تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 127 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1265

نام تاپيک: تکامل (فرگشت)

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل شما و تمام کسانی که نظریه فرگشت رو قبول دارن...علم ناقصشون هست که خیال میکنن هر چیزی تو دنیا ممکنه!
    علم شما کامله؟؟؟

شما واقعا درک نمکینید........این جواب داره میگه برای ساختن یک پروتین با 100 امینو اسید کافیه این پروتین ذره ذره ساخته بشه و مثلا اولش 2 امینو اسیده و همین جوری بره بالا.همچین چیزی ممکن نیست.
    اگه بخواهیم این جوری نگاه کنیم باید بدن ما انسان ها که به قول شما تکامل یافته از میمونا هستیم تعداد امینو اسید های موجود در پروتیناش بیشتر باشه.ولی این جور نیست.حتی بعضی از جاندارانی که ملیون ها سال پیش زندگی میکردند پروتین های پیچیده تری داشتیند نسبت به ما یا حداقل مثل ما بود.این جور نیست که همین وری الکی یه امینو اسید بچسبه به پروتین و یک ویژگی و موجود جدید خلق کنه.
    شما آدم عجیبی هستی وقتی خودت حرف میزنی میگی اینم رفرنس من: فلان دانشمند فلان جا گفته ولی من که با رفرنس جواب میدم میگی شما درک نمیکنی! علمت ناقصه!!
    چه فرقی هست تو رفرنسی که من میارم اینجا و شما میاری؟؟؟

مثا این بمونه که بگیم اولش یه دست خالی داریم بعدش بهش قلب اظاف میشه و همین جوری بره بالا.
    با اینکه مثال فوق العاده بیجاییه ولی جنین که به همین سبک ساخته میشه. یه سلول میشه دوتا, میشه چهار تا, همینطور تعدادش زیاد میشه بعد سیستم عصبی ساخته میشه کنارش قلب قرار میگیره اندام ها جوانه میزنن: اول یه مغز خالی داریم بعدش بهش قلب اضافه میشه و همینجوری میره بالا!!

دانشمند:مقدار زیادی از اطلاعات مورد نیاز برای مشخص کردن عملکرد و ساختار هر موجود زنده ای تنها محدود به سطح dna نمیشه.ساختار بدن در dna نیست!هر چند که dna حاوی اطلاعات لازم برای ساخت پروتین هست ولی به تنهایی نمیتواند ان را به صورت سلول بچیند. و نمیتواند بافت ها را تشکیل دهد و در نهایت بدن تشکیل دهد.در واقع شکل گیری ساختار بدن به سری اطلاعات دیگری نیاز دارد.اون اطلاعات در ساختار تخم قرار دارند!!
    ساختار تخم چیزی نیست به جز کروموزوم های تخمک مادری و اسپرم پدری! در جریانین ساختار کروموزم چیه دیگه؟

علم ناقص باعث برداشت غلط میشه......همون بلایی که سر داروین اومد.
    من دارم خودمو الکی خسته میکنم......بله نظریه فرگشت حقیقت داره.
    هر چیزی که شما فرگشتیا برای توجیح نظریتون به کار ببرین انجامش ممکنه.
    مثلا چون یه ویروس میتونه جهش پیدا کنه پس خزندگان هم میتونن بال در بیارن.استدلال کاملا منطقی با تکیه بر علم و منطق.
    من حرفی برای گفتن ندارم.
    خب پس خودتونو الکی خسته نکنین!
    آخر این پست خداحافظی کرده بودین دیشب نمیدونم چرا پسش گرفتین!

کسی که این مطلبو نوشته هیچ چی از زیست حالیش نبوده و هنوز نمیفهمیه چیزی به نام انزیم بینایی نداریم.
    آره حق با شماست برای همینم هست حدود 12 ساله راجع به حرفای این کسی که میگید هنوز داره بحث میشه چون واقعا هیچی از زیست حالیش نبوده!

2. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

دیگه من هر چی که برای گفتن بود رو گفتم..میل خودتونه که داستان بافیا ی یک مشت ادم رو در مورد اینکه چطور گونه به گونه ای دیگه تبدیل میشه رو باور کنین.یا علم محضی که ثابت کرده.ژن چیزی نیست که به صورت تصادفی تغییر کنه و یک موجود جدید رو خلق کنه.چه دلیلی داره که حتما جانوارانی که از درخت میپریدند بال در بیارن؟ چرا ماهی ها بال در نیاوردن؟مگه تصادفی نیست؟شانس و تصادف که نمیتونه بفهمه ککدوم موجود به چی نیاز داره.......
    دیگه جوابی برای گفتن ندارین شروع کردین به پرت و پلا گفتن و میخواین حرف کسانی که رو که در این زمینه تحقیق کردند نادیده بگیرید.من نقله قول نمیکنم.چون واقعا جملات بی خودی هستن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیگه من هر چی که برای گفتن بود رو گفتم..میل خودتونه که داستان بافیا ی یک مشت ادم رو در مورد اینکه چطور گونه به گونه ای دیگه تبدیل میشه رو باور کنین.یا علم محضی که ثابت کرده.ژن چیزی نیست که به صورت تصادفی تغییر کنه و یک موجود جدید رو خلق کنه.چه دلیلی داره که حتما جانوارانی که از درخت میپریدند بال در بیارن؟ چرا ماهی ها بال در نیاوردن؟مگه تصادفی نیست؟شانس و تصادف که نمیتونه بفهمه ککدوم موجود به چی نیاز داره.......
    دیگه جوابی برای گفتن ندارین شروع کردین به پرت و پلا گفتن و میخواین حرف کسانی که رو که در این زمینه تحقیق کردند نادیده بگیرید.من نقله قول نمیکنم.چون واقعا جملات بی خودی هستن
    اینکه شما هنوز متوجه نشدین یک گونه برای بقا چطور دچار تغییر در ساختار برای غلبه بر جبر محیط میشه و از همه مهمتر بازه زمانی مورد نظر رو اینقدر ناشیانه و مبتدی در موردش صحبت میکنین مشکل ما و بقیه دوستان نیست .
    شما بهتره از صفحه اول تاپیک شروع به مطالعه کنین پاسخ خیلی از پرسش ها رو پیدا میکنید .

به هر حال خلقت باوران نمیتونن این باور رو کنار بذارن که نژاد انسان هیچ چیز ویژه و بخصوصی نیست و ما هم گونه ای هستیم همانند گونه های دیگه و با خیلی موجودات دیگه از نظر ژنتیکی شباهت داریم .
    احتمالن این تشابهات ژنتیکی هم بین انسان و دیگر موجودات غیر ممکن و دروغ بوده .

در حال حاضر هم که هیچ مدرک و مستند قابل اتکایی در دست نیست که ادعای آفرینش هوشمند رو تائید کنه و هیچ جایی هم این ادعا نه ثبت و نه تائید شده .در حد صحبت مونده و عاجز از اثبات .
    شاید ما مکانیزم و کارکرد کامل حیاتی که در ابتدا شکل گرفته رو ندونیم ولی نمیایم اونو با واژه ها و قدرت های خیالی پر کنیم تا خودمون رو قانع و راضی کنیم .
    اگر در جایی بین کشفیات علمی حفره ای وجود داره خوشبختانه با کمک همون علم پر و تکمیل شده نه با واژه های فیلسوفانه و ادعاهای اعتقادی .

به قول ریچارد داوکینز "فرگشت توسط کسانی که اونو فهمیدن تائید و مورد قبول واقع شده و توسط کسانی که اون رو نفهمیدن رد و تکذیب میشه"

5. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

شما یه جوری حرف میزنین که انگار ژن از خودش اختیار داره و مفهمه باید برای غلبه بر جبر محیط چه تغییری رو ایجاد کنه!
    بله کلا با شانس و یک ذهن خلاق هر چیزی ممکنه.
    مثلا ماهی خوردن باعث رشد مغز انسان شده
    تنها چیزی که میتونه ژن رو تغییر بده انفجارای اتمی هست و موادشیمیایی که باعث از بین ررفتن نظم کروموزامو میشه و در نهایت مرگ.با غذا خوردن و ساختن وسایل سنگی و ..... ژن عوض نمیشه.
    البته مواردی ممکنه به صورت مادر زادی ژ« ناقص به فر منتقل بشه و باعث مشکلاتی بشه ولی چیزی که مهمه اینه که این تغییرات مضر هستند
    الان گونه هایی در دنیا داریم که از ملیون ها سال پیش به صورت دست نخورده باقی موندن.
    Last edited by javad2015; 21-06-2015 at 21:59.

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

تنها چیزی که میتونه ژن رو تغییر بده انفجارای اتمی هست که باعث از بین ررفتن نظم کروموزامو میشه
    چشمه های جدیدی از علم شما، و حالا وارد برنامه ی علم بسیار بالای شما با منبع سایت آپارات میشویم در مورد فیزیک ذرات و امواج الکترومغناطیس و تشعشعات پرانرژی.

حتماً سلول های سرطانی هم دروغی ساخته ی اسراییل جنایتخوارند؟

برخی گونه های بسیار موفق، با توجه به عدم وجود تهدیدی جدی علیه ادامه بقاءشان، میلیون ها سال است تغییر جدی ای نکرده اند (البته تغییرات جزئی همچون مقاوم شدن در برابر سموم انسانی رو میشه اشاره کرد).

8. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

حتماً سلول های سرطانی هم دروغی ساخته ی اسراییل جنایتخوارند؟
    متنو اصلاح کردم.
    تکامل گراها می گویند: منشا تغييرات هستي،تغييراتي است که بر حسب تصادف در ساختار ژنتيکي موجودات بوجود مي آيد.خصوصياتي که توسّط اين تغييرات بوجود مي آيد،توسّط مکانيزم انتخاب طبيعي انتخاب ميشود بهمين خاطر موجودات تکامل ميابند. بررسي دقيقتر اين داستان ،در واقع به نبودن يک چنين مکانيزمي پي خواهيم بُرد زيرا نه انتخاب طبيعي ونه تغييرات مطرح براي تکامل موجودات کوچکترين تاثيري بر اين ادّعا که نوعها تکامل يافته اند و تبديل بيکديگر شده اند نميکند.

جهش یا موتاسیون یک تغییرِ ژنتیکیِ است که صفاتِ زیستی بعضی از افرادِ یک گونه را تغییر می‌دهد. به عبارتِ دقیق تر، جهش‌ها تغییراتی در توالیِ DNA هستند. جهش‌ها می‌توانند در هر ناحیه‌ای از DNA رخ دهند. در مواردِ نادر ممکن است تغییرِ خود بخودی در قسمتی از DNA رخ دهد. این تغییر که جهش نامیده می‌شود، ممکن است تغییر در رمز ایجاد نموده و به تولیدِ یک پروتئین ناقص منجر شود. یشتر جهش‌ها از نظرِ ارزش بقاء زیان آور یا بی فایده‌اند، مجموعهٔ کاملِ ژن‌های موجود در یک فرد، باید ترکیبِ متوازنی را بوجود آورده باشند. بنابراین اگر بسیاری از این ژن‌ها جهش پیدا کنند، احتمال اینکه توازنِ موجود برقرار بماند بسیار اندک خواهد بود. از این رو به ندرت، جهش‌ها باعثِ ایجادِ تغییرات مفید در ژن‌ها می شوند.
    تغییرات ژنتیکی تصادفی در تولید‌مثل‌های بعدی بیش از آنکه مفید باشد مضر است. وً حتی جهشهایی که در سلول‌های سوماتیک رخ می‌دهند و به زاده‌های بعدی منتقل نمی‌گردند نیز برای جاندار مضر می‌باشند. حتی گفته می‌شود که همان‌طور که قبلاً تصور می‌شد، سرطان اغلب ناشی از جهشهایی در سلول‌های سوماتیک است.

