تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 88 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

میگم این کامران ترکی هم بلد بود نمیدونستیم؟
    وقتی اون یارو رامین لوش داد که کجاست سریع اومد خلاصش کرد
    مثل اینکه این کامران بچه ارومیه‌ست!! پس قطعا یه چیزی از ترکی استانبولی حالیشه

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان قسمت قبل رو ندیدم میشه یه کم کامل ( در حد 6 خط ) قسمت قبل رو توضیح بدید ؟ خیلی برام مهمه که بدونم چی شد.

ممنون

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من عاشق شهابم.... ولی ازش ناامید شدم.... این احمق بیشعور واسه چی باید احد رو زنده بذاره؟ خو مرتیکه تو که اونجا بودی، خو اومدنی یه گلوله خالی میکردی تو کله‌ی پوک احد...!!

من واقعا عاشق شهابم.... خیلی دوستش دارم!! اصلا جون میده واسه نقش اسسین! یه سازمان تروریستی...

راستی یه چیز خنده دار بگم شاید باورتون نشه:
    من این سریال رو دانلود میکنم از سایت ایران‌پراد و از تی‌وی نمی‌بینم!!!! هرکاری میکنم، نمی‌تونم دوباره با تلویزیون دیدن ارتباط برقرار کنم!!!! همش باید وسط فیلم بلند شم در یخچال رو باز کنم مطمئن شم از همه چی و اینکه کسی چیزی رو تغییر نداده و بیام.... تو کامی سریع اسپیس رو میکوبم! که فیلم واسته میرم و میام....!!!
    من که اعصابمون خورده ازش به خاطر اینکاراش که هر کی رو میزنه میکشه!

دوستان قسمت قبل رو ندیدم میشه یه کم کامل ( در حد 6 خط ) قسمت قبل رو توضیح بدید ؟ خیلی برام مهمه که بدونم چی شد.

ممنون
    هیچی دیگه کامی رفت ترکیه پیش عموش که دستور فرتشو داده بود!
    قسمت بعدی رو دریابین
    در ضمن این کامی هم از اون قسمت که فهمید دستور دادن بکشنش هی اینور اونور میره سوال میکنه اخرش رسید به عموش !

بعدشم سریال داره تموم میشه بعد تمومی چیکار کنیم؟! بعد مدتی یه فیلم باحال دیدما !

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لااقل نکرده بودن برای طبیعی شدن سریال از بازیگرای بومی آذربایجان استفاده میکردن واسه مامورا.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

هیچی دیگه کامی رفت ترکیه پیش عموش که دستور فرتشو داده بود!
    قسمت بعدی رو دریابین
    در ضمن این کامی هم از اون قسمت که فهمید دستور دادن بکشنش هی اینور اونور میره سوال میکنه اخرش رسید به عموش !

بعدشم سریال داره تموم میشه بعد تمومی چیکار کنیم؟! بعد مدتی یه فیلم باحال دیدما !
    پدرم که فیلم رو دیده بود همین جوری برام تعریف کرد
    اگه میشه یه کم کامل تر توضیح بدید مثلا قسمت قبلش نشون داد، اون یارو که ماشین gmc داشت رفت تو خونه احد اینا ( اسمه دوست کامران احر بود یا احد ؟ ) خب چی شد دقیقا ؟ کامران فرار کره بود ؟ یارو رو کشت ؟

خب یه کم داستان رو خوب تعرییف کن دیگه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

پدرم که فیلم رو دیده بود همین جوری برام تعریف کرد
    اگه میشه یه کم کامل تر توضیح بدید مثلا قسمت قبلش نشون داد، اون یارو که ماشین gmc داشت رفت تو خونه احد اینا ( اسمه دوست کامران احر بود یا احد ؟ ) خب چی شد دقیقا ؟ کامران فرار کره بود ؟ یارو رو کشت ؟

خب یه کم داستان رو خوب تعرییف کن دیگه
    نمیکنم میخوای چیکار کنی؟!

پدرت تعریف کرده دیگه! دی

اون رفت تو خونه دید نیستن ( حدس من تو صفحات قبل درست بود :‌دی) بعدش رف دنبالشون. که احد کامران رو برد پیش دوستش که از مرز به رده بعد احد موقع برگشت با شهاب رو برو شد که شهاب از احد در مورد کامی سوال کرد و به پاشم شلیک کرد (ناکس D) ولی نکشتش! بعدش نشون نداد. نتونست بره دنبال کامی. چون رد شده بود :پی

بسه ؟دی

ادامه داستان را در برنامه بعد خواهید دید ( لطفا شبیه به دوبلر فوتبالیستها خوانده شود) :بهمن

7. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لااقل نکرده بودن برای طبیعی شدن سریال از بازیگرای بومی آذربایجان استفاده میکردن واسه مامورا.

یعنی چی؟! خوب اگر احد و اون یکی ترکی حرف میزدن که ما متوجه نمی‌شدیم که؟! یا حتی پلیس ها هم اگر ترکی حرف میزدن که ما چیزی نمی‌فهمیدیم که؟

با شهاب رو برو شد که شهاب از احد در مورد کامی سوال کرد و به پاشم شلیک کرد (ناکس D) ولی نکشتش!
    اقا چطور دلت میاد به شهاب اینجوری بگه عاخه؟
    شهاب و کامران هر دو نیروی عملیاتی این سازمان تروریستی بودن و کلی اموزش در این خصوص دیدن!!!!
    اون صحنه های سوارکاری و بالا رفتن از صخره و شلیک و بازجویی و اینا مثلا داره سطح حرفه‌ای بودن و خطرناک بودن اینا رو نشون میده! :|
    خوب یه کسی که یه سازمان تروریستی بین‌المللی استخدامش کرده و اموزشش داده که ادم بکشه، اصولا باید دم به دقیقه ادم بکشه!! تمیز و زیبا مثل همونجوری که ایمان رو کشت!!!‌من واقعا حال کردم باش...

من تازه دارم ازش به عنوان پوستر و اینا استفاده میکنم تو تاپیکام!!!‌:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by senaps; 28-06-2013 at 10:59.

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا چطور دلت میاد به شهاب اینجوری بگه عاخه؟]
    ینی واقعا از شهاب خوشت میاد؟
    خیلی نامرده پیرزن بیچاره و ایمان و اینا رو میکشه همش
    ندیدی با خود کامران دعواش شد کم نخورد
    شخصیتشم که

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

شهاب خیلی داره نقش بازی میکنه
    بقیه بازیگرا طبیعی رفتار و بازی میکنن ولی شهاب حرکات دست و صورتش خیلی زیاده و بازی در میاره.اگر مثل بقیه طبیعی رفتار میکرد خیلی بهتر بود

12. 4 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

یعنی چی؟! خوب اگر احد و اون یکی ترکی حرف میزدن که ما متوجه نمی‌شدیم که؟! یا حتی پلیس ها هم اگر ترکی حرف میزدن که ما چیزی نمی‌فهمیدیم که؟
    از صبح تا شب فیلم زبان انگلیسی میبینی با زیر نویس فارسی مشکلی نداره! ولی به دو خط ترکی گیر میدی ؟ پس زیر نویس برای چی اختراع شده ؟

خوب یه کسی که یه سازمان تروریستی بین‌المللی استخدامش کرده و اموزشش داده که ادم بکشه، اصولا باید دم به دقیقه ادم بکشه!! تمیز و زیبا مثل همونجوری که ایمان رو کشت!!!‌من واقعا حال کردم باش...
    فکر نمی کنم سازمان تروریستی باشه. اخه یه جوریه، آدم فکر می کنه فراماسونری باشه. آخه هوش سیاه آدم بالاتر از خودش رو نمیشناسه و کسی هم با کسی حرف نمی زنه فقط به وسیله فیلم و نوشته و صدا. خیلی از اعضای گروه هم از پولدار های ایران هستن و بعضی ها هم بدون هیچ مشکلی تفنگ ترانزیت می کنن

14. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •