اقا بابک 2 تا نکته دیگه رو هم جواب بدی به غیر سوالای بالا ممنونت میشم
1)چرا دوربینای 2 3 میلیون تومنی 8 برابر بزرگنمایی دارن اما این 20 هزار تومنی 10 برابر پس چه فرقی دارن با هم ؟؟؟؟
2)بازار خرید شکاری های ارزون دقیقا کجاست
دست گلت درد نکنه بابک جان
اقا بابک 2 تا نکته دیگه رو هم جواب بدی به غیر سوالای بالا ممنونت میشم
1)چرا دوربینای 2 3 میلیون تومنی 8 برابر بزرگنمایی دارن اما این 20 هزار تومنی 10 برابر پس چه فرقی دارن با هم ؟؟؟؟
2)بازار خرید شکاری های ارزون دقیقا کجاست
دست گلت درد نکنه بابک جان
سلام
میشه گفت 10 برابر بزرگنمایی یعنی فاصله 10 متری رو میاره 1 متری. من عکسی نیافتم برای مثال. با خیال راحت برو تو مغازه بگو میخوام تست کنم.
کوچیکتر از این یا باید تک چشمی همین 10 در 25 رو بگیری ( تک چشمی ها لرزش دست توشون بیشتر دیده میشه) یا دوربین های تاتری که بزرگنمایی خیلی کمی ( 2 تا 4 برابر) دارن.
بزرگنمایی تاثیر خیلی جزیی توی قیمت داره. اصل دلیل تفاوت قیمت دوربین ها یکی متفاوت بودن قطر شیئی دوربین هاست و دوم (مهمتر) ساختار لنز ها که همین باعث اختلاف قیمت مورد نظر شماست.
یک عدسی به تنهایی خطای رنگی میده. دو عدسی رو با هم ترکیب میکنن، میشه آکروماتیک خطای رنگ رو تا حد بالایی میگیره، تا اینجا میشه دوربین های متعارف . اما وقتی از شیشه های با کیفیت تری استفاده میشه تا ضریب عبور نور افزایش پیدا کنه و تعداد لنز ها هم به 3 یا احتمالا 4 تا برسه میشه آپوکروماتیک که مطلقا خطایی در تصویر ندارن و شفافیت دید هم فوق العاده است قیمتشون هم ماشالا. اضافه کنید امکانات جانبی مثل ضد آب بودن و ضد شوک بودنشون رو. مارک هم بی تاثیر نیست. به نظر من زاواروسکی و اشنایدر کمی هم پول مارکشون رو میگیرن. اگه روزی خاستین دوربین آپو بگیرین پیشنهاد من مارک ویلیام اپتیکه.
بازار دوچشمی توی تهران من فقط ناصر خسرو رو میدون و خیابون فردوسی از توپخونه تا جمهوری رو میشناسم فقط.
راه تقریبی تشخیص دوربین کوچک خوب:
کوتینگ ( اندود روی لنز ها) سرمه ای یا سبز باشه ( قرمز اسباب بازیه)
جدا از پیچ تنظیم فوکوس اصلی باید یکی از چشمی ها ( عموما چشمی راست) قابلیت فوکوس مجزا داشته باشه.
در دید با دوربین (10 در 25 رو عرض میکنم) به هیچ وجه نباید نور محیط کم بشه. (دیدم دوربین های تقلبی که کوتینگ آبی دارن (در واقع لنز رو رنگ زدن) که با این روش میشه تشخیصش داد.
دوربین دو بینی نداشته باشه.( با هر دو چشم یک تصویر رو ببینید)
سلام من در تهران جایی رو سراغ ندارم. اما آماری که من دارم خرید یک آیینه نو ، از نظر اقتصادی به صرفه تر از کوتینگ آیینه است. شاید نزدیک نصف قیمت بیوفته ( البته در سایز های زیر 6 اینچ ، ابعاد بالاتر کوتینگ مجدد منطقی تره)
با سلام
از این که مرا در جمع خود قبول کردید ممنونم.
کیفیت اپتیکی این تلسکوپ هاچگونه است؟
آیا می توان با آنها عکاسی کرد؟
آیا با تلسکوپ های 15 اینچی باز هم سحابی ها خاکستری دیده می شوند؟
سلام
کیفیت خوبی دارن.
با دابسونی ها لفقط میشه از ماه و خورشید و سیارات عکس گرفت ( اجرام پر نور)
تشخیص رنگ اجرام اعماق آسمان به سه عامل وابسته است. یک قطر شیئی . دو آلودگی نوری و سه طبعا درخشش خود جرم.
سحابی جبار (که میدونید جزو پرنورترین اجرام غیر ستاره ایه) در زیر آسمانی کاملا تاریک با تلسکوپ 10 اینچی به بالا قطعا رنگی دیده میشه. آلودگی نوری این وسط خیلی تعیین کننده است.
باتشکر
آیا کیفیت تلسکوپ های دیسکاوری نسبت به تلسکوپ های دابسونی موجود در ایران(مید،اسکای واچرو اوریون)خیلی متفاوت اند و ارزش چند ماه انتظار را دارد؟
با سلام جناب بابک خان
می خواستم یک مقایسه ی بین مقر AZ3 و AZ4 داشته باشم. سئوال من این است که مقر AZ4 در بزرگنمایی های بالا (مثل رصد ماه و سیارات) کار با آن سخت است یا خیر ؟ (با توجه به اینکه AZ3 پیچ حرکت ریز دارد)
با تشکر
سلام
دیسکاوری البته در کلاس های مختلف تولید داره . اما در هر شرایطی بدترین دیسکاوری ها نسبت به مارک هایی که اسم بردید بهتره.
100 درصد توی بزرگنمایی بالا az3 بهتر جواب میده. az4 استحکام بالاتر و تحمل وزن بیشتر داره نسبت به az3.
این پیچ های حرکت ریز دنیاییه واسه خودش. البته az4 با سفت کردن پیچ های مقر کمی حالت حرکت ریز پیدا میکنه اما به حد az3 نمیرسه.
سلام من پیشنهاد میدم یا یک دوربین دوچشمی 15x70 که قیمتش حدود 100 تومان است تهیه کنید و یا اینکه اگر اصرار به خریدن تلسکوپ دارید میتونید یک تلسکوپ 80 میلیمتری انکساری که قیمت مارک کامارش 240 تومان هست بخرید یا یک انعکاسی 5 اینچ که قیمت مارک کامارش همون 240 تومان است تهیه کنید.
دوستانی که تلسکوپ های دابسونی در اختیار دارند :
نظر شما در مورد قابلیت حمل و نقل دابسونی ها مدل 8 و 10 اینچ چیست؟
دابسونی های 8 و 10
سریع ترین راه اندازی ابزار بعد از انتقال رو دارن. تلسکوپ رو میزاریم روی پایه. پیچش رو سفت میکنیم . همین.
زمان حمل و نقل پایه و لوله از هم جدا میشن. تو این سایز ها به خاطر بزرگی به نظرم بهتره دو نفر باری حمل و نقل باشن.
به هر حال اگه با دیگر 8 اینچ ها مقایسه کنیم حمل و نقلش آسون تره. (منظورم مقایسه با سایز خودشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)