سلام
میشه راهنمایی کنین که چطوری میتونم فایلهای صوتی با پسوند wma رو بوسیله Amarok اجرا کنم؟
سلام
میشه راهنمایی کنین که چطوری میتونم فایلهای صوتی با پسوند wma رو بوسیله Amarok اجرا کنم؟
سلامنوشته شده توسط Ceramic
برای اجرای برنامههای ویندوزی باید setup برنامه مورد نظر رو به wine معرفی کنید
فرض کنید یک setup در مسیر زیر قرار دارد
home/name usser/setup.exe
بعدش شما کنسول ترمینال یا شل رو باز کنید
با دستور su ارتقا دسترسی پیدا کنید بعد از وارد کردن پسورد دستور زیر رو وارد کنید
wine /home/name user/setup.exe
or
wine C:\\Program\ Files\\MyPrg\\test.exe
از اینجا به بعد دو حالت داره wine برنامه شما رو نصب میکند یا بعلت نبود dll برنامه اجرا نمیگرده
برای اجرای برنامه نصب شده یک گزینه با عنوانهای K menu اضافه شده و از ایم طریق میتونید اجرا کنید
سلام
دوست عزیز باید کدکهای لازمه رو نصب کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد و تشکر از راهنمایی شما
من برنامه ی Emule رو با استفاده از Wine نصب کردم و اما الان نمیدونم فایل های دانلود شده رو توی کجا باید پیدا کنم چون توی آپشن ایمول ؛ همان روت همیشگی خودش رو نشون میده اما توی لینوکس ما اون زیر شاخه رو نداریم : C\program files\emule\incoming و هر چی میگردم نمیتونم فایل های ایمول رو پیدا کنم .
لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکر و ممنون خواهم شد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایی .
ممکنه بفرمایین فلسفه ی اون نقطه ی پیش از کلمه ی Wine چیه ؟
یعنی اینکه فولدر wine مخفیه . هر فولدری که قبلش نقطه بذارید hidden میشه. در محیط های Gnome و KDE برای اینکه بتونید فولدر های مخفی رو داخل file brower ببینید در برنامه های Nautilus و Konqueror در قسمت View بروی Show Hidden Files کلیک کنید.
آقا دست شما درد نکنه . کم کم دارم یه چیزایی از این توزیع می فهمم .
من میخواستم برنامه ی VLC Player رو نصب کنم تا بتونم فایل های ویدیویی رو با فرمت های مختلف ببینم .
اول صفحه ی مربوطه رو توی سایت Videolan که مالک برنامه هست پیدا کردم .
دیدم به جای دانلود مستقیم مثلا rpm ؛ اومده یه کلید گذاشته برای نصب ( InstallNow )
همون رو زدم ..... و البته برنامه ی VLC نصب شد اما قبلش Yast حدود نیم ساعت تموم مخازن رو بازبینی کرد و پیش نیاز های قبلی اون برنامه هم دانلود و نصب شد . ( فکر کنم حدود 30 مگ شد جمعا )
حالا اگه کسی بخواد این برنامه رو با دایل آپ نصب کنه که .......
فکر کنم توی dvd سوسه اکثر برنامه ها موجود باشه. ولی با این وجود فایل هایی که توسط Yast دانلود و نصب میشه , یه جایی ذخیره میشه که میتونید بعدا از اونا استفاده کنید. توی اوبونتو این مسیر اینجاست :
ولی توی suse دقیقا نمیدونم کجاست. دوستان دیگه بهتر میتونند راهنماییتون کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چطوری میشه یه Vpn connection تو لینوکس ساخت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)