دوست عزیز
این ممکن است که در اطراف تلویزیون شما دستگاه و یا جریان الکتریکی و یا امواج قوی موبایلی موجب تداخل در امواج وای فای تان بشود که لازمه آن این است که بررسی شود و آن موانع را برطرف گردانید.
دوست عزیز
این ممکن است که در اطراف تلویزیون شما دستگاه و یا جریان الکتریکی و یا امواج قوی موبایلی موجب تداخل در امواج وای فای تان بشود که لازمه آن این است که بررسی شود و آن موانع را برطرف گردانید.
دوستان من شدیدا بین مدل 40h 6430 و 46h5870 گیر کردم
آیا تفاوت کیفیت تصویر سری 5 و 6 خیلی زیاده ؟
لطفا اگه کسی تجریه استفاده داشته راهنمایی کنه
باتشکر از پاسختون چک کردم بنظر نمیاد تداخلی وجود داشته باشه همچنان همین پیغام رو میده البته وقتی ریست فکتوری میکنم گاهی کار میکنه ولی بسرعت از سرچ در صفحه وایرلس میپره بیرون و دوباره از کار میوفته و همین پیغام رو در سرچ دوباره میده بنظر شما مشکل چیه آیا وایرلس داخلی خراب شده اگه اینطوره پس چرا گاهی کار میکنه و دوباره از کار میوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ehsan_r; 14-06-2015 at 08:20.
دوست عزیز
با کابل لن تست کنید ببینید همین مشگل یعنی قطعی اینترنت در تلویزیون را دارید. و ممکن است که مودمتان مشگل داشته باشد.
سلام با کابل لن مشکلی نداره و راحت کانکت میشه مشکلم با وایرلسشه که کار نمیکنه فقط بعضی وقتا برای مدت کوتاهی بکار میوفته ولی سریع دوباره از کار میوفته و همون پیغام رو میده ؟؟؟؟!!!!!!!
دوست عزیز
اگر بلد هستید یک بار مودمتان را ریست و دوباره تنظیم و سعی کنید.
گارانتی تو ايران يعنی هيچ
من يک تلويزيون سامسونگ مدل HU9990 خريدم طرف اومده نصب کرده فرداش امدم يک فيلم سه بعدی ببينم متوجه شدم از 4 تا عينک يکی وصل نميشه به تلويزيون
نمايندگی زنگ ميزنم ميگه شامل گارانتی نميشه ميتونيد از نمايندگی ها تهيه کنيد منم گفتم چشم خوب شد گفتی
دوستان در مورد اين تلويزيون من
هر کاری ميکنم نميتونه چيزی رو ضبط کنه فلش هم به دستگاه وصل هستش دکمه ضبط رو کنترل رو ميزنم ميگه موجود نميباشد
مورد ديگه حالته فوتبال هستش فقط ميشه pause زد و يا زوم کرد رو يک جای صفحه بازی رو ضبط نميکنه يا برگردم به عقب برای باز بينی
بازی چطور بايد فعال بشه ضبط کردن اين 2 مورد
دوست عزیز
برای استفاده از کارکردهای این تلویزیون شما نیاز به منوال کامل فارسی آن را دارید که من آن را موجود دارم. که شامل 157 صفحه در فرمت pdf است.
و شما برایضبط برنامه و یا بازی نیاز به فلش با گیگ و دور بالا دارید و برای اینکه شما بتوانید روی هر ظرفیت فلش این کار را بکنید به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ضبط بازی های ورزشی ، یک usb را که از قبل از روش بالا آماده کردید را به تلویزیون متصل کنید و از منو--->سیستم-->حالت فوتبال و آن را روشن می کنیم.
و در هنگام تماشای یک بازی ورزشی دکمه enter را از روی کنترول فشار می دهید و سپس دکمه موردنظر را بروی صفحه مانند ضبط - و زوم - و غیره را ذخیره و نمایش برجسته را انتخاب می کنید.
دکمه زرد در کنترول برای ضبط است
دکمه قرمز در کنترول برای حالت فوتبال - بزرگنمایی تصویر
دکمه آبی در کنترول برای حالت ضبط صدا
و موارد دیگر که همه آنها را در منوال می توانید پیدا کنید.
ممنون دوست من من قبل از راهنمايی شما به نصاب سامی زنگ زدم گفت به انتن ديجيتال وصل هستی گفتم نه با ماهواره همه رو ميگيرم
گفت اين مورد ها رو فقط رو کنال های ديجيتال قابل استفاده هستش
باسلام
ما مدل 6400 رو از بانه خریدیم. ساخت مصر است متاسفانه خود تلویزیون تلتکست غیر فعاله. یا راهی برای فعال کردن اش است یا نه
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)