من یه سوال از خود شما که طرفدار رئالی دارم، شما الان از اینکه یه مربی فوق العاده با شخصیت مثل آنجلوتی مربی رئاله راضی ترین که تو همه جام ها هم عالی نتیجه گرفته و اتلتیکو را با اقتدار تو جام حذفی شکست داد یا سال قبل که مورینیو با زمین و زمان جنگ داشت و نتایج فوق العاده ضعیفی هم گرفت؟ کی گفته مورینیو بهترین مربی جهانه؟ مورینیو تو رئال به جز یک لیگ و یک جام حذفی، جام دیگه ای مگه برد تو سه سال؟
این حرفهای بی منطق که خوب شد از حذفی کنار رفتن تا بازی کمتر کنن هم چرته. الان شما ناراحتی که رئال هم تو جام حذفی فینالیسته هم تو لیگ وضعش خوبه هم تو CL ؟ مطمئن باش سیتی، دو جام حذفی رو که قطعا میبره تو لیگ هم بیشترین شانس رو داره. ضمنا چرا هیچکس از پیگرینی چیزی نمیگه؟ همین سیتی پارسال با اون مانچینی مزخرف، افتضاح نتیجه میگرفت ولی ببین پیگرینی چه تیمی ساخته که همه ازش میترسن بدون اینکه جار و جنجال درست کنه و با همه مربی ها درگیر بشه. ضمنا تو این فشردگی بازیها، یه مربی باید بدونه که باید از سیستم چرخشی هم استفاده کنه نه مثل مورینیو که همه بازیها یه ترکیب ثابت میچینه. الان چند وقته ویلیان و آزارد و اتوئو دارن همش بازی میکنن؟ اون شورله و دمبا با آدم نیستن که یکم بهشون بازی بده؟ یا انقدر به جان تری فشار آورد که اونم مصدوم شد دوباره، همینطور کیهیل. شما همین بازی دیشب آرسنال رو ببین که ونگر تو اوج فشار روی تیمش، به چند بازیکن استراحت داده بود ولی مورینیو، نیمکت تیم رو یه چیز زائد میدونه. من یه زمانی عاشق مورینیو بودم ولی الان دیگه از این کارهاش و حرفاش خسته شدم. چرا نمیتونه مثل پیگرینی و راجرز و ونگر، کار خودشو بکنه و با همه درگیر نشه؟