تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 98 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید....
    یه دوربین حرفه ای
    بودجه 2 توومن
    کاربرد عکاسی خانوادگی و عکاسی از طبیعت و عکاسی شهری
    کاربر دوربین تجربه خاصی نداره تو عکاسی ولی قصد رفتن به کلاس های عکاسی و اموزش دیدن عکاسی حرفه ای رو داره
    در مورد لنز هم بعید میدونم بتونه هزینه کنه برنابراین یه بادی که لنر قابل قبولی روش باشه مناسبتره
    خرید تحجهیزات هم به مرور زمان یه سری چیزا رو شاید بتونه تهیه کنه
    اگر قصد شرکت در کلاسهای عکاسی رو داره می تونه با مشاوره از استادش و در راستای و با توجه به نیازهاش خرید کنه. یه بادی با قیمت مناسب همون طور که اشاره شد. چه کانن (600d , 1100d)و چه نیکون (d3100,3200,3300,5100) انتخاب کنه . علت اینکه از این دو برند اسم بردم اینه که تو بازارم مشتری زیاد دارن و بعد برای تعویض و فروش دوربین و تجهیزات مشکل کمتری خواهد داشت . چون به هر حال ممکنه با گشت زمان احساس کنه چیزی که در حال حاضر داره پاسخگو نیست.

2. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود بردوستان لطف كنيد راهنمايي كنيد بين ايدو مورد يكي رو بخرم
    1-نيكون p600
    2-نيكون d3100
    اولي سوپر زوم ودومي DSLR
    كاربر حرفه اي نيستم ولي به عكاسي علاقه دارم زيادم مسافرت ميرم كيفيت در فضاي بسته وراحتي كار برام مهمه نمي خوام بعدا پشيمون شم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

درود بردوستان لطف كنيد راهنمايي كنيد بين ايدو مورد يكي رو بخرم
    1-نيكون p600
    2-نيكون d3100
    اولي سوپر زوم ودومي DSLR
    كاربر حرفه اي نيستم ولي به عكاسي علاقه دارم زيادم مسافرت ميرم كيفيت در فضاي بسته وراحتي كار برام مهمه نمي خوام بعدا پشيمون شم
    از نظر کیفیت ، P600 اگه پراید باشه، D3100 تقریبا میشه کیا کادنزا !

یعنی کلا قابل مقایسه نیستند! به هیچ عنوان...
    ولی من از نیکون های ارزون قیمت خوشم نمیاد، در رده زیر 2 میلیون بنظر من کنون بهتره!(مثلا 1100ِD و یا 1200D که جدیدا اومده)

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

مرسی از دوستان واسه لطفتون ...
    انتخاب 600d شده احتمالا فقط
    بچه ها ما بازارم رفتیم اینجا اصفهان بیشتر 600d هست و 1200 اصلا پیدا نکردیم ..
    حالا 2 تا سوال ..
    1. تفاوت 600 و 1200 محسوسه ؟(مثلا مشخصا تو چیه فرق این دو)
    2.واسه بحث گارانتی (ایده ال)، فروشنده ها میگفتن ایده ال جعبه ها رو باز میکنه و شارژر و اینا رو عوض میکنن و اصلشو برمیدارن یه چی دیگه میزارن جاش!!! استدلالشون یه گارانتی دیگه بود به اسم دیجی کنون که مال اصفهان بود و میگفتن دیجی کنون قاچاق میاره و جعبه رو هم باز نمیکنه .. یه لیبل طلایی روشون داره که از خود کارخونه کانن روش میزنن و روش مشخص میشه.. و وقتی لیبل بلند بشه و در جعبه باز بشه مشخص میشه!!!!!!
    تفاوت قیمتای 600d واسه گارانتی تا 150 تومن بود .. شما چه نظری دارید؟!

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از دوستان واسه لطفتون ...
    انتخاب 600d شده احتمالا فقط
    بچه ها ما بازارم رفتیم اینجا اصفهان بیشتر 600d هست و 1200 اصلا پیدا نکردیم ..
    حالا 2 تا سوال ..
    1. تفاوت 600 و 1200 محسوسه ؟(مثلا مشخصا تو چیه فرق این دو)
    2.واسه بحث گارانتی (ایده ال)، فروشنده ها میگفتن ایده ال جعبه ها رو باز میکنه و شارژر و اینا رو عوض میکنن و اصلشو برمیدارن یه چی دیگه میزارن جاش!!! استدلالشون یه گارانتی دیگه بود به اسم دیجی کنون که مال اصفهان بود و میگفتن دیجی کنون قاچاق میاره و جعبه رو هم باز نمیکنه .. یه لیبل طلایی روشون داره که از خود کارخونه کانن روش میزنن و روش مشخص میشه.. و وقتی لیبل بلند بشه و در جعبه باز بشه مشخص میشه!!!!!!
    تفاوت قیمتای 600d واسه گارانتی تا 150 تومن بود .. شما چه نظری دارید؟!
    600d انتخاب بهتریه به نظر من برای مشاهده تفاوتها لینک پایین رو دنبال کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من زیاد مسافرت میرم بخاطر کارم ( کشور های خارجی - طبیعت - کوهستان و.... ) حال میخوام این همه لحظه های زیبا رو با دوربین حرفه ای عکس برداری کنم میخوام حتما دوربین نیکون باشه و حتما dslr !
    حداکثر بودجه 2 میلیون حالا 500 بالا تر هم مشکلی نیست ! یه چیزی باشه که با لنز کار ساز این قیمت در بیاد . فیلم برداری هم برام مهم نیست . من اغلب با هواپیما زیاد پرواز میکنم و میخوام از داخل پرواز هم زیاد عکس بگیرم .
    تاحلا با دوربین های dslr هم کار نکردم
    .

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

upppppppppppppppppppp

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

من زیاد مسافرت میرم بخاطر کارم ( کشور های خارجی - طبیعت - کوهستان و.... ) حال میخوام این همه لحظه های زیبا رو با دوربین حرفه ای عکس برداری کنم میخوام حتما دوربین نیکون باشه و حتما dslr !
    حداکثر بودجه 2 میلیون حالا 500 بالا تر هم مشکلی نیست ! یه چیزی باشه که با لنز کار ساز این قیمت در بیاد . فیلم برداری هم برام مهم نیست . من اغلب با هواپیما زیاد پرواز میکنم و میخوام از داخل پرواز هم زیاد عکس بگیرم .
    .
    خب دوست عزیز انتخابهای خوبی میتونید داشته باشید مثله Nikon D5300 + 18-140mm یعنی با لنز 18-140 که بزرگنمایی برابر 8 رو بهتون میده که بد نیست .البته من به ویژگیهای دوربین یا لنزش اشاره نکردم و فقط بزرگنماییش رو گفتم .چون اولین بارتونه و این دوربین هم مناسب شما هست و لازمم نیست زیاد تجزیه تحلیلش کنیم. میتونید سرچش کنید
    قیمتشم حدود 2 و 900 یا 800 هستش

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

.
    خب دوست عزیز انتخابهای خوبی میتونید داشته باشید مثله Nikon D5300 + 18-140mm یعنی با لنز 18-140 که بزرگنمایی برابر 8 رو بهتون میده که بد نیست .البته من به ویژگیهای دوربین یا لنزش اشاره نکردم و فقط بزرگنماییش رو گفتم .چون اولین بارتونه و این دوربین هم مناسب شما هست و لازمم نیست زیاد تجزیه تحلیلش کنیم. میتونید سرچش کنید
    قیمتشم حدود 2 و 100 هستش

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در حال حاضر من بین این دو شک دارم قیمت هردو هم یکسان هستش لطف کنید بگید کدوم

D5300+18-140mm
    D7000+18-105vr

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •