های فیک خیلی خیلی بعیده سنسور nfc وجود داشته باشد
چک کردن گوشی با برنامه کیز kies و بررسی شناسای گوشی توسط سامسونگ
ببینید اطلاعاتی که در مورد این گوشی در اون سایت هست دروغه و تابلو کپی شده از نوت 3 واقعی هست
مثلا رم دستگاه یک هست در صورتی که در نوت اصلی 3 میباشد
سلام دوستان
یه سوال داشتم ، بعضی وقتا وسط اجرای برنامه ، برنامه متوقف میشه و مینویسه متأسفانه برنامه متوقف شده و ازش خارج میشه. واسه شما هم اینطور میشه و اینکه مشکل از گوشیه یا خود برنامه هست؟
در ضمن شما از کیبورد خود گوشی استفاده می کنید ، یعنی کیبورد بهتری هم هست یا همین که روی گوشیه بهترینه.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام فورس کلوز در اندروید طبیعی هست ..مشکل در نود در صد مواقع از برنامه هست ..کیبورد هم در مارکت های مختلف زیاده یکی یکی دانلود کنید ببینید با کدوم راحت ترین ..کیبورد گوگل و گو کیبورد از بهترین ها هستند
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
خیلی ممنون
آره نرم افزار که زیاده منظورم تست تو فروشگاه بود
نرم افزار رو همراه خودتون ببرید و نصبش کنید ..البته همه فروشنده ها حداقل 24 ساعت تست رو میدن و میتونید در منزل هم چک کنید
موفق باشید
داداش ساده ترین راهش همونیه که اون بالا گفتم والسلام
سلام
من اومدم با n9005 :دي
دوستان پلیر خوب معرفی می کنید ؟ (هم موزیک پلیر هم ویدئو پلیر)
کسی به اندروید 4.4.2 آپدیت کرده؟ با odin ؟
ممنون
سلام
مبارکه مجید جان
موزیک پلیر PowerAMP و ویدئو پلیر MX Player
اندروئید 4.4.2 مشکل خوندن مموری کارت رو تو بعضی برنامه ها داره اگه مموری کارت نداری حتما آپدیت کن هم مصرف باطری خوب شده هم خیلی سریعتره نسبت به 4.3
گوشی دستخط به زبان فارسی رو ساپورت می کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)