تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 269 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

عزیزم یکم آروم تر.
    همینجور گازشو گرفتی و واسه خودت داری میرونی و میری جلو.
    اینجا تاپیک استقلاله.جای حمایت از استقلاله.منطقی که نگاه کنیم استقلال خوب بازی نکرد.اما اگه واقعا همه نگاهمون منطقی باشه باید یه نگاه به تیم خودمون بندازیم به امکاناتش،به پولش و بازیکناش.می بینیم که هنوز وارد این مرحله نشده باید خیلی زودتر از این حرفا اوت میشدیم.اما خوب حالا چه به کمک اقبال چه به کمک تجربه یا هرچیز دیگه به این مرحله رسیدیم و شاید به مراحل بالاترهم برسیم!یادمون نره خیلی تیم ها بدون اینکه استحقاقشو داشته باشن جام بردن،در عوض شده که خیلی از تیم های لایق از جام دستشون کوتاه مونده.
    اگه آرزوی باخت و حذف استقلال رو داری حالا از روی منطق یا هرچیزدیگه خواهشا اینجا بیانش نکن تا دربارت فکر منفی نکنن!
    یادت باشه اگه فکر میکنی اینجا همه تعصب کورکورانه دارن(که اصلا اینجور نیست) شما به عنوان یک منطق مدار! نباید با حرفات اون افرادو تحریک کنی و فضا رو به اغتشاش بکشونی.
    به امید موفقیت تیم محبوبمون در همه مسابقاتی که در اونا شرکت می کنه
    شما و دیگر دوستان منطقی نگاه کردید؟ که خوب بازی نکرد؟ پس چرا بهانه های بنی اسرائیلی میارین که این یه نوع تاکتیک بود؟
    جراتشو ندارین بگین افتضاح بودیم یا روتون نمیشه؟
    دیگه چی میخوان که براشون فراهم کنن که نکردن؟ یک دهم اون پولی که میگیرن حقشون نیست و حرومه
    فک کردی چیکار میکنن که میلیاردی باید پول بگیرن؟
    این بحثو نمیخوام باز کنم ... چون صفحه ها مطالب میشه نوشت !
    حرفام چه ربطی به حذف تو مرحله ی ابتدایی یا انتهایی داره؟
    چه ربطی به چیزهای دیگه داره؟ دارم بازی دیشب رو تحلیل میکنم و میگم افتضاح بودیم ... چرا آسمون ریسمون میبافید؟
    همه اومدین بعد از گفتن یکی دو جمله که زیاد خوب نبودیم ، دوباره شروع کردین به تمجید و آهای ملت ، این یه تاکتیک بود ، ما کاملا راضی هستیم .. همه چی آرومه . من چقدر خوشحالم ....
    درورد بر تیممون ... آفرین به بازیشون و .....
    حرف کسی برام مهم نیست که درموردم فکر منفی بکنن یا نه ، کمااینکه حرف و تحلیل من برای اونا مهم نیست و ارزشی نداره !
    آرزوی قلبیمه که استقلال همیشه و همه جا سربلند باشه ./
    Last edited by Stream; 22-08-2013 at 18:22. دليل: انتقاد از مدیریت فقط در انجمن پیشنهادات و انتقادات

2. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

به نظر من از الان بايد به فكر ساقهاي بازيكنامون باشيم .
    به خدا ارزششو داره تو اين 2بازي ليگ نبريم (مساوي كنيم)، اما حواسمون به صعود تو آسيا باشه.
    شايد تا سالهاي سال نتونستيم به اين مرحله صعود كنيم

همه گفتن نداشتن بازيساز و توپ پخش كن بزرگترين ضعف تيمه. بخوايم با تركيب و نقشه ديروز ،بازي كنيم كارمون خيلي سخته.
    جمشديان به تمرينات برميگرده ،اما آمادگي لازم رو واسه درخشش تو تايلند نداره.
    چون تو كورس بازيها نبوده ( مثل آرش ) كار خاصي نمي تونه انجام بده.
    بايد سعي كنن گوران رو آمده كنن .

حسابشو بكنيم، اگه گل بخوريم ، ديگه تايلندي ها اونجا ميرن واسه گل دوم.
    از الان بايد به فكر بود

4. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

بله
    ما هیچ جا اتحاد نداریم
    یادمه منچستر که رفته بود فینال لیگ قهرمانان بیشتر انگلیسی ها خوشحال بودن و ارزوی موفقیت میکردن
    اونوقت استقلال به امید خدا داره میره نیمه نهایی
    به فینال هم میریم ،حالا قهرمان هم نشدیم ،نشدیم!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-08-2013 at 02:52. دليل: ادبیات نامناسب

6. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

شما و دیگر دوستان منطقی نگاه کردید؟ که خوب بازی نکرد؟ پس چرا بهانه های بنی اسرائیلی میارین که این یه نوع تاکتیک بود؟
    جراتشو ندارین بگین افتضاح بودیم یا روتون نمیشه؟
    دیگه چی میخوان که براشون فراهم کنن که نکردن؟ یک دهم اون پولی که میگیرن حقشون نیست و حرومه
    فک کردی چیکار میکنن که میلیاردی باید پول بگیرن؟
    این بحثو نمیخوام باز کنم ... چون صفحه ها مطالب میشه نوشت !
    حرفام چه ربطی به حذف تو مرحله ی ابتدایی یا انتهایی داره؟
    چه ربطی به چیزهای دیگه داره؟ دارم بازی دیشب رو تحلیل میکنم و میگم افتضاح بودیم ... چرا آسمون ریسمون میبافید؟
    همه اومدین بعد از گفتن یکی دو جمله که زیاد خوب نبودیم ، دوباره شروع کردین به تمجید و آهای ملت ، این یه تاکتیک بود ، ما کاملا راضی هستیم .. همه چی آرومه . من چقدر خوشحالم ....
    درورد بر تیممون ... آفرین به بازیشون و .....
    حرف کسی برام مهم نیست که درموردم فکر منفی بکنن یا نه ، کمااینکه حرف و تحلیل من برای اونا مهم نیست و ارزشی نداره !
    آرزوی قلبیمه که استقلال همیشه و همه جا سربلند باشه ./
    دیگه نشد...مغلطه نکن.
    من کجا گفتم استقلال با تاکتیک بازی رو برد؟
    من هم مثل خیلی ها می گم استقلال چند بازی هست اصلا خوب بازی نمی کنه.البته نه به غلظت افتضاحی که شما بیانش کردی!
    خوب بازی نکردن استقلال دلایل مختلفی داره یکی از این دلایل نداشتن یه بازیساز خوب و چند بازیکن متخصص توی دو سه پسته که باعث شده استقلال حسابی لنگ بزنه.
    بله من هم موافقم 95% بازیکنای استقلال و کل فوتبال ایران به اندازه یک دهم مبالغ قراردادشون ارزش ندارن اما خوب توی بازاری که هر کالای بی ارزشی دو سه برابر شده فوتبالیستای بنجل ما هم باید دو سه برابر افزایش قیمت داشته باشن.خوب اما اینها دلیل نمیشه ما آرزوی حذف و باخت تیم مورد علاقمون رو داشته باشیم.
    شما حتما جز کسایی بودین که آرزو داشتین تیم ملی هم هرگز به جام جهانی نره چون رفت و برگشت در مقابل کره جنوبی مستحق شکست بودیم!درسته؟
    توی تاریخ این فروم شاید بهتر باشه بگم در هیچ جایی دیگه،سابقه نداشته یه طرفدار واقعی اینطوری تیم مورد علاقه خودشو بکوبه و آرزوی حذفش به هر قیمتی رو از معتبرترین سطح فوتبال یک قاره داشته باشه!

8. 6 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امیر محمد عزیز،تعصب تا چه حد؟ تیم بوریرام 5 یا 6 تا موقعیت خطرناک داشت ازینا گذشته،به پست 743 این تاپیک رجوع کنید،

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر محمد عزیز،تعصب تا چه حد؟ تیم بوریرام 5 یا 6 تا موقعیت خطرناک داشت ازینا گذشته،به پست 743 این تاپیک رجوع کنید،
    داداش من ثانیه به ثانیه بازی جلو چشممه و نیازی به خوندن اینا نیست.ولی اینارو واستون جدا کردم که بخونیدش.اینا تمام عملکرد بوریرام در این بازیه
    دقیقه 5: سانتر بازیکن تایلندی از راست و مهار توپ توسط رحمتی.
    دقیقه 7: حمله تایلندی ها و دفع توپ از مدافع استقلال.
    دقیقه 12: سانتر بازیکنان تایلندی از راست و ضربه سر بی ثمر مهاجم آنها. توپ به آرامی راهی اوت شد.
    دقیقه 14: خطا بر روی بازیکن بوریرام در میانه میدان.
    ضربه ایستگاهی بوریرامی ها چیزی نمانده بود کار دست استقلال بدهد ولی ترافیک مدافعان استقلال به داد رحمتی رسید!

دقیقه 17: حمله تایلندی ها و مقاومت دفاع پرتعداد استقلال.
    دقیقه 18: یکبار دیگر حمله تایلندی ها، این بار از راست و دفع جانانه توپ توسط عمران زاده با سر.
    دقیقه 19: شوت بازیکن بوریرام از پشت محوطه جریمه، و باز هم ترافیک موثر مدافعان استقلال.
    دقیقه 24: کرنر ارسال شد و دفاع استقلال توپ را برگشت داد.
    دقیقه 26: خطا برای بوریرام در میانه زمین استقلال. ضربه آزاد از راه دور.
    شوت بازیکن بوریرام قوی بود اما راهی اوت شد!

دقیقه 29: ضد حمله بوریرام با خروج به موقع مهدی رحمتی خنثی شد.
    دقیقه 30: فرار بازیکن بوریرام از چپ و شوت او با پای چپ از گوشه چپ محوطه جریمه. رحمتی توپ را دفع کرد و در ادامه، دفاع استقلال خطر را دور کرد.
    دقیقه 33: سانتر تایلندی ها از چپ و دفع توپ توسط مدافعان استقلال.
    دقیقه 35: ضربه ایستگاهی بازیکنان بوریرام با ضربه سر دفاع استقلال دفع شد.
    دقیقه 40: حمله بازیکنان بوریرام، سانتر مهاجم این تیم از سمت راست و مهار توپ توسط رحمتی.
    دقیقه 42: شوت بازیکن بوریرام با پای چپ از پشت محوطه جریمه، و مهار توپ توسط رحمتی.
    دقیقه 57: سانتر بوریرام از چپ و مهار توپ توسط رحمتی.
    دقیقه 65: حمله بوریرام از راست و دفع توپ توسط دفاع اسقلال.
    باز هم حمله بوریرام این بار از چپ و دفع توپ توسط رحمتی. کرنر برای بوریرام از راست.
    کرنر ارسال شد و دفاع استقلال توپ را دفع کرد.
    دقیقه 66: پرتاب اوت برای بوریرام از چپ.
    اوت پرتاب شد و باز هم دفاع استقلال توپ را برگرداند.
    باز هم حمله از بوریرام، اما توپ راهی اوت شد.
    دقیقه 70: پاس پشت دفاع هافبک بوریرام و دفع هوشمندانه توپ توسط منتظری.
    دقیقه 72: حمله بوریرام و خروج خوب رحمتی و دفع توپ در جلوی محوطه شش قدم از او.
    دقیقه 77: شوت از راه دور بوریرامی ها و مهار توپ توسط رحمتی در حالت درازکش.
    دقیقه 78: کرنر برای بوریرام از چپ. کرنر دوباره.
    دومین کرنر از چپ و باز هم دفع توپ از مدافعان استقلال.

دقیقه 79: پرتاب اوت برای بوریرام از راست. این بار کرنر از راست برای تیم تایلندی.
    دقیقه 80: کرنر از راست ارسال شد اما بی ثمر. ضربه دروازه برای استقلال.

دقیقه 86:
    سانتر بازیکن بوریرام از میانه زمین، به کرنر از چپ بدل شد.
    مهدی رحمتی به خوبی ضربه کرنر را جمع کرد. خطا بر روی رحمتی و عصبانیت مهدی!

پرتاب اوت برای بوریرام از گوشه سمت راست زمین استقلال
    برگشت توپ توسط دفاع استقلال.
    شوت سرکش باربا از بوریرام، چیزی نمانده بود گل شود. رحمتی به سختی، این توپ زمینی را راهی کرنر کرد.
    کرنر از چپ ارسال شد. برگشت از دفاع استقلال.
    باز هم سانتر بوریرامی ها از چپ و دفع توپ توسط استقلالی ها.
    هنوز حمله ادامه دارد. این بار شوت بازیکن بوریرام از گوشه راست محوطه جریمه. توپ با اختلاف کم راهی اوت شد.

دقیقه 92:
    باز هم شوت از راه دور باربا از بوریرام. توپ این بار با فاصله زیاد از بالای دروازه استقلال راهی اوت شد.
    حالا من چی گفتم؟
    بوریرام حتی 1 موقعیت هم ایجاد نکرد حتی یک موقعیت.بازیکنای سرعتیشونو کاملا از کار انداختیم روی اوردن به شوت از راه دور و سانتر از جناحین که تمام ضربات سر اولو ما زدیم شوتهای از راه دور هم سید خودی نشون داد....
    شما اینارو بخون ببین ایا غیر از این بود؟دفاع و هافبک دفاعی استقلال شب فوق العاده ایو پشت سر گذاشتنو اجازه ندادن تیم تایلندی یه موقعیت درست حسابی ایجاد کنه هرچی زدند به در بسته خوردند....و روی اوردن به سانتر از جناحین و شوت از راه دور شما وقتی نکات بالارو بخونی قشنگ معلومه که وقتی دیدن نمیتونند موقعیتی ایجاد کنند روی اوردن به شوت از راه دورو ضربات ایستگاهیو سانتر از جناحین
    وقتی خودشون میدونستن با توجه به میانگین قدی بازیکنان استقلال که از اونا بلندتره و احتمال موفقیتشون از این راه خیلی خیلی کمه باز هم اصرار به سانتر از جناحینو ریختن توپ روی دروازه حتی با استفاده از اوت دستی داشتند چون کاملا از رد شدن از این دفاع نا امید شده بودند خصوصا در نیمه دوم و تغییر سیستم استقلال به 4-2-3-1 . باز نیمه اول که 4-4-2 دیاموند بازی میکردیم بیشتر سعی میکردن به عمق دفاع ضربه بزنند ولی توپ به جز 1 بار که باز اونم یه شوت بود حتی موفق نشدن یک ضربه در چهارچوب بزنند همرو دفاع جمع کرد
    ولی نیمه دوم ساموئل اومد در کنار نکونام قرار گرفت قاضی رفت هافبک چپ با این تغییر سیستم دیگه عملا بوریرامیها نتونستند به قلب دفاع استقلال نفوذ کنند یا حتی دفاعهای کناری استقلالو دور بزنند تنها کاری که میتونستن انجام بدن سانتر از جناحین و شوت از راه دور بود...هیچ موقعیتی به خطرناکی موقعیتی که فرهاد و فردین از دست دادند در این بازی به وجود نیومد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-08-2013 at 20:48.

11. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب مشخصه تیمی که جز فرهادی بازیکناش همه تو دفاع هستن نمیتونن نفوذ کنن و مجبور میشن به سانتر روی بیارن، با این حال چند موقعیت خطرناک از طرف بوریرام ایجاد شد،در هر صورت منظور اشتباه گرفتم.

13. 3 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من خیلی وقت بود توی این تاپیک پست نداده بودم .. و چند دلیل داشت

اول این که با خودم شرط کرده بودم توی فصل نقل و انتقالات هیچ پستی ندم .. واقعا دوران افتضاحیه .. سایت ها پر از شایعه های بی اساس که فقط هوادار ها رو عصبی میکنه .. یه روز یه خبر میزنن ، فرداش بازیکن میره یه تیم دیگه قرار داد میبنده ، تازه بعدش میره تمرین یه تیم دیگه .. کلا همه چیز قاطی پاتی میشه برای همین جو خوبی توی تاپیک نیست ..
    بعد از اون هم فرصت نشده تا الان ..

خب این رو همه میدونیم که اول فصل زمانیه که تیم های قلعه نوعی بد ترین بازی های فصل و بدترین نتایج رو میگیرن .. دلیلش رو من نمیدونم ! ولی خوب هر تیمی یه مدت افت میکنه ..
    از این هم نباید بگذریم که بازیکن های ملی پوش استقلال همشون دیر به تیم اضافه شدن .. یا کسانی مثل نکونام چند روز قبل از بازی اول اصلا به تمرین اومدن ..خب این ها به تیم ضربه میزنه
    البته ما توی ایران تیم هایی که حتی یک ماه زودتر با تمام بازیکن ها تمریناتشون رو شروع کردن داریم ولی نه موقعیت بیشتر از ما خلق میکنن و نه بهتر بازی میکنن ..
    ولی ما تا حالا خوب نتیجه گرفتیم ..
    خب برای بررسی این بازی میریم به یه هفته قبل از بازی ...
    من اولین بار که شک کردم به این ماجرا اون جایی بود که فتح الله زاده گفت به مربیان تیم ملی مربوط نیست استقلال با چه لباسی تمرین میکنه !! در حالی حرف بدی نزده بودند و فقط گفته بودند اگه لباس تمرین و مسابقه یکرنگ باشه بازیکن ها بهتر همدیگر رو پیدا میکنن ..
    بعدش هم قضیه صحبت های قلعه نوعی ... و اون ماجرا که همه میدونین .. هنوز هم ادامه داره و فقط به تیم لطمه میزنه ..
    بعدش میرسیم به آندو .. بازیکنی که بود و نبودش تفاوت رو رقم میزنه .. بعدا توضیح میدم چرا
    البته نبود جمشیدیان فکر نکنم خیلی به تیم توی آسیا ضربه بزنه و گوران رو هم بازیش رو ندیدیم ولی به نظر من اگر آماده بشه میتونه به تیم کمک کنه ..
    کلا توی این فصل هنوز به ترکیب ثابت دفاعی نرسیدیم .. و این داره بزرگترین لطمه رو به تیم میزنه .. مصدومیت هاشم و ساموئل به تیم لطمه زد و ترکیب خوب دفاعی سال قبلمون تقریبا پاشیده .. به نظر من تنها راهکارش میدون دادن به عابدینی هست .. بازیکن خوبی نشون داده .. حداقل میتونم بگم از روز های اول حمودی خیلی بهتره .. حمودی تقریبا یک فصل طول کشید تا تونست توی ترکیب جا بیفته ..
    گل زودهنگام !
    برای تیم ها کاملا مثل شمشیر دو لبه است .. میتونه باعث برد راحتشون بشه و راه رو هموار کنه و میتونه تیم رو ببره زیر فشار وحشتناک و حتی باعث باخت بشه !
    قبل از بازی توی کنفرانس خبری قلعه نوعی گفت که اولویت ما گل نخوردنه .. برای همین نمیتونیم بگیم دفاع تیم یه تاکتیک نبود و صرفا شرایط اونو رقم زد .. و معلومه تیم برنامه ریزی زیادی روی دفاع داشته و راه های نفوذ بوریرام رو شناسایی و بسته ..
    گل زودهنگام هم باعث شد که زودتر توی لاک دفاعی بریم ..
    من نمیگم خوب بازی کردیم ، ولی خوب دفاع کردیم .. و اگه بازی بعد در تایلند هم به همین رویه تیم عمل کنه باید از کادر فنی انتقاد بشه و نه الان
    دومین کلین شیت فصل رو توی مهم ترین بازی فصلمون تا الان داریم و این خیلی خوبه ..
    ما در این فصل به خاطر نبود جباری توی بازیسازی مشکل داشتیم و داریم
    ولی چیزی که توی بازی با بوریرام خیلی اذیتمون کرد انتقال بازی از دفاع به حمله بود .. و این وظیمه آندرانیک تیموریان ..
    ما هر وقت توپ رو میگرفتیم نمیدونستیم چیکار کنیم و میدادیمش به حیدری .. همین !
    و توی همچین بازی هایی است که اومدن مجیدی توی نیمه دوم خیلی به سود ما میتونه باشه ..
    که البته این بازی دادن های مجیدی از اول بازی هم به نظرم تقصیر تماشاگر هاست ! اینقدر فصل قبل و حتی همین فصل توی بازی با صبا قلعه نوعی رو تحت فشار گذاشتن که به نظرم میترسه مجیدی رو روی نیمکت بزاره !
    دیشب حتی قاضی هم خیلی توی کار دفاعی کمک میکرد .. و کلا بازی منسجمی توی فاز دفاعی داشتیم !
    توی بازی های لیگ همه این رو میبینیم که آمار گلزنی تیم بالا رفته و تیم هجومی تر شده و بهترین خط حمله لیگ رو داریم .. اما داریم میبینیم که تعداد گل های خوردمون افزایش یافته
    خب اگه این بازی هم صرفا حمله میکردیم گل میخوردیم و وضعیت خیلی پیچیده میشد ..

من حالا فقط منتظر بازی برگشت هستم تا ببینم اونجا استقلال چطوری بازی میکنه .. اگه همین بازی رو اونجا به نمایش گذاشتیم مسلما به کادر فنی و تیم باید انتقاد کنیم .. ولی اگه بازی رو به جلو به نمایش بزاریم همه باید این پختگی قلعه نوعی رو ستایش کنیم ..
    پس من پیشنهاد میکنم کاربرا یه کم صبر کنن تا بازی بعد توی آسیا ..

پ.ن : چقدر نوشتم

15. 12 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض جزییات خدمات همراه‌اول به استقلالی‌ها

همراه‌اول بعد از عقد قرارداد با پرسپولیسی‌ها صبح امروز سراغ آبی‌ها هم رفت و در یک تفاهم نامه با مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال خط بلولاین را افتتاح کرد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از موبنا صبح امروز وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول با علی فتح‌الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال تفاهم‌نامه‌ای امضا کرد که به موجب آن طرفداران تیم استقلال از خدمات ویژه‌ای بهره‌مند می‌شوند.
    بر اساس این گزارش جزییات این تفاهم نامه به شرح زیر است:

1- سیم کارت ویژه هواداران
    در این بخش کارت‌هایی میان هواداران توزیع می‌شود و هواداران استقلال با ارائه این کارت، سیم‌کارت ویژه‌ای را تحویل می‌گیرند که این سیم‌کارت‌ها به طور اتوماتیک و پیش‌فرض همه امکانات مربوط به سیم‌کارت هوادارای استقلال را دارا هستند.

2- خدمات 8020
    از طریق این شماره و پیامک آن هواداران استقلال می‌توانند اخبار خود را از باشگاه استقلال دریافت کنند. همچنین خدماتی مثل تالار گفت‌وگو هم از طریق این شماره ارائه می‌شود.

3- حمایت مالی هواداران از استقلال از طریق پیامک 802020
    این سامانه از روز شنبه فعال خواهد بود. هواداران استقلالی که می‌خواهند به این تیم کمک کنند، می‌توانند با پیامک به این شماره از طریق قبض تلفن همراه یا شارژ خود به باشگاه‌ کمک کنند.

4- هواداران استقلالی که می‌خواهند کارت هوادارای این باشگاه را داشته باشند، برای آنها تقسیط پول کارت هواداری استقلال در نظر گرفته شده است. از طریق همراه اول هواداران استقلال در اقساط مختلف می‌توانند نسبت به خرید کارت هواداری استقلال اقدام کنند.

17. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

غيبت يک ماهه صالح در تمرينات استقلال

مربي تيم استقلال به دليل سفر به کشور آمريکا تا يک ماه ديگر در تمرينات تيمش شرکت نخواهد کرد.

مجيد صالح مربي تيم فوتبال استقلال پس از ديدار شب گذشته آبي‌پوشان مقابل نماينده کشور تايلند راهي کشور آمريکا شد.

به گزارش فارس، وي که براي ديدار با خانواده‌اش به اين کشور سفر کرده است به مدت يک ماه در تمرينات تيم استقلال حضور نخواهد داشت و بدين ترتيب شاهد غيبت او در چند هفته آينده و همچنين ديدار برگشت مقابل بورايرام تايلند خواهيم بود.

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب پنج بازيکن و دو تن از مربيان اين تيم برگزار شد.

تيم استقلال يک روز پس از برگزاري ديدار مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 18 و 30 دقيقه امروز تمرينات خود را در کمپ مرحوم حجازي پيگيري کرد.

در تمرين امروز آبي‌پوشان فرهاد مجيدي، سيد‌مهدي رحمتي، سياوش اکبر‌پور، آندو تيموريان و احمد جمشيديان غايب بودند ضمن آنکه مجيد صالح به دليل سفر به آمريکا و حميد بابازاده با هماهنگي با کادر فني در تمرين امروز حضور نداشتند.

*قبل از شروع تمرين امروز سرمربي تيم استقلال، فيلم ديدار شب گذشته تيمش مقابل بوريرام تايلند را تماشا و نقاط ضعف و قوت تيمش را مشاهده کرد.

*گوران لاوره هافبک صربستاني استقلال امروز در ابتدا با لباس غير ورزشي به محل تمرين آمد. وي در حالي که بازيکنان خود را آماده تمرين مي‌کردند روي نيمکت نشست و مجددا اين شائبه به وجود آمد که به خاطر مشکلات مالي ناراحت است اما مدير برنامه‌هاي اين بازيکن بعد از گذشت چند دقيقه از تمرين ساک ورزشي او را تحويل داد تا لاوره بلافاصله در کنار ديگر آبي‌پوشان تمرين کند.

*خسرو حيدري با تاخير جزئي به محل تمرين آبي‌پوشان رسيد.

*هاشم بيک‌زاده که از ناحيه مچ پا دچار تورم شده بود پس از هماهنگي با کادر فني تمرين نکرد. دکتر نوروزي در اين باره به فارس گفت: مصدوميت اين بازيکن جدي نيست و او از فردا در تمرينات شرکت خواهد کرد.

*در ابتداي تمرين امروز سرمربي تيم استقلال تمام بازيکنان اين تيم را دور هم جمع کرد و حدود 20 دقيقه با شاگردانش به صحبت پرداخت. قلعه‌نويي در خصوص بازي شب گذشته با بازيکنان استقلال صحبت کرد و نکاتي را که آنها در ديدار ديشب رعايت نکرده بودند به آنها گوشزد.

*با توجه به ديدار آينده آبي‌پوشان مقابل راه‌آهن مجددا بازيکنان استقلال با توپ‌هاي شرکت آل‌اشپورت تمرين کردند. حنيف عمران‌زاده به محض ديدن اين توپ‌ها يکي از آنها را در دست گرفت و گفت: دلم براي اين توپ‌ها تنگ شده بود.

*بازيکناني که در ترکيب اصلي استقلال مقابل بورايرام به ميدان رفته بودند در ابتداي تمرين ريکاوري کردند و تنها دور زمين دويدند. بقيه بازيکنان زير نظر ستار همداني و ديگر اعضاي کادر فني برنامه‌هاي تاکتيکي را پشت سر گذاشتند.

*منصور پورحيدري، شاهرخ بياني، ميرشاد ماجدي، سيروس دين‌محمدي و دکتر نوروزي نفرات حاضر در تمرين امروز آبي‌پوشان بودند.

*تنها 30 نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروز تيمشان حضور داشته و در سکوت کامل نظاره‌گر برنامه‌هاي تاکتيکي شدند.

*جواد نکونام در حاشيه تمرين امروز براي دقايقي با امير قلعه‌نويي به صحبت پرداخت.

*مسئولان استقلال و کادر فني اين تيم به دنبال اين مسئله بودند که آيا سازمان ليگ با تعويق ديدار تيم‌شان مقابل راه‌آهن موافقت کرده يا خير و از همين رو مي‌خواستند برنامه‌ريزي تمرينات يکي دو روز آينده را انجام دهند.

*تمرينات تيم استقلال در صورت عدم تعويق بازي با راه‌آهن فردا ساعت 18 و 30 دقيقه پيگيري خواهد شد.

اين تيم طبق برنامه روز يکشنبه به مصاف راه‌آهن خواهد رفت.

ورزش 3

پ . ن : بچه ها کجای دنیا دیدید یه مربی یهو 1 ماه بذاره بره مسافرت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •