تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 302 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پرس: رونالدو بازیکنی است که صدسال یکبار تکرار می شود؛کاسیاس بهترین دروازه بان تاریخ رئال است

رئیس باشگاه مادریدی به اهمیتی که رونالدو برای تیم مادریدی دارد اشاره کرده و راجع به ایکر کاسیاس صحبت کرده
    سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید در گفت و گوی زنده با برنامه «خوگونس» شبکه لاسکستا شرکت کرد و درمورد مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
    در اینجا می توانید متن صحبت های پرس در این گفت و گو را مطالعه کنید
    *خواسته سهامداران: آنچه سهامداران بیش ازهرچیزی از من می خواهند، قهرمانی است. آنها می دانندکه ما شرایط اقتصادی خوبی داریم که تیم را به ثبات رسانده.
    *کاسیاس: کاسیاس ازمحبت و اعتماد من برخوردار است. قصدوغرض های بدی وجود دارد که به مسائلی اشاره می کنند که گویا هنوز هم تمام نشده. اینکه من از دست کاسیاس ناراحت هستم، صحت ندارد . گاهی وقتها کسانی که در اطراف ما هستند، به ما کمک نمی کنند.همه ما از داشتن کاسیاس احساس غرور می کنیم. او بهترین دروازه بان تاریخ باشگاه رئال مادرید و اسپانیاست
    *تمدیدقرارداد رونالدو: داشتن این فوتبالیست یک افتخار است. بازیکنانی هستند که قرن به قرن ظهور می کنند. مهم است که کریس فوتبالش را در رئال مادرید به پایان ببرد
    *صحبتهای اخیر پیکه : من از پیکه خوشم می آید. او مثل همه اشتباه کرده. این خبر صحت ندارد که ما برای خرید بیل، از بانکی کمک خواسته باشیم. ما با منابع خود باشگاه بیل را خریداری کردیم
    *باشگاه رئال: تا زمانی که من اینجا هستم، این باشگاه به سهامداران تعلق دارد. زمانی که در سال 2000 به رئال آمدم، این خبر احساس می شد که به سهامی عام تبدیل شود. هیچ کسی نمی تواند باشگاه را مجبور کند و اگر گزینه دیگری وجود نداشته باشید،ما از سهامداران کمک خواهیم خواست
    *رسانه ها: سهامداران باشگاه مادریدی احترام زیادی برای رسانه ها قائلندو به آزادی بیان اعتقاد دارند.آنها فقط از رسانه های خشن که دروغ می نویسند ومی خواهند به تیم اسیب بزنند، انتقاد می کنند.نمی توان کلی گویی کرد.چون رسانه ها به ما کمک می کنند تا بتوانیم بگوئیم که چه باشگاهی هستیم و نماینده چه موضوعاتی هستیم
    *اوزیل: او به ما گفت که می خواهد از رئال برود. آنچلوتی از او خوشش می آمد ولی اوزیل به آرسنال رفت. هربازیکنی که باما قرارداد دارد فقط وقتی رئال را ترک می کند که خودش بخواهد.
    *بنزما: در ماه دسامبر او از رئال جدانخواهد شد.ما از او، موراتا و خسه راضی هستیم. فصل فوق العاده ای انتظار ما رامی کشد. دراین تیم جوانی وعطش قهرمانی وجود دارد. ما تیم فوق العاده ای داریم و سرمربی بزرگی نیز داریم
    *انچلوتی: آنچلوتی سرمربی ای است که وقتی بازیکن بود هم استیل خاصی داشت و الان هم همین استیل را به عنوان یک سرمربی داراست: تلاش برای موفقیت و ارائه بازیهای تماشایی. او برای موفقیت در رئال مادرید آماده است
    *مورینیو: برای او بهترین ها را آرزو می کنم. او به ما کمک کرد تا یک گام رو به جلوی بزرگ برداریم. من حتی یک کلمه به جز تشکر از کارهای مورینیو، برزبان نمی آورم
    *بحث کاسیاس- دیگو لوپس: تمام ما سهامداران باشگاه به تمام بازیکنان تیممان افتخار می کنیم. نظرات مختلفی وجود دارد ولی ما تا پای مرگ با هم متحدیم. سهامداران باشگاه رئال مادرید به خاطر تاریخچه بالای باشگاه واقعا از تیم توقعات زیادی دارند
    *لادسیما (دهمین قهرمانی اروپایی): رقابتهای اروپایی برای ما خیلی مهم است. این تورنمنتی است که انگیزه های زیادی برای تکرار قهرمانی هایمان در آن داریم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________

آنچلوتی: رئال باید بازی های بهتری ارائه بدهد

رئال هفته گذشته مقابل ویارئال به تساوی 2-2 رسید و در لیگ قهرمانان اروپا نیز در نیمه اول دیدار مقابل گالاتاسرای به مشکلی خورده بودند
    سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، تاکید کرد که اگر می خواهند در این فصل موفق باشند، باید عملکرد بهتری در ادامه فصل ارائه بدهند.
    رئال هفته گذشته مقابل ویارئال به تساوی 2-2 رسید و در لیگ قهرمانان اروپا نیز در نیمه اول دیدار مقابل گالاتاسرای به مشکلی خورده بودند و به همین دلیل، آنچلوتی از شاگردانش خواست تا بازی های بهتری به نمایش بگذارند.
    او به خبرنگاران گفت:" دقایق ابتدایی دیدار مقابل ویارئال و گالاتاسرای به اندازه کافی خوب نبود. باید مقابل ختافه عملکرد بهتری داشته باشیم. ما باید از دقیقه اول بازی با تمام توان بازی کنیم."
    آنچلوتی همچنین از کریس رونالدو به خاطر هت تریکش مقابل گالاتاسرای تمجید کرد و گفت:" کریس یک حرفه ای فوق العاده است. او همیشه روی تمرینات متمرکز است و مشتاق است تا پیشرفت کند.
    او پیش از دیدارها خود را به خوبی آماده بازی می کند و بعد از بازی ها هم مراقب خود است."

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

در مورد نشون دادن بازی ها یکی از دوستان حرف خوبی میزد
    شبکه های میلی داریم نه ملی
    یعنی هر بازی که عشقشون بکشه نشون میدن نه اون چیزی که ملت میخواد
    البته نا گفته نمونه در حق سایر تیم های دیگه خیلی نامردی بیشتری میشه تا نسبت به رئال
    من موندم شبکه ی 3 دقیقا فلسفش چیه؟؟؟؟
    اگه ولشون کنی بازی بارسا با الچه ( برا مثال گفتما ) رو نشون میدن بعد بازی رئال با ختافه رو نشون نمیدن

تنها چیزی که میشه گفت اینه که متاسفیم براشون
    هرکه میتونه از شبکه های خارجی نگاه کنه بره حالشو ببره سمت شبکه های چرت وطنی نیاد
    Last edited by Abdolreza2012; 21-09-2013 at 18:48.

2. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این یه ویدئو 3 دقیقه ای از جزیره ای که رئال قراره بسازه

سال 2015 قراره افتتاح بشه (( ورزشگاه کنار دریا فوق العاده هست ))

Last edited by wooooow; 21-09-2013 at 18:47.

4. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برنامه پرس برای بازسازی برنابئو؛ ورزشگاه رئال سقف دار می شود

ورزشگاه 85 هزار نفری رئال یکی از زیباترین ورزشگاه های دنیاست اما پرس قصد دارد با بازسازی آن و اضافه کردن امکانات جدید، آن را مدرن تر کند.
    سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، اعلام کرد که قصد دارد 400 میلیون یورو برای بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هزینه کند؛ برنامه ای که شامل ساخت یک سقف متحرک خواهد بود.
    ورزشگاه 85 هزار نفری رئال یکی از زیباترین ورزشگاه های دنیاست اما پرس قصد دارد با بازسازی آن و اضافه کردن امکانات جدید، آن را مدرن تر کند.
    او به آ.اس گفت:" در مورد توافق ما با شهرداری مادرید، فرجام خواهی صورت گرفت و قاضی پرونده را به حال تعلیق در آورده بود اما دادگاه عالی رای به ادامه کار داد و ما می توانیم برنامه مان را از سر بگیریم. قصد داریم یک ورزشگاه فوق العاده بسازیم، یک ورزشگاه مسقف با سیستم تهویه مطبوع."
    پرس همچنین فاش کرد که برای ساخت این ورزشگاه، 400-300 میلیون یورو وام خواهند گرفت و امیدوار است که با این تغییرات، بتوانند از ورزشگاه جدیدشان سالی 80 میلیون یورو درآمد داشته باشند.
    او همچنین در مورد پیشنهادی که در آمریکا برای قرار دادن سهام باشگاه رئال در بورس به او شده بود، گفت:" در آخرین سفرم به آمریکا، به من پیشنهاد شد تا 10 درصد از سهام باشگاه را در بورس به فروش بگذارم اما این پیشنهادرا رد کردم."

6. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد نشون دادن بازی ها یکی از دوستان حرف خوبی میزد
    شبکه های میلی داریم نه ملی
    یعنی هر بازی که عشقشون بکشه نشون میدن نه اون چیزی که ملت میخواد
    البته نا گفته نمونه در حق سایر تیم های دیگه خیلی نامردی بیشتری میشه تا نسبت به رئال
    من موندم شبکه ی 3 دقیقا فلسفش چیه؟؟؟؟
    اگه ولشون کنی بازی بارسا با الچه ( برا مثال گفتما ) رو نشون میدن بعد بازی رئال با ختافه رو نشون نمیدن
    تنها چیزی که میشه گفت اینه که متاسفیم براشون
    هرکه میتونه از شبکه های خارجی نگاه کنه بره حالشو ببره سمت شبکه های چرت وطنی نیاد
    اره بابا...... تازه از ما بدتر طرفدارای فوتبال جزیرست....
    لیگ به اون جذابی رو باید شبکه سه پخش کنه!

8. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اره بابا...... تازه از ما بدتر طرفدارای فوتبال جزیرست....
    لیگ به اون جذابی رو باید شبکه سه پخش کنه!
    از این چیزا خیلی زیاده وسط بازی میلان- لاتزیو بازی قطع میکنن بازی تیم بارسا -دپورتیو لاکرونیا پخش بشه در کمال احترام به مخاطبان سری آ

یا اخرین بازی بارسا با هدایت پپ که رئال قهرمانیش با اختلاف مسجل شده بود اون پخش کردن بعد اولین بازی منچستریونایتد با هدایت مویس در لیگ برتر اصلن مهم نبود

ما که دیگه انتظاری نداریم عادت کردم بازی تیم مورد علاقم از لایو اسکور دنبال کنم
    Last edited by clau; 21-09-2013 at 19:53.

10. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

*صحبتهای اخیر پیکه : من از پیکه خوشم می آید. او مثل همه اشتباه کرده. این خبر صحت ندارد که ما برای خرید بیل، از بانکی کمک خواسته باشیم. ما با منابع خود باشگاه بیل را خریداری کردیم
    خیلی جالبه
    در اینکه رئال با در آمد خودش بازیکن میخره شکی نیست ولی همین رو پیکه نقل قول میکنه و میگه رئال بانک دار هست

فکر کنم یادش رفته واسه خرید فابرگاس از بنیاد قطر پول گرفتن !!!!!!!!!!!!!

12. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

صحبتهای اخیر پیکه
    پیکه چی گفته؟
    من چند روزی نتونستم پیگیر اخبار تیم باشم بیخبر موندم.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پیکه چی گفته؟
    من چند روزی نتونستم پیگیر اخبار تیم باشم بیخبر موندم.
    چیز خاصی نگفت

گفت ما مثل رئال بانکدار نیستیم تا این همه خرج کنیم و ......

فکر کنم یادش رفته رئال ثروتمندترین باشگاه دنیاست و درآمدش اینقدر هست که بتونه راحت 100 میلیون 100 میلیون خرج کنه !!!!!!! و البته جوابم 2 پست قبلی هست
    Last edited by wooooow; 21-09-2013 at 23:04.

15. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تقریباً تمام مصدومین ما (بجز ژابی آلنسو) برگشتن. مارسلو و کونترائو دیروز با تیم تمرین کردن و واران هم کم کم داره آماده میشه. اگر این هفته رو رد کنیم، از هفته های بعدی میتونیم با ترکیب کامل و نیمکت قوی به میدان بریم.

صحبت ها اخیر آنجلوتی هم نشان از تغییر نگرشش در شیوه ی بازی کردن رئال داره. روزهای اول میخواست تصاحب توپ رو جزئی از فلسفه رئال کنه اما در آخرین صحبتش گفته که "نیازی به دادن ۳۰ تا پاس نیست تا گل بزنیم. باید باهوش باشین تا بتونین با ۳ تا پاس خلق موقعیت کنین. نمیتونم علیه توانایی های بازیکنانم کار کنم. اگه بتونیم بجای ۳۰ تا پاس با ۳ تا پاس گل بزنیم، خب این کار رو میکنیم." در نتیجه احتمالاً دوباره همون رئال سابق رو میبینیم که با سرعت زیاد توپ رو به زمین حریف منتقل میکنه و گل میزنه.

Casillas هم تو صفحه Instagram خودش این عکس رو از خودش و Sara گذاشته که منتظر بچشون هستن:

17. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

گران‌ترين خودرو براي کدام فوتباليست است؟

فوتباليست‌ها معمولا به لطف درآمد‌هاي نجومي که دارند معمولا با خودروهاي ويژه‌اي در انظار عمومي ظاهر مي‌شوند. هميشه براي علاقمندان به فوتبال جالب است بدانند خودرو فوتباليست مورد نظرشان چيست.

فوتباليست‌هاي برتر دنيا هميشه با داشتن خودروهاي منحصر به فرد شناخته شده‌اند.

بليچر ريپورت فهرست 10 خودرو گرانقيمت‌ بازيکنان فوتبال را انتشار داد؛ فهرستي که دو بازيکن برتر جهان يعني کريستيانو رونالدو و ليونل مسي در بين 10 فرد اول آن قرار دارند؛ با اين تفاوت که کريستيانو رونالدو با خودرو بوگاتي خود در صدر قرار دارد و ليونل مسي با فراري خود در رده نهم قرار گرفته است.

1- کريستيانو رونالدو بوگاتي‌ويرون 720 هزار‌پوند

2- الحاجي ديوف مرسدس مک‌لارن 420 هزارپوند

3- ديويد بکام رولز رويس 350 هزار پوند

4- اوبافمي مارتينز لامبورگيني 250 ميليون پوند

5- فرانک‌ لمپارد فراري 197 هزار پوند

6- جرمين پنات کروم آستون 170 هزار‌پوند

7- وين روني آستون مارتين 150 هزار پوند

8- ديديه دروگبا مرسدس اس ال 147 ميليون پوند

9- ليونل مسي فراري 138 هزار پوند

10 - ناني لامبورگيني 137 هزار‌پوند

19. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •