تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 278 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم جون من جواب بدین

من میخوام بخرم پولش هم مهم نیست

asus n550jv بدون لمس 4 گیگیش

یا

msi ge60 2oc

رو ایسوس شک دارم به خاطر باتریش رو ام اس ای شک دارم به خاطر گرافیکش که 2 هست

حالا ایا باتری msi بهتر از asus است ؟؟؟ اگه هست چقدر با هم تفاوت داره ؟؟؟

من برای بازی نمیخوام ولی خوب دوست دارم بازی کنم و کلا برنامه نویسی میکنم و به همین دلیل برام کانفیگ و باتری و شیک بودنش بام مهمه

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رم گرافیک زیاد مهم نیست و 2گیگ کافیه.نسبت به باطری هم زیاد حساس نشو و از لپ تاپ های مالتی مدیا انتظار شارژدهی بالا نداشته باش همشون مث هم هستن و با اختلاف خیلی کم از هم بهترن.در کل اگه لپ تاپ رو برای گیم میخوای msi ge60 و اگه دیزاین برات مهتره n550

3. 2 کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم جون من جواب بدین

من میخوام بخرم پولش هم مهم نیست

asus n550jv بدون لمس 4 گیگیش

یا

msi ge60 2oc

رو ایسوس شک دارم به خاطر باتریش رو ام اس ای شک دارم به خاطر گرافیکش که 2 هست

حالا ایا باتری msi بهتر از asus است ؟؟؟ اگه هست چقدر با هم تفاوت داره ؟؟؟

من برای بازی نمیخوام ولی خوب دوست دارم بازی کنم و کلا برنامه نویسی میکنم و به همین دلیل برام کانفیگ و باتری و شیک بودنش بام مهمه
    ضمن تایید نظرات دوست قبلی، msi بکار شما نمیاد . یک لپتاپ سنگین جایگزین دسکتاپ و برای گیمرهای حرفه ای هست. در واقع برای رقابت با Alienware و امثال اون ساخته شده
    برای شما n550 هم در بازی کم نمیاره و هم در امور روزانه و معمول بخوبی جوابگو هست و مخصوصا که برای جابجا کردنش هم مشکلی ندارید

5. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آقا قیمت الانn550چنده ؟ با لمسی بدون لمسیش؟ در ضمن خیلیا میگن با صفحه براق لمسیش زاغارته بدرنمیخوره از اون طرف هم بدون لمسی با صفحه مات کیفیت تصویر میگن میاد پایین موندیم وااالا! امیدی هست به کاهش قیمت ها یا نه ؟ با توجه به اینکه ما زیاد شانس نداریم بازار ففط منتظر منه همین فردا بخرم فردای ان روز 600-700تومنی میکشه پایین..واقعا مملکته ما داریم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا قیمت الانn550چنده ؟ با لمسی بدون لمسیش؟ در ضمن خیلیا میگن با صفحه براق لمسیش زاغارته بدرنمیخوره از اون طرف هم بدون لمسی با صفحه مات کیفیت تصویر میگن میاد پایین موندیم وااالا! امیدی هست به کاهش قیمت ها یا نه ؟ با توجه به اینکه ما زیاد شانس نداریم بازار ففط منتظر منه همین فردا بخرم فردای ان روز 600-700تومنی میکشه پایین..واقعا مملکته ما داریم
    قیمت رو که در پستهای قبل نوشتند. بسیار متفاوته
    مطلب دوم هم صحیح نیست. نه صفحه براق خیلی کیفیت تصویرش بالاتره و نه صفحه مات کیفیت تصویرش پایین تره
    تا از نزدیک خودتون تجربه نکردید به حرفهایی که می شنوید اعتنا نکنید متاسفانه اکثر این دست صحبتها غیر علمی و مُهمله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

قیمت رو که در پستهای قبل نوشتند. بسیار متفاوتهمطلب دوم هم صحیح نیست. نه صفحه براق خیلی کیفیت تصویرش بالاتره و نه صفحه مات کیفیت تصویرش پایین ترهتا از نزدیک خودتون تجربه نکردید به حرفهایی که می شنوید اعتنا نکنید متاسفانه اکثر این دست صحبتها غیر علمی و مُهمله
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان با یه فروشنده حرف زدم گفت با توجه به اینکه این مدل کمیابه پس فردا اگه مشکلی واسش پیش بیاد از کجا میخوای قطعه هاشو گیر بیاری حالا نمیدونم این حرفش عاقلانه و منطقی هست یا چرته..در ضمن بنظرتون با توجه به این حرفش عاقلانه هست بگیرمش یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با یه فروشنده حرف زدم گفت با توجه به اینکه این مدل کمیابه پس فردا اگه مشکلی واسش پیش بیاد از کجا میخوای قطعه هاشو گیر بیاری حالا نمیدونم این حرفش عاقلانه و منطقی هست یا چرته..در ضمن بنظرتون با توجه به این حرفش عاقلانه هست بگیرمش یا نه ؟
    سلام دوست عزیز...

خدایی نکرده هر مشکلی که پیش بیاد به راحتی میتونن تعمیر کنن ! چون لپتاپ و دسکتاپ مثل موبایل نیست که خیلی از قطعاتشون فرق داشته باشه ! قطعات داخلی (بجز موارد خاص) یکیه ! در موارد خیلی کم ممکنه قطعه ای خاص برای یک مدل باشه که اونم اصلاً نگران نباشین، این لپتاپ با گارانتی وارد بازار شد و مطمئناً شرکت های گارانتی کننده نسبت به تأمین قطعات هم اقدام میکنن !
    الان لپتاپ های 10 سال پیشم میتونن تعمیر کنن، و حتی قطعه عوض کنن...

موفق باشید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دقیقا همون چیزی که خودتون فرمودین...حرفش کاملا چرته / کی گفته کمیابه؟؟فقط قیمتش بالاس / خیالت واسه خرید راحت باشه
    منم منتظر یه پوله قلمبم که برم بخرمش / شک نکن تو انتخابت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بچه ها منم یه سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین...
    با توجه به این که تفاوت قیمت گرافیک 2 با گرافیک 4 حولوحوش 400 تومنه میخام الان با گرافیک 2 بخرم بعد مثلا
    یکی دوسال دیگه عوض کنم و بیشتر کنم گرافیکو...

این امکان وجود داره آیا؟؟؟منظورم ارتقاع سیستم هس / میشه بعدا گرافیک 4 جایگزین کرد؟مرسی پیشاپیش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •