مثل اینکه این کامران بچه ارومیهست!! پس قطعا یه چیزی از ترکی استانبولی حالیشه![]()
مثل اینکه این کامران بچه ارومیهست!! پس قطعا یه چیزی از ترکی استانبولی حالیشه![]()
دوستان قسمت قبل رو ندیدم میشه یه کم کامل ( در حد 6 خط ) قسمت قبل رو توضیح بدید ؟ خیلی برام مهمه که بدونم چی شد.
ممنون
من که اعصابمون خورده ازش به خاطر اینکاراش که هر کی رو میزنه میکشه!
هیچی دیگه کامی رفت ترکیه پیش عموش که دستور فرتشو داده بود!
قسمت بعدی رو دریابین
در ضمن این کامی هم از اون قسمت که فهمید دستور دادن بکشنش هی اینور اونور میره سوال میکنه اخرش رسید به عموش !
بعدشم سریال داره تموم میشه بعد تمومی چیکار کنیم؟!بعد مدتی یه فیلم باحال دیدما !
لااقل نکرده بودن برای طبیعی شدن سریال از بازیگرای بومی آذربایجان استفاده میکردن واسه مامورا.
پدرم که فیلم رو دیده بود همین جوری برام تعریف کرد
اگه میشه یه کم کامل تر توضیح بدید مثلا قسمت قبلش نشون داد، اون یارو که ماشین gmc داشت رفت تو خونه احد اینا ( اسمه دوست کامران احر بود یا احد ؟ ) خب چی شد دقیقا ؟ کامران فرار کره بود ؟ یارو رو کشت ؟
خب یه کم داستان رو خوب تعرییف کن دیگه
نمیکنم میخوای چیکار کنی؟!
پدرت تعریف کرده دیگه! دی
اون رفت تو خونه دید نیستن ( حدس من تو صفحات قبل درست بود :دی) بعدش رف دنبالشون. که احد کامران رو برد پیش دوستش که از مرز به رده بعد احد موقع برگشت با شهاب رو برو شد که شهاب از احد در مورد کامی سوال کرد و به پاشم شلیک کرد (ناکس D) ولی نکشتش! بعدش نشون نداد. نتونست بره دنبال کامی. چون رد شده بود:پی
بسه ؟دی
ادامه داستان را در برنامه بعد خواهید دید ( لطفا شبیه به دوبلر فوتبالیستها خوانده شود) :بهمن
یعنی چی؟! خوب اگر احد و اون یکی ترکی حرف میزدن که ما متوجه نمیشدیم که؟! یا حتی پلیس ها هم اگر ترکی حرف میزدن که ما چیزی نمیفهمیدیم که؟لااقل نکرده بودن برای طبیعی شدن سریال از بازیگرای بومی آذربایجان استفاده میکردن واسه مامورا.
اقا چطور دلت میاد به شهاب اینجوری بگه عاخه؟با شهاب رو برو شد که شهاب از احد در مورد کامی سوال کرد و به پاشم شلیک کرد (ناکس D) ولی نکشتش!
شهاب و کامران هر دو نیروی عملیاتی این سازمان تروریستی بودن و کلی اموزش در این خصوص دیدن!!!!
اون صحنه های سوارکاری و بالا رفتن از صخره و شلیک و بازجویی و اینا مثلا داره سطح حرفهای بودن و خطرناک بودن اینا رو نشون میده! :|
خوب یه کسی که یه سازمان تروریستی بینالمللی استخدامش کرده و اموزشش داده که ادم بکشه، اصولا باید دم به دقیقه ادم بکشه!! تمیز و زیبا مثل همونجوری که ایمان رو کشت!!!من واقعا حال کردم باش...
من تازه دارم ازش به عنوان پوستر و اینا استفاده میکنم تو تاپیکام!!!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by senaps; 28-06-2013 at 10:59.
ینی واقعا از شهاب خوشت میاد؟
خیلی نامرده پیرزن بیچاره و ایمان و اینا رو میکشه همش
ندیدی با خود کامران دعواش شد کم نخورد
شخصیتشم که![]()
شهاب خیلی داره نقش بازی میکنه
بقیه بازیگرا طبیعی رفتار و بازی میکنن ولی شهاب حرکات دست و صورتش خیلی زیاده و بازی در میاره.اگر مثل بقیه طبیعی رفتار میکرد خیلی بهتر بود
از صبح تا شب فیلم زبان انگلیسی میبینی با زیر نویس فارسی مشکلی نداره! ولی به دو خط ترکی گیر میدی ؟ پس زیر نویس برای چی اختراع شده ؟
فکر نمی کنم سازمان تروریستی باشه. اخه یه جوریه، آدم فکر می کنه فراماسونری باشه. آخه هوش سیاه آدم بالاتر از خودش رو نمیشناسه و کسی هم با کسی حرف نمی زنه فقط به وسیله فیلم و نوشته و صدا. خیلی از اعضای گروه هم از پولدار های ایران هستن و بعضی ها هم بدون هیچ مشکلی تفنگ ترانزیت می کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)