در نتيجه موتاسيون اطّلاعات جديدي به د.ن.آ. افزوده نميشود بخشهايي که اطّلاعات ژنتيکي را در بر دارد اين بخشها از جايشان کنده شده،تخريب شده و يا به بخشهاي مختلف د.ن.آ. نقل ميشوند.امّا مطلقاً به هيچ وجه موتاسيونها بيک موجود زنده يک عضو و يا خصوصيت جديدي اضافه نميکند.فقط باعث اينکه پا از پُشت و يا گوش از شکم در آيد شوند.
    تكامل گرايان با تشخيص اين امر كه انتخاب طبيعي هيچ عملكرد تكاملي ندارد مفهوم جهش را در قرن بيستم وارد فرضيه ي خود كردند. جهش ها تغيير شكل هايي هستند كه همچون تشعشعات ، در اثر عوامل خارجي در ژن موجودات زنده به وجود مي آيند.تكامل گرايان ادعا مي كنند كه اين تغيير شكل ها باعث تكامل موجود زنده مي شوند.اما يافته هاي علمي اين ادعا را رد مي كنند ، زيرا تمام جهش هاي قابل مشاهده و مؤثر ، فقط اثرات تخريبي بر روي موجودات زنده داشته اند . تمام جهش هايي كه در انسان رخ داده ، منجر به ناهنجاري هاي جسمي و روحي مانند منگوليسم ، زالي ، كوتولگي يا بيماريي هايي مانند سرطان مي شوند . دليل ديگري كه جهش نمي تواند باعث ايجاد موجود زنده ي ديگر شود ، آن است كه جهش اطلاعات ژنتيكي به موجودات نمي دهد. جهش ها مانند بر خوردن ورق هاي بازثي ، باعث پخش تصادفي اطلاعات ژنتيكي مي شوند . به عبارت ديگر، هيچ گونه اطلاعات جديد ژنتيكي در پي جهش ها حاصل نمي شود.
    اما تئوري تكامل مدعي است كه اطلاعات ژنتيكي موجودات زنده، با گذشت زمان افزايش مي يابد. براي مثال در حالي كه يك باكتري ساده 2000 نوع مختلف پروتئين دارد ، يك انسان 100000 نوع مختلف پروتئين دارد ،بنابر اين يك باكتري دقيقا" بايد 98000 پروتئين جديد را كشف كند تا به انسان تبديك شود .
    به هيچ وجه امكان ندارد كه اين ساختار هاي پروتئيني با جهش به وجود آيند زيرا جهش ها نمي توانند چيزي به DNA اضافه كنند.هيچ تعجبي وجود ندارد كه تا كنون حتی يك جهش هم مشاهده نشده است كه باعث توليد اطلاهات ژنتيكي يك موجود زنده شودذ.پيرپال گراسه، رئيس سابق آكادمي علوم فرانسه ، به رغم آنكه خود نيز يك تكامل گراست اعتراف كرد: اهميتي ندارد كه چه مقدار جهش انجام ميگيرد، مهم اين است كه اين جهش ها هيچ نوع تكاملي را به وجود نمي آورند.
    مکس میوه بهترین نمونه آزمایشگاهی برای بررسی تکامل می باشد زیرا در هر روز تولید مثل می کند و لذا در یک سال می توان 365 نسل آن را مورد بررسی قرار داد. ده ها سال بود كه تكامل گرايان آزمايش هاي جهشي را روي مگس هاي ميوه انجام ميدادند ، چون اين مگس ها به سرعت تكثير و به سادگي دچار جهش مي شدند. اين مخلوقات ميليون ها بار و به طرق مختلف جهش مي يافتند ، اما حتی يك جهش سودمند هم اتفاق نيفتاد. از امیل گوبینو می‌گوید:«جهش‌ها زایده‌ی تصادف می‌باشند ولی چگونه می‌توان از یک سلسله تصادف، عضوی جدید بدست آورد که با روابط بی‌شماری که این عضو لازم دارد، هماهنگ باشد.»

شصت سال است که ژنتيک شناسان در چهار گوشه دنيا براي اثبات تئوري خود مگسهاي ميوه را پرورش ميدهند.امّا حتّي يک نوع و حتّي تغيير يک انزيم را نيز رسد نکرده اند.يک متحققّ بنام مايکل پيتمان،ناموفّقي آزمايشات بر روي مگسهاي ميوه(fly fruit) را چنين توضيح ميدهد:ژنتيک شناسان بي شماري مگسهاي ميوه را نسلهاي متمادي تحت موتاسيونهاي بي شماري قرار دادند.خوب آيا در نتيجه،يک تکامل ساخت انسان بوجود آمد؟متاَسفانه خير.تعداد اندکي از اين موجوداتي که توسّط ژنتيک شناسان بوجود آمد توانست در شرايط معمولي زندگي کنند.در واقع تمام مگسهايي که تحت موتاسيون قرار گرفتند يا مُردند يا سقط و يا نيروي توليد مثل خود را از دست دادند.براي خود انسان هم وضعيّت بهمان شکل است.موتاسيونهاي رسد شده بر روي انسانها تمامشان مُضرّ بودند.
    انواع جهش:
    می‌توان جهش‌ها را بسته به این که چه تاثیری بر فنوتیپ موجود زنده وارد می‌کنند، به سه دسته تقسیم نمود:

1. جهش‌های مضر (detrimental): به جهش‌هایی گفته می‌شود که شایستگیِ فرد را کاهش می‌دهند. جهش‌های مضر غالباًاز جمعیت حذف می‌شوند زیرا انتخاب طبیعی بر علیهِ افرادِ واجدِ این گونه جهش‌ها عمل می‌کند.
    2. جهش‌های خنثی (neutral): جهش‌های خنثی آنهایی هستند که تاثیراتِ فنوتیپیکِ آنها نه سودمند است و نه مضر و معمولاً توسطِ انتخابِ طبیعی تحت تاثیر قرار نمی‌گیرند و به عنوانِ نتیجهٔ یک شکافِ ژنتیکی ممکن است در جمعیت باقی بمانند یا از بین بروند.
    3. جهش‌های مفید (benefical): جهش‌های سودمند آنهایی هستند که آلل‌های حاصله به دلیلِ اینکه سازگاری فردِ حاملِ جهش را افزایش می‌دهند، باقی می‌مانند. نهایتاً این جهش‌ها تمایل دارند که در جمعیت تثبیت شوند. طی فرایند تثبیت، یک آلل جایگزینِ آللِ دیگری می‌شود.

بیشتر جهش‌ها از نظرِ ارزش بقاء زیان آور یا بی فایده‌اند، مجموعهٔ کاملِ ژن‌های موجود در یک فرد، باید ترکیبِ متوازنی را بوجود آورده باشند. بنابراین اگر بسیاری از این ژن‌ها جهش پیدا کنند، احتمال اینکه توازنِ موجود برقرار بماند بسیار اندک خواهد بود. از این رو به ندرت، جهش‌ها باعثِ ایجادِ تغییرات مفید در ژن‌ها می‌شوند.
    از طرف یگر برای ایجاد یک عضو جدید برای اولین بار نیاز است که اطلاعات مربوط به ساخت آن وجود داشته باشد و با جهش نمی توان اطلاعات جدید را بدست آورد. همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید. جهش یا باعث حذف اطلاعات، تکرار اطلاعات، برعکس کردن اطلاعات و جایگزینی اطلاعات می شود.

َعوامل جهش:

۱- جهش در اثر اشتباه در کپی سازی دی ان ای:

۲- جهش در اثر عوامل خارجی:
    پرتوهای فرابنفش، پرتوهای ایکس و مواد شیمیای از عامل جهش‌زا هستند. پرتوهای فرابنفش با طول موج 260 نانومتر بوسیله بازهای DNA به شدت جذب می‌شوند و این امر به ایجاد تغییرات شیمیایی در رشته DNA می‌انجامد معروفترین و شناخته شده‌ترین اثر پرتوفرابنفش بر روی بازهای رشته DNA این است که موجب ایجاد پیوندهای دو تایی (دیمر) بین مولکول تیمین مجاور هم می‌شود نسخه‌برداری غیر طبیعی از این قسمتها که حاوی تیمین دیمر است موجب جهش خواهد شد.

بسیاری از ارگانیسم‌ها دارای آنزیمهای ترمیم کننده‌ای هستند که می‌توانند آسیبهای ناشی از پرتو را ترمیم کنند علاوه بر این ، پرتو فرابنفش می‌تواند موجب تغییرات دیگر در رشته DNA شود ولی چگونگی وقوع این اثر گذاری مشخص نیست. پرتوهای یونیزه کننده ، مانند پرتو ایکس و پرتو اتمی ، نیز جهش‌زا هستند و چگونگی عمل آنها متفاوت است این پرتوها می‌توانند در بازهای رشته DNA موجب تغییرات شیمیایی شوند و یا باعث شکسته شدن رشته DNA یا حذف یک یا چند باز از رشته گردند.
    انواع جهش:

اگر اطلاعات موجود در دی ان ای را در نظر بگیرید:
    انواع جهش را می توان به صورت زیر در نظر گرفت:
    ۱- جایگزینی(substitution):
    ۲- حذف(Deletion):
    ۳- وارد کردن(Insertion):
    ۴- فریم شیفت(frameshift):
    ۵- دو برابر شدن(duplication):
    جهش همانند تیری است كه در تاریكی رها می شود و این امری تصادفی است كه مشخص می كند این تیر به كجا اصابت خواهد كرد و چگونه یك ژن را تغییر می دهد.
    براستی آیا می توان از جهش انتظار ایجاد قوس کف پا را داشت؟! برای ایجاد این قوسی کدام اطلاعات و چگونه می بایست تغییر کنند؟! آیا از مواد شیمیایی و پرتوهای بنفش می توان انتظار داشت که این تغییر را بوجود بیاورند؟! اگر می توان از این امواج چنین انتظاری داشت پس لابد می توان در آزمایشگاه نیز پای انسانی را از نسل شامپانزه ها بوجود آورد. آیا چنین جهشی در طبیعت و یا در آزمایشگاه دیده شده است؟!
    آیا می توان از جهش ایجاد مکانیزم های پیچیده ای همچون مغز و قلب و چشم و ... را انتظار داشت؟! دقت در مکانیزم های ایجاد کننده جهش از جمله: مواد شیمیایی و پرتوهای ماورائ بنفش و پرتو ایکس نشان دهنده میزان انتظاری است که می توان از جهش داشت. جهش همانند غلط های املائی یک تایپیست و یا تکرار دوباره یک پاراگراف و یا جابجایی مطالب یک فصل با فصل دیگر است که نتها نمی تواند ایجاد کننده اطلاعات باشد، بلکه نابود کننده اطلاعات نیز می باشد. لذا از جهش می توان حذف یک عضو یا جابجا در آمدن یک عضو را انتظار داشت.
    همچنین جهش ها برای بقا می بایست هماهنگ باشند. مثلا جهش نمی تواند باعث دراز شدن گردن زرافه شود زیرا اگر این جهش به تنهایی اتفاق بیفتد زرافه به علت نرسیدن خون به مغزش نمی تواند زنده بماند و لذا این جهش می بایست همراه با جهش بزرگ شدن قلب این جاندار هم باشد. یعنی چندین جهش می بایست به صورت هماهنگ اتفاق بیفتد. تا آن جهش بتواند سودمند باشد.
    Last edited by javad2015; 21-06-2015 at 21:59.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینید همیشه در بحث های انجام شده در فروم به خصوص در این انجمن که زیرپایه و اساسش مباحث علمیه سخن من کاربر وقتی اثرگذاره که بتونم به خواننده القا کنم که من روی مواردی که ادعا میکنم تسلط دارم و بعد از خوندن موارد بسیار و تحقیق و ... به این نتایج رسیدم
    چیزی که در پستهای شما اصلا دیده نمیشه

شما در پستهای قبلیتون همش تاکید دارید به یه مستند علمی در آپارات
    وقتی گفته میشه اون دانشمندی که شما بهش استناد میکنید اسمش چیه، رزومش چیه باز شما ارجاع میدین به مستند و میگید -نقل به مضمون-"خودتون ببینید، اسمش رو تو مستند میگه مقاله هاش هم همونجا مشخصه"
    خوب این یعنی چی؟
    یعنی اینکه خودتون هم به صورت کامل و با دقت اون مستند رو ندیدید و به یک سری شواهد گذری اکتفا میکنید
    یا در نهایت صرفا یه مستند دیدین و دیگه دنبالش نرفتید که واقعا اون شخصی که داره تو مستند صحبت میکنه چه کسی هست و ...

یا میاید میگید فلان مطلب هست خودتون در موردش سرچ کنید!!
    خوب من خواننده اگه بخوام خودم بلدم سرچ کنم دیگه نمیام تو این تاپیک که نظرات و برداشتهای شما یا سایر دوستان رو بخونم!

یا در مورد پست بالا که صرفا یه copy/paste هست
    خوب واقعا انتظار میره که شما (منظور هم فقط شما نیستید هر کدوم از دوستان که پست میدن) بیان وقتی همچین مقاله ای میخونن اون رو به صورت کامل برای خودشون تجزیه تحلیل بکنن و بعد طی یکی دو پاراگراف برداشتشون رو بنویسن و برای مطالعه بیشتر ارجاع بدن به این مقاله و یا سایر مقاله هایی که خوندن
    حالا بماند که همیشه باید صحت و اعتبار اون مقاله ها رو هم در نظر داشت

11. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ببینید من خودم چن ماه پیش خیلی طرف دار فرگشت بودم و این سایت darwinday رو زیر و رو کردم و مطالب افراد مخالف رو هم خوندم و اون فیلما رو هم کامل دیدم و وقتی با این صلابت دارم میگم فرگشت نمیتونه حقیقت داشته باشه الکی نمیگم.منتها طبیعیه بعد از یه مدت ادم بعضی مطالب یادش میره و اون مطلب کپی پیست صفحه قبل روه مقبلا خوندم و گفتم بزار خودشو بزارم.
    اگه شما هم مثل من یه مقدار از نظریات کسانی که مخالف فرگشت بودن رو خونده بودید این جوری طرفشو نمیگرفتید....مقاله چیزی میگه که واقعا با عقل جور در یاد.

میگه وقتی یه ژ« تغییر میکنه باید ژ« های دیگه هم تغییر کنن تا با اون هماهنگ در بیان ..مثلا نمیشه زرافه گردنش دارز بشه ولی قلبش قویتر نشه هر عقلی اینو می پذیره و این چیزی نیست که تصادفی به وجود بیاد.

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جواد جان تغییرات در ژن همیشه در حال انجام هست ولی وقتی نسل به نسل پیش میریم مسلما شباهت ژن جدید به قبلی کمتر میشه برای فهم همین نیم جمله باید این مطالب رو مطالعه و استدلال کنید:
    1- کدون
    2-آنتی کدون
    3-پروتئین سازی
    4-MRNA
    5-TRNA
    6-RRNA
    7-انتخاب طبیعی
    برای این گفتم که بدونید یکهو موش به سگ تبدیل نمیشه درواقع عوامل بیرونی و انتخاب طبیعی هم هست که صفات برتر رو انتخاب میکنه.

در نتيجه موتاسيون اطّلاعات جديدي به د.ن.آ. افزوده نميشود بخشهايي که اطّلاعات ژنتيکي را در بر دارد اين بخشها از جايشان کنده شده،تخريب شده و يا به بخشهاي مختلف د.ن.آ. نقل ميشوند.امّا مطلقاً به هيچ وجه موتاسيونها بيک موجود زنده يک عضو و يا خصوصيت جديدي اضافه نميکند.فقط باعث اينکه پا از پُشت و يا گوش از شکم در آيد شوند.
    لازم به ذکر هست که با حذف یک کروموزوم ممکن هست منجر به جهش تغییر در چهارچوب و در نتیجه تنظیم بیان ژنی متفاوت رو شاهد باشیم نتیجه اینکه مثلا ژن تولید رنگدانه در سلول های مو خاموش بشه و شاهد زالی خواهیم بود یا یک ژن در سلول نا مربوطی شروع به فعالیت کنه و خب ممکنه خصوصیت جدیدی هم اضافه کنه دو نکته هم اینجا چشمک میزنه اولی: با تقسیم سلول شاهد افزایش خصوصیت جدید خواهیم بود نکته دوم : اگر این جهش بروی آلوزوم ها اتفاق بیوفته به نسل بعد هم منتقل خواهد شد. برای درک بهتر این هارو مطالعه کنید:

1-عوامل رونویسی
    2-اپران
    3-تنظیم بیان ژن
    4-کروموزم های جنسی

درضمن ماهی پرنده هم داریم !!!

خوردن ماهی هم بطور چشمگیری بر افزایش عملکرد ذهن شما تاثیر میزاره اما به نسل بعدی شما منتقل نخواهد شد.

راستی شما دوست دارید باور کنید ما از بهشت اومدیم؟ اگه دوست داشتید میتونید پاسخ ندین.

موفق باشید همگی

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مثلا نمیشه زرافه گردنش دارز بشه ولی قلبش قویتر نشه هر عقلی اینو می پذیره و این چیزی نیست که تصادفی به وجود بیاد.
    علت دراز شدن گردن زرافه استفاده بیش از حد از گردنش بود ، این موروثی بودن صفات هم نشون میده. که خب ربطی به قلبش نداره اگه زیاد میدوید قلبش هم قویتر میشد .

درضمن این نظریه لامارک یا داروین بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •