تیترهای روزنامه ی اسپورت - 29 آگوست 2013
سوپر قهرمان ها
بارساي مارتينو در يك بازي سخت وخشن مقابل اتلتيكو ، نخستين عنوان فصل را بدست آورد
بارسا 0 - اتلتيكو 0
امروز ،قرعه كشي چمپيونز ليگ
مورينيو اتوئو را براي چلسي به خدمت گرفت
تیترهای روزنامه ی الموندو - 29 آگوست 2013
اولین جام
بارسلونا قهرمان سوپر کاپ اسپانیا
بارسلونا 0 - اتلتیکو مادرید 0
بارسلونا یازدهمین قهرمانیش در سوپرکاپ را جشن گرفت
و
تاتا مارتینو و نیمار اولین جام با بارسا
والدس دو سیو بسیار عالی داشت و لیونل مسی یک پنالتی را ازدست داد
بمب :اتوئو در چلسی : مورینیو دوست دارد تا او در بازی مقابل بایرن حاظر شود
fcbarca.ir
+++++++++
فیسبوک والدز : اولین جام در این فصل . بازی بسیار سختی بود ،تبریک به همه ی هواداران بارسا ، زنده باد بارسا .
ماسکی : ما می دانستیم بازی بسیار سختی در پیش داریم ، اتلتیکو با سیمئونه شخصیت برد دارد ، تیمی که پرواز می کند ، یک حریف بسیار سخت .
تاتا مارتینو : نیمار بسیار خوب بازی کرد ، او خسته نشده بود بنابراین نیازی نبود او را تعویض کنم .
همانطور که قبلا گفته بودم ، ما در این فینال بازی کردیم چون تیم در فصل قبل بسیار عالی کار کرده بود ، این جام متعلق به تیتو و بازیکنان است .
ویکتور تنها دو شوت جدی درون دروازه دید و هردوی آنها را مهار کرد ، او یک دروازه بان بزرگ است .
چرا اینیستا بازی را شروع نکرد ؟
تنها مربیست که تصمیم می گیرد و این ترکیب اولیه تصمیم من بود .
چیزهایی برای بهبود تیم ؟
ما باید تلاش کنیم مدت زمان بیشتری را خوب بازی کنیم ، مانند 20 دقیقه اول . هنگامی که ما کاملا کنترل بازی را در دست داشتیم .
مسی – نیمار ؟
به شکل مجزا آنها خوب بازی کردند .آنها زیاد با هم برخورد ندارند ، اما در آینده این را خواهیم دید ، مسی فعلا متمایل به راست بازی می کند .
توییتر کوبی برایانت : بارسا ! قهرمان سوپرکاپ ، آرزو داشتم آنجا بودم .
پیکه : داور اجازه ی خطاهای فراوان را به آنها داد ؟ داوران می خواهند بازیکنان بتوانند هوداران خود را سرگرم کنند ، اما آنها به ما این شانس را ندادند .( با بازی خشن )
فیسبوک پدرو : اولین جام فصل !! تبریک برای کار سخت تیم ، درود بر همگی .