اصلش فکر کنم 50 60 تومن باشه
اونم میتونید از نمایندگیه ای سونی سونی سنتر ها بخری من خودم از پاساژ ایرانیان تو ولیعصر گرفتم
اصلش فکر کنم 50 60 تومن باشه
اونم میتونید از نمایندگیه ای سونی سونی سنتر ها بخری من خودم از پاساژ ایرانیان تو ولیعصر گرفتم
ایول هنوز یادتونه درسته بیشتر برا تمرین زبان میخواستم و گاهی اهنگ والا این مدت ام پی فورم تقریبا بدون استفاده بوده چون هدفونشin-ear نیست وقتی اونجا صدا زیاده مجبورم صدای mp4 ببرم بالا بعد گوش اذیت میشه و زود میزارم کنار
بله با کمان رایانه تماس گرفتم نداشتن گفتن قراره یه بار برامون بیاد حالا کی خدا میدونه .. بعد شهرستانم هستم
البته چند روزه از همون شاب درخواست ep630 دادم و برام فرستادن با تی پاکس ضمانتنامه هم داره کلا باس خوبی داره تو گوشم خیلی راحته
ولی نمیدونم صدای این طبیعی هست یا اسپیکرم یا اون هدفونام ؟؟چون این بکوبش خیلی بالاس کلا تو اهنگ یه تجربه دیگه میده به ادم از خیلی نظرا
تازه رسیده دستم هنوز شرکت نبردم امیدوارم تو محیط شلوغ اونجا بتونم راحت ازش استفاده کنم بازم ممنون از راهنمایهاتون![]()
Last edited by .bahman.; 18-11-2009 at 00:42.
همونطور که دوستمون killJ0y، صفحه قبل گفت، از نمایندگی ها بگیر تا خیالت راحت باشه. اکثر پاساژهای کامپیوتری چندتا نمایندگی سونی دارن .. پاساژ ایران سه تا داره ، بازار رضا دوتا داره اگه اشتباه نکنم .. پاساژ پایتخت هم 2 تا تو ذهنم هست ...
فقط مواظب قیمت های کمان رایانه هم باش که گاهی متمایله که "قیمت رو پرت کنه" (=خیلی بالا ببره)
//
630 مدل موفق و پرفروشیه؛ در مورد باس پرسیدی، البته خیلی درست نیست مقایسه هدفون in ear و اسپیکر، اما کلاً 630 از نظر باس کیفیت خوبی داره.
//
موفق باشی.
سلام امروز یه ex35 از نمایندگی سونی تو پاساژ پایتخت 23 هزارتومن خریدم نمایندگی سونی گوفتش که این هدفون گارانتی نداره! ولی 24 ساعت زمان تست داره .
فقط میزان بلندی صداش رو وقتی با هدفون فابریک گوشیم که سامسونگ بود مقایسه میکنم صداش کمتره ولی باسش بهتره !
مطمئنی صداش خیلی بلنده اتفاقا
از هدفونه سامسونگ که بیشتره
آره مطمئنم خودم چند بار با یک آهنگ فیش هارو عوض کردم
واقعا باید گفت چه میکنه این سامسونگ اگه نخام بگم هدفون ex35 بده باید اینطوری قضه رو ببینم که جه هدفون باکیفیتی سامسونگ با گوشی موبایل m3510 داده چون این دوتا هدفونو هم با موبایل هم با کامپوتر که مقایسه کردم حجم بلندی صدا و کیفیت پخش صدا بخصوص صدا های ریز هدفون سامسونگ 2 برابر ex35 بود
الان فکر میکنم که اگه بخوام هدفونی بهتر از سامسونگ خودم بگیرم باید خیلی بیشتر از اینها هزینه کنم !
حالا موندم با این ex35 که پسرفت بود چیکار کنم !
دوست من earphone ابپاد و ایفون به طور کلی کیفیت بالایی ندارن و پشنهاد نمیشه البته بستگی به خودت هم داره که چه صدایی راضیت میکنه بار اول من ایرفون ایپاد باهاش اهنگ گوش کردم گفتم خیلی خوبه ولی در همین سبک یه هدفون کریتیو هم باهاش گوش کردم اون موقع فهمیدم صداش بده بعدش رفتم تو سبک on the ear باز کیفیت بالاتر رفت باز رفتم تو سبک circumaural که از لحاظ کیفیت از همشون بهتر بود البته فقط کیفیت ملاک نیست برای انتخاب هدفون !!! ...
همون طور که دوستم گفت تو فروشگاه کریستال در مجتمع پایتخت earphone ایپاد رو گیر بیاری قیمت هم همین 30-40 تومن هست حدودا و اما قیمت earphone +remote+mic رو اپل 29$ تعیین کرده .
اگه مدل in ear هم میخوای از اپل 79$ هست + remote ...
دوستان قصد خرید یه هدفون بلوتوث برای ipod touch 2g داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)