تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 138 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: منچسترسيتي شايسته اين پيروزي بود

ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي تيم فوتبال چلسي انگليس تاکيد کرد منچسترسيتي در ديدار برابر چلسي که در مرحله يک هشتم پاياني جام حذفي انگليس با پيروزي دو بر صفر سيتي به پايان رسيد تيم برتر ميدان و شايسته پيروزي بود.

مورينيو پس از اين ديدار گفت: «نمي‌توانم بگويم تيم من شايسته شکست بود فقط مي گويم منچسترسيتي بهتر از ما بود و بسيار بيشتر از ما شايسته پيروزي بود. با وجود اينکه گل دوم سيتي آفسايد بود اما شايسته پيروزي بود.»

مورينيو افزود :« زماني که تيم برتر پيروز مي شود يعني فوتبال سالمي برگزار شده است. در ديدار قبلي ، ما تيم برتر بوديم اما امروز سيتي بهتر بود.»

به گزارش خبرگزاري آلمان از لندن ، مانوئل پلگريني سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي نيز گفت :« اين پيروزي انتقام از چلسي نبود ،‌ مطمئنا ما نمي خواستيم بار ديگر در ورزشگاه خانگي برابر چلسي ببازيم.»

چلسي اين ماه در رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه خانگي سيتي با يک گل اين تيم را شکست داده بود.

اين دومين جامي است که چلسي از آن حذف مي شود.

پيش از اين نيز چلسي از جام اتحاديه فوتبال انگليس حذف شده بود و درحال حاضر براي کسب عنوان قهرماني در ليگ برتر انگليس و جام قهرمانان اروپا رقابت مي کند.

ورزش3

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

همه دارن این حرف های خیلی زشت مورینیو راجع به ونگر رو مایه شرم برای چلسی میدونن. واقعا هم راست میگن، اینا چیه این اومده میگه آخه؟!!!! پیگرینی از این کارها میکنه یا راجرز؟ دیگه دوره اینکه با جنگ روانی و این چرندیات بخواد نتیجه بگیره، گذشته و باید به فکر مسائل فنی باشه نه این اراجیف. حالا خوبه خودش دو ساله هیچ جامی نبرده و از دو جام حذفی امسال هم حذف شده. آرزومه که آبرامویچ تو تابستون یورگن کلوپ رو بیاره. یه مربی باشخصیت و کاریزماتیک و از لحاظ فنی هم فوق العاده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

همه دارن این حرف های خیلی زشت مورینیو راجع به ونگر رو مایه شرم برای چلسی میدونن. واقعا هم راست میگن، اینا چیه این اومده میگه آخه؟!!!! پیگرینی از این کارها میکنه یا راجرز؟ دیگه دوره اینکه با جنگ روانی و این چرندیات بخواد نتیجه بگیره، گذشته و باید به فکر مسائل فنی باشه نه این اراجیف. حالا خوبه خودش دو ساله هیچ جامی نبرده و از دو جام حذفی امسال هم حذف شده. آرزومه که آبرامویچ تو تابستون یورگن کلوپ رو بیاره. یه مربی باشخصیت و کاریزماتیک و از لحاظ فنی هم فوق العاده.
    دوست عزیز من هوادار چلسی نیستم اما شما کلا واقعیت ها رو نمی بینی سال قبل 75 امتیاز تو 38 بازی گرفتین و با 3 امتیاز کمتر از منچستر سیتی سوم شدین 7 باخت
    9 مساوی 22 برد و فکر کنم 12 بازی دیگه تا اخر فصل مونده اگر اشتباه نکنم جز بازی لیورپول که یک بازی خارج از خانه هست بقیه بازی ها با تیم های بالا جدول شما
    میزبان هستین مقابل تیم های ارسنال . تاتنهام , اورتون , واقعا نمیشه اینو نادیده گرفت و تیمتون واقعا شرایط خوبی داره و بازی قبلیتون تو لیگ که امتیاز از دست دادین
    خیلی هم یک امر غیر طبیعی نبوده در لیگ برتر اکثر اوقات تیمی قهرمان میشه که بیشترین امتیاز رو از تیم های پایین و میانه جدول بگیره من به شما قول میدم در بدترین
    شرایط شما از سال قبل بیشتر امتیاز میگیرین و خیلی منطقی نیست انتقاد شما از سرمربی فعلیتون که خیلی ها اونو بهترین سرمربی میدونن

5. 6 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دیگه واقعا هم انتقاد حدی داره

1 بار
    2 بار
    نه صد بار

شما داری مورینیو رو زیر سوال میبری ؟؟
    اگه نگیم بهترین سرمربی جهان هست میشه گفت جزو 3 سرمربی برتر دنیا هست (( اگرچه خیلی ها مورینیو رو بهترین سرمربی دنیا میدونن ))

من نمیدونم دیدگاه شما نسبت به فوتبال چیه
    اصلا از فوتبال و چلسی چی میخوای ؟؟؟

چلسی با حضور غولی به اسم سیتی در حال حاضر صدر نشین لیگ برتر هست (( حتی با برد بازی عقب افتاده سیتی امتیاز ها برابر میشه ))
    لیگ برتر در حال حاضر 4 مدعی قهرمانی داره که میشه گفت 3 تا از اونها (( آرسنال - سیتی - چلسی )) بیشترین شانس قهرمانی رو دارن -- حتی تا هفته 26 که امتیاز ها فقط 1 اختلاف دارن
    سیتی بهترین خط حمله اروپا رو داره
    آرسنال بهترین تیم در چند سال گذشته و همچنین لیورپول

چلسی تنها تیمی هست که تو لیگ تونسته سیتی رو ببره ((اگرچه تو حذفی شکست خورد ولی برد تو لیگ یه جورایی جلوی پیشروی سیتی رو گرفت ))

اگه چلسی تو لیگ میباخت الان 6 امتیاز از سیتی عقب بود (( با توجه به بازی عقب افتاده ))
    و اگه اونوقت چلسی تو حذفی سیتی رو میبرد شما میگفتی مورینیو بی عقل هست و یه جام مذخرف رو برد و لیگ رو عقب افتاد

در همه حالات شما ایرادت رو میگرفتی
    در حالی که الان با حذف چلسی خیلی به نفعش شده
    چون فشار بازی های حذفی از چلسی برداشته شده و با تمرکز بیشتری میتونه به لیگ ادامه بده !!!
    در حالی که سیتی همچنان باید تو 1 جام دیگه بازی کنه

شما برو ببین افتخاراتی که مورینیو داره رو کدوم مربی داره ؟؟؟
    قهرمانی با چند تیم مختلف باشگاهی در اروپا و لیگ
    و ........

همین طرفداران چلسی بعد از رفتن مورینیو اگه نگیم آرزو داشتن که مورینیو برگرده میشه گفت یکی از خواسته های کوچیکشون بود !!

البته این حرف ها فایده نداره
    اگه مورینیو فردا یه مساوی بگیره شما راحت مربی میبری زیر سوال

کلا هم نفهمیدم از چلسی چی میخوای ؟؟
    Last edited by wooooow; 17-02-2014 at 05:25.

7. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز من هوادار چلسی نیستم اما شما کلا واقعیت ها رو نمی بینی سال قبل 75 امتیاز تو 38 بازی گرفتین و با 3 امتیاز کمتر از منچستر سیتی سوم شدین 7 باخت
    9 مساوی 22 برد و فکر کنم 12 بازی دیگه تا اخر فصل مونده اگر اشتباه نکنم جز بازی لیورپول که یک بازی خارج از خانه هست بقیه بازی ها با تیم های بالا جدول شما
    میزبان هستین مقابل تیم های ارسنال . تاتنهام , اورتون , واقعا نمیشه اینو نادیده گرفت و تیمتون واقعا شرایط خوبی داره و بازی قبلیتون تو لیگ که امتیاز از دست دادین
    خیلی هم یک امر غیر طبیعی نبوده در لیگ برتر اکثر اوقات تیمی قهرمان میشه که بیشترین امتیاز رو از تیم های پایین و میانه جدول بگیره من به شما قول میدم در بدترین
    شرایط شما از سال قبل بیشتر امتیاز میگیرین و خیلی منطقی نیست انتقاد شما از سرمربی فعلیتون که خیلی ها اونو بهترین سرمربی میدونن
    سال قبل، شرایط چلسی مثل الان نبود. مطمئنا اگه بنیتز از اول فصل مربی چلسی بود، خیلی بهتر نتیجه میگرفت و میتونست مدعی قهرمانی باشه. چطور کارلو آنجلوتی رو مثال نمی زنین که با چلسی هم قهرمان لیگ شد هم FA Cup ؟ اینجا یه طوری بعضی ها حرف میزنن انگار که مورینیو فقط برای چلسی جام برده، جالبه بدونین که مورینیو هیچ وقت نتونسته لیگ و FA cup رو همزمان تو یک فصل ببره در حالی که آنجلوتی این کار رو کرده یا دی متئو که قهرمان FA cupو CL شد. به نظر من که آنجلوتی کارنامه خیلی بهتره نسبت به مورینیو داشت تو چلسی و از دست دادنش یه اشتباه بود.

اگه نگیم بهترین سرمربی جهان هست میشه گفت جزو 3 سرمربی برتر دنیا هست (( اگرچه خیلی ها مورینیو رو بهترین سرمربی دنیا میدونن ))

چلسی با حضور غولی به اسم سیتی در حال حاضر صدر نشین لیگ برتر هست (( حتی با برد بازی عقب افتاده سیتی امتیاز ها برابر میشه ))
    لیگ برتر در حال حاضر 4 مدعی قهرمانی داره که میشه گفت 3 تا از اونها (( آرسنال - سیتی - چلسی )) بیشترین شانس قهرمانی رو دارن -- حتی تا هفته 26 که امتیاز ها فقط 1 اختلاف دارن
    سیتی بهترین خط حمله اروپا رو داره
    اگه چلسی تو لیگ میباخت الان 6 امتیاز از سیتی عقب بود (( با توجه به بازی عقب افتاده ))
    و اگه اونوقت چلسی تو حذفی سیتی رو میبرد شما میگفتی مورینیو بی عقل هست و یه جام مذخرف رو برد و لیگ رو عقب افتاد

در همه حالات شما ایرادت رو میگرفتی
    در حالی که الان با حذف چلسی خیلی به نفعش شده
    چون فشار بازی های حذفی از چلسی برداشته شده و با تمرکز بیشتری میتونه به لیگ ادامه بده !!!
    در حالی که سیتی همچنان باید تو 1 جام دیگه بازی کنه

شما برو ببین افتخاراتی که مورینیو داره رو کدوم مربی داره ؟؟؟
    قهرمانی با چند تیم مختلف باشگاهی در اروپا و لیگ
    من یه سوال از خود شما که طرفدار رئالی دارم، شما الان از اینکه یه مربی فوق العاده با شخصیت مثل آنجلوتی مربی رئاله راضی ترین که تو همه جام ها هم عالی نتیجه گرفته و اتلتیکو را با اقتدار تو جام حذفی شکست داد یا سال قبل که مورینیو با زمین و زمان جنگ داشت و نتایج فوق العاده ضعیفی هم گرفت؟ کی گفته مورینیو بهترین مربی جهانه؟ مورینیو تو رئال به جز یک لیگ و یک جام حذفی، جام دیگه ای مگه برد تو سه سال؟
    این حرفهای بی منطق که خوب شد از حذفی کنار رفتن تا بازی کمتر کنن هم چرته. الان شما ناراحتی که رئال هم تو جام حذفی فینالیسته هم تو لیگ وضعش خوبه هم تو CL ؟ مطمئن باش سیتی، دو جام حذفی رو که قطعا میبره تو لیگ هم بیشترین شانس رو داره. ضمنا چرا هیچکس از پیگرینی چیزی نمیگه؟ همین سیتی پارسال با اون مانچینی مزخرف، افتضاح نتیجه میگرفت ولی ببین پیگرینی چه تیمی ساخته که همه ازش میترسن بدون اینکه جار و جنجال درست کنه و با همه مربی ها درگیر بشه. ضمنا تو این فشردگی بازیها، یه مربی باید بدونه که باید از سیستم چرخشی هم استفاده کنه نه مثل مورینیو که همه بازیها یه ترکیب ثابت میچینه. الان چند وقته ویلیان و آزارد و اتوئو دارن همش بازی میکنن؟ اون شورله و دمبا با آدم نیستن که یکم بهشون بازی بده؟ یا انقدر به جان تری فشار آورد که اونم مصدوم شد دوباره، همینطور کیهیل. شما همین بازی دیشب آرسنال رو ببین که ونگر تو اوج فشار روی تیمش، به چند بازیکن استراحت داده بود ولی مورینیو، نیمکت تیم رو یه چیز زائد میدونه. من یه زمانی عاشق مورینیو بودم ولی الان دیگه از این کارهاش و حرفاش خسته شدم. چرا نمیتونه مثل پیگرینی و راجرز و ونگر، کار خودشو بکنه و با همه درگیر نشه؟
    Last edited by Sepehr SS; 17-02-2014 at 10:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

در دفاع از مورینیو فقط همین عکس را قرار میدم و هیچ وقت اونو با امثال بنیتز و پیگرینی مقایسه نمیکنم

10. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این رکورد ها، به چه دردی میخوره اصلا؟ حالا مورینیو هشت سال قبل، کلی بازی برای چلسی برده، چه ربطی به الان داره؟ یعنی فرگوسن با اون همه افتخار، به خاطر این رکورد، از مورینیو پایین تره؟ من با این آمار و رکورد ها کاری ندارم، مهم نتایج تیم در حال حاضر و همچنین اخلاق و رفتار مربی تیم تو رسانه هاست که برای من مهمه. ضمنا خود پیگرینی، این رکورد مورینیو رو میشکنه. ضمنا چرا رکورد های بقیه مربی ها رو نمیگین و فقط هر چی به نفع مورینیو باشه، بهش اشاره میشه؟ همین من سیتی، تا اینجای فصل بیشتر از 100 گل زده که مورینیو تو خواب هم این آمار رو نمی تونه داشته باشه. کاش پیگرینی میومد چلسی.
    ضمنا شما برو ببین که ونگر که اومد آرسنال، چه بازیکن هایی داشتن و چه جور تیمی بود بعد با چلسی مقایسه کنیدش که مورینیو، بودجه بی پایان برای خرید بازیکن داشت و کلی بازیکن جدید گرفت. اون تیمی که مورینیو تحویل گرفت+بودجه بی پایان آبرامویچ رو به هر مربی میدادن، میتونست تیمو قهرمان کنه. حالا من نمی خوام کارهای قبلی مورینیو رو زیر سوال ببرم ولی وقتی این آمار بیخود رو میزارین، باید اصل حقیقت پشتش رو هم بازگو کنم.
    Last edited by Sepehr SS; 17-02-2014 at 10:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ضمنا شما برو ببین که ونگر که اومد آرسنال، چه بازیکن هایی داشتن و چه جور تیمی بود بعد با چلسی مقایسه کنیدش که مورینیو، بودجه بی پایان برای خرید بازیکن داشت و کلی بازیکن جدید گرفت. اون تیمی که مورینیو تحویل گرفت+بودجه بی پایان آبرامویچ رو به هر مربی میدادن، میتونست تیمو قهرمان کنه. حالا من نمی خوام کارهای قبلی مورینیو رو زیر سوال ببرم ولی وقتی این آمار بیخود رو میزارین، باید اصل حقیقت پشتش رو هم بازگو کنم.
    پس چرا اسکولاری نتونست چرا ویاس بواس نتونست؟ چرا رانیری هیچ کاری نکرد!!

مورینیو اخلاقش همینه الکی نیست که آقای خاص لقب گرفته

رکورد 100 گل در لیگ برتر را چلسی داره که مربوط به فصل 2009 2010 هستش هنوز هم هیچ تیمی نتونسته رکوردشو بزنه

13. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یه سوال از خود شما که طرفدار رئالی دارم، شما الان از اینکه یه مربی فوق العاده با شخصیت مثل آنجلوتی مربی رئاله راضی ترین که تو همه جام ها هم عالی نتیجه گرفته و اتلتیکو را با اقتدار تو جام حذفی شکست داد یا سال قبل که مورینیو با زمین و زمان جنگ داشت و نتایج فوق العاده ضعیفی هم گرفت؟ کی گفته مورینیو بهترین مربی جهانه؟ مورینیو تو رئال به جز یک لیگ و یک جام حذفی، جام دیگه ای مگه برد تو سه سال؟
    این حرفهای بی منطق که خوب شد از حذفی کنار رفتن تا بازی کمتر کنن هم چرته. الان شما ناراحتی که رئال هم تو جام حذفی فینالیسته هم تو لیگ وضعش خوبه هم تو CL ؟ مطمئن باش سیتی، دو جام حذفی رو که قطعا میبره تو لیگ هم بیشترین شانس رو داره. ضمنا چرا هیچکس از پیگرینی چیزی نمیگه؟ همین سیتی پارسال با اون مانچینی مزخرف، افتضاح نتیجه میگرفت ولی ببین پیگرینی چه تیمی ساخته که همه ازش میترسن بدون اینکه جار و جنجال درست کنه و با همه مربی ها درگیر بشه. ضمنا تو این فشردگی بازیها، یه مربی باید بدونه که باید از سیستم چرخشی هم استفاده کنه نه مثل مورینیو که همه بازیها یه ترکیب ثابت میچینه. الان چند وقته ویلیان و آزارد و اتوئو دارن همش بازی میکنن؟ اون شورله و دمبا با آدم نیستن که یکم بهشون بازی بده؟ یا انقدر به جان تری فشار آورد که اونم مصدوم شد دوباره، همینطور کیهیل. شما همین بازی دیشب آرسنال رو ببین که ونگر تو اوج فشار روی تیمش، به چند بازیکن استراحت داده بود ولی مورینیو، نیمکت تیم رو یه چیز زائد میدونه. من یه زمانی عاشق مورینیو بودم ولی الان دیگه از این کارهاش و حرفاش خسته شدم. چرا نمیتونه مثل پیگرینی و راجرز و ونگر، کار خودشو بکنه و با همه درگیر نشه؟
    من یکی از طرفدارای رئالم تا حدودی خیلی کم با حرف های شما موافقم. اما شما دیگه داری خیلی تند میری راجه به مورینیو!
    مثلا اینکه زمان رئال با زمین و زمان جنگ داشت و تیم و تو حاشیه برد درست.....اینکه از یه سری بازیکن ثابت استفاده میکنه هم درست.
    اما اینکه بگی برا رئال کاری نکرد و فقط به جام ها نگاه کنی کاملا غلطه!
    مورینیو چه رئالی رو تحویل گرفت؟ یه رئال بحران زده .... اما چنان سرپاش کرد بعد 1 سال که 3 بار پشت هم اومد نیمه نهایی لیگ قهرمانان......لالیگای رکوردها......مهمتر از همه رئالو کرد یه تیمی که کل اروپا میترسن بهش بخورن.....حتی بایرن! کلا رسالت مورینیو همین بود که بیاد رئالو سرپا کنه یه جورایی.....
    اما بله من الان با کارلو راضی ترم....هم نیمکت هم فیکسا بازی میکنن و اختلاف بینشون خیلی کمه...... تیم در آرامش کامله.... و تو همه جام ها عالی کار کرده.... اما اگه مورینیو قبل کارلو نیومده بود رئال معلوم نبود بتونه مثه مورینیو رئالو سرپا کنه.....

15. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سال قبل، شرایط چلسی مثل الان نبود. مطمئنا اگه بنیتز از اول فصل مربی چلسی بود، خیلی بهتر نتیجه میگرفت و میتونست مدعی قهرمانی باشه. چطور کارلو آنجلوتی رو مثال نمی زنین که با چلسی هم قهرمان لیگ شد هم FA Cup ؟ اینجا یه طوری بعضی ها حرف میزنن انگار که مورینیو فقط برای چلسی جام برده، جالبه بدونین که مورینیو هیچ وقت نتونسته لیگ و FA cup رو همزمان تو یک فصل ببره در حالی که آنجلوتی این کار رو کرده یا دی متئو که قهرمان FA cupو CL شد. به نظر من که آنجلوتی کارنامه خیلی بهتره نسبت به مورینیو داشت تو چلسی و از دست دادنش یه اشتباه بود.

بحث با شما فایده ای نداره
    دید شما به فوتبال لحظه ای هست

مورینیو واسه رئال چیکار کرد ؟؟
    فکر کنم فقط چند ماه هست فوتبال نگاه میکنی
    عزیز جان مورینیو یه تیم کاملا نابود شده رئال رو تحویل گرفت و یه تیم کاملا یکدست و قوی رو تحویل آنچلونی داد

کلا هم با شما بحث ادامه دادن بیخوده

رکورد مورینیو به چه دردی میخوره ؟؟
    برو ببین بزرگترین مربی ها هم نتونستن بعضی کارهای مورینیو رو انجام بدن

با همین آرزو خوش باش عزیز جان
    به امید اینکه آخر فصل کلوپ بیاد چلسی

17. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •