امروز نمیدونم محمود اومده بود تو شهرداری تو خیابون هشت بهشت اینا اندازه ی کل نیروی نظامی کشور نیرو بود یه وضعی بود که نگو 200 ساعت تو ترافیک بودم
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
امروز نمیدونم محمود اومده بود تو شهرداری تو خیابون هشت بهشت اینا اندازه ی کل نیروی نظامی کشور نیرو بود یه وضعی بود که نگو 200 ساعت تو ترافیک بودم
منم دیدم چه خبر بود.. فکر کنم اینو هم همون طرفها خودنم
امروز انگار رفته بود لنجانات و حومه
دیگه نمی شه برنج لنجونی هم خورد![]()
![]()
![]()
محموتي وقتي اومد كرمانشاه من نشد برم لپش رو بكشم ...
از اصفهانياي عزيز خواهش مندم اين كارو واسه من بكنن ...
ثواب داره ها... تبرك ميشيد ...
![]()
آول اینکه هابولا
دوم اینکه اقا شوما عوارضی دادی و اومدی داخل؟؟؟؟
سوم اینکه اه اه. ناغافل چی چی رو بریم بکشیم و آ اون موقع دستمون را با چی بشوریم؟؟؟؟
در ضمن.. خواهر مژگان السلطنه والا مقام تصمیم گرفته لقب توضیح المسائل سایت را به شوما اعطا کنه...
چهارم اینکه در صورت نبودن پول خورد.. نون برنجی یا کاک هم به عنوان عوارضی قبول می شه
ای بابا دیر گفتی پرکشید رفت
سلام
نه عزیزم شوخی کردم ،گفتم بگم یکم بخندیم ،همین![]()
بای
اولا اينكه منم همون ...![]()
دوم اينكه من نخودي بيدم هرجا بخوام ميرم ...
سوم اينكه رئيس جمهور به اين گلي ، دلتم بخواد ! حالا درسته صورتش يه خورده فتوشاپ لازم داره اما در كل ماهه ...
در ضمن :
از سركار خانم عليه بسيار تشكر مينمايمو انشالله كه بتوانم در اين راه پر بركت و نوراني كليه عزيزان دل را به فيض برسانم ...
و للعاقبه للمتقين ...
ملا ووكمن نيش نيش نژاد (دامه ذله)
1421/12/06 ه.ق
پس شما هم مثل بنده كم سعادت تشريف داشتيد ...![]()
با اجازه شوما من ترجیح می دم این گل را به کسر "گ" بخونم.....اما والا یه خورده که چه عرض کنم.....این یه چند ساله نوری کار احتیاج داره...سوم اينكه رئيس جمهور به اين گلي ، دلتم بخواد ! حالا درسته صورتش يه خورده فتوشاپ لازم داره اما در كل ماهه ...
والا کدو کدو قل قل زن بیشتر بهتون میاد ایت الله دامه برکاتودوم اينكه من نخودي بيدم هرجا بخوام ميرم ...
دارین با هم دعوا میکنید یا فقط شوخیه؟
بگین تکلیفمون روشن بشه!![]()
![]()
حیف شد ما هم از دستش دادیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)