تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 752 اولاول ... 266672737475767778798086126176576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلش فکر کنم 50 60 تومن باشه
    اونم میتونید از نمایندگیه ای سونی سونی سنتر ها بخری من خودم از پاساژ ایرانیان تو ولیعصر گرفتم

2. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تماس گرفتی باهاشون؟ ... اگه بتونی حضوری خرید کنی کلاً بهتره ... دسترسی داری به نمایندگی های سونی؟ ..

* شما خیلی وقت پیش دنبال هدفون بودی که صدا محیط (اگه اشتباه نکنم کارخونه و اینا) رو دفع کنه .. درسته؟

ایول هنوز یادتونه درسته بیشتر برا تمرین زبان میخواستم و گاهی اهنگ والا این مدت ام پی فورم تقریبا بدون استفاده بوده چون هدفونشin-ear نیست وقتی اونجا صدا زیاده مجبورم صدای mp4 ببرم بالا بعد گوش اذیت میشه و زود میزارم کنار

بله با کمان رایانه تماس گرفتم نداشتن گفتن قراره یه بار برامون بیاد حالا کی خدا میدونه .. بعد شهرستانم هستم

البته چند روزه از همون شاب درخواست ep630 دادم و برام فرستادن با تی پاکس ضمانتنامه هم داره کلا باس خوبی داره تو گوشم خیلی راحته

ولی نمیدونم صدای این طبیعی هست یا اسپیکرم یا اون هدفونام ؟؟چون این بکوبش خیلی بالاس کلا تو اهنگ یه تجربه دیگه میده به ادم از خیلی نظرا

تازه رسیده دستم هنوز شرکت نبردم امیدوارم تو محیط شلوغ اونجا بتونم راحت ازش استفاده کنم بازم ممنون از راهنمایهاتون
    Last edited by .bahman.; 18-11-2009 at 00:42.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و تشکر از دوستان بابت راهنمایشون
    خوب با پیشنهاد ex35 این هدفونو از کجا تو تهران بگیرم که خیالم راحت باشه که جنس اورجینال باشه ؟
    راستی گارانتی هم داره !؟ اگر داره اسم گارانتیش چیه ؟
    همونطور که دوستمون killJ0y، صفحه قبل گفت، از نمایندگی ها بگیر تا خیالت راحت باشه. اکثر پاساژهای کامپیوتری چندتا نمایندگی سونی دارن .. پاساژ ایران سه تا داره ، بازار رضا دوتا داره اگه اشتباه نکنم .. پاساژ پایتخت هم 2 تا تو ذهنم هست ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایول هنوز یادتونه درسته بیشتر برا تمرین زبان میخواستم و گاهی اهنگ والا این مدت ام پی فورم تقریبا بدون استفاده بوده چون هدفونشin-ear نیست وقتی اونجا صدا زیاده مجبورم صدای mp4 ببرم بالا بعد گوش اذیت میشه و زود میزارم کنار

بله با کمان رایانه تماس گرفتم نداشتن گفتن قراره یه بار برامون بیاد حالا کی خدا میدونه .. بعد شهرستانم هستم

البته چند روزه از همون شاب درخواست ep630 دادم و برام فرستادن با تی پاکس ضمانتنامه هم داره کلا باس خوبی داره تو گوشم خیلی راحته

ولی نمیدونم صدای این طبیعی هست یا اسپیکرم یا اون هدفونام ؟؟چون این بکوبش خیلی بالاس کلا تو اهنگ یه تجربه دیگه میده به ادم از خیلی نظرا

تازه رسیده دستم هنوز شرکت نبردم امیدوارم تو محیط شلوغ اونجا بتونم راحت ازش استفاده کنم بازم ممنون از راهنمایهاتون
    فقط مواظب قیمت های کمان رایانه هم باش که گاهی متمایله که "قیمت رو پرت کنه" (=خیلی بالا ببره)

//

630 مدل موفق و پرفروشیه؛ در مورد باس پرسیدی، البته خیلی درست نیست مقایسه هدفون in ear و اسپیکر، اما کلاً 630 از نظر باس کیفیت خوبی داره.

//

موفق باشی.

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام امروز یه ex35 از نمایندگی سونی تو پاساژ پایتخت 23 هزارتومن خریدم نمایندگی سونی گوفتش که این هدفون گارانتی نداره! ولی 24 ساعت زمان تست داره .
    فقط میزان بلندی صداش رو وقتی با هدفون فابریک گوشیم که سامسونگ بود مقایسه میکنم صداش کمتره ولی باسش بهتره !

9. این کاربر از erfavian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنی صداش خیلی بلنده اتفاقا
    از هدفونه سامسونگ که بیشتره

11. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آره مطمئنم خودم چند بار با یک آهنگ فیش هارو عوض کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا باید گفت چه میکنه این سامسونگ اگه نخام بگم هدفون ex35 بده باید اینطوری قضه رو ببینم که جه هدفون باکیفیتی سامسونگ با گوشی موبایل m3510 داده چون این دوتا هدفونو هم با موبایل هم با کامپوتر که مقایسه کردم حجم بلندی صدا و کیفیت پخش صدا بخصوص صدا های ریز هدفون سامسونگ 2 برابر ex35 بود
    الان فکر میکنم که اگه بخوام هدفونی بهتر از سامسونگ خودم بگیرم باید خیلی بیشتر از اینها هزینه کنم !
    حالا موندم با این ex35 که پسرفت بود چیکار کنم !

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اصلش چنده؟ (منظورم ایرفون آیپاد_آیفون) هست
    بعد راستی از کجا میشه خرید او سونیو که شما پیشنهاد دادی
    دوست من earphone ابپاد و ایفون به طور کلی کیفیت بالایی ندارن و پشنهاد نمیشه البته بستگی به خودت هم داره که چه صدایی راضیت میکنه بار اول من ایرفون ایپاد باهاش اهنگ گوش کردم گفتم خیلی خوبه ولی در همین سبک یه هدفون کریتیو هم باهاش گوش کردم اون موقع فهمیدم صداش بده بعدش رفتم تو سبک on the ear باز کیفیت بالاتر رفت باز رفتم تو سبک circumaural که از لحاظ کیفیت از همشون بهتر بود البته فقط کیفیت ملاک نیست برای انتخاب هدفون !!! ...
    همون طور که دوستم گفت تو فروشگاه کریستال در مجتمع پایتخت earphone ایپاد رو گیر بیاری قیمت هم همین 30-40 تومن هست حدودا و اما قیمت earphone +remote+mic رو اپل 29$ تعیین کرده .
    اگه مدل in ear هم میخوای از اپل 79$ هست + remote ...

15. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان قصد خرید یه هدفون بلوتوث برای ipod touch 2g داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •