تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 293 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

!! بازی دیشب میگی ؟! اتفاقا یکی از بد های بارسا بود ... چند تا توپ لو داد و تو کارهای دفاعی هم موفق عمل نمیکرد تنها نکته مثبت بازی الوز در بازی دیشب این بود که منجر به اخراج بازیکن اتلتیکو شد که از همشون هم وحشی تر بود ... همون دقایق اول نیمه اول اخطار گرفت و تو نیمه دوم هم خیلی رو اعصاب مسی داشت کار میکرد که مسی داشت عصبی میشد کم کم و اخرم با مشت کوبید تو صورت الوز
    ویرایش کردم!!والدز منظورم بود. در مورد الوز موافقم و در بند 4 توضیح دادم راجع بهش

بعدشم عزیز من نیمار خوبه ما نمیگیم بد.ولی دیشب اصلا خوب بازی نکرد.خیلی زمین میخورد.مسی دریبل میکرد و دومی و سومی میومدن میزدنش.ولی نیمار دریبل نمیتونست بکنه.البته مطمئنم که چند تا بازی فیکس بازی کنه خودشو پیدا میکنه

2. 5 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ویرایش کردم!!والدز منظورم بود. در مورد الوز موافقم و در بند 4 توضیح دادم راجع بهش

بعدشم عزیز من نیمار خوبه ما نمیگیم بد.ولی دیشب اصلا خوب بازی نکرد.خیلی زمین میخورد.مسی دریبل میکرد و دومی و سومی میومدن میزدنش.ولی نیمار دریبل نمیتونست بکنه.البته مطمئنم که چند تا بازی فیکس بازی کنه خودشو پیدا میکنه
    اره دیشب که که خوب بازی نکرد البته کلا تیم خوب بازی نکرد و میگم به جز والدز بازیکن خوبی نداشتیم به اون صورت ... نیمار هم 5-6 تا دریبل کرد که زدنش ولی خوب چند تا دریبلاشم نگرفت تازه اولین بازی فیکسش بود فرصت زیاده

4. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه بازی دیشب باز نشون داد تیم مقابل تیم هایی که یه مقدار منسجم تر عمل میکنن به مشکل میخوره در گل زنی البته هنوز زوده که انتظار نتیجه دادن تفکرات تاتا رو داشته باشیم. امیداورم تیم رو از این اصرار بی خود به مالکیت و پاس های بی نتیجه خلاص کنه
    مسی هم اگر بخواد به این غرور و خودخواهیش تو زمین ادامه بده سیر نزولیش شروع خواهد شد.( البته شاید این حس رو فقط من دارم که مغرور شده یه مقدار )

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

اولين قهرماني مارتينو با بارسلونا

بارسلونا و اتلتيکو مادريد در نوکمپ به تساوي بدون گل رسيدند و بارسا توانست با گل زده بيشتر در خانه حريف فاتح سوپرجام شود. بازي رفت دو تيم در بيسنته کالدرون به تساوي يک بر يک انجاميد.

بارسا در اين ديدار نشاني از تيم هميشگي نداشت و آشفتگي و بي‌دقتي در بازي اين تيم بارز بود. پاس‌هاي آنها مانند هميشه نبود. سيمئونه تيمي بسيار سازمان‌يافته را به ميدان فرستاده بود و بارسا نمي‌توانست دروازه تيبو کورتوا را با خطر خاصي مواجه کند. در آن سو اتلتيکو در حملات نه بازيکنان زيادي داشت و نه رادامل فالکائو را. آنها هم نمي‌توانستند چندان به موقعيت برسند اما در معدود فرصت‌هايشان ويکتور والدس درخشيد و مانع گل خوردن تيمش شد. ديگر بازيکن خوب بارسا در اين ديدار نيمار بود که هرچند بسيار ناهماهنگ با ديگر بازيکنان بود اما در لحظاتي تکنيک تماشايي خود را به رخ کشيد.

ليونل مسي و نيمار در ترکيب ثابت بارسا حضور داشتند و داويد ويا هم در ترکيب اتلتيکو بود. همچنين سسک فابرگاس به جاي آندرس اينيستا در خط مياني بارسا بازي مي‌کرد.

تنها موقعيت قابل ذکر نيمه اول براي اتلتيکو بود. فيليپه لوييس، مدافع چپ اتلتيکو به پيش تاخت و توپ را به آردا توران سپرد. آردا با گذر از جرارد پيکه شوتي محکم زد که والدس آن را عالي دفع کرد.

دو تيم در نيمه دوم هم موقعيت‌هاي خاصي نداشتند. اما تنش بين بازيکنان بسيار بالا بود و در نهايت فيليپه لوييس در دقيقه 81 اخراج شد. او از ابتداي بازي با دني آلوز و مسي تنش داشت و در نهايت زماني که آلوز تلاش کرد بدون توپ روي او خطا کند او لحظاتي بعد با آرنج به صورت آلوز کوبيد و کارت قرمز گرفت.

ديگر بازيکن اخراجي اتلتيکو آردا بود که البته 20 دقيقه بعد از تعويض، و از روي نيمکت اخراج شد. اتلتيکو البته خوش‌اقبال بود که يکي ديگر از بازيکنانش به دليل لگد کردن کمر آلوز کارت قرمز نگرفت.

بهترين فرصت براي گل‌زني بارسا در دقيقه 89 پيش آمد. خوان‌فران ساق پاي پدرو تازه‌وارد را زد و داور اعلام پنالتي کرد. مسي پشت توپ ايستاد اما ضربه او به تير دروازه خورد و برگشت.

در نهايت تاتا مارتينو توانست اولين قهرماني خود را با بارسا جشن بگيرد، اما اين قهرماني با درخشش به دست نيامد.

7. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

مسی هم اگر بخواد به این غرور و خودخواهیش تو زمین ادامه بده سیر نزولیش شروع خواهد شد.( البته شاید این حس رو فقط من دارم که مغرور شده یه مقدار )
    مسی مغرور نشده.به خاطر خطاهای بدی که روش میکردن اعصابش خورد بود.

هر کس دیگه ای هم بود اعصابش میریخت به هم.

خب وقتی مدافع بی توجه به اینکه مسی اسیب میبینه یا نه میاد و وحشیانه اونو میزنه دیگه چه توقعی؟

9. 5 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مراسم کامل اهدای جام سوپرکاپ با کیفیت اچ دی ، اختصاصی کانال الجزیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیترهای روزنامه ی اسپورت - 29 آگوست 2013

سوپر قهرمان ها

بارساي مارتينو در يك بازي سخت وخشن مقابل اتلتيكو ، نخستين عنوان فصل را بدست آورد

بارسا 0 - اتلتيكو 0

امروز ،قرعه كشي چمپيونز ليگ

مورينيو اتوئو را براي چلسي به خدمت گرفت

تیترهای روزنامه ی الموندو - 29 آگوست 2013

اولین جام

بارسلونا قهرمان سوپر کاپ اسپانیا

بارسلونا 0 - اتلتیکو مادرید 0

بارسلونا یازدهمین قهرمانیش در سوپرکاپ را جشن گرفت
    و
    تاتا مارتینو و نیمار اولین جام با بارسا

والدس دو سیو بسیار عالی داشت و لیونل مسی یک پنالتی را ازدست داد

بمب :اتوئو در چلسی : مورینیو دوست دارد تا او در بازی مقابل بایرن حاظر شود

fcbarca.ir

+++++++++

فیسبوک والدز : اولین جام در این فصل . بازی بسیار سختی بود ،تبریک به همه ی هواداران بارسا ، زنده باد بارسا .

ماسکی : ما می دانستیم بازی بسیار سختی در پیش داریم ، اتلتیکو با سیمئونه شخصیت برد دارد ، تیمی که پرواز می کند ، یک حریف بسیار سخت .

تاتا مارتینو : نیمار بسیار خوب بازی کرد ، او خسته نشده بود بنابراین نیازی نبود او را تعویض کنم .

همانطور که قبلا گفته بودم ، ما در این فینال بازی کردیم چون تیم در فصل قبل بسیار عالی کار کرده بود ، این جام متعلق به تیتو و بازیکنان است .

ویکتور تنها دو شوت جدی درون دروازه دید و هردوی آنها را مهار کرد ، او یک دروازه بان بزرگ است .

چرا اینیستا بازی را شروع نکرد ؟

تنها مربیست که تصمیم می گیرد و این ترکیب اولیه تصمیم من بود .

چیزهایی برای بهبود تیم ؟

ما باید تلاش کنیم مدت زمان بیشتری را خوب بازی کنیم ، مانند 20 دقیقه اول . هنگامی که ما کاملا کنترل بازی را در دست داشتیم .

مسی – نیمار ؟

به شکل مجزا آنها خوب بازی کردند .آنها زیاد با هم برخورد ندارند ، اما در آینده این را خواهیم دید ، مسی فعلا متمایل به راست بازی می کند .

توییتر کوبی برایانت : بارسا ! قهرمان سوپرکاپ ، آرزو داشتم آنجا بودم .

پیکه : داور اجازه ی خطاهای فراوان را به آنها داد ؟ داوران می خواهند بازیکنان بتوانند هوداران خود را سرگرم کنند ، اما آنها به ما این شانس را ندادند .( با بازی خشن )

فیسبوک پدرو : اولین جام فصل !! تبریک برای کار سخت تیم ، درود بر همگی .

13. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تبریک میگم
    فقط حیف اون جام هایی که این اتلتیکو برده
    منتقدان والدز در نظر داشته باشن که این سوپرکاپ رو با سیو نیمه اول برامون گرفت

15. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

فیسبوک پدرو چیه ادرسش ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اولا : تبریک ...
    دوما : دوستان بارسائی باید چاره ای اندیشید برای این فوتبال خشن و تماما دفاعی بدور از هرگونه تاکتیک و متکی به امداد الهی تا شاید در ضد حمله ای ناجوانمردانه خدا نصیب کند و گلی به ثمر برسد و البته این فوتبال قرون بدوی را جدیدا هر نوع تیمی از بزرگ تا کوچیک جلوی این ابر تیم ( بارسا) پیاده میکنه که البته جای تاسف داره ...

18. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •